Mat å sånt

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom varit en stund i skolan och lagat mat. Har pluggat alldeles för lite och kollat alldeles för mycket på netflix.

Till mat blev det broiler å grönsaker i ugn. Till det en avokado-tomat salsa. Super jäkla gott!


Krabbisdag

Sitz igår, krabbis idag. Igår hade vi pyjamassitz vilket var så jäkla roligt! Sedan blev det självklart Ollis, har nog aldrig dansat så mycket som under den kvällen. Gjorde seriöst typ inget annat, hihi...

Idag har jag dock inte mått så bra, men det har ändå varit en super dag! Nu sitter jag och AP och gör tyska läxan, vi är så duktiga!

Hahahaha fyfan vilken bild, jag påväg på EAG möte.. 😂

Gulissemi

Ihelgen var vi gulisar med tutorerna på gulissemi till destination X. Hade en super kul helg! :D Vi kom hela tillbaka och tror nog alla trivdes! :) På söndagen käkade vi krabbispizza och kollade film hela kvällen. 
 
Haha tydligen det ända min blogg handlar om nuförtiden är plugg och fest. Ungefär det som mitt liv går ut på för tillfället. Idag har jag inte haft nån skola och istället pluggat massa matte i flera timmar! Känner mig duktig och ganska dålig eftersom jag inte klarade av att lösa en ända uppgift utan facit. haha nå hur som helst så har jag iaf försökt! Har tent på lördag.. Så har jag varit på EAG möte och käkat tortillas med Linn. En bra måndag alltså!
 
Imorgon ska jag på pyjamassitz, vi är ungefär endast tjejer så de komme bli intressant. hihi.
 
 

Wasa by night

Hade en så bra dag/kväll igår! Kvällen slutade dock i chock. Var med om sjukaste grejen. En tjej kom fram och skulle typ slå mig.. Nåja tänker inte gå in på detaljer men fick veta saker jag verkligen inte vetat..


Måndag eller tisdag

Idag har jag faktiskt pluggat. Först tre lektioner i skolan och efter skolan matte i ett par timmar. Känner mig dock så uppgiven. Har prov om 1,5 vecka, är borta typ hela helgen, ska festa imorgon och på tisdag. Det värst är dock att jag inte ens kunde övningar till övning 1. Alltså det vi hade allra först. ååh.. Vill inte skriva det, men chanserna att jag ska bli godkänd är nog inte så höga.. 
 
Över till något annat. Jag och Linn var ute på en cykel/spring länk. Alltså Linn sprang och jag cyklade. Super skönt att få komma ut lite! Lindrar min ångest. Just nu är vårt största problem ifall vi ska käka knackorv eller kebab imorgon innan vi far ut och festar. Älskar våra problem. hihi. 
 
Nån annan som föresten trott det var måndag idag? Vi båda har varit helt inne på att det är måndag idag, så jäkla kul att inse att det är tisdag och vi får fara ut och festa imorgoon!! :D
 
 

I helgen

Jag hade en så bra helg i helgen! Fredagen skrev jag ju redan om, men lördagen var också riktigt mysig. Efter frukost for jag med föräldrarna och hunden på promenad. Vi for en bit via skogen och fyfan vilka älgflugor, fick påriktigt panik och tårarna bara rann, haha fyfan va pinsam. Men tycker verkligen de är så jävla äckliga. Nåja hur som helst efter promenaden rensade jag svamp i säkert 1,5 h. Till lunch käkade vi svampsoppa, super god!
 
Nelli kom också hem till helgen från Åbo så efter lunchen for jag iväg till hennes. Gud vad skönt att få umgås med nån som man känner så bra. Kvällen var lugn och skön, hihi och jag käkade så mycket gott. 
 
Till det mindre roliga, jag hade fått punka under kvällen så åkte hem först morgonen då vi fått blåst luft i ringen pånytt.. Super jobbigt att säga hejdå till Nelli också. :'(
 
På söndan hann jag inte med så mycket hemma förutom packa och laga mat med mamma. Vi åkte ganska tidigt tillbaka till Vasa, skönt även det, hade myskväll med Linn..
 
Haha jo en annan sak också, på söndagen märkte mamma att vi fått punktering även på vår andra bil. hahahah alltså hur otur kan man haa??
 
