Fixa upp humöret med detta!

 
 

åååååh

Jag skulle till banken idag efter skolan och tänkte på det i bussen just då jag skulle stiga ur. Eftersom jag kommer hem 15.40 så har jag inte så mycket tid på mig till klockan fyra.. Nåja nu då klockan är över fem kommer jag ihåg att jag skulle till banken. fml... något extra viktigt var det ju inte, men jag ville få fixat kortet så jag kan använda det. Nu får jag försöka få fixat det till torsdag/fredag. Hatar att glömma saker, vilket jag tyvärr gör vääldigt ofta. O:)


Bra med planer!

Har inga planer alls för ikväll. Följer vell bara med dom andra. Skolan idag gick sakta som vanligt på tisdagar. Nu har ja tänkt sova en stund, dusch och sedan fixa mig för ikväll. :) Blir bra det här. 
 

Haha så skön!!


Munkar

Har bakat tillsammans med farmor munkar till första maj. Nu sitter vi och är mätta på munkar, Enya har blivit en aaaning socker full. :D Haha, sötis. :3









Foto


Trött

Har slitit med att räfsa löv&gräs hela dagen, känns väldigt skönt att få ligga i sin säng och kolla film. Har varit lite dåligt updatering i helg. Men det blir nog bätre in i veckan. :) Nu ska jag googla runt på klänningar, den jag hade tänkt köpa så var inte riktigt sådan som jag trott. 
 

Skoskav

Köpte nya skor, och nu lider jag av skoskav. Väldigt jobbigt. Har också kommit fram till att jag tänker aldrig mer shoppa med mamma, från och med nu sker det med papsen.



Fredag - veckans bästa dag

Fredag och jag ser otroligt död ut. Håret uppe i hästsvans slarvigt smink, nylackade naglar som blev förstörda... Men tagga fredag ändå! <3 Nu ska jag försöka fixa mig, byta kläder och sminka mig pånytt. Fick föresten en ny varm mysig fleece av pappa som kom hem från stockholm igår natt. Alltid kul med något nytt. 

Sista passet

Vi fick spela något slags spel på sista lektionen idag. :) mysmys





Ny favorit

Innan vi åkte till thailand så gick vi såklart runt på helsinki vantaa flygfält och dofta på parfymer så det bara stack i näsorna. Jag hittade min nya favorit där och väntar så på att papsen ska köpa den då han ska till tyskland. Parfymen heter flowerbomb och är helt gudomlig

Nyij cittari <3

Efter den så kallade middagen (som var riktigt trevlig och mysig med mycket prat) så åkte vi för att kolla in den stora nya matbutiken. Jag fick lite smink av mamma. Ögonskugga och ögonbrynspenna, båda är välbehövta.








Godis godis godis...

Påväg till stan

Vi ska ut och äta med klassen. Kulitkulit :)







Sallad

Jag gjorde en väldigt god sallad idag. :)



Dröm

Min absoluta dröm sko just nu. Vill ha äkta jeffrey campbell och inga kopior. Sparar som bäst nu till dessa, det går inte så bra. Jag ska försöka sälga lite gamla ridsaker, och har faktiskt tänkt på att sälga min älskling ( ridhjälmen) men det kommer jag nog inte att göra. Jag rider ju fortfarande. ;) Men det är en bit up till 180 euro och eftersom jag stöter på alla möjliga utgifter så tar det ganska länge att sprara. Jag kan inte heller be mamma & pappa betala eftersom min födelsedagspresent kommer vara ganska dyr. 
Älskar skorna!!

Thailand i februari/mars

Varför åkte vi till Thailand i februari/mars och inte nu så att vi skulle vara bruna till sommarlovet?! Vi missade ju mycket kallt väder men jag hade gärna varit lite brun till sommarlovet. Min bränna sitter knappt inget kvar. Kommer va vit som ett spöke på skolavslutningen. 10 minuter i solen i Thailand är samma som 2 timmar i solen en solig sommar dag i Finland. Alltså tar det en eeevighet för en blekis som mig att få någon färg här i dethär kalla landet. 
Då jag är 18 sticker jag sååå häääär sääääkert till utlandet och solar, badar & festar. 
 
