Tjejkväll

Åh ser så fram emot den här kvällen. Vi ska först ut och äta med tjejerna och sedan far vi till Annas villa och fortsätter tjejkvällen. Länge sedan sist så det blir verkligen trevligt! :)



Torsdag

Alltså den här torsdagen har gått så jäkla snabbt! Det är sällan jobbet går snabbt på torsdagar, men idag så var klockan bara plötsligt tre. 💁 Efter jobbet har jag gjort ingenting förutom lagar mat och läst fsog, borde dock läsa på hälsokunskap istället.. Gör det senare. Helt sjukt att det är fredag imr, den här veckan har som alla andra gårt super snabbt! 😄





❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dagens skratt 😂




Lördagens bilder

Här kommer lite bilder från lördagen, har inte alls lika många från den kvällen..











Shit alltså

Inte detta veckoslut men veckoslutet efter så är det weekend! Helt sjukt att vi snart ska festa ett veckoslut i sträck. Kommer bli tungt.. Men jag är riktigt jäkla taggad och hoppas på allt annat väder utom regn. 
Detta veckoslut kmr alltså antagligen bli ganska lugnt för att spara krafter till festivals firandet!! :D
 


❤️

Sommarkväll

Ikväll har vi haft det årliga "sommarsläktfesten" med de närmsta. Trevligt som vanligt, dock så kom vi hem sent, och imr är jag dödens igen. Bloggar mer imr, men kan sätta upp lite bilder.







Tjenixen

Som bäst ligger jag i sängen nu, med ångest över att jag inte bloggat och sjuk rygg. Att ha sjuk rygg är nog jobbigt, speciellt då jag antagligen kmr ha det hela resten av mitt liv.

Men hur som haver så hade jag en super helg. Det var så roligt att Annu och Anttoni var på besök. Kvällarna flöt på bra i jakobstad, träffade massor med vänner och bekanta och åt en heeel del vårrullor. Lördags morgonen var kanske det jobbigaste under helgen och under en timme slog tanken på att vara chaufför under nästa kväll, men det glömde jag sedan ganska snabbt. Jag har super mycket bilder från helgen, så här kmr några iaf.



















Detta var bilderna från i fredags, återkommer med bilder från lördagen imorgon. ✌️

Magisk

Den här kvällen kommer bli magisk. 💁














Godmorgon

Blev en kort dag för mig igår. Efter att jag städat klart så somnade jag och sov sådär passligt till klockan halv åtta. Så jag hann typ laga mat och vara till butiken och så skulle jag sova igen, gick lixom inte så bra. 
Jag har väldens sämsta sovrutiner nujust. Jag somnar alldeles för sent, stiger upp alldeeeeles för tidigt (egentligen lite försent), är super trött på jobbet, efter jobbet så sover jag och så igen på kvällen lägger jag mig försent. Dessutom har jag sovit väldigt dåligt den här veckan och jag brukar aldrig göra det. Wtf händer lixom. 💁

Okej slut pratat om mina sömnproblem! Nu ska jag jobba och ikväll kmr Annu, Anna och Anttoni. 😄


Han vet hur han ser gulligast ut. 👆

Städning

Eftersom jag imorgon får besök från Muurame så har jag fått städa ikväll.  Kmr bli riktigt trevligt, dock så har jag några timmar jobb på morgonen så det är mindre kul. På programmet denna helg har vi jeppisdaga. Blir trevligt!


Just nu myser jag å Larry boy. Borde läsa på studentskrivningarna...

trött trött trött

 
 
Att somna efter 11 och stiga upp före 6 är ett helvete för mig. Jag är typ världens sämsta morgonmänniska och drar mig varje gång till det sista. Så även idag, hade tänkt duscha - men orkade helt enkelt inte så det blev en tofs dag idag igen.
Jag hoppas på en bättre dag idag än igår, bloggar mer efter jobbet. :*

Gonatt

Idag har jag gjort inget värt att blogga om. Solat och ätit plus varit ute på kvällsprat med Alice. Såå nu tänker jag sova. Gonatt!







