Hålpass

Har värdens lättaste skoldag idag. Ligger just nu i en soffa och lyssnar på gammal musik. Köpte dessutom en solo förra hålpasset, bra att ha.
Läste nyss en länk från fb till iltalehti där det fanns 10 orsaker till varför man ska vara vegetarian. Allstå allvarligt, listan var helt sjukt fjollig. Anatgaligen nån ung och dum som skrivit den med vädligt lågt IQ. Jag är nog allt annat än vegetarian. Jag älskar grönsaker och kött. Bäst som finns är då pappa steker nån innerfile bit, så att den fortfarande är röd i mitten. Det plus sallad. 💙 
Jag tycker det är lite fjolligt att vara vegan, men såklart accepeterar jag veganer ändå. Det är inte så att jag skulle se ner på nån som är vegan heller. Men ja är uppvuxen med jakt och har varit  flera gånger med faffa och pappa på jakt. 
Kött är bra för kroppen.




Lärar problem

Vad ska man göra om man verkligen inte tål en lärare. Jag har tyvärr fastnat i en sån skit. En lärare som inte gillar mig, och jag gillar verkligen inte henne. Jag känner mig orättvist behandlad, vilket flera andra i klassen också gör. Jag vet att det finns andra än jag i den här samma sitsen, och det är verkligen jobbigt. 
Jag är inte dålig på det här ämnet, men om man inte trivs i klassrummet så går det sämre. Och jag hatar verkligen alla dessa lektioner i dethär ämnet just nu. Äh, kanske jag egentligen inte borde skriva om dethär här. Men det känns skit nu. Jäkla skit sak. Borde kanske prata med klassföreståndaren?
 
Dethär plus att jag är otrolig skoltrött så gör att jag inte alls vill åka till skolan. Dagarna då jag har typ 2 pass går bra, men de andra dagarna suger. Dessutom så börjar jag ha ångest över ogjorda tent uppgifter i finska. Provveckorna börjar dessutom nästa vecka. Super. Nu ska jag sluta gnälla och börja sova.
Gonatt. :*
 
 

ingenting att säga egentligen

Sitter med datan i famnen första gången på säkert över en vecka. Vi har problem med internätanslutningen här hemma, så man måste ha nätstickan för att ha nät, vilket är lite jobbigt. Men man klarar ju sig som tur bra med iphone.
Imorgon är det fredag, vilket betyder revy föreställning. Hoppeligen så kommer jag inte vara speciellt nervös imorgon, även fast väldigt många bekanta kommer sitta i publiken. Anna ska äntligen och kolla imorgon, vill verkligen höra hennes åsikter om revyn. :D
 

Jag lyckas alltid

Jag skulle tvätta min tskjorta som jag har i en av revy sketcherna ikväll. Det gick helt bra först, skulle endast tvätta kragen eftersom det kommit så stor sminkrand på den. Pratade med anna i telefon och försökte tvätta på samma gång. Det gick riktigt bra ända fram till att bokstaven A blev lite blöt. Plötsligt började det bli lila färg runt bokstaven.. Skit. Så nu har jag en tröja som är lila fläcklig lite här och där. Får se om den duger att använda imorgon. Annars får jag väl offra en av mina toppar..







Ont

Tjenix, jag har glömt bort bloggen lite idag. Har inte så mycket att säga ändå. Jag har såå sjuka muskler och skavsår i rumppan. Lite jobbigt ja..
Under kvällen har jag varit hos kusinerna, super mysigt.



Vilken lektion

Har ridit hopplektion ikväll, roligt men otroligt tungt. Mina ben kändes som spagetti efter. Red Kukka idag igen och det gick helt bra, super fin ponny. 
Häst utan huvud..

Hungrig

Har kollat senaste avsnittet av PH, riiktigt spännande börjar det bli. Jag har ingen riktigt favorit som jag vill ska vinna, men jag vill att Joppe och Jeppe ska ut! Så jobbiga är dom. Speciellt Joppe som är så jäkla osmart.. Hahah, tycker nästan ibland synd om honom som tror han och jeppe är såå bra vänner. x')
Avslöjar inte här vem som åker / åkt ut ifall nån inte sett dom senaste avsnitten. 
Nu ska jag söka efter mat, är så otroligt hungrig så det gör ooont.



