Kvällsprogram




Shoppat

Idag har vi shoppat runt hela dagen, nu har både jag å nelli huvudvärk och längtar till att komma hem. Uss fy för stan..



Hos anna

Tjenixen, idag är ja hos Nelli. Vi har inte gjort så mycket, sovit och varit i stallet. :D






jullov

Nu är det verklugen jullov på riktigt. Som så väldigt många jullov innan så sitter jag nu sent på kvällen/natten framför datorn och läser bloggar och googlar runt. Det hör på något sätt till jullovet att man ska komma in i fel dagsrytm, somna alldeles försent och vakna då halva dagen gått.
Jag fick världens lust att blogga nu, men har egentligen ingenting att blogga om. Så det blev ett till inlägg med lite bokstäver med liten innebörd. 
 
Just nu känner jag mig väldigt lycklig. Jag försöker njuta och ta tillvara på dagarna, eller iaf försöka hitta något bra med varje dag. Att ta tillvara på en dag kan man göra på olika sätt. Det behöver inte vara genom att jobba hela dagen och sedan ha fullspräckt schema på kvällen. Jag kan ta tillvara på dagen genom att vara med någon jag tycker om, och bara njuta av närhet även fast man inte gör så mycket. Jag hoppas alla människor som är sönder stressade, under jullovet, helgerna och under 2015 försöker tänka på att ibland ta det lungt, inget göra någonting och bara vara med nån man tycker om. 
Kom ihåg att se dom små goda sakerna i vardagen. 
 
pusskram, nu ska jag sova, tänka på mina vänner, min pojkvän och min familj <3
 
 

...

Just nu ligger jag i matkoma.. Utan smink och med mysiga kläder, känns ganska bra. Planerar lite smått nyåret och de kommande dagarna. Jag har revyövning också nån gång ikväll men vet inte tid, otroligt jobbigt. Man kan lixom inte planera något för hela kvällen då det kmr ett meddelande att jo vi övar ikväll nångång.. 




Söndag

Alltså under detta jullov har jag ingen aning om vilken dag det är när och vad som händer näst. Nu har en vecka tsm med Dennis gått super snabbt och han ska tillbaka till dragsvik. Anna kmr äntligen hem från sverige ikväll och vi har en hel del planer för följande dagar.. Så otroligt skönt med ledigt, mitt längsta lov under hela året dessutom.



Mina favoriter ❤️❤️❤️

Nöjd

Iår är jag faktiskt nöjd över mina julklappar. Något som jag verkligen behövt är en vattenkokare eftersom jag inte har haft nån hos mig, dessutom fick jag jeeette snygga muggar av faster. Dom kommer verkligen komma till användning.



Fest

Gårdagen var egentligen ingen höjdare även fast jag mot slutet av kvällen hade det riktigt bra. Tänker inte skriva närmare men kan bjuda på ett par bilder istället.










❤️

Mysjul ❤️






God Jul

God jul alla nära och kära och bloggläsare!  ❤️




Dagens

Idag har jag städat lite, bakat, myst och övat revy. Jag har knappt någon julkänsla alls och det är lite tråkigt eftersom det inte längre är så länge till jul. Men kanske jag hinner få det till imoron. 😄



Mys

Eftersom jag inte bloggat typ alls tänkte jag bjuda på lite selfiesar och andra bilder från de senaste dagarna. :) Väldigt skönt med jullov...











härligt julväder ❄️





❤️


Heija vi 💪 

Tomtenissen Sara




Tränas hårt







Tack Madde golli💗






jag kan fortfarande

Det är nu ca 8 månader sedan jag ramlade av hästen på ett hinder och skadade mig. Sedan dess har jag inte hoppat ett ända hinder. Idag så fick jag rida Martta, och det visade sig att vi skulle hoppa lite. Först tänkte jag inte så mycket på det, kände mest att det skulle bli kul. Ponnyn var riktigt pigg men kändes ändå bra.
När vi skulle hoppa dom små pytte hindrena, först tre bommar varav den mittersta var lite höjd så gick det riktigt bra. Men när det höjdes till ett kryss på typ 40 cm så blev jag faktiskt nervös. Haha, såhär i efterhand så tycker jag att jag är super löjlig. 40 cm hinder har jag hoppat sedan 10 år tillbaka. Jag kan rida, och jag kan rida mot hinder och hoppa hinder med häst, och 40 cm är ingenting. Men ändå blir jag nervös och spänd även fast jag har en häst som alltid hoppar.
Hur som helst så gick det bra, det kunde ju inte riktigt ha gått dåligt heller på ett mini hinder med en snäll häst. Jag tycker fortfarande det är roligt, men jag har en liten rädsla i magen som gör mig nervös. 
Jag tror jag kommer att hoppa in i en hoppgrupp nån gång ifall vi inte i vår ridgrupp hoppar så ofta för att försöka komma över rädslan. Jag tycker ju ändå om det här.
Även fast de vi hoppade idag kanske var typ 50 cm så är jag ändå nöjd över att jag kom över alla hinder och det gick helt som det skulle gå. Någonstans i hjärnan så sitter det ändå fortfarande kvar hur jag ska närma mig hindret och ta mig över det med hästen. :D
Lurvig gullis :)

Yes!!

