Just nu

Just exakt nu sitter jag i mitt för en gångs skull städade rum och hör på musik och bloggar. Jag ska snart duscha och Nelli borde snart börja komma hitåt. Om hon nu FÅR, ifall hon inte kommer så dör jag..
 

Inte ensam ändå

Gårdagens planer ändrades. Robin kom hit och jag behövde inte vara ensam. :D Riktit mysigt. Ikväll blir det troligen fest med Anna. Härliga tider. 
 

Fredag - Ensam?! :O

 Jag vet inte när jag senast varit ensam en Fredags kväll. Det känns lite sådär.. Har varit med Anna otroligt många helger i rad nu. Vi klarar oss inte utan varann. ;) Därför så kommer Anna hit imorgon. Så ikväll e ja ensam, iaf så verkar det bli så nu.
Jag och Nelli har inga större planer för imorgon, vi vet inte om vi slipper på nått vis någonstans heller. Jag tror det blir en ganska lugn venetziansk för vår del. Eller vem vet, kanske vi spårar riktigt ur? :D
 
 

Skola är jobbigt

Jag håller på och flippar ur på mattelektionen idag. Det är helt hopplöst...



Ridlektion

Jag hade som vanligt ridlektion idag. Det gick riktigt bra enligt mig själv. Hobero, som jag red gick riktigt fint. Vi hittade en avslappnad form i början och slutet, en tid i mitten av ridlektionen blev hon lite rädd för ett hörn.. Ellr rädd och rädd.. Men Hobero var riktigt kul att rida. :)
 
Jag och Martta förra veckan. :)
 

puss






Onsdag

Idag är en bra dag, iaf bätre än igår. Förutom att jag då blivit förkyld. :( Jag ska till Nellis efter skolan idag och så ska vi på Spotlight till Jakobstad ikväll. Vi lär nog få en mysig kväll där. Nu som nästa lektion har jag musik vilket är sådär.. Helt okej, bätre än tyska iaf. ^^


morotsmannen och morotskvinnan

Snapchat

 Något jag börjat använda otroligt mycket är snapchat. För er som inte vet vad det är så är det en app där man skickar korta bild meddelanden till varandra. Man kan välja själv hur många sekunder mottagaren kan se bilden och efter de sekunderna så går bilden inte längre att se. Man kan också sätta till en kort bildtext eller skriva på bilden. 
Det här programmet är enligt mig riktigt bra och jag skickar typ inga meddelanden längre. haha.. blir billigt och bra dethär. :D Så alla ni som inte har snapchat, SKAFFA det. Super!
 
 

Tisdag - Blä

Som ni säkert märkte i mitt förra inlägg så gillar jag inte alls tisdagar. Enligt mig är det den tråkigaste och värsta dagen på veckan. På tisdagar brukar det inte hända något roligt alls i skolan, det brukar vara dålig mat och fullt med läxor. Dessutom har jag tråkiga och tunga lektioner på tisdagar. Tisdagar - blä alltså. 
Men jag har kämpat mig igenom skolan idag iaf, vilket gick långsamt. Jag klarade dessutom ett matteförhör ganska enkelt. 
Nu är jag hos farmor och farfars och ska snart brumma hem med min slöa moppe. Bloggar mera senare. :)
 
 

Jobbig dag

Helt klart värsta dagen i veckan är alltid Tisdag. Tisdagar har jag fullspräckad dag, inga hålpass alltså. Nu ska jag strax springa iväg till musiksalen för att lära mig spela gitarr..
 

Läxor

Sällan jag gjort så mycket läxor som jag gjort idag. Har läxa i fyra ämnen till imorgon, otroligt jobbigt.. Värst är ändå Tyskan, eftersom det är mest att plugga. För att jag nånsin ska bli klar med dethär ska jag nu stänga ner bloggen och facebook. Jo - jag har lite svårt att koncentrera mig..