Gymmat igen

Jag hade ingenting att göra på hålpasset och eftersom jag inte hade så mycket träningsvärk från igår så for jag iväg till gymmet. Imorgon kmr jag garanterat ha träningsvärk i rumpan och benen. Är helt slut nu och matten går verkligen inte bra. Känner mig dessutom dissad av läraren. :( Men bara 20 min kvar av matte..




Trött

Gymmade i ca en timme, höll på med lite alltmöjligt. Mest benen och armarna, men även ryggen och magen. Jag hade helt glömt hur bra det känns efter, gymmade ordentligt sist i oktober typ, så det är ett bra tag sedan. Imorgon har jag hoppträning, och på torsdag så funderar jag på att gymma. Får se hur det blir. :)

Nu dricker jag te och äter bebis mat, super gott! :D



Inget att blogga om

Så tänkte prata om saker som jag väntar lite extra på. Jag ska iväg på två sverige resor, en i april och en i juni. Vilket ska bli riktigt roligt. Resan i april är revyresan, tror det kommer bli ganska spännande.. Håller på och sparar pengar till den resan nu. Vill inte att det ska vara så att jag hela tiden måste tänka på att jag inte kan köpa saker jag verkligen vill ha för jag måste ha råd med mat, eller något liknande. Den andra resan till sverige så ska vi till Alingsås. Hoppas den resan blir lika rolig som förra året då jag och syrran flög dit själva. 




Träna

Tränade inget i skolan idag så tänkte följa med mamma och pappa till gymmet. Haha får se vem som orkar bätre, jag eller mamma.. Ska bli kul att få inviga mina nya träningsbyxor också. :)



Nytt skal

Något som jag var tvungen att köpa igår i stan var ett nytt skal till telefonen. Men jag hade riktigt svårt att hitta något. Så tillslut blev det ett helt vanligt gulligt rosa skal.





Oij

 Jag hade tänkt blogga lite igår kväll, men efter att jag pratat i telefon så somnade jag med mina skolkläder och sminket på. Vaknade nångång två inatt och märkte det. Kändes inte så mysigt. Inte nog med det så hade jag såklart inte ställt in alarmet till imorn så jag försov mig och hade 20 minuter på mig att fixa mig för skolan.
Har tänkt gymma på något hålpass idag, kanske..
 
 

Facetime

Har pratat med Rasmus, riktigt länge sen sist. Vi pratar mest skit, men roligt ändå. Har inget bätre för mig just nu och  inte han heller så vi underhåller varandra med facetime. Faktiskt första gången jag använder det, men en ganska bra uppfinning. 
😘

Trivs inte

Valle och pappa har stannat vid hockey hyllorna. Ungefär värdens tråkigaste ställe.



Så fiin

Hittade en så söt tröija i Kappahl. Köpte den ändå tillslut inte eftersom den var så tunn så man hade behövt ha en topp under. Men ångrar mig lite smått nu efter. :/



Spontan idee

Kom sådär plötsligt på att jag behöver shoppa lite. Behöver ett nytt iphone skal, plus lite träningskläder. 
Så efter skolan ska jag till stan, med Valter och nån hans kompis. Bätre än inget sällskap alls.

Söndagsrevy

Taggar för en föreställning ikväll igen. Har ätit massor med medicin och hoppas rösten håller..





Fullt upp

Idag blir det lite bråttom. Har lite många saker som kommer på varandra. Jag har lovat att dra en ponnyklubb klockan tolv som räcker 1,5 h så direkt efter det har syster släktkalas. Då ska jag på något sätt hinna duscha däremellan. Sedan klockan halv 5 senast ska jag vara vi lokalen, revyn börjar sex. 
Nåjaa, ibland kanske det är bra med mycket program på söndagar.



nytt vs gammalt

Vad tycker ni, vilken färg är bätre? Nya eller gamla?



Revy

Föreställning nr 4 ikväll! 




Handlar

Lydia har sitt släktkalas imorgon så nu har jag nyss varit ute i kölden och handlat ingredienser som mamma glömt. En aning kallt var det..





