TIPS Wampire Academy

I lågstadiet var jag verkligen till 100% en bokmal, jag läste och läste. Det här har gett mig lite försprång i olika skoluppgifter. Nu under högstadiet har jag inte alls läst så mycket. Några böcker i året, förut var det ett par böcker i veckan. Men i thailand så hade jag tid att läsa mycket och Anna hade med dom två första böckerna i serien Vampire Academy. Först fatta jag inget på dhampirer och moroi men man lär sig ganska snabbt. Böckerna är fängslande och otroligt spännande. Rekomenderar verkligen de här böckerna för alla! Kom bara ihåg att börja med första boken, alltid bäst så! :)
 
Här är 4 boken & 3 boken på bild som jag lånat från biblioteket.
 

Whaaat

Är lite förvånad över att min statistik. Herreguud vad den flög upp igår. Tror det berodde på en komentar jag lämnade på Linn Strelins blogg. Men är inte riktigt säker.. :P
Innom närmaste tiden kommer också en ny header och blogg design dyka upp. Det här ger mig massor med ny inspiration och bloggen kommer aktiveras mycket mer! :D 
Lämna gärna en komentar om något speciellt ni vill läsa eller se bilder på. Jag ordnar det isåfall.
 
Puss

Glad Påsk

 
 
 
Hoppas alla har en bra påsk lördag! Jag ska sitta hemma och ge godis till påsktroll, hoppas det kommer några!  
Super fint väder är det också, härligt! :)
Hoppsan bilderna fonr lite fel väg.. :S

Titta va ja hitta

Den här lilla gulliga saken låg och sov i min säng då jag kom upp.. <3





mobilpics





Bästa dan på länge !!

Vilken dag!!

Klockan 12 nångång körde vi till villan, farmor & farfar var där och faster med barn. Vi hade med snöskotern och har kört runt på isen med pulka efter. Lydia och jag fotade också varann lite innan vi körde runt och förstörde håret.. :D 
 

Sov så sött

Nu ska jag alldelses strax nana. Har kollat på american pie med lillebror..Hahah underhållande filmer. ^^ 
Puss på er :*

Martin

Alla känner till Jockiboi, hans vän Martin har gjort flera låtar. En låt han gjort tycker jag är speciellt bra. Dock verkar det som om han haft det mycket jobbigt med sin pappa. Hoppas det ordnar sig!
 
 

Dagens klädsel




Städning igen

Städningen har fortsatt under dagen. Väldigt jobbigt, men det behövs här i mitt rum.. 
Har även varit ute på en lite längre länk med hunden. 
Imorgon långfredag, vi får lite matgäster på kvällen. Lördag hoppas jag på lite händelser. O:)
 
<3

Rosa är bra

pöss



klädgodis...

Två helt supäär snygga toppaar <3

Sidvisning på topp igår..

Hemma från skolan med ett 5 dagars påsklov framför mig. Härligt! Igår hade jag sidvisningen på topp, hmm undrar varför. Tror jag kan ana.. :P Onsdag är bästa skoldagen, 2 pass husligekonomi, 1 gymnastik och som avslutning på dagen så har vi geografi. 
Nu ska jag googla avslutnings klänninar på nelly. Pööss
 

Foto i skolan

Två bilder som anna knäppte i förra veckan på foto lektionerna.. :)

Dagistanten Sara

Varit hos faster och hennes kids hela dagen, ända sedan skolan sluta. Först barnvakt åt lilla Vanessa som inte var så glad idag, utan hungrig och trött. Sedan så kom Enya hem också så vi åt kvällsmål, spela på min telefon medan jag sov och lekte doktor. Mysit, har nog värdens gulligaste kusiner. 
Jag klädde inte ut mig alls idag ändå, fick ingen inspiration och jag hittade inte min nallepuuuh dräkt. :/ 
 
Julfest klädsel på bild ^^ :)

normala matte lektioner








Fuladagen imorgon

 Imorgon har vi Fuladagen i skolan. Det går ut på att man ska klä sig så fult som möjligt. Det här är förstås frivilligt, så jag är inte helt säker på ifall jag ska klä mig normalt eller fult. Haha nu tänker säkert nån att hon klär sig alltid fult.. Men allvarligt så har jag ingen aning om vad jag skulle sätta på mig imorgon. Dessutom känns det ändå lite tråkigt ifall man bara kommer med vanliga kläder till skolan. 
Ska rota in och ut i garderoben då jag kommer hem..
 