 
Sådär annars så vill jag att ingen kopierar mina bilder. De som inte gjort något sådant så behöver inte läsa detta. Men de som tagit några hästbilder eller nån annan bild och satt upp dem på nätet så tillåter jag inte. Jag vet att alla inte vet om att det finns en sådan lag. Så tänkte jag därför skriva det här på bloggen. Bilderna är inte tillför att kopieras till andras facebook/insta/bdb/bloggar. Förstås med lov så får ni, och inte är det så farligt heller fast det sker, men det finns folk som kan ta illa upp och t.ex. anmäla det här, vilket kan leda till böter.
 
Copyright © 

Nationella prov

Nationellt prov i hälsokunskap hade vi idag. Gick sådär. Fuck, kom på nu att jag har samhällslära prov i morgon & fysik förhör på fredag. Älskade skolan, jag kommer sååå att sakna dig under sommarlovet!

Dagens klädsel, håret uppe i toffs. 

Tandläkar besöket

Haha sådär random tänkte jag meddela att gårdagens tadläkar besök var inte såå farligt. Jag bestämde mig att borra utan bedövning. Ont tog det, men inte alls länge. Bestämde mig också för att aldrig få några fler hål! ;) 1 är redan för mycket. 
 
Nu såhär på tisdag kväll spelar jag candy crush och slappar med sköna kläder. Ska kolla gossip girl nu också. Ha en bra kväll. <3
 

Glass

Åh vad jag vill köra iväg till butiken och köpa ben&jerry glass. Men det här jävla värdet bråkar såå med mig. Regn & regn, snart åker jag iväg ändå. De är ju som tur inte så lång bit till butiken. :D
Värdens godaste <3

Kronoby

Är hos Brunelli idag. Hon tvingar mig som bäst nu att blogga. Så tänkte skriva lite om vad som skett idag. Efter skolan följde jag med till Brunellis, vi käka sallad. VI brummade iväg till butiken med mopparna för att lämna in brunellis hööks paket och köpa lite greijjs.
Ridningen gick också bra, red Hugo boy. Pigg som han inte brukar vara. Vi red först en stund på ridplan tills annas ork tog slut och då red vi iväg mot skogen och sandgrävnarna. Tänkte ramla av bockponnin men klarade mig som tur. Annars mysig ridtur. 
På bilderna brunelli med sina duktiga hopphästar :)
 

Foto


rädd tjejj

20 minuter försenade är dom här på tandläkar mottagningen just nu. Hörs bara att dom borrar i något rum här nära. Lider med den personen. Lite orolig börjar man nog bli... :S







Dagen förstörd

Jag ska borra en tand för första gången i mitt liv. Bedövning eller inte? :S




Lite suddsudd bilder från bussen

Avrunda dagen

Efter en skön och VARM söndag ska ja nu snart söva för andra gången... Somnade nämligen redan sju tiden och så blev ja väckt för att tvätta tänderna och ta bort sminket, tack för den!
Ja känner mig fortfarande inte helt frisk. Men skola blir det ändå.
nattinatti :))



Bilder från idag













Fullständigt normal:)))

Morning

Fick sova ett par timmar iaf. Nu ska de duschas och ätas, klockan 14 är det kusin kalas! :)
Har inte träffat dem på 1 och en halv vecka. Saknar sötisarna.


Sådär annars så håller jag helt med kissie om att läppar svället på morgnarna. :O

Jag börjar söndagen såhär

Kom nu först in. Har inte skett alls mycket ikväll, förutom kört runt halva världen. Klockan är snart halv 5 och jag borde lägga mig för att få sova några timmar iaf. Nattinatti. :)
 

Tråk helg

Den här helgen har varit otroligt tråkig och enformig. Eller det har inte hänt något extra. Igår satt jag hemma och kolla TV (?!?!) med pappa typ hela kvällen. Idag har jag hjälpt till och städat. Dukti tjej. O:) Kanske ja får ha mer kul nästa helg istället, eller på 1 maj.. Mina föräldrar har en sååå snäll unge. :)
 
Nu ska jag & Lydia uut och fottaa.. 
Söt-lillasyster i förra sommaren.. :)

maat <3

Att äta något efter att ha svältat två dagar känns riktigt bra. Dock märker jag av att min mage inte är rikigt normal än.