Hår resultat

Jag vet inte fortfararande om jag är nöjd eller inte nöjd med mitt hår. Vi färgade det två gånger eftersom det första gången blev väldigt blåa nyanser i det. Resultatet efter andra färgningen är typ askblond/vitblond/grå/liteblå. Ibland tycker jag det ser riktigt grått ut medan jag ibland är helt nöjd med färgen. Beror väldigt mycket på i vilket ljus man är.




Gonatt




Snöänglar

Årets första snöänglar.



Hoppsan

Anna färgade mitt hår och det blev lite konstigt. Utväxten blev riktigt snygg medan mitt riktigt blonda hår blev gråblått.. Eller det beror lite i vilket ljus man är men på wcn så ser det blått ut medan det i mitt rum ser bra ut. Som tur köpte jag två färgpaket så vi färgar andra omgången här nu. Hoppas verkligen det inte blr blått nu..




Små tråkigt

Hej jag heter Sara och är 16 år. Jag hade lite tråkigt på psykologi idag och förstörde mitt iphone skal. 



Ups

Försov mig rejält imorse igen. Skit. 



Helg

Snart helg, som jag väntat. Mina veckor går ut på att måndag, tisdag, onsdag, torsdag vänta på fredag. När fredagen är över så hoppas man att det ska hända något roligt på lördag och så tar man det lungt på söndag och så börjar man planera nästa helg. Vilket liv alltså. Måndag-torsdag är ju egentligen bara dagar man vill hoppa över. Men för att något ska vara extra bra så behövs det något dåligt också.
Imorgon är det då fredag.(suprise!!) Nelli ska komma hiit, super länge sedan sist. Vi har ingen revy på fredag den här veckan utan har föreställning på lördag och söndag istället. 
Nelli ska färga mitt hår imorgon. Har köpt en väldigt mörkblond färg och nelli tycker jag ska färga slingor.. Men jag har tänkt färga hela håret. Vi har inte så mycket planer på vad vi ska, men det löser sig säkert. :)
 
 

Kukka 💗

Alltså dagens ridlektion, gick såå bra. Red Kukka som jag inte ridit på ett tag och det klickade verkligen mellan oss ikväll. Hon är inte värdens lättaste att rida ordentligt, brukar vara lite stel men idag.. Från första tygeltaget så märkte man att hon sökte sig ner. En liten stund mitt i lektionen så var hon lite stelare men det släppte igen i slutet. Fick dessutom ett riktigt perfekt galopplyft. Så glad nu efter. Fast jag fick skavsår i rumppan så var det värt det! :D
Hade startat dressyr med henne på söndag ifall jag skulle ha sluppit dit, men har lovat att dra en ponnyklubb.. :/ Men nästa gång!

Ridning

Syrran och jag är nu påväg till stallet. Vi är försenade som vanligt.. 👍



Blondie

Har färgat syrrans hår blondare. Det blev riktigt bra tycker jag även om hon var lite orolig där ett tag.. :D



sur

Är lite småsur idag. Drar nytta av det och håller på och städar. Till alla er andra som är sura idag: Städa! Det blir bätre av det och man städar faktiskt riktigt effektivt, dessutom känner man sig nöjd efteråt. Jag håller på med mitt alldeles för lilla klädskåp just nu. 


nytt liv

Igår så kom jag på att ska börja ett nytt liv. Så jag kom på några punkter jag ska förbätra vilket då ska leda till att jag får ett bätre liv. Hoppas jag..
1. Jag ska börja godisstreika igen.
2. Jag ska sköta skolan bätre.
3. Jag ska inte fega ur i vissa situationer.
4. Jag ska gå ner i vikt.
5. Jag ska vara trevligare åt alla.
6. Jag ska börja rida oftare.
Vissa punkter är lättare än andra och jag har faktiskt börjat med första punkten. Så nu godisstrejkar jag alltså, få se hur länge jag klarar det den här gången. Men jag ska fixa dom andra punkterna också. 


