1 års kalas

Har varit på 1 års kalas hela halva dagen. Födelsedags barnet var såå gulligt! ☺️
Nu väntar Anna på mig, får se om vi går ut ikväll.. :)

Lillajul

På sömdag är det lilla jul och vi har dragit fram tomteluvorna. Kommer gå runt med min favorit luva heela veckoslutet. Blonda lockar + tomteluva är hur mysigt som helst. Bjuder på en kass snapchat bild..
Råder er att dra fram luvorna ur skåpen, dom är hur härliga som helst. 🎅💕

Fredags mys

Den hör fredags kvällen blir nog inte så speciell. Har lite chips, choklad och en solo tidning.

Ha det best! Ska försöka blogga lite mer från datan ikväll. :)

Julkonsär


slutar först efter klockan fem idag... Men de ska nog bli bra. :)


Venla

Igår hade jag ridlektion som vanligt. Fick äntligen rida venla igen. Venla var min favorit ponny 2010 och 2011 brukade rida henne riktigt ofta. 
Först mötet med henne igår var inte riktigt bra, tänkte bli mos. Men under ridningen och efter lektionen var hon super snäll och gullig. 
Att rida hade hon förändrats ganska mycket. Hon var lite små seg och väldigt stel. Men vi fick ändå några riktigt bra bitar, mycket känsligare fö skänkeln var hon på slutet också, så helt nöjd är jag.

Först lekte hon bitch...

Men efter lektionen var hon super gullig och snäll.



"tycker om att gå ut med hunden"

Så stod det i tidningen under min lucia bild. Har nog aldrig sakt att jag TYCKER OM att göra det. På sommaren kan det vara roligt ibland, men nu under vinter med snö och slask - nejj blä. Men har man hund så ska han ändå ut och eftersom min bror aldrig är ute med honom så fick jag göra det. 
Nåja, Larry Boy var iaf nöjd över att slippa ut..




Såhär sitter han och kollar på mig, så gullig. 💕

Pissdag

Idag är jag på dåligt humör. Är i sämre skick än vanligt, huvudvärk och får knappt luft genom näsan. Undra när den här förkylningen ska ge sig.. Sådär annars är jag sur och arg på fysik. Provet kommer såå att inte gå bra. Väldigt negativ här nu.
Sånt härligt väder har vi också idag...

December

I väntan på december...




Så hungrig

Alltså jag är såå hungrig heela tiden. Tror jag fått något fel.. Sådär annars brukar jag aldrig äta något innan jag far och sover, men nu är jag så otroligt hungrig då också. Konstigt dehär..
Nu ska jag först äta <3 och sedan ska jag och simma med pappa. :)
 

Iltapala

Dricker te och äter bröd. Såå gottii. Dessutom försöker jag lära mig lucia sånger, vilket inte är det lättaste eftersom snapchat förstör min koncentration. 


haha, lovar att min blogg inte ska bli en "idag äter jag bla bla" blogg. puss :*


Väntar på mamma

Ligger i Annas säng medan hon sitter och försöker skriva av något på fronter. Går inte så bra, vi har så mycket att prata om som vanligt. Julklappar, killar och pingviner är dagens huvudämnen.



vi chillar

Sitter med Anna i stallet, vi vilar just nu.. 

Aifoun paus 🎀💪

Snart så

Håller på med ett inlägg om polisanmälningen. Tänkte ta och berätta, många har ju hört om det/läst om det. Så varför inte berätta vad som hände, ser ingen orsak till att inte göra det så.. Det kommer alltså dyka upp ett sådant inlägg här någon gång nu snart.
Exakt nu ska jag sova, skola + lucia övning imr. #nattinatti



Byxor

Jag drog ut mina byxor jag hade i skåpet, hälften av dem använder jag inte äns. Inga nya byxor nu på ett tag sara...

Mina färgglada byxor har syrran tgit över...

mina öron spränger

Idag är min förkylning lite värre än vanligt. Det känns som om jag har lock på öronen plus att varje högt ljud tar sjukt i öronen. Känns som om någon är där och slår. Vad ska man göra för att slippa denhär förkylningen?? Orkar inte vara såhär i oskick såhär otroligt länge. 😥
(Den toppen var underbar, synd den lämnade i butiken.)