Nu under skrivande stund fick jag faktiskt en ganska gullig idé. Hihi, men avslöjar det imorgon om min idé blir verklighet. ;)
 
 

Kocken här

Har tillagat special ris till dagens middag. Yummieee



Fotomodell

Mamsen och papsen sade strängt åt oss då de for och skida att vi måste ut och motionera minst en timme så länge dom e borta. Så vi tre syskon och hunden for ut i det vackra vädret. Jag hade med mig kameran och fick lite inspiration att fota av vädret. Vi for på en länk och när vi kom tillbaka så kom Lydia med mig och hjälpte mig att fota Larry. Behövs alltid två.. En som knäpper bild och en som lockar med godis. :D
 

Godis <3

Sara tycker om godis idag :))))



Påväg till stan

Sitter i bilen med hela crazy family forsberg.. Tog som vanligt en halvtimme att komma iväg. Nu ska via stan och köpa några välbehövta saker. Jag ska köpa nya högtalare & smink. Kanske nåt annat också. Är på helt okejj humör idag, bild på dagens "snygga" outfit kommäär senare. :)




Gulliga rebella igår <3

Fredag i korthet

Helloij!
Fredag och en helg framför, länge sedan jag senast suttit hemma en fredag kväll. Har dock hunnit med lite möjligt. Körde med snöskoter till stallet, gick helt okej. Stötte på några små problem, egna misstag.. Stannade på en isfläck för att kolla ifall det kommer några bilar, förtåss så går det ingenstanns då jag vill frammåt. haha, ganska komiskt egentligen.. Men till stallet kom jag. Red Rebella en sista gång. <3 Fina ponnin, kommer sakna alla vid stallet så otroligt.. :( Körde på 18 minuter hem, vilket är ganska snabbt tycker jag. ;)
Har hunnit städa också. Behövdes, kunde knappt andas i rummet längre. 
 
Imorgon ska vi till kalajoki.. wihuu.. 
 

matte

Paus på matte lektionen. Vi håller på och räknar nåt om pyramiden. Jobbigt. Pappa hade köppt nya skor åt mig från Helsingfors, ska visa bild på dem sedan. :)



En väldigt jobbig dag idag.

Torsdagar är pissdagar. Iaf idag, är riktigt förkyld. Vaknade flera gånger inatt, ibland berodde det på en värkande hals eller täppt näsa eller så ibland var det hunden som ville in och ut ur rummet. Så jag har inte sovit så bra inatt. Värre blir dagen då nästan all bas smink är slut och mamma är på resa så jag kan inte ta av henne. Har alltså nästan noll smink på mig idag. Sniisk :( Vi ska som tur på lördag till Kalajoki så vi åker ett varv via stan då. Så får ja köpa nytt smink och nya skor.
Pissdagen fortsätter snart med fysik, samhällslära & matte.. bläää



Vilorum

Är i vilorum i skolan, har huvudvärk och mår dåligt. Tyvärr blir jag bara samre av att vara i det här rummet eftersom det stinker här. wc är här straxintill, uuuhg äckligt...




Dator

Är entligen på en dator. Har inte bloggat från datan på väldigt länge. Har dock inte så mycket att skriva om heller. Jag har sökt sommararbeten, går sådär.. Men jag måste hitta något, måste tjäna lite iaf. :P
Dessutom har jag ganska seriösa planer att flytta ut till sommaren. Haha, dock ändast till det andra huset på gården men ändå. Jag vill väldigt gärna ha ett eget ställe..
 