Bloggen

Vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen. Eftersom jag bloggat så länge så tänker jag ju egentligen hela tiden på bloggen. *Dessa bilder hade varit snygga till bloggen, det här hade jag kunnat skriva om på bloggen, det här ska jag inte nämna på bloggen osv..* Såhär tänker jag typ hela tiden, men jag antar att alla som bloggar gör så. Men märkte det speciellt idag då jag funderade över vad jag skulle blogga om och kom på att ifall jag slutade så skulle nog tankesättet stanna kvar en tid.. Nå vet inte än hur jag ska göra så håller på som vanligt tills jag bestämmer hur jag gör.
Ikväll har jag kollat Nikita, det kom ut två nya avsnitt på swefilmer så var tvungen att kolla igenom dem. Så har jag också läst på föhör till torsdag, känner mig lite små duktig som börjat i tid. ;)



Blogga

Funderar på att sluta blogga..
 
 

Busiga barn

Har varit ute och busat med mina syskon. Första gången vi alla varit ute med hunden, ganska mysigt faktiskt.





Inget att göra

Hade gärna bloggat om något intressant. Men det händer inget intressant alls i mitt liv idag. Riktigt tråkigt. 
Ligger med lillsyrran och kollar tv. Hon blir tonårig på onsdag och pratar om vad hon vill ha av mig till födelsedagen.. Synd jag har typ noll pengar..
Häftig bild jag tog från bussen idag.

nelliåjag




Måndag

Jag hade så stor lust att imorse lämna hem och sjukanmäla mig. Hade kunnat göra det eftersom jag fortfarande är väldigt förkyld och dessutom har gymnastik idag.  Men jag gjorde det inte. Så nu sitter jag i skolan och bloggar, har typ inga pass alls idag. Så helt najs, känns bara lite onödigt att vara här. Nu ska vi snart och äta, hoppas det går att äta maten idag...
 
 

Söndag

Har haft en riktigt mysig söndag! Bakade en kladdkaka som jag inte ännu har smakat.. Men den såg bra ut iaf! Så har jag resten av dagen varit vid farmor och farfars, hållit dem sällskap och ätit massor. Känner mig som en ballong, men eftersom det är söndag så är det okej.
Nu har jag tänkt söka foder häst.. ;)



Depp

Hade en riktigt tråkig kväll igår. Somnade kanske halv ett och steg upp tio imorse. Eller vaknade. Ligger fortfarande kvar i sängen.. 
Kollade nyss en film, och jag blir bara mer desperat. 🔫



Yes

Bästa föreställningen hittills. En skrattglad publik och revy med väldigt få missar. Var riktigt kul ikväll! Ser framemot nästa lördag! :)



Natti

Mådde riktigt dåligt efter att jag tagit antibiotikan. Så försökte siva bort illamåendet, vilket jag lyckades med! Nu ska hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll. 😘




lunch/morgonmål

Gjorde en riktigt god sallad nyss. Det tillsammans med rökt sik... Otroligt gott!
Har just svalt mitt sista antibiotika piller och tänker inte göra någonting speciellt nu.



Hoppsan

Har verkligen haft sämst uppdatering här nu några dagar. Men jag har faktiskt haft det ganska fullt upp och har inte äns tänkt på att blogga. Men nu är jag antagligen tillbaka med normal uppdatering om vad som sker i mitt liv just nu..
Igår hade vi vår andra föreställning. För mig gick det helt okej, sjöng rätt text iaf. x) Ni kan säkert förstå att det är en aning nervöst att själv sjunga för över 150 personer. Men jag har faktiskt inte varit såå nervös som jag hade förväntat mig, är oftast mer lungn och taggad.
Efter revyn igår så for några till prestasholmen för att grilla korv så jag och David for dit också, helt mysigt var det nog. :) Sedan tvingade mina föräldrar hem mig 🔫. Blev vääldigt sur på dem. Om det sker ikväll också så flyttar jag ellr något liknande...
Ikväll har vi föreställning igen med fullbokad sal. Väldigt många kända ska kolla ikväll så får se vad dom tycker. :)



Ridning igår

Hade första ridlektionen på över en månad igår. Red Helmi vilket gick helt okej. Hade nog kunnat gå lite bätre, men har inte ridit henne på väldigt länge. Efter min lektion så red lillsyrran lektion och jag var tvungen att sitta där på lektaren och frysa i en timme till.

Lydia och min gamla favvoponni venla.


