Sweet Vasa

Idag har Nelli varit på besök i vasa. Inte så länge men en stund iaf. Vi var på cafe och gick runt och provade glasögon. Madde joinade också så efter att Nelli åkt gick vi runt och bara chillade lite till. 

Hittade ett par favoritbrills men butiken de fanns i hade så dålig kundservice så har int alls lust att köpa något alls av dem. Synd! Få se hur jag gör. 
Har nyss käkat lchf pizza. Sjukt gott! Kmr absolut käka det fler gånger.


Godmorgon

Jag hade Linn att väcka mig imorse när hon skulle äta frukost. Så nu har vi sutti tillsammans och käkat dagens viktigaste måltid. Super mysit. Käkade samma vanliga, turkiskjughurt, keso och frukt eller bär på plus ett ägg till de. Gott och man orkar länge på de! Hatar dom gångerna man kmr till skolan och är skithungrig redan     Efter några minuter i skolbänken...

Jag börjar först 10.15 så nu ska jag ligga på soffan ett tag innan jag ska fixa mig. Har en tid till studenthälsan idag också så dit ska jag försöka komma ihåg att fara också. 😅


Matkoma

Vi har haft cheat day idag. Köpte massa frukter på cm och nu ligger vi i matkoma. Guu va gott det var med frukt!



Söndag och kväll

Tjenaa. Nu e vi tillbaka i vasa och väldigt taggade för en ny skolvecka, typ. Jag har varit riktigt aktiv i helgen och gymmat både igår och idag. Igår fuskade jag dock rejält då Lydia hade kalas.. nu ska jag tvätta tänderna och sedan sova, vi ska upp tidigt på moron pw. Natti natt


Tjaaa

Gomoron! Har nyss vaknat och vägt mig, besvikelsen e stor. Har inte gått ner något kg alls under en vecka... Måst göra nån förändring i nästa vecka så det börjar ske något!

Igår efter skolan gick jag runt på stan och sökte födelsedagspresent åt Lydia som fyller år imorgon. Gick inte så bra först eftersom jag bara hittade massa saker jag ville köpa åt mig själv. Var tvungen att slå till då jag hittade ett par tiger of sweden jeans på -50% som passade! Liksom hur ofta hittar man sånt?! Så ja nu har jag än en gång gått över min budget, tur jag jobbade under jullovet.. 
Är hemma över helgen, Lydia fyller ju år och kmr ha väldigt mycket i skola fram över så är sämre och fara hem över helgerna då..


Leipis

Igår var det dags för back to school party. Eftersom jag kör en vit månad i januari så som jag gjorde förra året också, så drack jag ju förstås ingen alkohol. Hade kul ändå och ingen krabbis idag! 💪🏻 billigt blev det också! 😌




Rosa

Tja. Jag har gjort något väldigt spontant för nån dag sedan! Jag färgade håret rosa. Det var inte riktigt meningen men så blev de.. köpte en blond hårfärg med pastell rosa i, blev typ bara rosa. Efter 1,5 dag har jag lite kommit över chocken och tycker till och med att det ser snyggt ut ibland. Men väntar nog på att det blir lite svagare rosa..




Jullov

Har haft en riktig jullovs dag idag. Har inte gjort något alls på hela dagen. Började kolla shooter, riktigt bra serie. Är hungrig, dieten har gått helt okej men för att få bättre nedgång av kg så borde jag faktiskt röra på mig. Så imorgon har vi planer att fara ut på isen.


Korthårig

Hej. Har glömt att berätta en hel del åt er några få trogna läsare. Men en viktig sak är att jag klippt håret. Ibland känner jag mig lika fab som Noora i Skam, medan jag ibland känner mig som en gammal tant. Mem oftast som Noora ändå. Jag gillar de. Festfrisyrer är dock lite svåra att göra ibland. Men det gör inget. Våga klippa kort! 💁🏼💪🏻 de e coolt


Plågsamt

Har börjat på diet idag igen. Tänkte göra om det jag gjorde förra januari. Detta år tänker jag dock inte gå upp det igen. Har en riktigt jobbig dag idag. Sockersug så ihelvete även fast jag käkat socker imorse då det var det ända som fanns i Vasa. Morgondagen antar jag kommer alltså vara ännu värre. Fyfan vad socker är farligt. Vill aldrig hamna i den här fällan igen.

Gott nytt år föresten. Mitt år började inte så bra men det kan ju bara bli bättre från och med nu. Hade iaf jävligt snygg smink på nyåret!


RSS 2.0