Mys kväll med Nelli

Nelli kom plötsligt hit idag, under tiden som jag hade somnat i solen. Så jäkla skönt. Vi satt och pratade och lagade mat. Så kom jag ihåg att jag hade jordgubbar så vi stack iväg till butiken, köpte nutella och slängde oss i soffan och kolla film. Riktigt mysigt tills jag läste att burken innehåller på 100 g över 2000 kalorier. Ville typ gå å spy.. Men gott var det ju..
 
Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och jag vägrar vara lika trött imorgon som jag var imorse!
 

Tack

Alltså jag ör så lycklig över att allt just nu är så bra! Måste försöka njuta av det så länge det varar.. Gårkvällen var bra, dagen hittills har varit bra, fredagen var bra. Hoppas verkligen nästa helg är lika 👌.







Alltså fyblö

Idag har jag tankat första gången. Alltså seriöst jag blir fattig av att köra till jobbet..


Bild från igår. 


Ikväll blir det fest igen, dock lite lungnare än igår. Jag håller på och städar min lägenhet ifall vi skulle komma på iden att vara här. Få se. :)

Krabbis mat

Blev en kul kväll igår! Nu sitter vi och väntar på mat, andra gången skitmat på loppet av 10 h, kmr gå bra det här. 🎉




Partey






Så sant

 
Till ikväll så har jag och Nelli planerat att gå ut tsm och festa. Tyvärr så har Nelli blivit sjuk så det ser lite dåligt ut.. Men hur som helst hittade jag en bild som är så sann som jag bara måste visa här.
 
 
Och så lite andra gamla bilder..
 

Bilden är från min absolut bästa kväll under det här året.

 
 
 
 

Fkn löv u



Tack för igår, hade super trevligt med er. 😘

Bra sara

Okej, mina shopping mål för idag körde i diket. Jag köpte alldeles för mycket saker. 😅 Blev peak hupparin, ett par skor, kjol 1, kjol 2, topp, tshirt, selfiestick, skumppa och mat. Okej dit flög alltså min lön. 💸 nåja hur som helst så är jag nöjd, 3 av sakerna var iaf på rea.. Selfie sticken är awesome, vef har jag inte köpt en tidigare? 😄




Morning

Gomorroon.. Blir lite morgoninlägg idag också. Försov mig lite imorse, men jag var ändå i tid på jobbet. 💪 Jag har kommit fram till att det faktiskt är riktigt mysigt att köra bil på morgonen. Radion spelar bara musik och det är inga bilar i farten.

Idag efter jobbet så hoppar tjejerna på skjuts i kronoby och så sticker vi iväg på lite shopping. Men bara lite. Jag får inte handla något onödigt. Halva min lön har lixom försvunnit och jag vet inte till vad.. 😅

Nu ska jag jobba. Höres



Roliga saker i livet är

Bland annat att behöva stiga upp alldeles för tidigt på morgonen.




Tjenixen

Jag har haft mina nya glasögon i snart en månad. Jag gillar dem verkligen, men har ett litet problem. Tror att de är för svaga. Alltså jag känner hela tiden att jag skulle kunna se lite bättre. Alla skyltar är fortfarande otydliga och jag tror helt enkelt att de borde vara starkare. Borde egentligen säga till om det imr i stan.. Kanske går att kolla upp ifall jag bara hittar på eller om det stämmer..



Gomorrrrrrooon

Okej imorse steg jag upp väldigt tidigt, hade inte alls bråttom och så plötsligt höll jag på och komma försent. Men jag hann i tid. Alltså det är så jääkla skönt att ha körkort! Känns som om jag ska klara av allt i världen, förutom studentskrivningarna..
Nu ska jag jobba i 7 h, höres.




☀️


Villa ❤️

Alltså himlen

Kvällens biff var nog bästa biffen jag ätit på länge. 







Köörkoort!!

Alltså äntligen så har jag körkort! Var så nervös idag så jag trodde jag skulle dö, men det gick bra och jag gjorde endast en liten miss. Åh vad det känns bra nu!!!
😄😄😄





trött

Alltså jag har inte gjort något annat än sovit idag. Klockan är lite före tio och jag tänker alldeles strax stänga ögonen. Men först ville jag skriva lite hit. Har egentligen inget att säga dock men ändå.. Mina ögon har nå fel och jag ser allt otydligt så antagligen finns det en massa stavfel här. 
Jag har en jobbig dag framför mig imr. Så nervös. 
Gonatt.
 