Fredag - Lördag

Tänkte såhär kort berätta vad Nelli och jag gjorde i fredags och lördags. 
På fredag for vi till Juthbackamarknad, det var så otroligt mycket folk där.Vi var först en stund på marknaden för att lämna Jakobs jacka tillbaka och hälsa på Tudde och jakob. Sedan for vi in till stan med lite folk för att sedan äta med Fellu på nån restaurang. Där satt vi och värmde oss i lite under en timme. :D Fortsättningen av kvällen var riktigt mysig också. :)
 
På Lördag skjutsa nellis mamma oss till Jeppis. Vi satt och käka glass tills Jakob kom och då fortsatte vi kvällen vid o'learys satt och åt popcorn. Mysit, snart kom Kaj också dit. Så gick vi iväg mot båthamnen med en sväng via makuni där dom andra köpte godis. När vi väl satt i Jakobs snygga båt så kom Tudde dit också. 
Kvällen var riktigt mysig! #pusspåer
 
 
 

historialektion

Nu har vi mitt favoritämne till näst. Daniel pratar fotboll och skickar snappisar med Kaj. Jag sitter och skrattar åt folk och försöker låtsas att jag gjort läxan.. :)





Dålig uppdatering

Nu under helgen så har jag inte haft tillgång till att blogga.. Men uppdateringen kommer nog bli som vanligt nu inne i veckan igen. Så ser ni säkert att jag har en ny bloggdesign. Jag är nu sådär helt nöjd..
 

Martta

Igår hade jag ridlektion efter cooper testet.. Ni skulle veta hur mycket jag tränade igår. Mina ben fungerar knappt idag.
vi hade bomlektion igår. Jag red en ponny som heter Martta som jag inte ridit innan. Hon var så mysig och rolig. Ganska styv var hon, eftersom vi hade bomlektion så red vi inte så mycket dressyr, men hon gick nog riktigt fint vissa stunder ändå. :)
Jag hade Nelli med som fotograf så nu får ni se lite bilder också. :D
 
 

Blondin+brunett=kärlek

Jag och Nelli har ett mysigt hålpass. Vi sitter här i ett lungnare hörn av skolan och skickar fula snappisar på oss åt varandra. Mysigt!





Styrketräning

Jag och Anna körde styrke träning från morgonen idag. Jag är något otroligt sjuk från all gårdgens träning. Ännu värre kommer det vara imorgon..







Kex

Vi har hålpass och ska snart bege oss ut på expedition till butiken för att köpa mera kex. Efter hålpasset har jag en lektion kvar, värsta lektionen på hela året typ. Vi har gymnastik och ska springa cooper test, tror jag kommer bara lata mig och slaska iväg.. Haha jag brukar alltid säga att jag tänker bara gå men ändå joggar jag runt i 12 minuter. Är man tävlingsmäniska så är man...
 
 

Mysig morgon

 
 
Jag har ingen aning om när jag sist hunnit sätta mig ner, äta morgonmål och dricka te på morgonen. Men idag hann jag det! Så otroligt avslappnande på något sätt ändå..
Nu fortsätter tyskan, men jag ska blogga mer senare.
 

Städning
Eftersom Anna ska hit imorgon så behöver jag verkligen ta tag i städningen nu! Ska spela musik på hög volym och plocka kläder och damsuga i mysiga kläder. Jag ska försöka få det att bli roligt att städa.. ;)
 
Update kommer senare :)
 
 

100 kg

Bildbevis



Regnig dag

Mina planer blir kanske(?) lite ändrade.. Jag är inte helt säker på om jag ska köpa ny telefon idag eftersom vi skulle få så bråttom och jag är troligen tvungen att byta telefon bolag också. Då vill jag ha me pappa och han hinner inte idag. Men det är inte fast spikat ännu.
Nu sitter jag här och bloggar för att nelli + ni andra ska ha något att läsa. Jag försöker som bäst få kontakt med henne som ska göra bloggdesignen nu också. :)
 
Nelli & jag kom nyss överräns om att hon ska komma till mig imorgon. Hälit :D
 
 

