Nelliii <3

Blev en lång dag idag. Efter ansiktsbehandlingen så for vi till stan där jag gick omkring och kollade i butiker. Utan pengar, riktigt jobbigt var det.. Så prata jag en hel del med Anna i telefon och vi kom överräns om att kag skulle komma till hennes. Så efter att vi ätit vid pedrinas och köpt lösgodis så skjutsa pappa mig hit till Annas.
Nu har vi pratat en heel del och ätit godis, och ska fortsätta chilla.
En skjorta jag ville ha...





Ansiktsbehandling

Idag är en bra dag - jag ska till kosmetologen. Ansiktsbehandling plus färgning av ögonbryn och fransar. 
Senare ska jag ut och äta med mamma, pappa och syster.



Kusiner

Glömt bloggen lite under dagen, men har haft fullt upp med mina kusiner. Sov över hos dem och har varit där hela dagen. Riktigt roligt har jag haft det, en aning trött är jag nu. :D
Ganska snabbt efter att jag kom hem var jag ett varv till Benjamins och kolla maajussille morsian. Nu är jag hemma och kom på att jag har en blogg som jag försöker uppdatera dagligen.
 

Kvällspyssel

Enya och jag håller på och ritar. Jag lät min fantasi flöda och det blev en prickig häst. Riktigt fin blev den.



Gymmat

Ikväll så var pappa och jag på gym i Kaustby, tränade armar och mage och lite alltmöjligt. Helt slut nu efteråt...



Vårkänslor

Vilket härligt väder det är idag. Några plusgrader och sol. Har varit ute på en mysig promenad med Larry och vanessa.





Trött tjej

Att stiga upp 10, simma, äta på stan och shoppa lite med en sexåring är ganska tungt. Respekt till dem med flera småbarn som orkar med allt. Nu ska jag vila ut lite efter dagen, prata med Valtsu och gosa med Larryboy. Mys 👌




Iphoneskal

Usch, jag suger på att spara pengar.. Köpte några nya skal från glitter, riktigt söta var dom. :3



Stan

Efter två timmar i simhallen så är det bra med mat. Ska gå runt lite på stan och hoppas att man inte hitta något man vill ha, har ångest över att jag spenderat bort så mycket pengar...




Isbana

Just nu är jag ute med Larry, nästan all snö har smält och nu är det istället en jäkla isbana var man än går.



Plättar&mys

Ikväll blev det lite plättkalas hos Julia. 




Bakat

Sköter om Enya just nu. Vi har bakat kokosbollar och lekt häst. Jag är helt slut..




Länkki

Julia och jag var och gå och springa tidigare imorn. Riktigt bra gick det, kände av att jag gymmat lite för det gick mycket enklare än förut att springa.





Skillnad

Jag läste nyss en artikel och komentarer till artikeln om då ett lo djur attakerat en katt på en familjs gårdsplan. Det jag började störa mig på var komentarerna.
Fanns en komentar som var ungefär såhär - Varför skulle lodjuret ha behövts avlivas? Håll era katter inne, så hålls lodjuret borta. Nog kan man vara dum och självisk.
Fanns också komentarer där man tyckte att de som bor på landet skulle skärpa sig.
Hah. Usch vad jag blir frustrerad på människor som tror dom är experter på något dom inte har en aning om hur det fungerar i praktiken. Komentaren om att hålla katter instängda är antagligen skriven av nån som bor i stan i höghus och aldrig släpper ut sin stackars katt. Hur många på landet släpper ut sin katt? Typ alla. Här så finns det både inne och ute katter som går runt på gårdsplanerna och vissa på längre färder. Men att man borde börja hålla inne sina katter/andra djur pga. att det finns lodjur som lurar runt på gårdsplaner är dumt och okunnigt. Tänk om lodjuret kommit på ett mindre barn. Ska man då också säga att man borde hålla inne sina barn? Snälla stadsbor det fungerar inte så på landet. Här är barnen ute på gårdarna och i naturen, skogarna och leker. Bor man i en by, eller ett mindre ställe ska man inte behöva vara rädd över att ett djur ska komma på ens barn när dom är ute och leker. 








Filmmys

Det är riktigt länge sedan jag pratat ordentligt med Julia så nu ska jag sticka iväg dit. Lite film mys & prat. Härligt.

Söndriga jeans och huppari, skönt med söndagar!

