tjenixeen

Nåja nu har jag skrivit 1000 ord på word, 3/7 av det jag ska skriva. Så kände att det var bra med en paus och skriva lite hit istället..
 
I fredags så for jag och Linn ut och dansa. Vi var lite tveksamma ifall vi skulle gå ut men vi gjorde verkligen rätt i att inte stanna hemma. Jag hade såå kul! 
På lördagen så mådde vi inte så bra men efter lite sömn drog vi iväg till Terjärv. Ett varv till villan och sedan till APs på kräftskiva. Alltså det var så fint, och helt god mat också. ;) 
 
Allt ovanför ledde till detta på söndagsmorgonen..

Plugg

Skriver om veckoslutet senare, håller på och skriver uppsatser i hälsokunskap 2 av 7 klara..



Venetziansk

Lintsu97 och jag är taggade till tusen för ikväll. 






Abi abi abi


💕🍑

Snapchat💬

När man ska plugga så finns det en app som lyckas dra till sig koncentrationen hela tiden. 







En ledig dag

Idag tog jag en helt ledig dag från skolarbetet efter skolan. Dom två förra dagarna var hemska så den här dagen behövdes för att få samlat ihop lite energi till de 7 nya uppsatserna som ska skrivas..



Haloj

En kort uppdatering nu igen.. Nu ska jag plugga, om en timme ska jag till stallet och efter det lämna in tre uppsatser och umgås med Madde. Blir bra det här!



Hejdå mitt socialaliv

Idag har jag sååå mycket skoluppgifter. Har tre uppsatser i hälsokunskap, matteläxa, planering av finskauppsats plus att jag borde hinna läsa typ 50 sidor hälsokunskap. ☺️🔫

Så ni lär alltså inte höra så mycket av mig.





Studentskrivningar

Okej, jag skulle läsa på skrivningarna under detta veckoslut. Tror ni jag gjort det? Inte äns öppnat boken.. Men idag så blir det ändring. Ska till villan med Julia för att sola, så då är det perfekt att läsa lite..


Igår var jag på stranden med Lydia och hennes kompisar. Det var riktigt varmt och härligt, vattnet var dock super kallt!





Plus några bilder från igår kväll

22 grader

Soligt och varmt, jag borde ligga på stranden. Men istället är jag hos farmor och farfar och plockar bär. Mitt liv suger.




Hoppsan

Skolan börjat och jag har glömt bloggen. Går bra det här! Ingen har missat att vädret är super och min tid har gått åt att sola, umgås med vänner och plugga. Hade glömt hur mycket läxor skolan för med sig,. Jag hade ju tänkt börja läsa ordentligt på skrivningarna nu lixom. 💁

Har iaf klart finska läsförståelse och hälsa uppsatserna plus att jag läst typ 25 sidor hälsa idag, inte så mycket men ändå. 

Imr är det fredag och jag har inga planer för helgen. Skönt. Ska plugga, påriktigt, börjar bli lite stressad, det närmar sig.





Skoolaa

Alltså jag är säkärt ända som inte är sur över att skolan börjat. Jag ser framemot detta sista läsår. Massor med tunga saker har vi framför, men även roliga! 
Det var riktigt roligt att se alla klasskompisar. ☀️ Efter skolan har jag solat, ränsat blåbär och plockat vinbär.. Duktigt. 💪






😠

Alltså vår hund smiter helva jävla tiden. Ifall man glömmer att kolla på honom i 2 minuter så är han borta. För mig smiter han nästan aldrig eftersom jag är så jävla orolig över att han ska smita, meen för pappa och mamma smiter han hela tiden. Så varje gång är det lika jobbigt att söka efter honom och vara rädd att han ska lämna under nån bil. Blir så jäkla trött på att ingen kmr ihåg att hålla koll på honom, utom jag. -.-

Larry där han passr bäst. Just nu iaf.

Bastumys

Igår kväll var jag tsm med Julia och Kim på Julias villa. Riktigt mysigt! Vi bada bastu, simmade och pratade en hel del skit. 




Tung dag

Jag har lovat Lydia att under sommaren fara med henne till stan, så idag gjorde vi det. Lydia fick handlat det hon behövde och jag fick köpt mat och en skjorta. Helt bra. :) nu ska jag städa klart här hos mig. Börjar alltid och så lämnar det på hälft..





Plugga sola äta

Igårkväll körde jag iväg till Nellis. Madde och Linn kom även på besök och vi var ett varv på kvällspicknik till mäccen. 
Idag har vi pluggat, solat, lagat god mat och varit på cafe. Bra dag alltså. Jag köpte även hårfärg så ifall vi orkar så ska vi färga det.. Kmr bli riktigt blont. 😁








Tomma flaskor och fat 👍




Sommaelov

Jag har föresten fått sommarlov! Hela 3 dagar! Riktigt skönt.





Fredagen

Helgen var verkligen super.
Kan börja med att skriva lite om fredagen. Vi kom fram lite efter 2 till helsingfors. Vi sökte upp hotellet som var väldigt nära centrum. Vädret var toppen! Efter att ha snabbt fixat till oss och bytt kläder så stack vi iväg in till centrum och käkade på Vapiano. Vi köade ganska länge, men helt värt det.