Äntligen är mina prov över för den här perioden, så himla skönt! Nu har jag endast roliga saker att se framemot. Julfest, ledigt, julmat, fester... Så många roliga saker. Dessutom mitt längsta lov under året.
Samhällslära provet och historia provet har jag redan fått ut och är riktigt nöjd. Dagens matteprov gick även över förväntingarna.. Så det känns faktiskt väldigt bra just nu. Julfesten kmr bli helt okej iaf och de flesta saker är klara inför det.
 
Nu ska jag kolla lite serie och sedan blogga om kvällens ridlektion.
 

Woop woop




Dagens




Lördag

Även fast jag under morgonen var väldigt sur på någon så löste det sig och resten av dagen var riktigt lyckad. På kvällen så var vi på bio, kollade Hobbit och så efter det for vi på en hemma fest. 



Just nu så är jag arg

 

Sova själv

Godmorgon. Hoppas alla andra sovit bättre än jag! Jag sov först två timmar på kvällen och detta ledde till att nästa gång jag somnade så var lite före 5 imorse, så vaknade jag nästa gång halv 9. Under de några timmarna jag sov så var jag dessutom vaken flera gånger.. 
Ska försöka kolla nån serie nu och sedan sova lite till för att orka vara vaken ikväll, det brukar inte riktigt vara min specialitet.
 

Ootd




Shopping

Idag direkt efter skolan så stack vi iväg till stan. Nu efter fem timmar så har jag väldigt sjuka fötter och är väldigt mycket fattigare. MEN jag hittade en kjol, smycken och en hel del andra saker.. 
Nu ska jag försöka kolla Hobbit 1:an så att jag fattar något av trean imorgon, tror det kmr bli så att jag sittter och smaskar på popcornen och sover halva filmen.. (Y)
 

Giv mig styrka


Pliiiiiis

Historia

Just nu känns det inte alls bra. Vi har endast 16 sidor att läsa till provet men de 16 sidorna innehåller något otroligt med information. Jag förstår inte riktigt hur jag inte kan någonting då jag ändå lyssnat på lektionerna... 



#KGlivsnjutare

Nu har det spikats fast att Kronoby Gymnasiums officiella hashtag är KGlivsnjutare! Det har funnits många förslag, men med två rösters marginal blev det tillslut denna.




Nolife

Tjenixen
Jag är otroligt trött nu. Det ända jag gjort idag är pluggat. Samhällslära har jag läst igenom två gånger och i engelska boken har jag läst nästan 100 sidor idag. Nu ska jag printa ut lite papper som stöd till morgondagens presentation i historia.. 
Nattii



Pluugg





Sömn problem

Jag brukar väldigt sällan ha svårt att somna, men idag verkar det som om jag inte kommer få någon sömn. Jag har tusen tankar som snurrar runt i huvudet för tillfället. Dessutom sov jag nästan två timmar idag på dan. Så blåser det riktigt mycket ute så jag hoppar till av alla ljud, jobbigt nu...



#nomakeup


Tjenixen, bloggen kmr int bli uppdaterad så mycket under denhär veckan. Jag har två prov och så ska jag hinna läsa igenom en bok på engelska fram tills fredag. Kommer bli en hel del plugg... Just nu är jag hos farmor och farfars och försöker läsa iaf. :)

Gym





Vi gymmar hårt ikväll, ser framemot lite raijttantaijttan senare ikväll...



heija Lisa !!

Min favorit genom hela idol 2014 vann idol och jag är riktigt glad för Lisas skull. :D



Fredags selfie





Tagga hissa


Godis gör under, jag blev klar med min två sidors uppsats om afghanistans historia, politik och kultur och även en 7 sidors presentation.

Naken häst

Ikväll har jag och Nelly pysslat om hästarna. Frida borstades fin och Mir blev rakad.




Julfest klänning

Nu börjar jag faktiskt bli lite orolig över julfest klänningen. Jag har fortfarande inte beställt nån och vet inte heller riktigt vilken slags klänning jag vill ha. Just nu så lutar det sig emot en glittrig mörkröd klänning i en riktigt normal modell..
Så skulle jag vilja besöka frissan innan julfesten också, i med lite färg och klippa lite, eller mycket. 
Något i frisyrväg som dessa bilder, dock inte färgerna.
 

Väiski

Jag red Väiski på lektion idag, gick helt okej. Men han förösker verkligen slippa undan så han inte behöver jobba. Att kasta bakdelen åt olika håll för att slippa gå rätt var han specialitet idag. Men han gick riktigt fint ändå mellan varven då han inte försökte komma undan jobbet.
 
Nu har Larry och ja nyss duschat. Larry har till och med fått bli fönad vilket han gillar.

Iphone

Imorgon borde jag få  tillbaka min iphone, som jag väntat. Jag kommer nog inte byta tillbaka till samsung på fleera år. 
Nu har jag pluggat lite engelska ord och ska snart iväg till stallet med mamma. 

Julklapps önskningar

Just nu känns det inte som om jag verkligen behöver något speciellt till julklapp. Oftast så har det varit så att jag velat ha eller behövt något speciellt till jul. Ifjol t.ex så var det min Daniel Wellington klocka. I år önskar jag mig mer småsaker. Mysiga saker. 
 
 
 

-

Varför blogga då man har ingenting att skriva om? Jag har inte gjort något alls idag. Jag har ingenting att skriva om. Men ett tips har jag, alla ska kolla filmen Lullaby. Jag grät under stora delar av filmen. Han som hade huvudrollen var dessutom såååå snygg. 
Så fin film!
 
 

RSS 2.0