Nu och Imorgon

Just nu pluggar jag tyska. Det är svårt, för jag har svårt för språk. Men tyska är egentligen ganska kul att uttala så jag försöker se det positiva i det. Dessutom lär jag troligen ha nytta av det i framtida yrket. Kvällens störningsmoment i plugget ska ändå sova nu så nu har jag bätre ro att plugga, hahha..
Imorgon ska jag köpa ny telefon eftersom min samsung </3 är halv död. Hoppas hoppas hoppas jag får köpt femman nuu.. :D
 
 

Fotografering

Blivit mycket fotografering dessa två senaste dagarna. Idag fotade jag mina två gulliga kusiner. :)
 
 

 
 
Svårt att få dåliga bilder på två såhär söta modeller!
 
Sådär annars ifall någon är intresserad av att bli fotograferad av mig så lämna en komentar eller ta kontakt med mig på facebook. Jag fotar er gärna!

Uppdatering

Jag lovade ju att berätta vad Annas kisses namn blev.. Han heter Gustav idag och är en riktig tjockis!
 

Hehe

Idag har jag riktigt fixat till det. Första jag gjorde då jag kom till skolan var att fälla min mobil i wc:n. Jag var tvungen att fiska upp den och så tvättade jag av den.. hahaxd.
Först fungerade den men då jag hade tagit ut alla telefon inälvor för att torka mobilen och satte ihop den igen så fungerade den inte längre. Så nu är jag utan telefon, eller utan en fungerande telefon.. Jag ska försöka fixa så vi kan åka till stan idag för att köpa en ny mobil.. Undrar vad det blir för någon. Jag vill såklart ha en Iphone men den är så dyr och man får dessutom mera för pengarna om man köper en Samsung. Men ååh, dethär är jobbigt..
 
Sådär annars så har jag rast nu i skolan och har en lektion kvar idag. Historia, vilket är ett av mina favorit ämen. :D
 
 

#Gonatt

Nu ska jag försöka nana. Har kämpat med Tyska läxan hela kvällen och lärt mig modersmåls läxan utantill. Går bra här nu! Tyska är jobbigt och jag funderar redan på att byta bort det. x) Haha, ne jag ska nog kämpa mig igenom dethär. Imorgon blir en tung dag utan några hålpass. 5 lektioner - gaah..
Hur som helst så ska jag sova nu.
Nattinatti :*
 
 

Resultat

 

Photoshoooot

Syrran och jag har fotograferat varandra lite tills batteriet i kameran dog.. Ett litet smakprov..
Möjligen ny header bild? :)
 
 

Bloggportal

Funderar på att byta bloggportal. Det är så otroligt jobbigt att byta bloggdesigner på blogg.se. Jag fattar noll på det så vore därför enklare med någon annan bloggportal.. Hm, får se hur det blir.. :)
 

Tjejen som borde göra läxor och inte gör det

Bara för att jag har tråkit just nu, ni behöver int läsa dehär ändå.. :)

T j e j l i s t a n 
A l l a t j e j e r s k a g ö r a d e n !

1. Har du ett par rosa string? - Ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Gissa
3. Vad har du för bhstorlek? - beror på bh:)
4. Trivs du med det? - med vad?
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - många :)
6. Gillar du någon nu? - Kanske :)
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? - Hade mysigt :)
9. Vad gör du innan du ska sova? - Facebook och läser bloggar oftast
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Beror på...
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - hm beror på..
12. Har du varit gravid? - Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - nu har jag ingen pojkvän så ;)
14. Choklad eller glass? - eftersom jag godisstreikar så glass ;)
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push up
16. String eller hipsters? - hipsters
17. Stövlar eller sneakers? - just nu vill jag ha stövlar
18. Kjol/klänning eller jeans? - klänning <3

Tiofakta:

1. Hemstad/ort: Tärjär
2. Hårfärg: Blondin
3. Längd: 160
4. Frisyr: blont mellanlång hår :) 
5. Ögonfärg: Blå/gröna 
6. Skostorlek: 37
7. Humör: beror på dagen, oftast busig och pratglad :)
9. Civilstatus: Singel
10. Vänster eller högerhänt: Höger

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär? - Aa
2. Tror du på kärlek? - Klart
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- Nja, kanske? 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Tror inte det..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Kanske?
6. Har du nånsin blivit kär i din bästavän? - nejj
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - int nu älskat tror ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - vet int riktit :)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - haha tror de, dock inte så hemlig :D
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej..

