Torsdag

Blev inte riktigt som tänkt. Jobbdagen blev ganska lång och efteråt for jag iväg och skulle kolla på glasögon. Fick dock ingen hjälp av jävlarna på instrumentarium så jag stack därifrån. 💁🏼💀 Shoppade några toppar och nån produkt åt håret och sedan stack jag iväg hemåt. Nu ikväll har jag träffat Julia och pratat lite med henne. Mysigt.

Snaart heelg


12 h

Hade en 12 h lång jobbdag igår, så därav inget bloggande. Gjorde ingenting när jag kom hem förutom kollade netflix. Och städade pytte lite.. Idag har jag inte mkt planer förutom att jag ska röra på mig lite mer och tidigt och sova. 


Tjenixen

Hoppas ni alla hade en lika bra midsommarhelg som jag hade! Har verkligen haft roligt tillsammans med världens bästa vänner. 
På fredag var vi hos Linn och lagade super god mat, spelade spel och hade skitkul ända till klockan 5! Fattar inte hur vi orkade.

På lördag var vi på en villafest och njöt av livet där. Så kul. Fredag var nog ändå min favorit. Har en massa bilder att visa så vi börjar med dessa.














Bilderna från lördagen får ni i ett annat inlägg. :)

Godmorgon

Jag hade planerat att sova ut idag. Hade inte satt något alarm eller nånting men vaknade klockan 8 och kan inte somma om. Nåja blev ändå nästan 2 h längre än i vanliga fall då jag ska på jobb. 
Dagens planer är att jag ska käka moronmål, packa allt som behövs och sedan och så ganska tidigt brumma iväg till kronoby. Där ska vi sola och fotografera och sedan blir de fest. Jag ska ta hand om salladen, den kmr bli bäst. 😎


Åt upp allt godis jag skulle ha till idag, igår. 🙄

❤️







Måndag

Det är måndag men jag har trott hela dan att det är tisdag. Så konstigt. Efter jobbet så har jag inte gjort mycket, u på kvällen var Julia här ett varv. Kul. Nu dka jag sova och vakna upp till den riktiga tisdagen..







Netflix å chill

Ikväll har vi netflixat och chillat med Nelli. Vi har fått upp mitt nya tv och till och med fått det att fungera med netfix. Min tv har allt, det ända dåliga är att mina ögon är så dåliga så itan glasögon så ser jag ingen tex från soffan.. 
Vi har käkat frukt och dippat i choko, så jäkla gott!









Shopping

Hejsan bloggen. Igår kväll efter jobbet så for jag och Nelli iväg till stan. Jag köpte ett TV! Nu är jag fattig men har tänkt köpt tvn i 1 år nu så de var på tiden. Nelli shoppade loss och köpte allt möjligt på rea medan jag inte hittade något alls förutom lite underkläder. Sedan käkade vi hamburgare på pedrinas och så blev det ett avsnitt av orange is the new black. Vi var helt slut redan klockan 10..










Motion




Fotograferat

Har fotograferat första gången på väldigt länge idag. Det var såå kul och jag fick så fina bilder. Kommer så att fotografera oftare i fortsättningen.













Motion

Usch vad jag behövde motionera bort all choko jag käkat ihelg. Blev en kortis för nu ska jag och hälsa på hundvalpar. 😻




Helsingfors

Hur gick det då på inträdesprovet, helt okej med tanke på vad jag hade förberett mig. Få se ifall jag äns kommer in dit.. Har ingen aning över vad jag dka göra i höst. Usch.. 
Nåja tillbaka till helsingfors, efter provet umgicka jag med två andra österbottningar och gick runt på stan, shoppade lite och käkade. Helt najjs. :) sedan blev det tåget hem.









Söndag

Jag och Nelli hade en så skön söndag igår. Jag mådde inte så dåligt som jag ibland kan göra så vi kunde faktiskt göra lite annat än ligga under täcket hela dan. Iofs så gjorde vi inte så mycket annat än låg på terassen och försökte sola. Vi gjorde god mat och lite senare for vi ut på lång körlänk med Frida i skogen. Med oss hade vi picknik och all choko som lämnat över från tjejkvällen. Usch fy vad ohälsosam jag varit ihelg.. Men jag har bestämt att jag får vara ohäldosam under helgerna ifall jag vill. Istället är jag striktare mitt i veckorna. Hittills har det fungerat bra. 😌








Tjejkväll

Hade en såå rolig tjejkväll igår! Vi hade förfest hos Anna och det gick väldigt villt till. 😄 Så roligt att få festa med bästa vännerna! 













Godmorgon

Godmorgon från Helsingfors. Har fått ta en sovmorgon men vaknade ändå innan klockan ringde.. Kan tydligen inte sova länge längre. Nu ska jag duscha fixa mig och sedan gå 500 m till arcada. Haha så kul att jag bor så nära! Sedan blir det en lång dag på stan. 😻




Sämst

Jag är verkligen sämst på att packa! Har haft hela kvällen på mig och det jag gjort är ungefär vikt 3 st skjortor. Behöver som tur inte så mycket med mig. Har inte pluggat något alls på inträdes proven så får se hur det går 😂😅. Sak samma vill ändå ha mellanår. 😌




Inträdesprov

Imorgon efter jobbet åker jag iväg till Helsingfors på inträdesprov. Ska bli kul att slippa till storstan i ett dygn. Har tänkt shoppa en del och fick tillslut nyss beställt även tågbiljett hem. Blev dyrt... Fick köpa den dyraste eftersom de var ända som fanns kvar. Nu ska jag packa lite, min nya favorit prickiga skjortan får iaf komma med. <3
 
 

Vasa

Idag har jag varit på inträdesprov i vasa med AP. Det gick ungefär som förväntat,. Hade jag läst så hade jag antagligen kunnat det lite bättre. Haha. Nej men nu vet jag iaf hur det är till nästa gång. Jag skrev provet på 1,5 h så hade en del "fritid", så då träffade jag nån.. 😼 haha men det var riktigt trevligt! Nu ska jag vila lite innan mina kusiner jag ska sköta kommer på besök..

Min nya skjorta, så gullig! 😻




Tjenixen

Hihi ser att ni har väntat på nån uppdatering. Studentdagen var härlig! Så underbar! Tung och lång men väldigt väldigt rolig dag. ❤️




Kaos




Tält på g






Mat å sånt

Idag är jag hemma från jobbet. Så jag har fått käka vad jag viöö. Till morgonmål så åt jag stekta ägg och youghurt med jordgubbar. Såå gott! Till lunch blev det en sallad pånde vi hade i skåpet, ganska enkel men god! 





Stressigt

Alltså usch det börjar bli stressigt. Det sista jag tänker på är ungefär att uppdatera här. Så det lär bli väldigt få och korta inlägg hit. 
Jag har fått gjort en hel del idag och ska strax gå och sova för att orka lite bättre imr. Har blivit ganska korta nätter för min del under senaste tiden.. Hinner med noll plugg och inträdes proven är nästa vecka. Sak samma vill ändå ha ett mellanår. :)







RSS 2.0