Helgen

Åh vilken skön helg! I fredags var vi först ute på stan, hittade en jacka! På kvällen var vi ute på Leipis, jag var dock nykter men ändå den sista som lämnade baren. Haha. Hade det faktiskt roligt! I lördags så var jag och kollade på en tent, alltså skrev egentligen men hade inga svar så.. efter det for vi på stan på julöppning, jag köpte en bh och så handlade vi mat till kvällen. Blev hambrugarmåltid, super gott som alltid!
Så satt vi i några timmar och ritade på vårt pepparkakshus och avslutade kvällen med grönsaker och dipp framför netflix där vi båda somnade.
Efter en 12 h sömn hade vi värsta brakfrukosten och trotsade sedan snöstormen ute och for på en timmes promenad.
Sammanfattat en jäkligt bra helg!❤️


Måndag

Sovmorgon, dusch, plugg, föreläsning, shopping, mat, plugg... vad min måndag bestått av. Köpte ett par Lee svarta jeans idag, har varit utan svarta jeans typ hela hösten så det var verkligen på tiden. Har sjukt mkt angst över skolan så ska soca nu för att inte vara så sjukt trött imoron..


Pappa på besök

Idag fick jag besök av pappa. De har spelning i vasa så passade bra att han kom hit då. Med sig hade han köpt mat så vi käkade super god torsk med siiklipotatis och grönkål! Håller på och försöker göra skoluppgifter men det går väldigt sakta fram...


En dag på stan

Idag är sista kvällen som Lydia och Anna bor hos oss. Vi gick runt på stan och shoppade lite och sedan for vi och äta på Amarillo. Riktigt god mat och roligt sällskap. Haha, 15 är en riktigt jäkla bra ålder.


Snö

Gu va jag har pluggat idag! Sista timmarna dock lite mindre effectivt men ändå! Är helt slut i huvudet.
När vi gick hem från kvällsplugget hos Jasmin så hade det börjat snöa. Så mysigt!! ❄️


Iphone 7

Hejsan, ett tag sen sist! Igår tog jag äntligen tag i att köpa en ny telefon. Har så länge velat ha en ny och när jag igår frågade efter den mattsvarta sjuan och den fanns så var jag tvungen att köpa den! Gissa om jag är nöjd! 😻 hihi.

Som ni säkert märkt så har uppdateringen här sugit ganska hårt och jag vet inte riktigt heller hur det blir i fortsättningen. Kommer typ göra så att jag bloggar då jag har lust. 💁🏼

Förövrigt såhär i livet så har jag nu den här och nästa vecka helt sjukt mycket skoluppgifter, deadlines och nationalekonomi prov..


RSS 2.0