Tio saker:
Det där eller det här

1. Kärlek eller pengar? - svår fråga ;)
2. Vin eller öl? - öl
3. Dag eller natt? Dag
4. One night stand eller förhållande? - Just nu skulle jag föredra ett förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest <3<3<3
8. Färgfoto eller svartvita? - Färg
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - öh, bilddagboken

Tio ”Har du nånsin”:

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du har smygit ut? - Ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej inte på riktigt
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja ibland
4. Har du hoppat bungy jump? – Nejj
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - inte vad jag kommer på nu :)
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej :D
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - lite i smyg kanske ;)
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej 
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Självklart

Tio känslor:

1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Helt
3. Är du fundersam? - öö?
4. Är du uttråkad? - Ja!
5. Är du tysk? - ne, men ja läser tyska ;)
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? – Ja
10. Gillar du någon just nu? - kanske :)

Om dig:

1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.14
2. Namn? - Sara
3. Vart bor du? - Finland
4. Hur många barn vill du ha? - Några
5. Vill du gifta dig? – Ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - Aa, fyfan
8. Favoritglass? - puffet, ben&jerrys
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vet int, äter inga såna..
10. Humör? - mysig och uttråkad

Fyra grejer:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nejj
2. Har du en hund? - Jaa <333
3. Sover du helst själv eller med någon? - med nån :
4. Tror du på spöken? - nej :D

Skulle:

1. Skulle du vilja vara längre? - Ja lite :D
2. Skulle du vilja ha sex nu? -   nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

kan:

1. Kan du röra på öronen? - Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - Nej 
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja :)
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Oftast ja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - är nog svårt.. ;D
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Jadå :)
7. Kan dina vänner lita på dig? - Jaa
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Jadå
9. Kan du suga? - klart :)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - haha är nog ganska svårt..

Har:

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja ?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - jaa
3. Har du syskon? - två yngre
4. Har du någonsin haft sex med någon? - ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert
6. Har du varit full den här månaden? - kanske :)
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - jaa.aa
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nepp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja 
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - hehehehe..
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej :)

 


Det började inte så bra

Den här veckan började inte alls bra. Jag försov mig, ordentligt. Hade 20 minut på mig att duscha, föna håret och allt som hör till att göra på morgonen. Men jag hann t.o.m vänta på bussen i några minuter så jag var nog riktigt snabb. ;) Hade ganska tråkiga lektioner idag, känns som om dethär med att försöka vara duktig i gymnasie håller på och glider ur händerna på mig redan. Skulle inte alls orka någonting, borde byta skola? Hihi, nej men det är kul så länge man inte har läxor och uppgifter att göra.
Så höll jag också på att dö i hungersnöd sista lektionen då jag hade ledigt. Hjälpte verkligen inte att få snappis meddelanden på folk som var ute och åt..
 
 

Musik

Musik utan lärare är roligt - eller så inte...



Boots

Det som kommer bli mitt nästa köp är nog ett par boots. Ett par härliga kängor. ;) Men vet inte riktigt i vilken färg jag ska köpa, brun eller svart? Min skinnjacka är i svart men min vinter jacka är brun. Tror dock det blir svarta.. :)
Det finns massor med olika modeller överallt, låga mellan höga och höga. Jag är lite inne på ett par höga boots/stövlar. Har sett ett par riktigt snygga i Karleby.. :D Nästa gång jag åker dit ska jag testa dom.. :)
 
Lite olika modeller.. :)

ny favorit blogg

Min älskade vän Anna/Nelli/Brunelli/Brunellis (kärt barn har många namn) har igen skaffat en blogg. Så kika alla in på Brunellis.devote.se så får ni följa Nellis liv där. :)
 

Bildregn

Vi har helt klart haft det riktigt mysigt vid Annas villa. Dock är jag riktigt trött ikväll och borde istället för att sitta här ta tag i mina läxor.. Dö gymnasie!
 