Klockan 10

Skönt att vakna klockan 10 och bara få ligga kvar i sängen och lata sig. Är tyvärr bara 2 timmar ensam hemma eftersom Lydia slutar klockan 12 på fredagar. Ifall jag kan äta något idag så blir det mozzarella + tomat typ ända vi har i kylskåpet... <3 Jag hade endast stegring igår, samma idag. Så imorgon tänker jag nog inte sitta hemma. :)



Glass hör ju till en sjuklings mat också. ;)

Avslutning

Dethär blir troligen min skolavslutnings outfit. 
Klänningen är ganska säker. Finns dock flera alternativ på skor. :)

fml

Hur ofta är det inte man går runt och hoppas på att man ska bli sjuk? För att missa något jobbigt prov eller liknande. Nu då jag lyckast bli sjuk vill jag inget hellre än bli frisk och åka till skolan för att skriva ett jävla fysik förhör.
Nu ska jag googla runt på nelly och söka klänningar och skor, blir alltid på bätre humör av sånt. 
Hoppas ni alla friska har det kul i skolan. <3
 
 
Min söta vakthund :)

Instagram

Följ mig på instagram @zzaras. :)



Sjuk

Det var ganska onödiigt att jag åkte till skolan idag. Eftersom de två första lektionerna jag var där låg jag och sov i vilorummet. Mamma hämta mig nångång klockan 12. Nu har jag runt 38 graders feber och huvudvärk. Just typiskt att mamma och jag prata igår om hur sällan jag e sjuk. -.-
Har sovit nästan hela dagen och har nog inte riktigt ork att blogga just nu. Det ända jag ätit är en halv banan i bussen på morgonen och så en pirog här hemma. Svälter alltså, ändå kan ja inte äta eftersom jag är så rädd för att spy.. :S
Ni lär nog höra mer av mig, men inte så mycket som vanligt under dagen. 

Shopping

Bilder på det som köptes idag kommer i det här inlägget. Jag fick vara ganska snabb eftersom vissa butiker stängde redan klockan 19, men många andra butiker var öppna längre som tur. Otroligt skönt att inte behöva köa i kassan eller till provhytterna som i helgen.

Jeans från H&M
Jeans från Kappahl
Stickad tröja från H&M. Den är gul, synns kanske inte så bra på bilden :)
 
Topp från H&M. Färgen är den mörkgrön, ser brun ut på bilden. 
Stjärnhalsduk från ginatricot. 
Underkläder från ginatricot.
 

Stan igen..

Blev en resa till stan ikväll igen för mig. Den här gången hittade jag faktiskt något också! Är på väg hem som bäst nu, bildär och mer update kommer då.

Homosexualitet

Wtf.. Jag försöker skriva slutarbete om homosexualitet i religion. Det går ganska dåligt, eftersom jag inte hittar någon bra information alls om homosexualitet. Det jag hittade idag då jag googlade på : "är homosexualitet en sjukdom" var massa olika åsikter om att det är en störning och olika åsikter om att det är fel? Jag trodde faktiskt att mänskligheten hade utvecklat sitt tänkande mer än det idag. 
Men tydligen finns det folk som faktiskti på riktigt tycker det är en sjukdom och att det är helt fel.
Nåja, tur att de flesta inte tycker och tänker såhär.
 
 

Fuck yeaah

Klar med alla modersmåls slutarbeten och föredrag! Livet leker. <3



Undebara minne <3

Jag har inte använt mitt bankkort typ sedan jul, har inte heller haft så mycket pengar på det heller. Men nu i helgen så behövde jag förstås kortet. Märkte då att jag inte var helt säker på sista siffran i pinkoden. Ja sprang snabbt till en bankautomat och testa några gånger, men det var fel varje gång. Fick ringa brunelli & mamma om dom hade någon aning vad ja hade för kod, ingen av dem kom heller ihåg. :( Så nu sitter jag här med ett oanvändbart bankkort med massa pengar på. 
Förlåt för allt klagande hoppas ni har en bra dag! pööss

Stelkramps spruta

Fick en härlig överraskning idag på engelska lektionen.. Vi skulle ta stelkramps spruta. Förstås är jag först på listan. Haha, de börja nästan redan rinna tårar i klassrummet. x') Nåja efter en mycket lång stund så var ja framme hos skolhälsovårdaren, vilket inte visade sig vara så farligt ändå. Det tog inte så hemskt ont, men att känna vätskan sprida sig ner i armen är obehagligt..
Jag får inte angstränga mig något idag.. Som om ja ändå hade tänkt det, haha.. ^^ Nu värker den ganska mycket men det lär nog gå om. 
// Blondin som är rädd för sprutor..

