Allt för imorgon

Nu är nästan allt klart inför imorgon. Jag har kämpat med kortet hela kvällen och rosett till trädet är fixat.



imorgon

Såhär kommer jag se ut imorgon, dock med annorlunda hår.



Ta det lungt

Jag vill verkligen ta det lungt ikväll. Sista skoldagen är över och imorgon har vi skolavslutning. Då kommer det behövas ork för att klara av hela dan. Jag funderar på att åka till villan för att simma & bada bastu.Så ska jag försöka fixa mina korta naglar också. Planering av hår och smink behövs, klippte pannlugg och topparna för en timme sedan. Duktig farmor-frisör.
 
Nu ska jag börja med att sätta på bra musik och starta med att klotta naglarna.
mina gulisar <3

Flowerbomb

Helt klart världens bästa parfym. Pappa köpte den från Holland under arbetsresa. Doftar helt gudomligt!!



Bloggningen suger idag

Har hämtat min älskling idag, den gula klänningen alltså. Ska se ifall Lydia kan fota den imorgon, för på lördag hinner vi inte, hon ska till Vasa. Men det går okej det också. 
Vi får verkligen hoppas att det inte regnar på lördag. Då blir det jobbigt..

Söti

Har en gullig vänn som sover i min säng..



Små ankor

Vi har lekt lite ankor idag. Men vi var rätt så gulliga sådanna.



Tja, Brunelli här

Nu ska jag blogga lite så länge Sara är i duschen. Inatt har jag och några andra varit superaktiva och sprungit en länk på typ 8 km :D Men Sara var lat och åkte moppe istället... ;)
 
Men ja, det är jag som är Saras bästaste bästis haha, hon e en liten fjortis men jag gillar henne endå <3
 
här e lite fina bilder jag hittade av oss ;) nu blir sara glad heheh
 


Lite konstiga är vii..

Kevin fick en smart ide och kom på att vi skulle springa runt sjön.. Jag joinade med pulkkan för att skjutsa folk då dom inte orka. Haha, tkr lite synd om dem som var så dumma. x)
 


just nu








Väldigt bra dag!

Den här dagen ha varit lyckad. Har hunnit med massor!
Först så har jag fått fixat koden till bankkortet, så nu kommer pengarna försvinna på klassresan imorgon! Så har jag hunnit sola lite och efter det for jag iväg på ett "möte" vilket var riktigt roligt! :)
Efter det som bev ganska sent så skötte jag gulligaste kusinerna i världen en stund på skolgården. 
Nu ska det bloggas och skrivas på fb. Har ingen ning vad jag ska sätta på mig till imorgon då vi ska på klassutfärd hela dagen. Blir typ shorts och någon topp..
 

dagens...



teini-peili-kuva

Klassdeijt

Vi är som bäst på klassdeijt nu. Vi har det bra och ska snart äta plättar. :D









Kosmetolog <3




Kaffe konsär

Sista passet idaag har vi varit på kaffekonsär. Vi fick någon dlags bakelse som var sådär.


Just nu väntar jag på mamma & syster. Vi ska alla tre till kosmetologen, härligt härligt!

Lite mera bilder

Har druckit aldeles för lite vatten under dagen och har under kvällen varit otroligt hängig. Vi solade inte så många timmar idag som sist, men fick nog randen på röven ändå! 

Födelsedagsmat

Våran superhärliga efterrätt igår var helt otrolig. Varm choklad + frukt, blir inte mycket bätre! Vi hade en riktit bra kväll igår. Var krankmat under en stund, men slapp det sedan som tur. :)
 
Haha avslutar med den bilden ;)

vibäs

Chillar på stranden med bästa tjejerna.









Frukost på sängen <3

Min familj väckte mig med frukost på sängen. Meloner, jordgubbar ich blåbär bla fick jag på brickan. Sedan ett paket, och dom sa att jag får det här paketet i väntan på det andra(alltså jackan då som vi beställt). Då jag öppna paketet så är det en bubbleroom shopping påse in där. Jag börja fundera att vad har pappa beställt för kläder åt mig. Men så slog de mig att kanske de är jackan. Så var det också, hade bara aldrig trott att leveransen skulle vara så snabb. Dock var det lite som jag trott, 34 var för litet. Men bara att beställa efter en annan jacka :D
Ååh är så lyclig nu!! <3



Sista dagen som 15 åring

Sista kvällen som 15 åring och jag sitter hemma och läser bloggar och kollar filmer. Lite tråkit kanske, men finns inget annat att göra ikväll. Året som 15 åring har varit bra, men jag hoppas förstås att nästa år ska bli bätre! Min nya ålder invigs med Anna imorgon. Vi ska äta vår egna specialitet.. ;) Jag hoppas vi ska kunna åka till villan, ifall nån annan inte är där. Sker ändå inget här i detta lilla ställe.. Väntar så på att börja i gymnasiet och lära känna ny människor! 
Men 15 har varit en bra ålder, man har inte längre känt sig så liten. 16 år, låter egentligen ganska mycket.. haha, snart dör jag ju.. ^^ Ne, nu skriver jag bara skit. x)
Ifall det inte hade varit stafettkarneval under helgen då jag fyller, så hade ja bjudit folk till villan på feest. Men nu blir det inte så. Får ta det någon annan gång. :) 
Nu ska jag kolla på film och kanske blogga lite. 