 
 

Godmorgon

Sovmorgon, lååång dusch, bra morgonmål, musik och nu ska jag börja plugga. Skriver mer om helgen i ett annat inlägg då jag hinner. Vi hörs! Ha en riktigt bra måndag alla vänner! 😘


Netflix å chill


Bästa dagen på länge

Jag har haft en så bra dag idag! Nu börjar klockan dock bli mycket så vi tar det snabbt. Hade endast en lektion i skolan idag så efter det började vi ganska snabbt ställa oss mot terjärv. När jag sedan kom hem var ingen hemma så jag for direkt till farmor och farfars. Fammo och jag har länge planerat att vi ska iväg och plocka svamp tillsammans vilket vi gjorde! Hittade en massa trattkantareller och några kantareller! Alltås att plocka svamp är bland det roligaste som finns. Sedan så har jag varit och köpt godis med Lydia och gjort skoluppgifter. Nuu ska jag sova. Pusshejj hörs imoron. ❤️


Hej du varma höst

Vilken varm höst vi har iår! Varje gång jag far ut så sätter jag på mig alldeles för mycket kläder. Man tror liksom att det ska vara kyligt och kallt eftersom det är höst, men ändå så värmer solen något otroligt. Nåja jag gillar det även fast jag snart gärna skulle vilja börja använda mina stickatröjor.

Har sovmorgon imoron igen, vår föreläsning blev flyttad från moronen, helt najjs.. Kanske jag får pluggat lite själv från morgonen istället.

Min nya favvo tröja! 😻

Vi bara äter

Helloij. Just nu sitter jag och Linn vid köksbordet och pluggar. Linn lär sig nån maskins delar?! Ochjhag pluggar tyska. Vi var nyss ett varv till butiken och nu käkar vi kokosbollar utan kokos. Så himla goda!

Vill bara tipsa er andra studerande om vår middag. Vi käkade broilerrisotto och det blev så jäkla gott! Till det hade vi en super god sallad! Så nu har vi mat i 3 dagar frammåt. Haha. 😄


Studielunch

På måndagar börjar jag skolan först 14.30. Så hittills idag har jag pluggat lite, varit ute på pw, pratat med mamma, tvättat kläder osv osv.. Eftersom jag inte äter i skolan idag och jag och Linn ska göra risotto ikväll så blev det nudlar till lunch.. En lite roligare variant än de vanliga nudlarna. När jag kokade upp vattnet satte jag i små morotspinnar, nykål och lite blomkål. Till sist nudlarna och så hade jag kvar lite kyckling som jag även satte i. Blev super gott och billigt!


Beslutsångest


Godmorgon

Idag börjar jag dagen med matte. Börjar först 10.15 och har fortfarande lite teori att ta mig igenom innan dagens kurs så det håller jag på med nu. Idag och imorgon ska jag och AP vrålplugga. Jag SKA lära mig iaf några teorier i matte. Just nu är en sån gång jag ångrar att jag inte pluggade långmatte i gymnasiet. Det här är riktigt svårt för mig som har haft kortmatte..
På lördag ska vi antagligen ut och festa vilket blir kul! Det är så jäkla tungt att festa inne i veckorna. Jag klarar inte av det.. 🙈

Har på mig det fina armbandet jag fick till studentgåva. ❤️

Torsdag

Gu vad man glömmer bort bloggen här i Vasa! I tisdags hade vi gulisintagning. Det var sjukt kul men jag hade nästan förväntat mig värre grenar. Okej, gäddrugby var nog fan sjukt äckligt. Men annars var det bara roliga stationer!


Så skön helg

Alltså i helgen har jag gjort ingenting. Så himla skönt! Igår fyllde älsklings Madde år och jag var med henne nästan hela dan! Idag har jag träffat kusiner och Julia. Ätit massor och kollat lite matteuppgifter. Nu läser jag lite nyheter och snart far vi iväg till vasa igen. ✌🏼️


Plugg sen fest

Nu ska jag och AP plugga lite redovisning och ekonomisk matematik. Efter det ska jag snabbt hem och fixa mig och sedan blir det siiitz!! Woop woop.🎉


RSS 2.0