Finhäst

Det blev en tredjedelad andra plats för mig och kukka idag. Ett poäng från första plats. Ponnyn kändes riktigt pigg och hon tyckte nog de var lika kul som jag tyckte. Jag har film på rundan, men vet inte riktigt om jag får laddat upp den, få se..



Tävlingsdags

Äntligen, 10 minuter försenade är vi påväg till stallet. 



Lagar mat

Syrran och jag lagar dagens middag, får se vad det blir riktigt. Vi vet nog inte helt säkert vad vi håller på med...



#Vadhänderikväll?




Hoppsan

Vår storstädning gick inte så bra eftersom damsugaren gick sönder. Alla flippar och huset är uppochner. Tror jag behöver en paus.



Snö

Så härligt med snö nu till sportlov, allt annat skulle också vara härligt ifall inte mamma skulle dra igång med en jävla storstädning. 



SPORTLOV

Det efterlängtade sportlovet är nu här. Min sovrytm är fortfarande inne i att vakna 6-7 tiden så jag har sovit riktigt dåligt under morgonen.
Idag har jag inga planer, funderade lite på att ta ut Lydia och kameran så hon skulle lära sig fota och jag skulle få bilder. O:) Mitt sportlov kommer vara ganska chill, har endast några saker inplanerade. Hopptävling, simhall, kosmetolog och ridlektion. De är typ ända som är fastspikat, vilket ändå känns rätt skönt.
Ha en treevlig fortsättning på dagen. 



Spelnörd

Försöker prata med Valle. Det gick faktiskt helt bra och jag fick t.o.m lite svar av honom, ända tills han börja prata med nån samtidigt som dom spelar. Påriktigt, förstår inte vitsen med det alls. Men okej, ifall jag fattat något på spelet kanske jag också hade tyckt det var kul. Men nu har jag alltså ingen att prata med så istället tänker jag sova i valtsus säng. nattii :*




Träning

Kvällens ridlektion gick riktigt bra. Fick riktigt trevlig kritik av ridläraren, vilket alltid är roligt. Vi hoppade lite bana och linjer. Funkade riktigt bra.
Nu ikväll har jag första gången på riiiktigt länge ingenting att göra en fredagskväll. Revyn har ju tagit alla mina kvällar under lååång tid. Än så saknar jag det inte, men får se.. Revyresan är i april så nu är det bara att se fram emot den.
Tänker fortsätta att titta på när Valle spelar och sitter och bråkar med mig. Meen jag har ändå ingen annan att vara social med så jag får stå ut med det.
 

Spioner

Tidigare idag så var Enya och jag ute. Vi byggde lite koija och så var vi ute och gå med hundarna. Dessutom så spionerade vi på grannens hundar som höll på och sprang runt ca 100 m från oss. Kände mig som ett litet barn, kul var det.






huhu

Är hos faster idag. Sköter om minstingen så länge hon jobbar. Vi var nyss ute på promenad, blev aldeles svettig. Super tungt.. Nu ska jag slappa lite.



Blogga

Mitt bloggande under senaste tiden har varit ganska varierande. Ska försöka skärpa mig med det.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat två stycken romantiska filmer. Varit ute lite längre med hunden och gjort mat. Chill dag.
Imorgon har jag hoppträning eftersom jag inte slapp i onsdags då vi var till Vasa hela dagen. Sedan på söndag är det klubbtävling i hoppning där jag deltar med Kukka. Det är stilbedömning, vilket jag brukar tycka är riktigt bra på klubbtävling. Men för mig och Kukka är det kanske inte det bästa eftersom Kukka har lite svårt med att få till rätt galopp. Men det har blivit bätre och bätre så det är inte lika stort problem längre. Ska bli så kul att få fram lite tävlings nerver igen, även fast det bara är på klubbnivå. Jag har saknat det såå. :D Kommer antagligen bara bli mer och mer taggad för ridning efter det här.
 

Filmmys

Jag försöker kolla gulliga kärleksfilmer. Larry håller mig sällskap.




Hemma idag

Är hemma från skolan idag. Fixade nyss ihop lite käk åt mig, äggröra, bacon och tomat. Riktigt gott men mättande. Känner mig som en ballong.




Trött

Har haft en super trevlig dag. Är så trött nu så orkar knappt skriva dethär blogg inlägget. gonatt :*




Girls

Flummar på stan med tjejerna. 



Mot vasa

Vi är påväg till vasa på studiebesök. Jag är suuper trött och känner mig som ett spöke. Jag ska besöka juridiska och hankken.. 