Hejdå super blondiie

Jag har verkligen tröttnat på min hårfärg nu. Just nu har jag typ pearlblond färg. Vad det nu riktigt är, men så hette iaf hårfärgen jag färgade med. Tyvärr blir mitt hår väldigt snabbt lite sådär gult. Vilket jag inte gillar alls.
Dessutom har jag alltid varit blond, jag färgade håret första gången i början på nian. Är också väldigt ljus så skulle nog inte passa i nån riktigt mörk färg. Ändå skulle jag inte vilja vara såhär ljus, fjortis blond som pappa säger..
Ungefär den färgen är mitt hår just nu. Väldigt väldigt ljust.
Jag hade gärna haft lite mörkare blond, med typ bruna nyanser i, lite sådär typ askblond? Googlade lite och hittade iaf en bild som var riktigt fin typ nån sån skulle jag verkligen vilja ha.
Tyckte detdär var super duper snyggt. Vill verkligen ha.. Hittade också en annan bild som jag inte gillade lika mycket men den var snygg också.
Dom hårfärgerna där är lite mörkare? Men typ något sånt här vill jag ha.. Orkar inte med samma tråkiga hår hela tiden. Dessutom så kanske jag inte skulle se lika blek ut nu under vintern med nån sådandär hårfärg? O:)
 
Det negativa med allt dethär är att frissa besök kostar massor. Så nu handlar det om att välja, hårfixning för 100 euro vilket är typ en tredjedel av vad dom nya stövlarna jag hamnar köpa kostar. Kanske ett frisör besök kunde bli min julklapp? Ååh smart jag e. ;)
 
Färdig pratat hår för den här gången. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och skriva en super viktigt uppsats i modersmål.
Natti :*

Sallad

Fixade nyss en så god sallad. 🎀💕



Förkyld

Chill söndag. Mamma och pappa planerar resor till sverige med alla i familjen utan mig. Eftersom jag kommer ha så fullt upp innan jul kan jag inte åka med. Hade varit helt okej att åka till sverige och shoppa... 
Sådär annars hr jag nu legat flera timmar och kollat film. Håller på och hostar ihjäl mig. Vilket är en aning jobbigt. 
Egentligen har jag inte så mycket att säga.. Ha det bäst. :*




PW

Har varit ute och gå med mamma och hunden över en timme. Vi har fått sådär kanske 10 cm snö så det är riktigt mysigt. Jag lyckades dock frysa låren och rumpan av mig... :/ 




Uppdateringn

De senaste dagarna har jag endast skött uppdateringen från mobilen, otroligt lätt det blivit att blogga nu alltså. Men nuu känner jag att jag vill skriva av mig lite ordentligt. - Det är ju därför man har bloggar. Så tänkte bara i dethär inlägget berätta massa shit som jag kanske inte tagit upp, sådant som ni säkert inte bryr er alls om. Men isf så hoppa över det här.
Jag kollade nyss en så härlig film som jag bara på något sätt missat att kolla. Filmen The Lucky One med Zac Efron. Ååååh vilken film. Om ni inte kollat den så ska ni absolut göra det.
Jag har sådär lite små ångest inför nästa prov veckor, det kommer bli tungt. Ifall jag av någon konstig aning blir vald till lucia trion, (vilket jag nog inte tror) så skulle jag missa  3 av 4 prov. Nåja det blir kanske ett framtida problem.
Ikväll sitter jag bara hemma, även fast jag är lite sur över att det är super tråkigt och jag behöver socialt sällskap så är det ändå ganska chill. Går runt i värdens fulaste outfit och spelar spel på mobilen ungefär. (Y)
Nån ledig som vill prata? :*
Blablabla nu ska jag sluta skriva massor med skit. Pusskram
 
 

Lussebullar

Syrran och mamma har bakat, skulle kunna äta tusentals.