Pratar

Vi ligger i Annas säng och pratar. Viktiga samtalsämn har vi ikväll. Har inte hunnit blogga, för vi har haft fullt upp. Jag fick rida Mindy barbacka i kylan, riktigt mysigt. Anna red mir och fick skavsår i rumppan hihi x).
Nu ska vi prata vidare.




Nelly

Kikade nyss in på Nelly, inte smart gjort. Hittade massor med måste ha saker, vilket inte är alls bra nu då jag inte har pengar. Jag har allvarligt inga pengar alls. Borde dessutom börja spara till i vår/sommar. Ska på kryssning till Sverige och antagligen en annan resa också till Sverige och då är det roligt att ha lite pengar att bränna upp. Men hur som helst så behöver jag mera kjolar. Älskar min svarta midjekjol ja köpte i förra sommaren i göteborg. Den har verkligen blivit använd. Men nu vill jag ha förnyelse i garderoben. Ska se om jag får bestält lite då jag får mitt barnbidrag. Mina favoriter:
Kjolarna tsm med en snygg topp och ett par svarta klackar. Ah.. Och jumpsuiten, så snygg... 
 

Taylor Swift

Taylor Swift kan man alltid lyssna på. Då man har bekymmer, är kär, är på fest, är sur, är ledsen, musiken fungerar alltid. Just nu lyssnar jag på gamla favoritlåtar av henne och tänker. Man känner så igen sig i låttexterna. 
Den där 👆 är faktiskt lite sant, eller du kan visst vara DEN utan att få fyllemess... Men oftast vill hon höra av dig i fyllan också. Så OM du får dessa fyllemessen, var glad över dem. :)
Så sant. 💕

Hahahah.. så sant...


Hoppsan

Denhär kvällen har jag sovit bort. Låg först i brorsans säng och prata lite med honom och så somnade jag där. Sov i nästan 3 timmar.. Inte kanske de smartaste. Har kollat klart gårdagens PH avsnitt, typ sjukaste hittills.. Hahah :D
Imorgon ska jag till Anna efter skolan. Det är alldeles för länge sedan vi sist varit tsm, och vi har en hel del att prata om. Nu borde jag göra en rella läxa där man ska svara på frågor om en dokumentär vi såg i skolan. Tyvärr sov jag över halva, och vet typ ingenting ( det är dessutom en inlämnings uppgift, så känner mig lite ute )...
 

ÖT

Hittade lite om mig själv i dagens tidning... :3




frisk luft är bra

Började plötsligt efter att jag tagit kvällens antibiotika må dåligt. Tänkte att det skulle vara bra med frisk luft och hunden behövde ut så klädde på mig massor med kläder och gick ut. Kändes faktiskt skönt att få vara ute i det kalla vädret utan att frysa! Larry frös tyvärr väldigt mycket så det blev en ganska kort promenad och jag fick ändå bära honom en bit eftersom han fick så kallt åt tassarna. När vi kom in så tog jag första gången under denhär perioden fram läxorna och gjorde dem ordentligt. Känns faktiskt bra nu. 





Trött

Har legat tsm med syrran på soffan och kollat serier hela kvällen. Lite småsur är jag ikväll, borde göra något åt de..




Chillpill

Ligger i soffan i skolan och väntar på att slippa hem. Ska göra inget idag, nån som har ideer? 






Så sant ..

 

Schema

Kollade nyss mitt måndags schema på wilma. Har en normal lektion plus gymnastik, två hålpass och elevhandledning.. Ogillar inte alls skolan under den här perioden. :D 



Trött

Eftersom jag kom hem väldigt sent imorse så har jag endast sovit fem timmar. Är super alltför trött och har inget att göra. Vill bara stänga ögonen och sova. Tror jag tänker ta en powernap på en timme. Då borde jag vell ändå somna ikväll också? 