Sommarjobb

Hur är det, har ni sökt sommarjobb? Jag har iaf, och har antagligen också fått ett. Men inte helt säkert ännu så bloggar inte om vad det är. Hur som helst så skulle jag ha typ endast 2 veckor ledigt i sommar. Jag tycker det låter hemskt lite. När ska jag lixom leva, festa och sola? Sånt som hör till livet. Får tänka att antagligen så kommer ändå de flesta av mina vänner jobba en hel del och jag skulle ändå inte kunna vara med dom inne i veckorna. 
Är glad över att jag antagligen fått ett bra jobb, men mitt sommarlov är lixom hejjdå
 

Gymmat

1,5 h på gymmet ikväll med Fanny och mamma gick snabbt. Har käkat lite grönsaker plus nudlar nu efter och tänker snart gå och sova. Hoppas inga mardrömmar väcker mig inatt.


Super fin bild från bussen imorse..


Vilken skola..

Är så glad över att jag går i KG. Karlebys gymnasie var nog inget att skryta med. Gammalt, stelt och tråkigt. 
Så ni som nu väljer gymnasie så rekomenderar jag inte Ksg åt. Puss
fakesmilee



Egopic sara

Är riktigt trött ikväll. Första gången på evigheter som jag inte behövt tänka på att jag har prov. Nästa gång jag har provperiod kommer vara strax innan sommarlovet. Jääääkla skönt! Fysiomix perioden är så behövd!
Har ändå inte varit så glad hela dagen, vilket kanske syns på bilderna.



Tränat lite

Kände mig som värdens fetaste människa nyss så körde lite butt workout så jag inte skulle ha sån ångest. Kändes ganska ordentligt i benen och rumpan. Imorgon blir det gym och på onsdag kanske också. Torsdag inget speciellt och fredag hopplektion, på söndag är det hopptävling. Sist jag tävlade var det 2012 :S fyblä känns alldeles för länge sedan.



Vad har jag gjort?

 
 
Redan igår på dagen / kvällen märkte jag att något hänt åt min axel/arm. Imorse märkte jag det riktigt tydligt och kunde knappt tvätta håret med högerhand. Jag har ingen aning om att något skulle ha hänt den, antagligen har jag sträckt den eller nåt. Kommer inte ihåg.
Vi har temavecka denhär veckan och typ hälften av eleverna skolkar. Inte så smart för det betyder att skolan inte ordnar fler sånahär veckor och då får vi ju bara sitta med böckerna framför oss. Snälla ni tänk lite längre fram än vad näsan räcker..  Dessutom är det jobbigt för oss andra eftersom typ hälften kommer och så fungerar inte alla uppgifter som temadagsledarna tänkt ha. Så var det för oss i min grupp iaf.
Efter skolan idag ska jag till farmor & farfars. Äntligen kan jag göra saker utan att behöva tänka på massa prov som det ska läsas till eller uppgifter som ska in. Såå sköönt.!
Imorgon åker Nelli till Senegal, hur ska jag klara av ett helt sportlov utan henne?

Tjenix

Jag har haft bloggpaus idag, varit trött hela dagen och kanske inte varit i det bästa skicket. Men roligt hade vi det igår. Orlar inte blogga mer nu, men ska försöka vara lite aktivare imorgon. 
Såg nyss att mina klackar gått sönder. Får se om skomakaren kan fixa dom.

En av dom få bilderna jag tog igår.


Yes

Sista revy föreställningen är över och det gick riktigt bra! Nu ska vi äta vid marinas och sedan blir det fest. ✌️🎉




Nelli sover skönhetssömn

Har just sagt hejdå  åt Anna H som jag inte kmr träffa på flera månader. Super sorgligt. :( Men ska som tur dit i sommar.
Just nu ligger jag bredvid Anna som sover och sover och sover. Oftast brukar det vara tvärtom. 
Eftersom jag har så många annor här i mitt liv så kanske det blev lite förvirrning? Anna H är alltså min vän som bor i sverige, medan hon Anna som ligger och sover är nelli. Kärt barn har många namn.  

Kärlek

Nelli och jag har käkat grillmat och kollat foton. Nu ska vi sova för att jag ska orka festa imorgon. Gonatt. :*





Förlåt

Förlåt för mitt usla revyuppträdande idag. 
Nu ska jag fortsätta vändagen med nelli.