Shopping

Jag hann med lite shopping också idag. Blev ett par svarta tiger of sweden jeans och så en paljett topp. Kommer troligen att ha på mig dem på lillajul.
Så köpte jag ett rosa iphone skal också.
Riktigt gulligt, nu blir det ingen mer shopping till mig själv innan jul. Får se hur det går... :)



första lucia "uppdraget"

Idag hade vi vårt första luciaupppdrag eller vad man nu ska kalla det. Alla vi kandidater presenterade oss och sjöng en sång i Karleby på julöppningen. Lite nervöst var det först men vi klarade det fint och ingen gjorde någon miss. :)







barnvakt

Ikväll har vi gjort maasor. Först var vi en stund i fehuset och stallet.  Sedan så skötte Anna och jag Annas lillabror Samuel. Vi käkade mest godis och kolla film, men lekte även tandläkare och läste saga.
Nu sover han så nu ska vi fortsätta kvällen med bastu och fixning plus ben&jerry och paradise hotel. Så mysigt!







Snööö

Åh, som de flesta märkt så har det snöat i natt. Ganska mycket dessutom, vilket är så otroligt mysigt.
Så länge det inte är -20 så gillar jag vintern. 😉❄️⛄️

fredag

Jag ska troligen till Anna efter skolan, vi kom på det sådär lite plötsligt. Men det lär vell bli helt mysigt. 🐽🐷😘
Såhär ser jag ut idag, inget speciellt. Missade bussen imorse sådär annars. 

duckface 24/7....

Ridning

Jag hade som vanligt ridlektion igår, den här gången skulle vi hoppa. Jag red Kukka för tredje gången irad, så börjar faktiskt hitta lite knappar på henne. :)
Lektionen var nog inte den effektivaste, vi hoppade typ bara två hinder på en långsida i båda varven. Lärde mig absolut inget nytt iaf... Men det var helt trevligt att rida igen. 
Mitt på uppvärmningen så for en av mina stövlar sönder, dragkedjan sprack.. Fick låna ett par ridskor från en tjej i stallet så det gick bra ändå. 🐴





torsdag

Börjar dagen med den här gulliga bilden. 




Simma

Pappa har fått något för det här med att simma. Så nu är vi påväg mot stan för att swimma lite. ✌️



Yolo

Vi är helt normala, lovar. 🐽💗




Vad har hänt?

Alltså jag har lämnat så efter på matte. Känns som om jag fattar noll, eller det känns inte bara utan jag fattar inget. Förut hade jag ju 9:or typ hela tiden i matte, nu fattar jag inte hur jag ska räkna en uppgift. 


Jobbigt alltså.

tråkig måndag

Riktigt mörk och tråkig dag idag. Klockan är tre och det är redan ganska mörkt ute..



Plugg

Jag har massor med plugg denhär perioden, så nu sitter jag här vid mitt råddiga skrivbord och försöker förstå fysik. Vilket inte är det lättaste..
Har redan lite ångest över hur det kommer att vara innan jul. Kommer ha såååå fullt upp. Speciellt om jag skulle bli vald till Lucia trion. Men det är inte så troligt.



Simhall

Var ett varv till simhallen idag, måste ha varit typ 2 år sedan jag senast var där. Fast fler gånger borde det bli, var riktigt kul att simma lite, märkte så bra att jag borde träna det lite mer... 





Mat

Har nyss ätit så god mat. Salladen var helt perfekt. ;) 




Lördag

Mamma har gett mig massor med jobb idag. Har städat, bakat, fixat kläder..
Tänkte bara ta det lungt en stund, så jag börja läsa en bok jag fick av pappa för nån dag sedan. Hittills är den helt bra. :)





Mobil

Första inlägget jag skriver från min nya telefon. Jag har klarat av att installera appar osv. :D Ska bli riktigt kul att få fara ut och testa kameran lite ordentligare. 
Hihi älskar redan den här telefonen, även fast vi inte kom så bra överens först.. 

Testar kameran lite. 


Iphone

Det blev slutligen en Iphone. Jag fattar noll på den, haha. Men jag kommer väll lära mig. 
Blev en i silver 5s. Kommer nu kunna blogga bätre från telefonen. :D
Bild tagen från google.