Vilken lördag

Hann inte blogga alls igår. Så tänkte göra det nu istället.
Premiären gick bra som jag skrev kort igår. Jag var sådär lite små nervös hela dagen. En halvtimme innan vi skulle börja var jag fortfarande inte alls mer nesvös en tidiare. Först 10 minuter innan vi började så blev jag kanske lite nervösare, men ändå mest taggad. Var riktigt förvånad över mig själv, hade förväntat mig att jag skulle dö av nervositet. Men det är ju bara bra. Jag gjorde som sagt ingen miss, tror jag, och är nöjd med min insats. Fick dessutom massa gullig respons av många vilket var riktigt kul.
Festen efter var också riktigt rolig. Alla var lättade över att premiären var över och man kunde lungna ner sig. Jag hade roligt och tror faktiskt att de flesta hade det. Kom hem lite onödigt sent bara, cirkus halv 8 imorse.. hah
Födeledagsbarnet Markus :)
 

Premiären

Premiären är över, gjorde ingen miss och var inte så nervös heller.. Nu är det fest. Hörs mera senare...




Sova

Nu tänker jag sova några timmar. Kommer säkert vara nervös hela dagen imorgon. :S
 
 
 

Eeki




Glad

Har sminkat mig lite och funderat på hur jag ska se ut imorgon. Känner mig glad, ingen aning vrf. Inte äns mamma klarar av att sänka mitt humör genom att tvinga mig dammsuga.
Eller ja, hon lyckades faktiskt få mig lite sur.. Men tänker inte fortsätta sura för det. 💋😘

Taggad

Sitter i bussen påväg hem från skolan och känner mig riktigt taggad. Det är fredag, jag kommer antagligen öva hela kvällen men de känns kul. Den nya medicinen har faktiskt fungerat och jag känner mig redan bätre. 
Imorgon är det premiär och jag ser faktiskt fram emot det. Trodde jag skulle vilja sjunka genom golvet av nervositet redan idag, men tydligen inte. 
Äh jag är bara på riktigt bra humör nu. :*



ah




Hehe




Vill rida

Jag har inte varit i stallet på över en månad. Vill verkligen på ridlektion igen, roligaste som finns typ. :D Men har haft massor med övningar och lucia uppdrag så har varit tvungen att avboka fleera gånger. Saknar Kukka och alla andra fina hestar. 
Gammal bild på IG
Fina kukka
Minns inte äns vad han heter, tror det var Arttu?
Martta och jag i höst.
 
 
 

Hålpass

Jag har riktigt jäkla chill hålpass nu. Typ ingen annan har och det är riktigt skönt. Har kollat paradise hotel och sovit. 
Funderar på att börja med en diet som mamma och pappa kör just nu, hade verkligen behövt det. Ser gravid ut..
Gjorde så god frukost åt mig imorse.. 

Depp

Idag är jag lite hängig sådär tråkig och lite små sur. Eller jag blev det efter att jag fick en riktigt jobbig huvudvärk. Känns som om jag ska få feber, vilket inte får hända innan premiär. 3 dagar kvar. Men jag hoppas min dunder medicin nu gör mig frisk. 
Torsdag imorgon vilket betyder jobbig skoldag. Fy blä usch
Nu hade det varit nice med en resa till thailand..

Antibiotika

Var till läkaren igen idag och fick ny medicin. Den här gången vill jag verkligen bli frisk...




Kär

Kärlek, vilket ämne, vilka åsikter och vilka känslor. Ärligt sagt så är jag sämst på dethär, vilket har lämnat sina spår. Men tänkte ändå ta och skriva lite eftersom det är mycket roligare än att göra matteläxan.
Jag är just nu inne i en period där mina närmsta vänner alla har en pojkvän. Vilket inte jag har, vilket är en aning jobbigt, ibland. Jag har ju inte så mycket att komma med då de pratar om sina killar. Det här har dock inte varit något som stört mig, inte nu heller egentligen men liiite jobbigt är det ändå. Speciellt dessa gånger då mina vänner ska göra ngt tsm med sina pojkkaar.. Då blir jag ju lixom ensam. :(
Så just nu suger det att inte kunna bli kär, en sjukdom jag lider av. Typ. Men jag antar det beror på att jag blivit sårad och det inte blivit något innan då jag varit kär/förälskad och därför har jag slutat med att bry mig om mina känslor, ignorerat dem och gått vidare. 
Jag har alltid varit singeltjejen, vilket jag trivs helt bra med. Men just nu är det piss. 
(Bild lånad från nätet.)
Nu har jag skrivit klart och ska fortsätta med matten. :*

Jobb

Jag borde skaffa ett jobb som gav mig lite extra pengar alltid ibland. Förut så satt jag i en kiosk under söndagskvällarna men nuförtiden så är det lillasyrran som gör det. Inget som stör mig eftersom det är ett väldigt trååkigt jobb med låg lön.. Vet inte när jag skulle ha tid att jobba, har väldigt fullt upp nu.. Men lite senare ivår efter all revy..
aaah sommar...