Kellan Lutz

Kellan Lutz hetast i världen.. <3

Virus

Min älskade eller mer hatade dator har nu fått något virus eller något annat fel så den startar inte alls. Fml. Jag köpte den i förra sommaren och den har inte gjort något annat än bråkat med mig sedan dess. 

Foto

Dagens fotografering..

Nytt hår nya kläder


Hoppas på bra resultat.






wtf..

Vaknar klockan 15.40 och kollar på klockan en till gång. Tror den visar fel, men det visar sig vara rätt. Jag har alltså sovit ca 13 timmar inatt. Värkmedicinen igår gav mig säkert mera sömn också.. 
Nåja tillbaka till inlägget jag lovade igår. Jag hittade knappt något i stan. En bh och ett linne. För 40 euro sammanlagt. Jag hittade inget alls som jag tyckte om egentligen. Annars så brukar det aldrig vara så här. :O Inga vita converser fanns i min storlek heller. Eftersom jag fick en väldigt kort natt från fredag till lördag så somna ja runt klockan 19 och vaknade typ 22. Kvällen/natten spenderades på facebook och twilight. Jag tog tag i mig själv och kollade Breaking Dawn part 2 igår. Haha jag var nog den ända som inte hade sett den.
 
Idag ska jag färga håret, och skriva lite till modersmåls föredraget..
Pöss
 

Sjuk

Håller på och blir sjuk, ska försöka sova lite och uppdaterar sedan bloggen. 

Kokkelby

Dagens stor shoppare är på väg! Mamma var lite sur igår kväll/natt men som tur så behövde hon också till stan så hon fick ge med sig och vara snäll mamsen som jettee gääärna vill betala kläder åt mig idag. O:) Hoppas jag iaf..





Typical mamma

Haha det här händer såå ofta. Mamma försöker prata med mig medan jag inte hör och förklarar och förklarar, först då fattar jag att det är mig hon försöker prata med. Så hör man något enstaka ord och sedan så vill hon ha svar. Svaret blir oftast "va" eller "jaajaa".
Varför ens börja prata med nån innan man vet om att de lyssnar?! Konstig-mamma..

Cool tjäj ute me doggen




Alkoholmatematik

Vi räknar för en gångs skull om något intressant på matte.. Om hur länge det tar för alkoholen att försvinna ur kroppen osv. :D



Nybörjar Sara

Jag har ju foto som tillval på måndagar. Vi håller på ganska mycket med photoshop, vilket är ganska svårt men kul. Eftersom jag ändå fotar ganska mycket så behöver jag lära mig det här med PS, pappa har pratat om att vi ska köpa hem det såå.. Tänkte visa 2 eller 3 exempel. Kom ihåg att jag knappt kan något alls..
 
Före och efter.
Före och efter.
 
Före och efter.
 

Sara älskar hästar

Älskar stämningen i stallet. Hästar som tuggar på hö och allt lung.. (förutom jag då..) Hihi men jag har verkligen saknat hästlivet. Hästarna har varit en del av mitt liv så otroligt länge så det har verkligen känts konstigt att vara borta från stallet så länge. Nåja färdigt pratat om hur underabar dessa djur är!
Nu ska ja mysa med bubbelvatten och mys kläder resten av kvällen. <3 Ska dessutom försöka komma på något kul att skriva till er här. Lite annat än ändast inlägg från mobilen, en bra blogg ska ha blandade inlägg tycker jag. 
Haha men puss&hejj ni lär höra av mig snart igen. ;)
 
Hmm, undrar var jag har dom skorna? 
Bilden är tagen sista dagen med Liv, ponnyn kollade tillbaka mot dom andra hästarna en sista gång. Gud vad jag saknar den ponnin. <3
Sista morgonen...

