Halv 8 hos Sara

Stressigt som fan har det varit. Men jag är helt nöjd med resultatet. Med världens sämsta planering så gjorde jag en god huvudrätt och en ok efterrätt. Jag tyckte det var gott iaf. :)





Godmorgon

Vaknade efter klockan 8 imorse. Låg och drog mig i sängen nästan 1 h, super skönt. Vaknade med sjukmage.. Börjar bli van, går lite i perioder men nu har jag sjukt i magen fast jag ännu inte käkat något och bara står och bloggar.

Till något annat, jag vägde mig första gången på typ 3 veckor. Har inte vägt såhär lite på typ 5 år. Ganska coolt. Får nog dock säga hejdå till den här vikten efter en vecka i Ayia Napa.. 😂 

Nu ska jag käka morgonmål och sedan i bastun och skrubba mig ordentligt. Ska på något nytt och spännande lite senare idag.. 😏




Fredag

Fredag och det betyder att jag har över 1 veckas ledighet framför mig. Helt underbart. Ikväll har jag bakat, packat och promenerat. Tråkig men skön fredag kväll.




Packa

Fredag imoroon, så jävla taggaad. 3 dagar tills vi åker på resa, så jääävla taggad. Idag har jag jobbat, packat, kört bil, lagat mat och blivit masserad. Nu ska jag ut med Larry och sedan ska jag städa inför min halv 8 hos mig kväll.


Favorit morgonmålet för tillfället. Så jäkla gott!!

Promenix

Efter jobb och mat for jag iväg till Julias. Vi gick ut i skogen och promenerade plus fotograferade lite. Så skönt att bara  gå och prata.







Studentklänning

Fick hem ett stor paket på posten från boozt. 4 st klänningar och jag har antagligen hittat min studentklänning! Eller ja jag har hittat den. Blev en från Ralph Lauren, längden över knäna med lite bling upptill. Riktigt elegant på något sätt.




Mumma



Dagens middag. 😻

Kalas å sånt

Idag har vi varit på 9 års kalas. Trevligt att vara lite social och äta godsaker. Förutom att varit på kalas har jag färgat Lydias hår, varit på promenad med Mamma och käkat sparris.



Favorit jeansen ❤️❤️❤️❤️

Så roligt

Hade en så rolig kväll med Anna igår. Innan jag åkte till annas var jag till stan ett varv och köpte födelsedagspresent åt kusin och naturgodis åt mig. Jävlar va gott de va! Har inte käkat typ något gott på 6 veckor nu, förutom igår då förstås. 🙈

Hur som helst så hade jag och Anna inga planer för kvällen så vi bestämde oss för att åka till Jeppis. Jag körde och anna drack några cider. Hade verkligen en rolig kväll! Okej lite jobbigt kanske att vara nykter bland alla som stank på dansgolvet men annars 👍🏼. Nu ska jag strax köra hem för ska på kusins kalas. Hm får se hur mycket jag fuskar där..










❤️




Bastu

Riktigt skönt att leka vuxen och bada bastu på fredags kvällen. Har skrubbat hela kroppen, förutom ryggen förstås. Rakat benen och smört in mig i fukt. Lite förberedelser inför ayia napa.. 😎 Får dock göra det pånytt ännu nästa helg. Funderar på att köra spraytan innan resan.. Vore verkligen något för mig. Nu ska jag snart sova. Höres.


Bild från kvällen promenad me Larryboy

Heelg

Så skömt med helg. Kom hem från jobbet för ca 1 h sedan. Mitt paket från members hade kommit, men tänker skicka tillbaka det. Var inte alls bra. Klänningen var genomskinlig och skorna skulle jag antagligen aldrig använda även fast dom var snygga.

Jag har inga planer för ikväll förutom att jag ska käka mycket mat. 🙈




Underbart

Jag hade en såå bra kväll med Anna igår. Körde till hennes direkt efter jobbet. Vi var ett varv till stan, jag köpte ballerinor och strumpor. Tänker inte öppna paketet innan vi far på resa för annars har jag inga kvar till dess..

Vi hade så roligt igår kväll. Känns som om vi suttit i koma och nu först vaknat.