 

Kissmisse

Annas mamma kom nyss hem med en kattunge. Vi ska vara kattskötare här på villan ikväll så han inte behöver vara ensam. Just nu grubblar vi över vad han ska heta. Mitt första förslag var såklart mitt favorit namn Melwin. Vilket passar honom ganska bra. :D Men vi vet inte riktigt än vad det blir. ;)
Kissibabyn är sååå otroligt söt så man nästan smälter.







Lördag och regn

Idag ska jag och Nelli till hennes villa. Vi har köpt massor med mat, ingen kommer nog svälta. Vi kommer få lite folk på besök så det lär nog bli riktit mysigt. Tyvärr så regnar det så vi blir tvungna att mest sitta inne. 
Nelli och jag ska kocka riktigt good maat ska vi se till. ;)
 

Glass är vårt liv

Efter att jag och Anna fixat ihop en middag äter vi nu vår basföda, nämligen glass, glass e bäst! En av dom sista varma sommardagarna för dethär året är det idag också. häääälit <3



Ilandsproblem

Mitt stora problem idag är att min älskade (oftast hatade) converse har blivit smutsiga IGEN. Det äär väldigt jobbigt för nu är jag snart tvungen att tvätta dem igen. Snyft



Trött

Alltså jag är så sjukt trött även fast klockan är bara lite över tio nu. Håller på och pratar om några viktiga saker på fb och ska snart lägga mig. Mina ögon hålls inte öppna längre.
Ridlektionen gick bra, fick rida Synttäri idag igen. Fulaste men roligaste hästen jag känner. :D
 
 
 

Ridning

Alltså ärligt sagt vet jag inte när jag sist väntat såhär mycket på att få fara på ridlektion. Ska bli såå roligt. Hoppas jag får rida Synttäri den här gången också. hihi, känns som när man var 10 och red 1 gång i veckan på ridlektion. :D Mitt självförtroende på hästen har sjunkit mycket under ett år och jag ska försöka få byggt upp det igen. Att tro på sig själv då man rider tycker jag är viktig, om du inte vågar försöka kommer du inte komma frammåt.
 
 

Favorit låt just nu

 
Tycker låten är uuuurshöön :D

Böcker

Under två dagar har jag fått fixat ganska bra med böcker.. :)



Skol liv?

Att gå i skola är tungt. Hjärnan får ta in nya saker varje dag. Att kravla upp klockan 6 på morgonen måndag till fredag är tungt. Jag känner på mig att jag kommer vara helt slut till jul. Men för att klara av dethär så ska jag se till att hänga med från början. Den här första perioden är egentligen inte såå tung. Men nästa period blir värre..
För att orka stiga upp klockan 6 på morgonen så är det ett måste att sova innan 11, eller bra iaf. Imorse då jag skulle stiga upp så hade det varit skönt med minst 2 timmar till sömn. Jag hade kunnat ta igen dem på kvällen..
Men sådär annars så tyckte jag de var en mer chill dag idag. Gårdagen var lite stel. :D
 

Dyrt

Det jag inte fattat förräns nu är hur dyrt det är med böcker och häften. Hittills har man ju fått allt material från skolan. Men nu är man tvungen att betala nästan allt själv. Vilket blir skit dyyrt.. Köpte två böcker idag för över 40 euro. Tur att det finns såna man kan köpa eller låna begangnade böcker av så blir det billigare.
Dessutom är det inte bara böcker som kostar.. Kommer bli dyrt dethär har jag på känn.
 
 

Gymnasiet första dagen!