Hästsvans

Hästtjejen ska ut och rida. :D



Torsdag

Skoldan gick otroligt fort idag.. Mest pågrund av att jag var så nervös. Vi hade matteprov sista passet, kommer nog få typ 7.. Har aldrig gått sådär dåligt i ett prov för mig. :( Sniisk
 
Jag kommer nog inte att göra något extra idag. Ska fösöka blogga lite, något extra ni vill läsa? 
De här tre bilderna fotade jag för två vintar sedan på vackraste Fiona som är otroligt saknad. Duktiga Emelie har redigerat dem och fått fram mycket vackrare färger. 

Liten Sara

Alla har vi varit små någon gång. Då jag sökte bilder till förra inlägget hittade jag massor med gulliga gamla bilder. Här får ni se några av dem. 

Liti ja har vee coool...
Första favorit hästen Ellu 
 

Saker ni inte vet

Tänkte ta några saker ni kanske inte vet om mig.
  • En tid tog / använde jag 6 olika mediciner.
  • Jag var värsta pluggisen i lågstadiet
  • Jag är sämst som finns på engelska
  • Är shopping beroende
  • Vågar inte göra navel piercing
  • Har lite små snuskig humor
  • Favorit bloggerska är Kissie <3
  • Jag är otroligt rädd för att flyga & för sprutor
  • Har aldrig innan haft hål i tänderna men har nu fått ett. :(
Ifall ni gillar sånahär kommer fler, med mer och smaskigare saker. ;) 
 
Som liten är det svårt att tränsa "stoora" ponnysar.. Hahah ...

Woopaa

Eftersom jag gjort allt möjligt förutom läst på matte prov. Så ska jag nu sätta iväg ut me doggen till butiken och köpa glass! Det hör lixxom till, matteprov+glass. <3 

Onsdag

 
 
 
Vi har matteprov imorgon, jag känner på mig att det inte kommer gå så bra. Haha, jag är allt annat än duktig på det här med rymddiagonal och hur man ska räkna ut volymer och areor på cylindrar bland annat. Vad kommer behövas för att jag ska konsentrera mig på matte istället för att sitta på fb och blogga? Tror det skulle hjälpa med riktigt god glass... 
Skoldagen gick snabbt som alltid på onsdagar. 
 
Pussss

<3


Mera Thailand

Jag saknar Thailand något otroligt. Är dessutom knappt någå brun längre. Synns lite på magen och benen, men inte mycket. :(
Alla de här bilderna var från en båtutflyckt vi gjorde.. Vackraste dagen på resan. :3

Hårfärger ?!

 
Jag färgade mitt hår hemma för ca 11 veckor sedan. Färgen var nånslags blond med lite nyanser mot vit. Jag var riktigt nöjd med färgen först! Den var ganska typ exakt sådan som jag ville. Hade kanske velat ha lite fler ljusare toner men.. Redan i thailand hade färgen redan dock börjat gulna och inte ha den samma blond/vita färgen. Jag ska på lördag köpa hårfärg och färga då. Så nu vet jag inte riktigt om jag ska testa samma färg en gång till eller byta till lite ljusare? :S
 
Den färgen till vänster färgade jag sist med.
 
 

Jobbigast som finns

Jag älskar att shoppa på nätet. Det är inte alls lika jobbigt att gå runt i olika butiker. Dessutom hittar man mycket lättare vad man söker. Men det otroligt jobbiga med online shopping är väntetiden på att få hema sina kläder. Det står oftast att det tar under 1 vecka att få sina kläder, ändå kan det ibland ta upp till 3 veckor. Speciellt H&M är skitdåliga på att sända sina kläder i tid! Det är OTROLIGT frusterande då man tänkt använda kläderna vid något speciellt tillfälle. Vi beställde ett paket med jackor från stockman för en vecka sedan. Där stod det att det skulle ta upp till 5-6 dagar att få hem paketet. Det tog en vecka, men det står man nog ut med. Men då det börjar ta fleera veckor börjar jag nog tappa tålamodet.
Hästbutiker som hööks brukar också ha ganska lång väntetid. Där är det oftast pågrund av att de behövt beställa efter mer från sitt lager i typ holland? Men ja.. jag dissar det här med väntetid. Vem orkar seriöst med det?
 