Anna på besök

Anna e på besök här i skolan idag, super kul! Saknat henne massooor. 💋



Ser ingenting

Jag har tappat bort mina glasögon, vilket är lite jobbigt. Så just nu så ser jag inte så bra, mycket irriterande. Jag klarar mig utan glasögon men det mesta jag ser är lite otydligt och tror de flesta fattar att de är lite småjobbigt. 
Hursomhelst har jag sökt genom hela huset utan att hitta dem. Kan dessutom inte fråga mamma om hon vet var dom e eftersom hon kommer hem först på fredag. :/ Skit ögon.



Jäkla effektiv!

Ikväll har jag faktiskt fått saker gjorda! Har pluggat religion, skrivit klart ALLA finska tentuppgifter och dessutom gjort ett vänndagskort. Religions pluggande har tyvärr inte gått helt bra, kan nog typ ingenting tills imorgon. Men det är ju en hel del allmänbildning så jag antar att jag klarar det.



Gee mig skolmotivation

Snälla nån, gör så att skolan blir tvungen att stänga imorgon. Jag har religions prov och så ska tent uppgifterna vara inlämnade. Förståss har jag lämnat allt i sista sekund så nu har jag maassor att göra, borde dessutom städa för Nelli kmr hit imorgon. Ääh orkar inte. Ska bli jäkligt skönt med en bortaperiod nu! Skolan kommer bara kännas så annorlunda utan alla treor.. :/







Orkar inte mer

Treornas penkkis program var super. Känns såå tomt utan dem här nu. Vi är lite små sura och streikar på matte.. Som tur har vi popcorn!



Hoppträning

Hade hopplektion ikväll som vanligt. Fick förståss rida Kukka, idag hittade jag verkligen nya knappar på henne. Vi klickade verkligen! Vi hoppade inte så mycket men blev en massa galoppjobb och bommar. Inte denhär söndagen men söndagen efter det är det hopptävling och jag har tänkt starta med Kukka. Har också anmält mig till en veckosluts träning i slutet på mars.



Usch

Känner mig som värdens fulaste idag. Matteprovet gick sådär, helt nöjd är jag. 



Gymmat

For iväg till gymmet med pappa, är riktigt slut nu efter.


Påriktigt

Jag måste skärpa mig! Bryr mig knappt längre om mitt hår. För ett halvår sedan skulle jag aldrig ha gått med på att färga mitt hår nån mörkare nyans, då ville jag ha det ljusaste möjliga. För en månad sedan ville jag ha mörkt och nu vet jag inte längre vad jag vill ha. 
Igår så färga vi mitt hår igen, så nu är det typ brun/grått. Vet inte alls vad jag tycker om det. De hade varit snyggt med ljusa slingor i, så nelli kanske får fixa det i helgen. Fast egentligen så orkar jag inte bry mig längre. Inte just nu iaf, borde skaffa ett lås på mitt bankkort så att det inte går att använda fram tills sverige resan.


Samma färg som min tröija..



Omg

Vi är sjuka i huvudet..



Jumppa

Vår gymnastik lektion idag var lite konstig..




Samma stil

Nelli och jag kör samma stil idag. Tiger jeans och nästan lika skor. 👌



Heja Miley




Trött

Har nyss haft ett långt samtal med Anna, som mamma hörde halva av.. 44 minuter som jag egentligen borde ha använt till plugg. Men det var massor med viktig information vi fick delat. Nu ska jag läsa 60 sidor psykologi och bli smartare än smartast.



Smart

 Känner mig ganska så död. Alldeles för dålig och kort sömn blev det för min del. Får skylla mig själv..



Hemmåt


Påväg hem efter en mysig kväll. Lite väl sent blev det, ska upp om 6 timmar.. 

2/3 klart

För en gångs skull så har jag faktiskt pluggat på prov. Läste igenom två tredjedelar av det vi ska läsa och känner att jag kan det sådär helt okej bra. Nu behöver jag iaf inte ha ångest över att jag inte läst något! 
Förtillfället ligger jag i soffan och fotar egopics och skickar snappisar. Har lite ångest över kvällen, kmr antagligen bli en super tråkig kväll.. :/



Godmorgon

Godmorgon alla fina människor, hoppas ni sovit bra. 😘 De har i viket fall som helst jag gjort. Gjorde typ ingenting igår kväll, eller ja revyn men sen prata jag mest med Eeki hela kvällen. Helt chill men ganska tråkigt, så ikväll hoppas jag det händer något mer. 
Nu ska jag plugga psykologi och försöka lära mig allt om utvecklingspsykologi. 