Sista "normala" skoldagen över i högstadiet






sant




Jag har en lite speciell hund

Är ute på kvällspromenad med Larry. Förstås så hittar han en katt ca 100 meter bort och börjar dra och skälla något otroligt. Nu i skrivande stund hittar han en ny katt som han ska skälla åt. Otroligt jobbigt!





2 dagar kvar




Sola

Här ligger jag i gräset och värmer mina lår. Hoppas verkligen de fastnar någon färg på dem!



Utsikt

Älskar utsikten från mitt fönster. Så grönt och härligt!


Någon annan än jag som har problem att sova då de är ljust. Det här är då väldigt jobbigt nu då det är ljust så otroligt länge under kvällarna. Ska försöka stänga ute ljuset och börja nana. Nattii

Skorna

Fotade dom nya skorna lite bätre med systemkameran idag. 
 
Bekväma, och inte så otroligt höga är de. Tycker om den ljusa färgen, passar till mycket. Riktigt nöjd är jag över dem!
 
 

Systers skolavslutning

Jag följde med mamma på Lydias skolavslutning ikväll. Hade på mig en gammal sommarklänning, jeansjacka och dom nya skorna. Så härligt med varmt väder nu redan i maj! Hoppas värmen håller i sig nu. Efter skolavslutningen som var riktigt bra så fotade jag och Lydia varandra lite. Så nu ska bjuda er på bilder. 
 

Dagens outfit




Ont i låret

Har sådär tråkigt nu under rasten och tänkte bara uppdatera lite.
Jag har lyckats sträcka mitt framlår på gymnastiken idag. Kan inte gå helt ordentligt så det är lite jobbigt. En lektion kvar och sedan ska jag hem och sola!



Skor&klänning

Hittade tillslut klänning och skor. Är bara lite rädd att alla ska ha samma klänning som mig. Köpte den på aukia, en sån klänning som är längre där baktill. Den är lite mer annorlunda än alla dom andra eftersom jag tog den i gul färg. Riktigt härlig färg! Sedan köpte jag ett par beige skor, ska visa bild på dem då jag kommer hem. Klänningen kan jag tyvärr inte visa än, dom hade inte just den färgen i gul så jag får min klänning först på tisdag. :) Köpte också underkläder.



Skoldan e klar

Sista normala tisdag i skolan är över. Tisdagarna har varit värsta dagarna hela den här perioden.


Nu ska jag iväg till stan och försöka hitta klänning plus skor!

Sol&glass

Sol och glass efter skolan. Kan inte bli mycket bätre!





Skanna bilder

Vi skannade lite bilder idag som jag behövde till mofi slutarbete. Här kommer några.

Bildbomb
























Sugande uppdatering

Har inte uppdaterat alls i helg.. vilket ni märkt, iaf anna. Men vem vill sitta inne på datan då det är +25 grader ute och sol?! Har haft en super helg. Gårdagen var riktigt kul, vi låg vid vibäs och solade i 5 timmar. Brände mig ordentligt på rygg och framlår. 
Idag har jag hjälpt till med trädgårdslandet, lekt med kusinen, ätit massor av glass och fotat hunden, har också hunnit sola lite och bränna mig mer på ryggen..
Tänker ladda upp bilder rån i helg i ett annat inlägg. 
 

Myys outfit

Ikväll har jag varit klädd i bekvämaste och mysigaste kläderna jag hittat. 
Toppsak från JC, marwin. "byxorna" är köpta i thailand. converse, som var vita och inte är det längre..

Ljus tjejj här.

Jag är väldigt ljus i mitt skinn. Äkta finländare.. Det här leder ju till att jag har svårt att få någon färg att fastna på mig. I Thailand under första veckan så var anna otroligt mycket brunare än jag.. Som tur hann jag under andra veckan sola mycket och komma ifatt Anna med brännan. Nu har jag haft knappt nån färg kvar sedan Thailand, men jag märker också att brännan fastnar lite bätre med grunden från Thailand. Eller är det kanske bara något jag tror (hoppas). Men jag har faktiskt bränt mig på bröstet två dagar i rad. Vilket inte heller är bra. Men då man jämför med hur jag såg ut i thailand känns det inte så farligt.. Eftersom vi har otroligt bra väder nu så har vi solat i skolan under rasterna och efter skolan. Helt awesome med lite värme nu! :D
 
 

Sista provet

Har skrivit mitt sista prov i högstadiet och det känns otroligt bra! Det gick sådär.. Nu har jag endast mofi slutarbete kvar.
Bjuder på lite bilder.