Nu har jag upplevt min första dag i Gymnasiet. Kan säga att jag var vääldigt trööött hela dagen och satt och gäspade typ 24/7.. Min nya klass är riktigt trevlig och kul. Vi känner ju inte varandra än så bra, men vi kommer nog bli e bra grupp. Mitt schema är dock riktigt skit, eller det är proppfullt dehär 3 första perioderna. Inte ett ända hålpass. Kommer blir tungt.. Men jag kommer ändra bort nån valdri biologi denhär perioden så behöver jag inte ha helt fullt.
 
Igår så var jag och Nelli på stan och shoppade lite. Jag köpte nya jeans en stickatröja och typ underkläder plus en väska. Helt nöjd är jag, speciellt över byxorna. <3
 

Mysig sista sommarlovs helg

Jag har varit med Nelli hela helgen, vi har varit två kvällar vid en riktigt mysig villa med riktigt mysiga människor. :)
Fina sommarkvällar med bastu, grillning, kortspel och sånt. Här är några suddiga konstiga bilder
 
 
 

Ridlektion

Som jag skrev var jag på min första ridlektion vid Takalan talli på två år. Det var såååå kul! :DD Jag var nästan nervös innan faktiskt, tänkte massor på vad Nina skulle tycka om hur jag red nu för tiden och var rädd att jag skulle vara helt död i musklerna efter 15 minuter.. Men jag hade inte behövt oroa mig alls. Nina tyckte det gick riktigt bra, ända hon fick säga till om var min häl som i skritt var för spänd, plus handen som jag krökte innåt. Men efter två år utan ordentlig träning så försämras sitsen.. Dessutom var jag inte helt slut efter 15 minuter, det gick bra att rida en hel timme! :D Jag red Synttäri en stor finskhäst valack som har varit min favorit väldigt länge. Han var lika rolig att rida som vanligt! :D
Jag och Synttäri sommaren 2011 :)
 

Så roligt

Idag var jag på min första ridlwktion vid Takalan Talli på typ 2 år. De var såå kul! Men jag kommer nog ha otroligt sjuka muskler imorgon. Jag ska blogga mer om det imoron. Men har haft helt fullt upp idag och nu ska jag sova för att orka upp till sista arbetsdagen imorgon.
#pusspåhä #gonatt



Hm, vilken blogg vill jag ha?

Vad är viktigast med en blogg, och hurudan vill jag att min blogg ska vara? Jag tycker en bra blogg har allt. Mycket upppdatering med längre inlägg, mycket bilder som inte endast får vara knäppta med telefon. I en bra blogg är inläggen roliga och intressanta att läsa. En blogg som jag verkligen tycker är bra är Linnolsson.se. Älskar hennes girlpower, så otroligt duktig är hon. Jag känner igen mig på månnga sätt i henne och inspireras av hennes blogginlägg och bilder.
Hurudan vill jag min blogg ska vara då? - Ja, jag vill massor men allt går ju inte att fixa. Jag bloggar för att jag tycker det är kul, och då ska det kännas kul att blogga. Jag vill inte att det ska kännas som om nu MÅSTE jag uppdatera bloggen. Då blir det inge kul i längden. Men om man håller bloggen på den nivån där man bloggar då man vill och ändå är det flera inlägg om dagen så tycker jag det är ändå rätt bra!
Ska min blogg vara en slags dagbok där jag bara skriver om vad jag gjort, gör och ska göra? - Nee, dom bloggarna är de allra tråkigaste. Så ingen dagbok här inte. En blogg som skriver om bara ett ämne, tex då en häst blogg. Men det vill jag inte heller, har inget sådant i mitt liv så jag kunde blogga om ändast ett intresse. 
Min blogg är min blogg. Jag skriver vad jag villoch ingen tvingar er att läsa. Bloggen ska ha lite av varje, och jag strävar också efter det. Även fast jag vet att nu under sommaren blir det mycket mobilbloggning och ganska mycket "dagbok". Men jag hoppas det blir bätre under hösten.
 
Inspirera mig gärna, hur tycker ni en bra blogg ska vara och vad tycker ni om min blogg?
 
