Princesskalas

Igår firades Vanessa. Finaste tre åringen. Vi försökte få en bild på oss två men det gick inte så bra. Fick höra av henne att jag är hennes bästa kompis, hihi så gulligt.







Godmorgon

Godmorgon till er alla som fortfarande envist besöker min blogg även fast uppdateringen suger och inäggen är uber dåliga. Imorse vaknade jag klockan 8, utan någon anledning alls. Jag hade satt väckarklockan på 10, men så blev det inte alls. Efter att jag legat och dragit mig i sängen en stund steg jag upp och kokade vatten och drack te. Har fått på mig en väldigt jobbig förkylning med super torr hals. Konstigt. Efter teet kom jag på att jag glömde bort en inlämningsuppgift igår kväll så den har jag hållit på med nu i en timme snart. Skriver om typ ingenting..
 
Igår så var jag ett varv till stan med syskonen och farmor och farfar. Jag fick köpt Vanessas födelsedags present och till mig själv blev det en bh, en polo tröja och hårfärg. Så när vi kom hem så färgade Lydia mitt hår för första gången. Resultatet blev helt bra. Så nu har jag ny längd på håret och ny färg.
 
Idag är planerna först lite städning. Mitt på dagen ska jag på Vanessas kalas och när jag kommer hem därifrån så är det nästa kalas. Tjejerna kommer över till mig och vi ska fira lillajul. Antagligen drar vi ut till Kokkola senare.
 
 
Bilderna är lite olika från veckan som gått, men de flesta var från igår.
 

Tjenixen

Från detta:

Till detta:


Håret är blött och lite lockigt, kan ta bättre bild imorgon då jag fixat håret lite.

Tisdag

Hade en lektion i skolan idag, ganska jäkla skönt. Hade även lite tur och slapp hem lite tidigare än jag hade tänkt mig. Så under dan låg jag under täcket och läste Jonas Gardells bok, Torka aldrig tårar utan hanskar. En väldigt rörande bok som alla borde läsa.
Ikväll har jag haft ridlektion som vanligt och det gick väldigt bra idag, red Kukka. Har hela hösten tyckt att det är så härligt att köra till stallet och få lyssna på den musik man själv vill, men nu är det inte alls kul längre. Gillar verkligen inte att köra på dessa vägar. 😭 
Har nyss städat lite och nu ska ja läsa lite till och sedan sova, gonatt. 😘






Snö

Alltså jag tycker det är så härligt nu då vi fått snö. Allting blir så vackert. Allt är mer ljust och mysigt. En sak som då är sämre med snön är att det är jobbigt att köra bil. Har nog aldrig kört så sakta som jag gjorde idag. Shit alltså.
 
Ikväll har jag varit hos mina kusiner. Lekt och busat. Kul. Just nu sitter jag i en ganska mörk lägenhet med massa mysbelys. Det ända som saknas är sällskap. Hade varit mysigt med nån å mysa med.. 
 
Nu ska jag googla vidare. Hörs imoron. 
 

Söndag

Äntligen har jag något värt att blogga om. Helgen har varit riktigt skön. I fredags var jag och Nelli till simhallen och efter det var vi så trötta så vi gjorde typ inget på hela kvällen. I lördags var vi med tjejerna först ut och äta och sedan på bio. Kollade sista filmen av Hungergames, verkligen bra! Sedan for vi ut umgicks med lite olika människor och sedan hem. Kul kul kul.
Idag har jag och Nelli varit på promenad med Frida i byn. Hihi, så kul då alla människor blev så glada över att se en ponny ute på promenad. 😄 Snällfrida. ❤️










Yeeess

I måndags fick vi resultaten från första delen av studentskrivningarna. Alltså jag är lite i chock, jag fick två stycken E och ett C. Ämnet ja fick C i var jag rädd att kag inte äns skulle bli godkänd i så jag kan inte vara annat än super nöjd. Nu känns det faktiskt som om jag kanske har en chans att komma in i någon skola efter gymnasiet.. ':D
 
 

Vet ni vad

Nu har jag färdigt pluggat för den här veckan! Eller ja en lektion plus prov imorgon, men annars så. Ikväll har jag läst på prov nästan hela min lediga tid. Inte kanske världens aktivast men suttit med boken hela tiden iaf. 
Idag så fyller bästa AP 18 vilket vi alla väntat på riktigt jäkla länge. Verkligen på tiden. 🙏🏼 På lördag ska vi ut och fira henne vilket lär bli super kul.


Grattiiiis 😘

Tjenis

Hej, jag har lite ångest över att jag så sällan skriver något alls här längre. Jag ska försöka bli bättre på det då skolan lungnar ner sig lite i nästa period. Blogginläggen är nästan endast mobilbloggar och helt otroligt dåliga såna. Förlåt för det. 
Nu ska jag ändå fortsätta med det mitt liv går ut på idag. Skriva uppsats. Ha dee
 

Farsdag

Iår firar vi farsdagen hos mormor och morfar i Kalajoki. Jag sitter mest i ett annat rum och pluggar. Nu först är det samhällslära men sedan ska ja skriva en två sidors uppsats om Sveaborg och en annan uppsats om boken jag nyss läst.. Fullt upp så att säga..




Shopping

Jag hade faktiskt tillåtit mig själv innan Hesa resan att shoppa då vi kommer fram. Villet jag gjorde igår, lite iaf. Köpte två par svarta byxor, concealer och en ljusstake. 

Nu ska jag betala första delen av abiresan. Vi hörs. 😘

Hemma


Klockan är tusen och jag kom nyss hem, bloggar mer om resan imr.

Helsingfors

Tjenixen, vi har anlänt till helsingfors. Hade fritid några timmar på stan och jag hade tänkt shoppa, hittade ingenting. Wtf lixom.. Imr blir det tidig väckning. Gonatt. 



Packa

Imorgon åker vi ner till Helsingfors från skolan. Studiebesök, känns sådär, kmr antagligen inte plugga i helsingfors. Men bra ändå att se nya skolor.


Gubben ❤️

Halloween festen

Lördagens halloween fest var bra, eller förfesten iaf. Vi tjejer hade verkligen lyckats med våra utklädnader och smink. 








Halloween




RSS 2.0