Maten smakade bra och vi satt på uteserveringen och käkade i värmen. Efter det så skulle vi hitta en taxi.. Gick inte så bra först. Sedan så kom anna och elli på att de skulle dela taxi med ett gäng killar som skulle till samma ställi. Detta visade sig inte vara då smart eftersom dom var fullare än fullast. Shit alltså, obehaglit!

När vi kom fram till området, vilket vi inte tänkte hitta eftersom taxichauffören (som sög) släppte av oss typ 1 km från området, så fick vi köa 1 h för att slippa in. Men det gjorde inte så mycket, solen sken ju! ☺️
Väl inne på området så for vi in på k18 området och tog några drinkar, så från 7 till 12 så stod vi och hoppa och dansa i publiken. Helt sjukt häftigt och roligt. Under fredagen så tappade jag endast bort smink och nån hårborste, värre blev det på lördag. Klockan 12 försökte vi hitta taxi, trodde vi skulle ge hoppat tills jag såg en tom taxi i trafikljusen och han lovade skjutsa oss till hotellet. Där somnade vi typ strax och vaknade pigga nästa morgon. 😄 Annat kan man säga om hur det var på söndagen.. Men mer om det i ett annat inlägg. 💁




Jag och Nike har föresten samma brillor. ✌️














Döda fötter. 👆

Idag så lever vi inte


Vi är hemma. Jag har haft och har fortfarande sjukt paha krabbis. Dör å dör. Spykänsla 24/7 från hesa hem...

Morgonmål

Vi lever, även fast det var en helt sjuk kväll igår! Hade sååååå roligt! 😄 Vi mår dessutom bra idag. Just nu käkar vi morgonmål och ska sedan ett varv på stan. Måste köpa skor, mina fötter är fortfarande så otroligt sjuka!







Vi lever

Vi överlevde dag 1. Sjukt sån fiilis man får och sjukt mycket folk. Även fast vi skulle ha velat fortsätta festen så kan vi inte pga att vi har så sjuuuukt sjuka fötter.. 





Weekend festival

 
 
Det närmar sig! Jag är så jäkla taggad, väskan är typ packad, skjutsen till tåget är fixad och humöret är på topp. Dock så ska vi till stan idag så ifall jag hittar andra outfits alternativ så gör det ingenting eftersom jag inte har någon jag känner att är riktigt rätt. Kanske vi hinner (klarar av) att kolla på lite kläder i Helsingfors också, men det är inget vi planerat. Dock så skulle det ju vara en bonus. :D
Vädret lovar varmt till båda dagarna, soligt på fredag och kanske lite regn på lördag.. men vi får hoppas att det inte blir så! Min ända resa under den här sommaren, ska bli så skönt att komma bort lite!
 
 

Åh

Jag är så trött! Har knappt packat något alls. Eller trodde jag inte skulle behöva göra det men nu ändrades det tydligen. Fml, har super mycket kläder i tvätten ännu...




Ni kan ju gissa vad jag håller på med.




Tisdag

Vilken bra dag det har varit! Jobbet gick helt ok idag. Vädret var bra även fast jag hade hoppats på lite mindre moln. Jag fick solat lite dessutom.. 
Lite före sju åkte jag och Lydia till villan. Vi plocka blåbär med fammo, rensade och åt. På mindre än en halvtimme var mitt "ämbar" fullt. Dock har jag nog sjuk rygg nu.
På fingrarna märks det iaf att man varit i skogen. 😄 Jag hade en super kväll tsm med fammo och lillasyster i det härliga vädret. Mera sånt här tack! 







Gott som godis




Tröttnat

Har återigen tröttnat på min hårfärg. Det som jag är speciellt trött på är att vad jag än gör med mitt hår så börjar det pissgula skifta igenom efter en tid. 😑🔫 Så nu borde jag igen färga det för att få bort det. Att tvätta med silvershampo varje dag sliter så oerhört.. Har så lust att beställa efter nån cool färg att sätta i. 💁 Får se vad jag gör.. 😔




Vad hände i söndags då?

Ja, typ ingenting. Jag vaknade ganska sent, läste på studentskrivningarna !! käkade morgonmål, städade och märkte att det var soligt ute så jag lämnade städandet, fick snabb besök (roligt!), solade lite till, åt mat, solade lite till, fick besök igen, såg på film och somnade. 
Knäppte typ inga bilder så har inget speciellt att visa heller. Men en skön söndag var det, utan huvudvärk. 😄





Tråkig lördag

Igårkväll hade jag nog en av mina tråkigaste lördagar under den här "sommaren". Hade lite planer med det blev ingenting av det. Så senare åkte jag iväg till Julias en stund och prata. 

Under dagen hade jag det ändå bra tsm med Anna. Vi var på villan och stack sedan iväg snabbt till stan. Jag köpte en liten handväska och ett par shorts som ser ut som en kjol.




Fridan












RSS 2.0