Tisdag

Såå skön skoldag. Tisdag har plötsligt förvandlats från den värsta till den bästa dagen.
Är riktigt glad idag även fast tröttheten påminner mig väldigt ofta om att jag bara borde sova. 
Nu ska jag kolla klart paradise hotel och sedan snart iväg till lokalen igen. 



Trött

Jag har inte riktigt kunnat vila upp mig så mycket som jag velat under helgen. Har egentligen inte gjort så mycket under kvällarna, men dagarna har gått vid lokalen. 11.1 är det premiär och jag är redan nervös.. Yolo
 
Hoppeligen fortsätter uppdateringen här som vanligt nu då skolan börjar. 
 

Dålig bloggning

Jag har varit borta hela dagen idag igen. Känns riktigt skönt arr vara hemma, Imorgon börjar nya perioden vilket betyder att jag kommer ha två lektioner imorgon, riktigt härligt.
Just nu äter jag fruktsallad och försöker nå Anna som inte alls svarar..



Övning

Övning igen, har sovit fem timmar och är en aning trött.. Men de går bra. :)



snorig som ***

Godmorgon alla ni. Jag börjar min dag idag med att vara nervös och dricka varmsaft med honung. Min röst fungerar inte att sjunga med. Inga höga toner fungerar.. Premiär om mindre än en vecka och sångövningar hela dagen lång idag. Syrran tipsa om att äta äpplen, så nu äter jag det också. Nån annan som har något tips för att få bort sjukhals,slemmighals eller snorig näsa?



Mysigt värre

Har badat bastu och rakat benen, väldigt mysigt och jag behövde verkligen lite värme. Nu ska jag snart sova, ska upp innan tolv imorgon.. (y)



sallad⭐️

Jag verkligen älskar pappas nya jobb!




Stalkning på G

Ligger som bäst nu i sängen och stalkar instagram plus tänker massor. Det jag tänker på den här gången är det här med likes och killegopics.
Alla vill ha likes såklart. Men var går gränsen för att få fler likes? Själv tycker jag man kan tagga så mycket man vill, speciellt roliga taggar. Men ändå så tycker jag att då folk börjar tagga typ #tagstagram och liknande taggar så är det lite överdrivet, troligen har ju denhär taggen ingenting med det på bilden att göra utan finns där endast för att fiska mera likes. Vad betyder äns tagstagram? Dessutom så vad är det för betydelse om såna där fakekonton med två följare gillar ens bild eller börjar följa en? Har man inte mycket hellre människor man känner som följare då? 
Vidare till det här med killegopics. Det är inte aaallls lika mycket bilder på killar på Instagram som på tjejer. Tycker killar det är pinsamt att ta bilder på sig själva? ja jag vet inte iaf, men det jag vet är att är du kille och taggar #finnishboy och har någorlunda utsende så har du plötsligt plopp 50 likes, kul va. Din bild behöver inte ens vara speciellt snygg heller. Det räcker med att du är kille. 
Hade jag varit kille och satt upp en sån här bild och taggat lite så hade den säkert fått fler likes än om jag skulle sätta upp den på min ig nu. Känner mig väldigt vacker på den bilden
En annan ganska rolig sak man kan kolla på ig är detta med smail. Vi tjejer men också killar är väldigt bra på att feika smail. Ibland kan man dock se att det gått lite till överdrift. Det vanliga duckfacet är inte lika pop längre, men förekommer nog ändå. Dock så finns det nya härliga grimaser man kan testa (oij förlåt menade smaijl). Det finns massor med roliga, bara att söka på hashtaggen #finnishgirl så lovar jag att du kommer hitta lite små roliga bilder. Ett smail som man ofta ser, och tyvärr ser det inte riktigt naturligt ut är ögonbrynssmailet. Alla vet om att ögonbryn är pop nu, gärna lite böjda också, vilket lätt går att fixa på en bild. Tyvärr så ser inte ens käkparti lika snyggt ut på dessa bilder som kanske ögonbrynen gör. 
Nu ska jag fortsätta med att gilla roliga bilder. Ha de best :*