En sak jag nyss börja tänka på, sliter det mycket på håret om man sover med det i tofs? Jag gör nästan alltid de..

Shit

Märkte nyss att klockan är halv sex, om en halvtimme ska jag vara klar vid lokalen. Har försökt förstå mig på icloud och itunes hela kvällen, men fattar ingenting. Nån som kan hjälpa mig?
Revyikväll som vanligt, ikväll blir vi filmade så vore jobbigt om man gjorde nån miss. 
Bloggar mera senare. :*
 
 

1 klart, 3 kvar

Första provet över denhär perioden. Först kändes det riktigt svårt men egentligen var det nog inte så svårt. Har hålpass nu och sitter o pluggar psykologi. Har psykka prov på måndag, matte på onsdag och religion på fredag.  Fyblä vilken vecka...




 

Hattdag

Hattdag idag i skolan. Lite småroliga domhär temadagarna. 👌



Sömn brist

Godmorgon alla. Hoppas ni sovit bätre än jag inatt. Har drömt massor med drömmar hela natten, bla om att finska  och matte provena kommer gå dåligt.
Vaknade nångång fem och trodde jag skulle stiga upp. Usch vilken natt..
Min nya parfym fick mig som tur på lite bätre humör.



Yeah










Orkar inte

Nu orkar jag inte plugga längre. Har typ lärt mig ord till ett kapitel, resten är jag tvungen att kunna på talang.. vilket jag inte gör. Meen de är ju bara ett prov. ✌️
Nu ska jag tvätta ansiktet och soova länge, imorgon har jag hoppeligen fått en ny parfym. 👌😃




Plugg

Har inte gjort mycket sedan jag kom hem från skolan. Största fokuset har varit finska ord, har över 500 ord som ska in i huvudet. Som tur så kan jag ca hälften från förut. Efter att ha suttit med boken framför ögonen i 1 ½ timme i sträck vilket är ganska bra gjort av mig så kom jag på att jag vill träna lite. Så googlade lite på youtube och körde två olika Butt workout. Känner mig gaanska slut i rumpan nu. Känns bra, eftersom jag käkat en halv ben&jerrys..
 
 
Nu ska jag fortsätta plugga ord, och när mamma kommer hem ska vi gå igenom all gramatik jag inte läst under en kurs på högst en timme. Bra planering här..
 

Klättring

Vi klättrade på gymnastiken idag,. Jag vågade inte klättra allt upp, har blivit fegare med åren. Anna smygfotade tydligen...



onsdag

Red kukka på hoppträningen ikväll, vilket gick riktigt bra. Vi hade bra galopp fattningar idag, eller bätre än sist iaf. 
Försöker plugga finska ord nu, men har glömt min textbok i skolan så kan endads läsa ord ur en annan bok. Sååå typiskt! 




Lycklig

Är så lycklig just nu. Har inga speciella orsaker till det men känns så bra. Sitter i bussen, lyssnar på musik och är nöjd över skoldagen.
Under dessa 35 min i bussen tänker jag inte tänka en gång alls på finskaprovet, eller tent uppgifterna. Istället tänker jag på saker som gör mig lycklig. 




Gonatt

Efter en mysig kväll tsm med syrran känns det bra att ligga i sängen och kolla weheartit. Lydia och jag tränade först och for sedan i bastu. Pratade massor och skratta en hel del. Tyvärr blev det inte så mycket läst till provet. Får göra det imorgon.



Plugga blogga städa

Mitt pluggande ikväll går inte så bra. Försöker lära mig finska ord, men har absolut noll koncentrations förmåga. Borde göra nåt adhd test. Hade inte varit förvånad ifall jag hade det. När jag får för mig att göra något så kommer jag alltid på hundra saker. Som idag t.ex:
Skulle läsa finska ord, började med det - kom på att jag behövde städa rummet, började med kläderna - kom på att jag hade datan på där nere, hämta den och börja googla kläder - kom in på wc och märkte jag behövde plocka ögonbrynen - kom på att jag skulle tvätta ansiktet och sätta på bastun - börja läsa nellies blogg - börja blogga själv. Allt detta på 30 min, och ingenting blev ju såklart klart. Lite jobbigt är det.. 
Nu ska jag påriktit ta tag i det vikitigaste och plugga lite ord innan syrran och jag ska träna lite här hemma.