Imorgon

Imorgon ska jag till stan med iaf pappa. Behöver häften, pännor och såna små saker till skolan. Så ska jag söka efter något att ha på mig på lillajul. Men det viktigaste! - Jag ska äntligen kolla på en telefon, och troligen köpa en också. :D Hihi.. Jag fick testa en Iphone 5c i förra helgen och den verkade super bra. Fast jag vet inte riktigt om jag vill ha den. Jag är ju inte direkt känd för att ta bra hand om telefoner.. 
Ååh, vet inte vad jag riktigt vill ha. Ända krav jag har är typ att den ska ha BRA kamera och det ska kunna gå att ha IG, alltså blir det ingen Lumia, även fast det kanske skulle ha fungerat om dom haft bätre appar. 
Får se vad jag kommer hem med för telefon. :D
 
 

Plugg

Har för en gångs skull tänkt göra läxorna ordentligt. Så nu ska jag sätta mig vid mitt skrivbord (!!) och göra läxor. (Y) Har några frågor som ska bli svarade i hälsokunskap och en matte läxa som ska göras. Jag fattar noll på matten just nu, var ju borta igår också så hamnade lite efter. I högstadiet hade jag alltid lätt för matte, nu är jag super dålig på det. :( Kanske det snart börjar gå bätre. 
 
RIdlektionen idag gick riktigt bra, red Kukka igen. Så gullig ponni! :3 Gick bätre den här gången än sist också. :)
Dagar som denna saknar man Thailand..
 

Anna är kär

Jo anna är vädligt kär
vilket är lite jobbigt
nu ska vi iväg på hälsokunskap
jag är på konstigt humör idag
pusspuss
 
 
 
 

Sämre

Jag har blivit sämre nu till kvällen. Är rädd att jag inte kan gå till skolan imorgon, men kommer nog gå även ifall jag skulle ha stegring. Annars får jag inte rida lektion på kvällen, haha.. Nu har jag otroligt med huvudvärk. Hoppeligen beror det bara på att jag kollat serier heeela dagen.
 

pipi sara

Ligger hemma med lite stegring. Jag har varit väldigt förkyld hur länge som helst nu med en väldigt jobbig hosta. Idag har jag gjort inget förutom försökt sova bort stegringen och kollar på Maria Montazami hela dagen.. :D SKa försöka hitta något att äta och försöka sova lite till nu.
Ett år gammal bild, lite har man ju förändrast va? :P

Ridbyxor

Jag har hittat ett par ridbyxor som är riktigt ortoligt snygga. Vill verkligen ha dem. Dessutom drömmer jag om ett par bruna ridstövlar till våren/sommaren och dessa skulle ridbyxor skulle vara riktigt snygga med dem.
Mörkblåa med lite inslag av rött..
tdf helt klart!
 
 

Mumma

Jag älskar te, godaste som finns typ. Egentligen smakar det ju inte såå mycket, men tycker det är riktigt gåtti ändå. :D Min favorit sort just nu är Liptons Vanilla+Caramel. En annan favorit är forest fruit. Tycker verkligen ni ska testa på nån av dessa.
 
 

Måndag

Första dagen på tredje perioden. 1/3 del av dethär skolåret har gått. Shit alltså! Bara den här perioden som är jobbig, sedan blir det lättare. :D Jag läser 7 kurser den här perioden, så det är lite mycket. Men det går. :)
 
Var för en stund sedan ute med hunden, höll på och frysa ihjääl! :S fybläusch vad kallt.
 
 

min blogg - mitt liv

Jag har märkt att min blogg var mycket mer privat på något sätt förut. Eller jag känner att den blivit mycket ytligare. Nu skriver jag typ bara om vad jag gör. Förut var det mer känslor och långa texter, vilket jag vet att läsare gillar mer.
Så tänkt bara säga att just nu är jag vädligt lättad över att alla prov är över. Vi börjar på 3 perioden imorgon, perioden kommer bli tung, men det blir lättare sen. 
 