Några härliga sommar bilder <3

Min favorit leksak

Jag fick köra hem min gulle plutt efter skolan idag. Han fick lämna över natten hos farmor & farars men nu e han hemma. Ikväll ska jag på skidtävling med mina gulliga kusiner.

Vi är aktiva

Brunelli och jag är aktiva på dagens fotolektioner. Bäst att jag sätter på alarm så jag inte missar bussen..





Tandläkarmottagning

Är på tandläkar mottagningen som bäst nu. Jag blev riktigt glad i förra veckan då lappen kom, men nu är jag ganska nervös över ifall dom hittar några hål. Hoppas inte, har endast haft 1 gång i mitt liv ett hål i tänderna. ( hade fel, har aldrig haft ) 

Söndagskväll

Jag är nog på tråkigaste möjliga ställe nu ikväll. Jobbar i ishallscafén. Men ja tror dethär är en av sista gångerna jag behöver vara här. :)
Är otroligt trött, hann inte sova så mycket i förra natten. Men vi hade det mysigt hos Brunelli.



Haha, jag såg ut som en eskimå ellr va det nu heter igår då vi for till stallet. :D

Pilkfiske

Att fiska på vintern är egentligen ganska mysigt. Vi hade dock inte riktigt tid att fiska så mycket. Men jag fiska iaf en stund, och ja fick faktiskt första fisken av alla. ;) Vet inte änns om nån annan fick nån fisk. Vi hade underbart väder lite kallt kan
ske..



















Hoppsan dit for det inlägget.

Fortsättning... De är alltså nu på morgonen runt -20 men dom har lovat runt -7 mitt på dagen. Massor med kläder blir det.



7.12

Klockan är 7.12 och jag vaknade nyss. Har en hel dag på isen framför mig. Vi ska fisla.. usch. Dessutom är det jätte kallt

Skor

Jag är i stort behov an vårskot, eller boots. Jag vill ha ett par svarta, gärna med nitar eller något. Hittade några som inte är alltför dyra men ändå snygga. :)
Dessa snyggisar är från Nelly och priset var runt 55 euro.
 
 
Den här skon är inte lika snygg, men billigare. Helt okejj..
Nästan lika som skon ovanför, fast med lägre klack.
 
Min favorit av dessa tre är dock den första från Nelly, som har den bästa kvalitén också. Måste verkligen påminna pappa.. O:)
 

Fysiklektion

Eftersom jag i första perioden total sket i fysiken så försöker jag verkligen skärpa mig i den här perioden. Dessutom försöker jag inbilla mig att det här är intressant. Det går sådär, men jag ska få höjt vitsordet i fysik iaf till 7! Mitt mål för den hä perioden, inga fler fula 6:or i mitt betyg. Nu har vi paus så därför kan jag blogga såhär lite smått från telefonen. O:)
Idag ska jag shoppa godis till morgondagens utedag. <3<3<3






Boxernånting

Idag hade vi sjukt tung gymnastik lektion.. Är riktigt sjuk överallt.. :( Men bra med träning. Efter skolan for jag också och rida med Fanny, och då fick jag träna andra muskler.. 
Något som jag märkte idag var då vi skrittade av hästarna i skogen och var tvungna att rida en bit längs vägen. Det var ganska mycket trafik just då eftersom folk skulle på träningar i bollhallen. Men ALLA som kom imot oss så saktade av farten och körde försiktigt om oss. Ett riktigt bra PLUSS! Här är människorna iallafall försiktiga då det kommer till hästar i trafik. Sådär annars så var ridturen iskall och jag var halft en levande ispinne då vi kom tillbaka till stallet.
 
Nu ska jag lägga mig, klockan e snart 11.. Shit! Jag som skulle börja med att gå och lägga mig klockan 9 på kvällen. 