duktigt

Känner mig så glad över att jag för en gångs skull hann skriva klart en uppgift i modda under lektionen. Brukar aldrig hinna med det.. Jaa och det var typ det jag ville skriva. Vilket säkert var riktigt intressant att veta. 
Ikväll har jag revyövning och samling och vet inte riktigt hur länge det räcker. Såå antagligen kommer jag inte göra något annat speciellt förutom det. Men ska hur som helst bli skönt med fredag så man får vila upp sig.



Aj

Finns det något jobbigare än då man ligger i sängen och stalkar IG och så lyckas man fälla telefonen rakt i läppen?
Har lite små lust att gråta.. :(
Jag har pluggat klart nu äntligen och planerar att somna innan elva ikväll igen. 
Vilket random inlägg, först lite tårar och sedan lite sömn prat. Ganska onödigt egentligen, men allt för att uppdatera bloggen. 💋


14 års tjejer

Pratade ganska länge med Anna nyss och vi kom in på ämnen som fester för 2-3 år sedan. Haha, egentligen så var vi ganska dumma.. Då föräldrarna kom på oss nångång så var det alltid. " Men alla andra gör också sånt här.." Men nu då min lillabror är lika gammal som vi var då så märker man faktiskt att det kanske inte riktigt var så alltid. Men vi hade hur som helst alltid riktigt jäkligt roligt och jag har iaf många kära minnen som jag aldrig kommer glömma från just dessa fjortis åren.
Julia, Anna och jag hade många riktigt roliga kvällar/nätter. Kommer ihåg då vi tältade och blev attackerade av en hund.. Eller gången då vi cyklade 6 km mitt i natten till Julias för att spela kort och dricka cokis. Eller då vi var vi vår villa och badade bastu, spelade kort och sprang och fångade grodor mitt i natten. 
Såna saker skulle man nog kanske inte riktigt tycka var lika roliga i dagens läge, men då var det riktigt jäkligt roligt. Ibland så saknar man tiden då man tyckte allt var så kul och spännande. Allt var nytt och man blev nervös över att bara pussa en kille på munnen. På den tiden då sanning och konsekvens var det roligaste som funnits eller då klädpoker var riktigt spännande. Den tiden kommer aldrig komma tillbaka, men jag är riktigt jävligt glad över att vår tid då var så bra, vi tre stycken tjejer var riktigt sammansvetsade. Puss på er. <3
 
 
 

Bad hair day

Vilken pissdag. Har varit riktigt trött hela dagen, även fast jag somnade elva igår. Sådär annars så kände jag mig som värdens fulaste idag, håret plus sminket var inte direkt något att skryta med. 
Nu ska jag skriva den där jäkla recensionen och sedan iväg på revyövning.


Läser

Började läsa boken jag fick till julklapp av faster för en stund sedan. Kommer ta ett tag innan jag kommit igenom den, lite väl tjock. Men ifall den visar sig vara bra så är det bara bra den är tjock.



Statistik problem

Är det nån annan än jag som har problem med statistiken idag? 
Nyfixade guldiga naglar ✨

Sista jullovsdagen

Känns väldigt jobbigt med skola imorgon. Kommer bli svårt att stiga upp sex imorgon. Får tänka positivt, har endast två jobbiga dagar kvar och sedan kommer det lätta. Ser nästan framemot nästa period. Hihi. :D
Nu ska jag snart försöka ta tag i filmrecensionen...
 

Gott Nytt år <3

1.1.2014 awesome, känner mig riktigt taggad inför detta år. Försöker att inte tänka på filmrecensionen som jag ska ha klar tills imorgon. Hur som haver..
Hoppas alla hade en trevlig nyårskväll. Jag hade det iaf. Har sovit bort hela dagen, men det är helt okej ibland..:)
 
 

RSS 2.0