Sista bilden är från igår då jag och anna åt något heeelt fantastikaaa. Vi smälte mjölkchoklad, så hade vi kiwi, jordgubbar och vindruvor som vi doppade i chokladen. Kommer sååå att bli en favorit i sommar. :D

Mina armar & ben & nacke & fingrar är döda

Idag blev det ca 2½ timme på hästryggen.. Anna verkligen pinade mig under ridpasset på mir. 
Barbie hästen mir
Efter att jag ridit denhär stora hästen, som e 170 cm hög. ( tycker ni jag ser liten ut? ) Så for vi ut i terräng med hugo och mir. Hugo ska flytta hem till sin ägare imorgon så det blev min sista ridtur på honom vi annas idag. Lite sorligt. Söti hugo <3
Vi had iaf en otroligt kul uteritt. Vi skrittade iväg till sangrävarna och plaska i vattnet. Hästarna tyckte det var såå kul. :D

Prov & prov

Sista veckan med prov. Endast 18 dagar kvar av skolan. Helt otroligt! Kommer SÅÅ bra ihåg det då vi började 7:an och kände oss så stora. Haha, nu tycker man sjuorna är så små.. :3 Men skolåren i Ådalens skola har gått snabbt. Speciellt 7:an och 9:an. Helt klara är vi ju ännu inte. Lite småttpanik får vi i klassen snart börja ha med att hitta på något åt läraren till skolavslultningen. Men nog kommer vi på något, då 15 smarta skallar slås ihop föds massor med idér.. Hahahah xD lät helt cp, men så är de. x') Nu borde jag fortsätta plugga på geografi provet vi har imorgon. Sedan på torsdag har vi sista provet i fysik. Helt awesome!

Dagens skolmat

Skolmaten i vår skola är inget att skryta med. Idag fick vi som tur efterrätt. ;)



Ända citatet med blommor som jag hittade.


Justgirlythings

 

Gossip girl






13 dagar kvar

Om exakt 13 dagar fyller jag 16.. Kommer nog inte ske något häftigt då tror jag. Inget speciellt, får bara hoppas att jag får Kenza 9 jackan. Mamma & pappa tycker nämligen den har lite för mycket dragkedjor och annat greijjs. Håller till en viss del med, de är många extra grejjs på den. Men inte så det stör, dessutom är formen på jackan helt awesome, smal, smala armar och ganska kort. Nåja, blir som det blir. Känns som om det var just då jag fyllde 15. Nu ett år senare märker man ändå att man inte var så stor. ;) 
20 dagar kvar till skolavslutning, helt supär. Har fått känna på lite sommarlov den här helgen. Sommar 2013 - du är så jäkligt väntad!
Bild från igår. :)

Sara - Vad håller du på med?

Jag tror ja har bliviti tokig, sitter och googlar på shetlandsponny ston tillsalu. Hade såå gärna haft ett sto att betäcka i år, tävla i bruksklasser med och åka runt på alla shetlandsponny tillställningar i sommar. Saknar det! Hade nästan hellre tagit en shettis än en större ponny/häst just nu. Ååh, drömma kan man ju. Eftersom vi nu skulle ha möjlighet att skaffa häst så skulle jag såå gärna vilja ha ett litet shettis sto att åka runt med på alla roliga evenemang som shetlandsponny föreningen i Finland ordnar. En gång fast för shettisar, fast för alltid. 


Larry Boy hälsar






Morsdag

Grattis värdens bästa mamma på morsdagen! <3
Mamma&Lydia i thailand :)

Tagga kväll

Bastu-baila-kväll vid villan ikväll. Kmr bli myyyys :)))



Ja eller Nej

Behöver verkligen hjälp. Ska jag skicka tillbaka ellet behålla dessa skor? De är lite för höga men otroligt snygga på foten..




Post försening

Jag skulle hämta ut paketet som kommit från nelly redan i onsdags enligt dem. Dock var den ännu i morn inte framme. Konstigt eftersom paketet borde ha varit här redan onsdags. Men klockan 16 ska jag åka in igen, hoppas det är där då! :)
Just nu kollar ja & Lydia på film. Anna ska hit så hoppas det sker något ikväll. :D
Bebis Anna & Sara 
 

Gårkvällen

Vi for till villan me gäänget i
 
går kväll. Gick lite villt till enligt mig, som tur blev det bätre senare. Riktigt fint väder hade vi under kvällen och vi fick värmt villan riktigt bra. Mysig kväll. 
 