Jullee

Är påväg till Julia nu.. Jag skulle iväg dit med snöskotern, men nån sak var så slut på den så mamma får föra mig dit. :)



Tisdag

Tisdagar är roliga, positiv tänkande här ja. ;) Nepp, skolan e sämst på tisdagar. Nu ska jag kolla några avsnitt gossip girl som ja börjat kolla igen och sedan får vi se vad som sker för häftigt.. ^^


Wooppaa

Sara skriver uppsats om homosexualitet. Väldigt intressant. Har dock endast fått en början, men det blir nog bra dethär.
Bögar e snyggast <3

Mera bilder från iídag

Idag blir det mycket bilder här på bloggeen.. :) Men de e vell kuligt.. :)
 


Foto i skolan

Jag har foto som tillval den här perioden och idag hade vi då första fotolektionerna. Jag tyckte det var riktigt kul. :) Vi skulle göra nån slags bildberättelse. Så vi stack ut på skolgården och fotograferade. 
 
Här var då min bildberättelse om Brunelli.. Jag redigerade bilderna i skolan men har inte dom här hemma så det fick bli oredigerade bilder. Annas bilder på mig kommer i ett annat inlägg för nu måste jag tvätta bort hårfärgen från Lydias hår. :)

Ovisade bilder från Thailand

 

Mer bilder kommer i fler inlägg :)

Vår klädsel

Jag har redan börjat tänka på vårkläder, jackor och skor. Även fast det är -15 grader ute som bäst nu.
Jag vill så gärna ha en ny jacka i mörkgrön färg. Tror det skulle se helt awesome ut med dom nya orange byxorna. Sedan drömmer jag om en Kenza skinnjacka till födelsedag, men trogligen blir det nog bara drömmar. 
Nya skor behöver jag också.. Men ska vänta på att pappa beställer från zalando eller nelly så beställer jag på samma gång.. ;) Zalandos hemsida tycker jag är skit dålig. Eller de har bilderna på skorna från en sådan vinkel så dom ser riktigt långa/stora ut. Så för att se hur skorna ser ut rakt från sidan eller fram så är man tvungen att klicka in på skon och kolla där de finns fler bilder.. Så lite jobbigt att kolla runt på skor på zalando. 
Kläder som jag kommer köpa ivår är byxor i färggranna färger. Jeans tyg är riktigt pop i vår/sommar.. Finns massor med snygga jeansskjortor överallt nu. :D
 
 

Lite shopping

Jag har hunnit vara till Jakobstad idag, ganska otroligt länge sedan sist. Det är inte riktigt något ställe man besöker ofta, inte jag iaf. Vi var på lite husärenden, tillslut så hann jag dock smite till Code. Hade dock endast 15 minuter på mig, så det blev lite bråttom. Sista kunden i butiken var jag också då jag 10 minuter försent slapp ut med nya jeans och en jeans skjorta. DR demin byxor i orange blev det. Hihi, tyckte dom passar nu till våren. :)
Kallt är det också, runt -15 grader.. 

Bloggning på G

Jag hade ju sakt att det skulle uppdateras bra från resan.. Dock blev det ju inte riktigt så på grund av att vi hade så dåligt med internet tid. Speciellt under andra veckan på Karon. Vi hade några dagar som det regnade tyvärr. Men sådär överlag så var det no riktigt bra. Vi var på nån båtutflyckt som var riktigt lyckad. Jag ska även visa bilder, dock har jag dem inte på den här datan. Men dom kommer upp i ett annat inlägg. Jag saknar Thailand något otroligt, speciellt i -10 kyla.. :S 
Vi fick våra betyg idag i skolan. Är nog inte så nöjd, och så var det ett ämne jag inte fick nått vitsord i. Förstår inte riktigt varför. Ikväll blir nog en tråk kväll tror jag, ska dock sköta kidz i en timme. 
 
Fml, färgen håller på och försvinner redan. :(

PF bild?

Haha lite random bild, men jag e brunare än pappaa ;)

Hemma

Vi är hemma nu, 30 timmar försenade. Jag hade knappt någon tillgång alls till internet under andra veckan, så jag ska blogga i andra inlägg om resan. :)
 

RSS 2.0