Gonatt


Lång dag, har haft Daniel på besök. Kul. Glömde blogga. Ska sova. Hörs imoron. Gonatt.

Bikini

Kommer ni ihåg då jag för en tid sedan var så taggad över en bikini jag beställt. Har fått den för ett tag sedan och den passade så jag behöll den förstås. Underdelen är lite stor men det får den vara. 
 
 
Bilden är lite mörk, men ni ser mönstret. Så fint! :3
 

Kukka

Red min favorit blomma idag. Gick riktigt bra, blev nästan sugen på att anmäla oss till lördagens dressyr tävling. Borde kanske göra det nu då jag tänker efter. Jag har inte velat tävla på ett tag eftersom jag alltid sätter så hög press på mig. Jag vill prestera mitt bästa, men jag vet att jag inte kan göra det eftersom jag rider så sällan. Men ifall jag skulle sänka kraven jag har på mig själv och bara göra det för att det är kul och få se vad domaren tkr kanske jag inte heller skulle behöva vara så nervös.. Ska fundera på det. :)







Muggar å sånt

Jag skrev i söndags om muggarna jag köpt. Men visade ingen bild. Ifall modellen finns kvar nästa gång jag besöker indiska så blir det ett par muggar till. Jag älskar muggar, speciellt stora och mysiga. Det bästa som finns är att kunna variera och dricka te ur olika muggar varje dag. Jag har av faster brukat få muggar i present från iittala som jag tycker väldigt mycket om just pga de finns i samma form i olika färger och mönster. 
 
Diskade för nån dag sedan och märkte att det imorse såg ganska bra ut ovanfår diskhon så knäppte ett par bilder. Visst fina?
 
 

Plugget

Det går väldigt sakta nu, har snart pluggat två timmar och kommer ingenstans. Buhu va jobbigt! Ska ta ut Larry på en promenix så kanske det går bättre efter det. 
Det har föresten snöat inatt!! Wtf! Jag som ska till stallet ikväll och vi har endast sommarringar på bilarna. 😓




Studentmössa

Idag har jag köpt studentmössa. Börjar kännas som om det blir studentfest påriktigt hos oss nu. Stressar dock lite över att vi inte alls vet vad vi ska bjuda på.. Eller inte på den söta sidan iaf. Om någon har några riktigt bra tips på bakelser, skicka dem gärna till mig!
 
Imorgon har jag min "lediga" dag, alltså plugg dag. Ska även ta mig ut på en riktigt lång PW. Har lite fläsk som ska försvinna.
 
 

måndag måndag måndag

Tjenixen.
 
Jag håller på och nätshoppar. Har nyss beställt hem två klänningar och har en beställning på en annan sida. Dock så kan jag inte beställa den själv eftersom beställningen är så dyr att den inte går att ta på lasku... Har 6 st klänningar på den beställning, från olika märken men två från Ralph Lauren och Tommy Hilfiger. Hoppas nån av dem är bra!!
 
Kolla in den här skönheten. Fanns endast kvar i storlek 38, kmr gråta om den annars hade varit bra med var för stor.. Nåja, får hoppas på det bästa. :)

Vasa

Tidigt i lördags morse körde jag och mamma iväg till Vasa för att söka klänning. Vi for 8 på morgonen och var tillbaka hemma 12 timmar senare. Vi hade med oss mammas syster som bor i Vasa. Hittade ett alternativ ja hade kunnat köpa, men den kostade 400 euro. Helt sjukt att man skulle sätta så mycket pengar på en klänning. Nu vet jag iaf mer vad det är för slags klänning jag vill ha och hurudan jag inte vill ha.




Shoppade även lite annat smått, en concealer, två stycken super stora fina mysiga muggar och en bh.



Utgång

Igår kväll kom Anna till mig. Vi köpte grönsakrr och dipp och ost å sånt gott. Vi skulle ha en myskväll, skriva fösäljningsannons och göra ingenting. Slutade med spontan utgång. Har så länge velat festa men ingen av mina vänner har varit så taggade. Plöstligt igår så skulle typ super många ut så klockan 10 bestämde jag mig för att också göra det. Var riktigt roligt! Har dock fuskat rejält från dieten... Nu orkar jag nog vänta till Ayia Napa. 😄







Trevli helg




Heja jag och Lydia

Igår kväll då jag förde tillbax bilen jag lånat så gick jag och Lydia hem därifrån. Bra kvällslenkki, värdet var super fint!