Hos polisen ^^




Soligt väder <3






Promenad









Varmt väder har vi det idag, ää som bäst ute med hunden, har alldeles för mycket kläder på mig..Nu blir det snart glass paus för mig. :)

En dag kvar

Vi har endast en skoldag kvar av den här skolveckan. Sedan blir det det lååång helg. Jag ska sköta barn på fredag, men hinner som tur med annat också. Hoppas det blir en skön helg me kul folk. Bloggar mera sedan, ska ut me doggen nu snart. :)

Bebiisaar <3




Idag är jag inte duktig

Vi har foto idag som vanligt på måndagar. Det har dock inte gått så bra för mig. Orkar inte hålla mig seriös, så jag dras med Anna i hennes lekar... ;)
Här får ni titta lite på lila-gröna bilder. 

måndag

Alla älskar vi måndagar. Idag har vi iaf en maträtt som går att äta. Puusssååheejj :)



Söndags mys

Jag for körande till farmors och farfars. Chill dag nu ska vi fika som det heter i sverige. Men det låter ju helt puckat så jag föredrar ita.


Dag utan smink..

Värk

Jag har haft sådär halvkonstant värk i magen under den här veckan, speciellt nu under helgen. Har ingen aning vad det beror på, men ja kmr nog besöka läkare nu snart.. Har inte velat klaga så mycket här på bloggen så därför har det inte dykt upp.
Idag är en väldigt tråkig dag. Jag borde städa min svinstia till rum. Ser ut som ett bombnedslag. Kläder över halva golvet, smycken och skolböcker överallt. Ska försöka ta tag i det nu.
 

mumma



Mamma fixa god mat idag igen. Dock mår min mage som vanligt inte bra, så jag klarade inte av att äta så mycket..

Sniisk

En del av mig dog nu..



Duckface

Hej jag är en anka på bild ikväll. Vilken tråkig lördag jag har råkat ut för.



Duckface

Hej jag är en anka på bild ikväll.

bläblä




Hästtävling

Anna och Hugo vann sin klass på hopptävlingarna idag. Duktiga!
Nu ska vi snart iväg hem till mig hoppas jag. Ska blogga mer då jag får min telefon tillbaka. 

Buu

Har försökt blogga från annas mobil unde dagen, vilket har gått dåligt eftersom inga inlägg publicerades här. :O Vi har hunnit vara i stan, jag skulle inta köpa något men hittade en fin spetsklänning på rea och Anna fick mig att köpa den. Nu kolla anna & kim ishockey medan jag är dj.. 
Ska visa bild på klänning imorgon troligen.
Sådär föresten så ha jag glömt min mobil hemma, så om någon försöker nå mig så skicka på fb eller ring anna. :)
 
Här kommer bildena jag försökte publisera under dan..

Brunellis

Imorgon ska jag till Brunellis, vi ska på deeeiiit å äta skräpmat. Så ska Anna söka skor till skolavslutning. Jag ska vara smakdomare. ;) Inga prov imorgon, så det är iaf skönt. Nu ska jag snart lägga mig så jag orkar upp imorgon bitti och fixa mig. :) Natti natti 
 
 
Glad tjäij här, skriver om orsakerna imorgon. :D

copycatzz

Här har dom lyckats ganska bra med att kopiera Jeffrey Campbell skorna. Märket have2have är skurken. Have2have har kopierat många märken, bla Jeffrey Campbell. Skon till vänster är den "äkta" och den till höger är kopian. Det stora som skiljer dem åt är priset. Jeffrey Campbell skorna kostar ca 150 euro medan have2have kostar endast ca 60 euro. Jeffrey skorna är också av äkta läder och inget fuskläder som have2have skorna. Jag själv tycker jeffrey skorna är snyggare, även fast have2have har lyckats ganska bra. ;)
 
 
 

25 maj, du är längtad!

25 maj fyller lilla blonda jag 16 år. Det är en lördag, bätre kan det inte bli? ;) 16 och 17 är ganska onödiga åldrar, så nu hoppas jag de två åren kvar till 18 går snabbt. Sommaren 2013 ska verkligen få bli bäst hittills. Jag har inte så mycket extra planer.. Ska troligen till Sverige i juni, och sådär allmänt ska det bli supär! Sena kvällar och soliga dagar, trevliga villafester.. Mysigare kan det nog inte bli! ;)
Största orsaken till att jag väntar så på födelsedagen är nog jackan som kommer bli min. Dör lite varje gång jag tänker på den. Jag har alltid velat ha en jacka designad av Kenza och nu ska den bli min. 
#Lovelife 

fysik e såå kul




åh

Alla älskar vi det då datan uppdateras och man har inte tid att vänta på någon uppdatering!



Lite gullig




Orange dag

Idag fick det bli en till orange dag för min del.



Hejjhejj

Jag har en bra kväll här någonstans i kronoby.





RSS 2.0