Härligt

Jag var och tränade med fasters hundar idag. För dem som inte vet så är det draghundar av rasen Siberian Husky. Jag var ute i skoge med dem två och två. Först Diesel & Tanya, sedan Speedy & Electra. Det var verkligen härligt att stå på kälken efter hundar som fick göra det dom gillar mest. Dessutom glömde jag alla bekymmer under en stund, vilket också var avslappnande. Det ända som jag skulle koncentrera mig på var att berömma hundarna, vara positiv på rösten och ropa ut Vänster, JII( höger ) och rakt fram. 
Föreställ dig att få stå på en kälke efter två ivriga hundar som springer. Hundarna är vana ( ganska iaf ) och duktiga. Underbart!
Dethär borde jag ha gjort varje jullovs dag!

Trevlig dag

Var hos Anna största delen av dagen idag. Vi var och red i terräng med Hugo och Mir. Båda skötte sig bra och det var riktigt kul, dock märker jag verkligen av att jag inte ridit på ett tag. Blev helt slut! Sedan var vi ett snabbt varv tll stan. Köpte en spets tröija och ett stortarmband från Lindex. Sedan blev det ett par örhängen från Gina, på 50 % så dom blev inte mycket att kosta. Så blev det också en glittrig tröja från H&M, inte bästa kvalité.. Men den var mysig. ;)
Spets tröjan + halsbandet + nya Tiger of Sweden jeansen tillsammans, är helt min stil. :D
Underbart! Ska försöka fixa bild. :)
 
I kväll jag ändast badat bastu och kollat Grey's Anatomy. Chill kväll ^^
 
Lydia & Jag på jul :)

Shopping

Blev mycket shopping idag. Vi kom till stan halv 2, vääärsta möjliga tiden. Jag klarade verkligen inte av att gå runt i butikerna då. Det var helt smockfullt, aldrig att jag skulle orka köa till provhyttarna och kön till kassan var lååång i varje butik. Usch! Som tur lungnade det ner sig lite senare och jag fick hem ett par Tiger of Sweden jeans på 50% rea. Köpte även ett linne från vero moda och så en bh från Lindex. Lite dyrare och bätre kvalite, smart val. ;)
Väl hemma klickade jag hem 4 tröjor från Nelly, för endast runt 70 euro. Underbart.
Imorgon ska jag möjligen också till stan med Brunelli. Får se ifall vi orkar, jag har otroligt med benvärk nu iaf. :P
En bild på jeansen. :)

Underbar

Kollade på massor av klockor i stan idag. Hittade faktiskt en som jag gärna skulle ta emot, kommer dock inte ihåg märket. Googlade nyss runt efter klockor och hittade en underbar klocka från Tommy Hilfiger. Skulle jag ha lite extra pengar så skulle den bli min!
151  euro skulle man få betala för den just nu.

Kalajoki

Nu ska vi snart köra iväg till mormor & morfar och våra kusiner. De flesta av dom nu under julhelgen i Kalajoki.Det jag vaknades till imorgon var hög musik... Nåja är ändå tvungen att duscha och fixa mig nu. Pågrund av att vi nu ska bort så kommer jag inte blogga *alls* eller möjigen något smått och sedan på kvällen, beror på hur länge vi är borta.
 
 
 

In love

Älskar dessa coola bh:ar.. Nu är det min tur att få lite lyx, så ja funderar starkt på att beställa hem den här.
Så annorlunda och cool.. Nitar <3 
Till kavaj, eller i thailand under en tunn topp. Supäär :D

God Jul

Önskar er alla en riktigt God Jul. Hoppas er Jul har varit bättre än min. :)

Blondin

 
Räuwr, Jul imoron.. Hoppas alla vet om det. ;) 

Saknar mitt liv

Nu har jag varit väldigt oaktiv med hästar i ca ½ år. Jag saknar hästlivet verkligen. Eller egentligen saknar jag inte ridningen så värst mycket, eller jo träningar och tävlingar och mysiga terränger. Men inte det där vanliga rida runt på ridplan själv. Det jag saknar är stallet, alla ponnysar och hästar. Den mysiga stämningen i stallet och intresset som alla i stallet delar. Även känslan av att kunna något är saknad. Dock sista tiden jag höll på med ridning aktivt så kände jag mig inte så duktig. Jag hade varit på för få träningar och fick inte riktigt till det med ridningen så mycket så att jag hade varit nöjd.. Efter att Liv flyttat så skulle jag ha behövt en ny häst direkt för att hålla upp intresset. Men så blev det ju inte.
Jag brukar ofta tänka på ifall jag i dagens läge skulle få en häst, skulle jag då orka med det? Ridning kräver mycket tid och pengar. Så vill jag verkligen satsa på det. Vore det inte då enklare med att rida nån gång i veckan på nån annans häst? Men då kommer vi till det som jag ändå vill. Träna & utvecklas tillsammans med en egen häst. Jag behöver framgångar och mål för att orka med denna hobbyn. Det fick jag inte då jag inte längre hade Liv utan endast red olika hästar. 
Jag saknar livet med hästarna, men är jag beredd att börja satsa på hobbyn igen? Just nu vet jag faktiskt inte.