Trött

Är så jäkla trött idag. Morgonen började även dåligt idag. Bilen hade något fel, men tillslut börja den snurra mer som den skulle.. 😅 Så kom till jobbet och endast några minuter senare än vanligt.

Nu ska jag snart äta och sedan ut och gå i skogen med Lydia. Hon lovade följa med mig ifall jag färgar hennes hår. Bra deal tkr jag.




Onsdag

Försov mig imorse, så dagen började inte så bra.. Men allt förutom morgonen har gått bra. Jobbet gick bra, och nu är jag påväg hem från gymmet. Ikväll ska jag ännu plugga lite företagekonomi. 
Min diet går föresten skit. Finns alldeles för mycket frestelser på jobbet och då menar jag inte bullar utan frukt.. Lite jobbigt att vara på ett företag som säljer frukt och själv borde man egentligen inte käka av det. Nåja ska skärpa mig imr!


Dagens morgonmål, turkisk youghurt, en passionsfrukt och några vindruvor. 

Aktiv

Igår på kvällen körde jag iväg till Maddes och vi for ut på PW. Skönt och kul att få prata ut. Kvällen gick snabbt!

Idag vaknade jag 8 och började plugga 9. Gick väääldigt tungt först men nu börjar det faktiskt gå lättare. 1/10 har jag läst nu...




Enya

Just nu har jag Enya på besök. Hon sov över här från igår. Igår så hade vi riktigt mysigt och på kvällen kollade vi film. Jag somnade halv 10. Pinsamt. Men jag var helt sjukt trött hela dagen igår. 
Jag fuskade även igår. Käkade glass första gången på 3 veckor och det var så jäkla gott! 


 





Freedag

Så jäkla skönt med helg! Första jobb veckan har ändå gått väldigt snabbt, känns som om det var helg igår. 
Föräldrarna kommer hem från lapplandsresan ikväll så vi hade ingen mat och jag var verkligen inte sugen på att börja kocka något speciellt. Eftersom jag tycker väldigt mycket om morgonmål så gjorde jag middag av mitt normala morgonmål. 3 ägg, bacon och en smoothie. Mätt är bara förnamnet.


Jag börjar verkligen se resultat av -7 kg nu. Vilket är super kul, lite närmare den kropp jag vill ha. Borde bara börja träna lite också hehe..


Många gamla par jeans ryms på mig igen och vissa par har börjat hänga lite här och där..


Trevlig helg åt er alla! 😘

Nattii

Pluggade två timmar ikväll. Bra jobbat ändå. Känner igen väldigt mycket av innehållet vilket är bra, allt är inte helt nytt. Klockan är snart halv tio, jag ska sova. Är super hungrig men orkar inte hämta något att käka så drack massa vatten för att dämpa hungern.. Haha fungerar inte så bra. 
Imorgon är det fredaag, woop woop. Har inga planer och typ ingen att vara med heller så gissar på att det blir en massa plugg. 😎


Dagens middag made by lydi and sara. Super gott!!! 

1020 sidor

Fick hem ett tungt paket på posten idag. Mina böcker till inträdesproven kom! Sådär snabbt räknade jag att alla tre böckerna tillsammans har ca 1020 sidor.. Så ni vet vad jag kommer göra på kvällarna fram till juni. Har börjat på Företagsekonomi boken och som tur så är dne intressant och så har jag haft en hel del av innehållet hittills i samhällsläran. Nu ska jag läsa vidare. Hörs. 😚


Sjuukt cool idag. 😎

Försökte iaf

Ikväll har jag försökt baka, det blev till ingenting. Inte alls som på bilden. Så ikväll har jag fuskat från dieten. Fan också. 


Fula blev de, men smakade gott.


Dagens selfie. 