 

Helg

Alltså varför tar alltid helgerna så jäkla snabbt slut. Går kvällen blev helt ok, slutade ganska oväntat. 







...

Okej mina planer förändras hela tiden. Nu ska jag tydligen till villan ikväll och imorgon har jag ingen aning vad jag ska.
Eftersom jag inte har något bättre att göra nu så försöker jag lära mig dricka vin. Går helt okej. ✌️




Lat

Jag har nu suttit i den här samma stolen i snart 1 h. Dom andra är ute och rider och eftersom jag inte har nån anna häst än Frida att rida så skippade jag det. Tror benen på henne skulle ha gått av. 
Jag är super trött men orkar inte gå in, ilandsproblem.





Frisör

I tisdags så slingade jag Maddes hår. Vi köpte en blond färg och jag var lite orolig att den inte skulle synnas alls eftersom madde har så mörkt hår. Men hon blev nöjd så då är även jag det. Riktigt fint blev det! Jag tycker vi borde färga det en gång till med en ljusbrun färg så man skulle få ännu mer ljusa slingor i det.




Innan och efter, förstås i två väldigt olika ljuda bilder men det synns nog skillnad ändå. :)

inspiration

Tjenixen, just nu sitter jag i Nellis säng ensam. Eftersom nelli som vanligt är på första hjälpen. 
 
Just nu är allting ganska bajjs. Jag håller på och får tusen finnar överallt, jag är hungrig och har noll inspiration för jobb imorgon. 
 
I jobbet har jag alltid riktigt mycket inspiration till att blogga, men när jag kommer hem orkar jag inte äns öppna datoren och då blir det dåliga mobilbloggar istället. 
 
Någon dag ska jag ta och skriva ett inlägg om feminism, och alla andra tusen inlägg jag tänkt skriva men inte gjort.
 
 

Woop woop

Igår efter jobbet stack vi iväg till stan som planerat. Jag hittade en del saker och är riktigt nöjd. Tyvärr märks det ganska bra på bankkontot. Jag köpte en tröja, smink, sportbh, smycken och så beställde jag rätt storlek på en huppari som jag kollat på i flera månader som nu är på rea! 😍 åh den är jag typ lyckligast över.


👆 den men i en storlek mindre. Så fin, peak är dessutom skönast i hela världen och bästa skolplagget.


Gissa vad vi ska göra...




Godmorgon

Godmorgon alla, super fint väder ute va. ☔️ Jag blir tokig på alla i södra sverige som klagar på värmen. Eller ja, dom klagar inte rätt ut för isf skulle de få för mkt kritik, men sådär i smyg. Seriöst ifall de varit här i österbotten hela sommaren skulle de göra vad som helst för att komma härifrån.. Nåja nog om vädret. 
Igår kväll var det ju för en gångs skull fint väder och vi for iväg med Anna och annas mamma till Pavis för att fira att hon fått körkort. Maten där var dock verkligen inte värt priset. Dessutom tkr jag att man kanske ska satsa på uteserveringen lite om man kan ta sådär dyrt betalt.. Nåja det var ju helt ok väder iaf.

Idag efter jobbet tänkte vi åka int till stan och shooppaa. Hejdå lönen. 💸




Varje dag är en fest

Anna blandade ihop en super god drink åt mig efter jobbet, lyxigt. Nu ligger vi och solar på terassen. Sista fina dagen på två veckor så det är bara att ta vara på den.




Vilken helg

Helt klart bästa helgen i sommar! Bloggar mera om den senare, ska sova nu..

❤️

💀

Sorry för att jag inte bloggat på ett par dagar. Igår hade jag en så jäkla dålig dag! Alltså jag kan räkna upp 5 saker som verkligen var riktigt 👎 igår. Så den dagen glömmer vi nu!

Idag är det fredag, som om nån missat det.. Men hur som helst har det lovats super väder och jag ser verkligen framemot morgondagen. Vi kmr ha en så underbar dag imorgon, världens bästa Nelli fyller dessutom 18. ❤️



Gårkvällen spenderades med Julia och hennes gulliga hundar. 😍

RSS 2.0