Paradise Hotel

Finalveckan i Paradise Hotel, programmet som typ alla kollar. Aina har varit en av mina favoriter sedan början och jag är så glad över att hon är i final. Gärna hade Niklas och AK också fått vara i finalen.
Lite åsikter om måndags avsnittet - Jeppe. Stackare. Jaa, jag tycker faktiskt lite synd om honom. Tänk så måånga som typ hatar honom över det han gjorde mot Paow. Jag trodde nog ändå inte att han skulle göra det han gjorde. Han e så elak. Usch. Hoppas han inte vinner iaf. 
 

Bilder

Igår så bestälde jag bilder från ifolor. Till alla så ska ni passa på nu, 50% billigare. Hann inte välja så mycket bilder, så blev ca 60 stycken. En hel del mobilbilder med dålig kvalite från förr, få se hur dåliga dom blir. 
Tyvärr så fick jag inte icloud att fungera riktigt igår, så blev bara gamla mobilbilder. Det är typ 3 år sedan jag senast beställde bilder, så om jag innom ett halvår får bestält nästa gång så är det riktigt bra! :D
 

Diss diss diss

Vet att många kommer ha annorlunda åsikt om dethär jag tänkt ta upp nu. Men så får det vara.
Dessa air max skor som blivit så populära. - Jag fattar inte alls grejen med dem. Antagligen använder människorna skorna pga. att dom är så inne nu, för ingen kan väl på riktigt tycka dom är snygga. 
Att man sedan kombinerar dem med vadsomhelst för plagg. hmm njaa. verkligen inte min grej.
 
 

I sommar...

... ska vi hit!
 

Kokosbollar

Hade inget att göra så bakade kokosbollar. Världens simplaste och godaste. 



Hemma idag

Godmorgon alla måndagspigga människor! :D Jag stannade hemma från skolan idag, har fortfarande en jobbig huvudvärk och har ändå bara en lektion idag så känns väldigt onödigt att fara sjuk till skolan.
Så nu ligger jag här hemma med Larry och söker serier och kollar kläder. Vi var nyss ute på en riktigt skön promenad i snön. Var inte kallt alls och jag lånade pappas vinterskor i storlek 44, så mina fötter trivdes också ute i snön.





Blä

Just nu så lider jag av huvudvärk, är sur och mår dåligt. Nätet är superslött och jag kan inte äns kolla en film utan att det hackar 24/7. Jobbigt.
Jag blir sur på noll sekunder och kan absolut inte tagga ner, även fast jag borde. Negativ och trött är jag också, kan inte bli mycket sämre.
Men antagligen så beror allt dethär på huvudvärken, så nu ska jag käka burana och gå ut med hunden.



Ponnyklubb

Enya följde med mig på ponnyklubb idag. Hon tyckte det var riktigt roligt, hoppas dom andra tjejerna också tyckte det. :)
Vi fick gå till stallet.



Jobba




Hatar att vara underårig ikväll






Ankleboots

Just nu skulle jag göra vad som helst för ett par ankleboots i nån ljus färg. Vill såå ha ett par men hittar inte. Har typ söndrat tangentbordet för att de inte finns någonstans. Jag hittade ett par men dom var fråb michael kors och kostade över 200 ege. Tycker det är onödigt att betala så mycket för egentligen bara märket. Dessutom bryr jag mig inte så mycket om vilket märke bootsen är. Vill bara ha ett par ljusa snygga som är bekväma att gå med. Nån som kan hjälpa mig med nån bra sida där det finns mycket skor?


Typ något i den stilen. 👆



Vad ska man göra?

En tråkig lördag idag. Hatar att vara underårig. Suger. Anna har fari hem  så har typ ingen att vara med heller. Innan hon for hem så hann vi börja planera en resa. Till typ jamaica eller bara någonstans långt bort, om några år. 



Terjärv revy

Alla ni som vill komma och se på terjärv revy, så ska ta och boka biljetter. Tror vi har 5 föreställningar kvar, så se till och va snabba för att få platser. 
Igår så var publiken riktig bra. Det började kanske lite försiktigt men fortsatte bara bätre och tillslut var det nog bästa publiken vi haft. Revyn for riktigt bra, jag hade lite problem med min hals så mitt sjungande var nog inte det bästa igår. 
Anna tyckte revyn var riktigt bra, så det är roligt! :)
 

RSS 2.0