Godnatt

Tänkte slänga iväg ett inlägg ännu innan jag somnar. Red Kukka under dagens lektion vilket var roligt som vanligt. Då jag körde hem från stallet fick jag första gången riktigt nödbromsa. Plötsligt var en rad med renar eller hjortar eller va dem nu var påväg över vägen. Jag hann bromsa in och såg att de var väldigt många, fick 5 st på bild men skulle gissa de var kanske 7 till antalet.. Hoppas alla andra chafförer efter mig också såg dem i tid!

Nu ska jag sova, natti. 😘







Tisdag

Tisdagen är min lediga dag. Det är tänkt att jag under dessa tisdagar i april och maj ska plugga på inträdesproven. I söndags så beställde jag böcker för nästan 100 euro, men de har inte kommit än. Så idag ska jag plugga matte. Ikväll har jag som vanligt ridlektion. Woop Woop.
 
Hade planerat att jag skulle stiga upp kl 9 imorse, men vaknade halv 11.. Bra jobbat! Nu ska jag läsa matte. Kul. 
 
 

lchf Sara

Tänkte uppdatera er om hur det går med dieten. Jag höll ju en väldigt strikt diet i januari, sedan så slutade jag och började äta som vanligt i februari. Det tog inte länge innan jag kände mig väldigt svälld hela tiden och fick väldigt mycket problem med magen. Så för två veckor sedan bestämde jag mig för att börja på dieten igen. Jag kör inte lika strikt nu som i januari.
 
Då jag slutade efter januari så gick jag upp ca 1,5 kg till 2 kg vilket jag tkr ändå är helt okej med tanke på att jag plötsligt från att ha ätit noll sötsaker börjat äta normal mängd av dem. Nu har jag gått ner sammanlagt 7 kg sedan jag började i januari. Låter mycket men känder ändå inte att det är så mycket.
 
Nu under dessa lite på två veckor har jag, t.ex under skrivningarna fuskat och även under påsken ätit lite kakor och så. Även ätit frukt ofta till morgonmål eller mellanmål. Vilket jag tycker är ok. Tänkter fortsätta på en inte så strikt diet så länge jag orkar. Jag mår så mycket bättre av att inte äta så mycket kolhydrater. Min mage mår bättre och jag hålls mätt mycket längre. Dessutom älskar jag grönsaker och gillar inte potatis så ser liksom inga hinder. Förutom chipsen på lördagskvällarna, det saknar jag.. Hahah, men igår klarade jag faktiskt av att inte ta ett ända chips eller popcorn under hela kvällen. Bra jobbat!
 
 

Skön söndag

Hejsan, hoppas alla har haft en fin helg!
 
Jag har haft en väldigt lugn och skön helg. Igår kväll, i lördags alltså, så var vi vid Annas villa och hade plättkalas. Mysigt, gott och roligt! Jag gjorde egna lchf plättar på ägg, grädde, kokosflingor (skulle vara mjöl med hade ingen) och fiberhusk. De var lite annorlunda i konsistensen än vanliga mjöl plättar. Men de gick bra att äta. Klarade även av att endast ha bär, lite banan och grädde utan socker på mina plättar. Nutellan fick vara..
 
Idag har jag lagat mat, Bakat lchf knäcke som även är glutenfritt och förbaskat gott! Städat, synns dock inte längre.. Varit på PW. Just nu ligger jag i sängen och kollar youtube och funderar på vart jag ska söka.. 2 dagar kvar att söka in. 
 
Imorgon jobb, ser framemot det! :3 
 
 
Har föresten köpt en ny vårjacka, den på bilden. Syns dåligt men den är som en vanlig vårjacka dock av kortare modell, slutar redan över rumpan. Gillar den faktiskt riktigt mycket! :)
 
 
 

Spel

Förlorade nyss mot en tre åring. Känns lite surt.




Jobb

Hade en så bra dag på jobbet igår! Verkligen roligt att vara tillbaka igen. 

På kvällen skjutsade jag mamma till tågstationen och efter det var jag hela kvällen hos Nooras. Riktigt kul. :) 

Inatt drömde jag mardrömmar om att ha fuskat med dieten. Hahaha... Har gått ner ganska bra. Vet inte när jag sist vägt såhär lite, men är inte riktigt nöjd ännu. Ska även ta tag i träningen nu i vår. Så mycket roligare att motionera utomhus.





RSS 2.0