Men förutom det här med väntetid så är onlineshopping det bästa som finns. ;)
 

Igen i datasalen

Tungt med alla slutarbeten som ska in! Första lektionen fick jag klart modersmåls slutarbete om hiv och nu på religion sitter jag här och skriver om homosexualitet.
Har min nya jeansjacka på mig idag :)

Anonyma

Nu kan ni fråga mig exakt vad ni vill och vara anonyma! :D
http://ask.fm/SaraForsberg
 
Puss <3

Slapp måndag














Bildningsnämdens bla bla engelska prov

Som rubriken lyder skrev ja just något jäättää långt engelska prov. Det gick dåligt. Nu skolmat och sedan foto resten av skoldan. :)

Bilder

Tänkte publicera några osedda bilder.. 








Anna e bra på dehär me ti knäpp bildrä åv snygg svenska.. ;)


 
 
 
 
 
 
 

Helsikke va ja e dukti!

Slutarbete går riktigt bra.. ^^ Jag siittäär här och kollar film & bloggar, aktiv tjejj. Lite flummää!!!
Har käkat pizza och sallad. blää ( fö pizza ) salllad namm namm <3
Duckface.com
Nu ska jag försöka aktivera mig.. Känner mig som världens fetto efter den där karkki påsa.. :O :S

Söndags underhållning

Jag kom nyss hem från mitt övernattnings ställe. Går kvällen var ganska trååkig.
Nu har jag framför mig flera timmar av att skriva text. Som tur har jag några saket som underlättar!








Bok på över 450 sidor som behövs till slutarbetet.



Apr. 07, 2013


Buu

Updateringen har varit lite låg så länge Anna har varit här. Vi hade en mysig kväll igår hemma hos mig med några fler. Idag så var vi ute på isen med Julia och Romeo. Larry var också med, han var helt otroligt jobbig.. Har aldrig varit så arg på honom förut. :P
Ikväll vet jag inte vad som sker.. Sitter kanske hemma och har tråkigt? :S

Vår goda dinner

Anna och jag har gjort en riktigt god sallad, till det ska vi ännu steka några biffar. Mumma!! :D





Mattepaus

Pauserna är bäst på hela timmen. ;)



Dagens topp och halsband.

Jeansjacka

Hela förra sommaren sökte jag efter en jeansjacka, som inte kostade en hel förmögenhet. Ända jackorna jag hittade fanns på JC och där är priserna väldigt höga. Men för nån dag sedan då pappa beställde några kläder så klickade jag med en jeansjacka till mig. O:) Hoppas hoppas den passar! 

Slutarbete

Nästa tisdag ska slutarbetet vara inne. Jag kommer få sitta hela helgen på datan och försöka skriva. Så blir det ändå knappast till nånting. Har typ 2 tredjedelar kvar. Jobbigt.
Nu ska jag till bibblan och sedan skriva.. ;) Hahah, vet inte när jag sist var till biblioteket här hemma..? :O
 

fysik <3

Alla älskar vi fysik..



Problem

Har lite problem med designen.. Iaf på min mobil, den synns inte alls. :S Fungerar den för er på mobilerna?
Ska skicka ivög ett meil och försöka fixa det.



Smygtitt

Blogg designen håller på och blir klar. Hoppeligen kommer den upp ikväll eller imorgon. Här får ni en smyg titt. :)



uut å ridaa :)






Onsdag

Skoldagen gick snabbt som vanligt. På husligan hade vi english tema typ. Typ något te party eller något. Jag följde inte med så bra, för höll på och läste klart Wampire Academy boken. Seriöst såå braa, jag bara MÅSTE läsa 5 boken nu.. :D
Nu ska jag försöka skriva lite på moddaa.. pössi
 

Tisdag

Jag håller på och spänner ihjäl mig i dessa böcker.. Fel personet dör. :(
Idag var jag me och kolla knatte tävlingar, E var lika duktig som vanligt! :) Nu ska jag nörda vidare i boken och lägga mig tidigt ikväll..



Ingen update igår

Jag hade nog inget att blogga om igår, så det blev inget inlägg. Jag satt och läste nästan hela dagen förutom då jag och Julia var ute på sjön och gå. Det var riktigt varmt så länge solen var uppe. :)
Nu är jag i skolan och ska skriva på mitt slutarbete. Dagens rubrik som jag ska försöka få klar, Är HIV en dödsdom. Så nu behöver jag googla runt & läsa lite. 
Pöss

RSS 2.0