 
 

Mumma <3

Då jag kom hem från jobbet så hade mamma bakat hallonpaj. Jag kunde såklaart intee hålla mig för att nästan äta upp hela pajen. Ungefär iaf.  SÅ himla gotti. 
Nu ska jag inte göra mycket mer än kolla The Vampire diaries och mysa typ. 
 

Helt slut

Nu då jag jobbar och stiger upp 7 på morgonen är jag helt trött redan runt elva tiden på kvällen. Orkar knappt blogga just nu, mina ögon vill bara stängas. Nu under kvällen så skötte jag en liten stund om kusinerna och fick V att sova, så gullligt. ^^ 
Förra veckan sov jag ett par timmar varje dag efter jobb. Var så ovan med att sova 7-8 timmar per natt. Men nu klarar jag mig iaf utan att behöva sova då ja kommer hem. Haha låter som småbarn, men jag e allvarligt heelt slut. 
Nu ska jag som vanligt tvätta ansiktet och tänderna. Jag kan inte somna utan att ha gjort det, ett absolut måste! Nu har jag bara skrivit av mig i min trötthet - så förlåt för att det blev lite konstigt.
#gonatt #sov #sött #puss
 

Kan äntligen andas ut

Ni vet en sån sak som man går och tänker på 24/7 och är riktigt orolig över. En sån sak man inte bara kan glömma. Jag har nu varit tvungen att vara orolig i 3 veckor över en privat sak. Men nu äntligen kan jag vara lungn. Så otroligt skönt att inte behöva oroa sig hela tiden. Jag är speciellt en sån människa som går och blir nervös och orolig över alla små och stora saker. 
Random bilder från Sverige resan som är SAKNAD!

Ögonbryn är viktigt

Något som jag verkligen inte fattade förut, men nu kan knappt leva utan är ögonbryn. Eller såklart lever jag med dom hela tiden men eftersom jag är så ljus så behöver ja ha färgat eller sminkat dem för att dom ska synnas. Tycker verkligen ögonbrynen är ett av det viktigaste att ha i skick i ansiktet. Väl gjorda ögonbryn är såå snygga!
Jag ska ta och skriva ett inlägg om dethär senare då jag bloggar från datorn. ^^ Här kmr nu iaf en kass bild på mig efter ögonbryns och frans färgningen + ansikts behandlingen såklart.



Jobba

Efter att ha lyft och tömt lådor nu i snart två veckor har jag fått riktigt sjuk rygg. Det tar ont typ överallt. Riktigt fint väder där ute nu också så det är lite tråkigt att vara här nu.
Om exakt en vecka börjar skolan. Ääh.. Jobbigt, men ändå lite kul att få träffa nya klassen.

Efter jobbet ska jag på ansiktsbehandling, ska också på samma gång färga ögynbrynen och fransarna. :)





fortsättning på dukig tjej

Jag tog äntligen tag i mina converse och tvättade dem. Skurade dem i klorvatten och nu ska dom få ligga där ett tag. Alla fläckar går inte längre bort, men dom ser ändå riktigt bra ut jämfört med innan.



mammas snälla flicka

Jag slutade jobbet klockan två, så for hem och nu sitter jag i bärbuskarna och hjälper mamma. Lite tråkigt ät det, men ändå rätt mysigt. :)



Dåligt samvete

Min hund (larryboy) älskar att vara på villan. De e typ hans liv.. Men idag får han inte följa med och måste stanna ensam hemma i ett antal timmar. Jag får dåligt samvetd över att han såå gärna hade velat komma dit, men det går bara inte idag..
Så för att Larry inte ska bli så lessen och jag inte ha så dåligt samvete så ska vi nu mysaaa och sedan går vi ut på en till promenad.




Jag är väldigt röd idag. ^^

Ruffsigt värre

Nån annan än jag som vaknar med otroligt ruffsigt håår?



Fredag

 Kör hårt, det är fredag!
 
 
 

Dagens lunch

Har lunch paus som bäst nu. Första ordentliga lunchen den här veckan.
Det blev min favorit sallad från Fresh!




RSS 2.0