Skolan har varit väldigt jobbig nu på senare tiden, med alla prov och inlämningar. Många har frågat av mig ifall jag tänkt på att hoppa av gymnasiet. Varje gång har jag blivit förvånad över att man äns skulle kunna tänka sig att göra det. Livet är fullt med motgångar, och då ska man inte bara ge upp. Gymnasiet är inte det enklaste valet efter nijan. Men jag tror att det kommer löna sig i framtiden. 
Det är klart att det är jobbigt ibland, allting är jobbigt ibland. Men sedan blir det alltid bätre och enklare. Motgångar gör en starkare.
Jag har no aldrig äns tänkt tanken på att hoppa av gymnasiet efter att jag börjat här. Vart skulle jag lixom ta vägen då? Dessutom skulle det kännas väldigt svagt, det kan ju inte vara roligt alltid. 
Tänk positivt, om några år slipper jag hoppligen in på den skolan jag vill till och kommer att få börja jobba med det jag vill. Då kommer jag vara glad över att jag kämpade mig genom gymnasiet, alla prov och uppgifter.
Ge inte upp då det blir svårt, det kommer kännas såå bra när du klarat den svåra tiden!
 
 

Farsdag

Kom nyss hem från farmor och farfars efter en farsdags middag.




Somnar strax

Är såå trött. Anna och jag sov knappt något i förra natten. Dessutom är jag riktigt förkyld, är lite rädd för att få feber också. :/ Ska kolla klart Grey's Anatomy, kmr somna vi datan..
Saknade Findus fick vara med i detta inlägg.
 

Så trött

Okej snabb genomgång .. Mitt senaste dygn spenderades tsm med Anna. Hos mig, vi kolla på grey's anatomy käka popcorn och fick besök. Helt mysigt. Imorse vakna vi 8, sprang till postlådan och blev besvikna då vi inte var nöjda med dom där bilderna. Som tur så kan inte riktigta lucia kandidat bilderna vara sämre så. O:)
Just nu är jag hos Annas, men själv är hon inte här. Hon är i skolan och sköter någon servering?
 
Tidigare idag var vi i stan och jag köpte ingenting åt mig själv.. Ganska otroligt va. ;)
 
Ska strax hem. Pusi
 

Trololo

Är hos Anna just nu. Ska först slava i stallet åt henne men efter det ska jag updatera här. :) 




usch fy blä

I det här värdet är det verkligen jobbigt att ha en hund som måste ut.. 
Finns inget annat alternativ än gå ut med han.
söt hund 2012

buhu

Fick endast 9- i finska provet, trodde jag skulle få 9 iaf.. Första nijan i gymnasiet ändå, ända ämnet jag klarar mig i. höhö. Nu ska jag fortsätta kolla på skönheterna Nikita och Michael.
 

Lördags kvällen

Upsi, bloggade inget igår.. Hade inte så mycket att blogga om heller. :P
I lördags så stack jag iväg till Jeppis, där Anna också var + Julia :* och andra kända människor. Riktigt kul först att hälsa och prata lite med alla kända. Sedan så for vi till dansgalan där vi blev förälskade.. Hahaha.
En artist var så snyygg. Vi satt med pappa i artist rummet och vänta på att han skulle komma in, såklart kommer han dit då vi just gått iväg för att dansa. Sjukt snygg var han iaf. :*
Vi hade kul, och kom hem ganska sent..
 
Igår skulle jag plugga hela dagen, satt tyvärr mest och kolla serie istället.
Men chill dag. ^^
 
 

Wopidoo

Kommer kanske råka min favorit tjej ikväll. Hihi 
Pusskram
Gulligt va ;)
 

plugg på lördag?

Jag borde plugga.
Istället har jag kollat massor med avsnitt av Nikita.
Ja - jag har lite koncentrations svårigheter.
Dessutom går jag runt och drömmer om en häst.. 
 
 

Förlåt oss

Vi var verkligen negativa idag tsm med Anna. Hela dagen var lite jobbig och jag fick gå runt som Annas skyddsängel så hon inte skulle springa under bilar eller sluta äta. 
Ja som ni ser så var vi ganska negativa, sura och tråkiga.
Vilken tur att jag ändå kan fix till ett skratt ur nelli.. :*
 
Pissdag i bilder..
 

depp

Anna och jag är väldigt deprimerade idag. Jag har kvinnliga problem medan anna har otroliga humörsvängningar. Vi stör oss på allt och är allmänt jobbiga. Istället för studiehandledning stack vi iväg och plugga på prov, Anna palla inte skolan.. 
Lite varning för er som hamnar umgås med oss idag/ikväll.






RSS 2.0