Woopaa

Bloggen har haft lite julledigt nu.. ;)
Har haft tre super dagar med brunelli nu, fredag julfest och så lite mys kväll. Lördag chilldag, födelsedagskaffe och filmkväll med tårar.. Idag så skulle vi typ köra snöskoter i -20 men hehe, den skiten startade inte. Så idag gjorde vi egentligen inte så mycket. Nu ikväll har jag varit och hälsat på mina två kusiner. 
Random info.. hehe ska försöka skriva nåt annat inlägg ikväll också. :)
 

Morgondagen

Imorgon kommer jag inte blogga mycket, kanske lite bildupdate. Men knappast något extra mycket. Vi har julfest, sedan kommer Anna hit. Vi ska köra snöskoter så det ryker och ha roligt. Dessutom behövs tjejsnack. <3
Nåja vi hittar nog alltid på något. Därför blir det dålig update, men ni klarar er. 
 

Skratt förlänger livet

Hihi, fick skratta ganska mycket då mamma julstädade sina gamla lådor, och hittade ett antecknings block. Här fanns en julklappslista som jag hade haft mamma att skriva upp. Så jag tänkte nu översätta den från finska hit.
Snälla Jultomten
*hoppar över första meningen* Jag önskar mig nya skidor, röda med samma slags lås som pappa har på sina skidor. Och lite längre än dom gamla. Så kan Valle få dom gamla. Jag önskar mig också en Babyborn docka och en overall till den. Så önskar jag mig 6 st blöjor åt babyborn och en tutt och en tuttflaska.. 
osv osv..
Önskar Sara 4 år.
Hihi, det var nog lite gulligar på finska. Men jag översatte det snabbt nu så det får duga. Så fick ni också en lite längre version än den som jag satte ut på facebook.  Så dethär var min julklappslista då jag var 4 ½ år, vilket är ganska exakt 11 år sedan.  I dagens läge så är listan väldigt ändrad och nu till jul så kommer jag endast få pengar pengar och presentkort.. Inte så speciellt.. Hahah, men jag får vara med min släkt iaf. <3 Dessutom slipper jag på mellandagsrean och SHOPPA.. :D 
Från 4 till 15.. 

Hehehe...

Min vänn Rasmus skriver på en väldigt oseriös blogg. Vilken jag fick äran att vara med i. hahaha, fick mig nog ett gott skratt. :D Så alla ni som vill ha något att läsa i ca 5 minuter så kolla.. Jag råder er dock att inte klicka på hans länkar, dessa länkar han skicka er vidari till opassliga sidor..
 
http://rasse.devote.se/
 

Torsdag

Sista "normala" skoldagen innan jullov. Imorgon är det julfest som gäller. Vår plattång är sönder, så jag får inte håret ordentlitg plattat eller lockat. Ganska hemskt. Men jag får kanske fixat så att ja får låna. 
Skolan slutade vi klockan 1 idag! :D 
Första passet hade vi mordersmål och lekte typ 4 i soffan.. Kreativa ;)
Andra lektionen kollade vi på nijorna mot lärarna i innebandy.
Sedan mat och så sista halvtimmen var vi med klassföreståndaren och hade knytkalas och julmys. 
 
Kortfattat dagen hittills. Nu städning och mat fixning. 
~Fan va tråkit liv ja har ~
 

Jul feelings

Lite mys bilder..
 
Mer inlägg kmr strax.
 

Första gången idag

Första gången jagloggar in på datan idag, och klockan är över 9.. :O Bra gjort för att vara jag, var i skolan idag, gick ganska långsamt. Imorgon har vi helt annorlunda skoldag och slutar typ klockan 1. Hemma blir det trogligen julstädning.. Otroligt tråkigt, finns nog inget värre men julen. :P Nåja mitt rum är i okej skick, men resten av huset ska fixas också. 
 
Nu under kvällen har jag varit på lillasysters julfest i lågstadiet. Vilket var helt okej. Hade mina nya skor så jag fick gå in dom nu till Fredag. ;) Fick nog nåra komentarer om att dom var höga.. Heheh :P
 
Nu lite grey's anatomy och sedan sova. <3 Puss
 

Gonatt

Nu ska jag kolla klart grey's anatomy och sedan ska ja lägga mig. Underbart med vänner. <3 Betyder verkligen.

Nytt smink, tack mamma <3

Mamma varit i stan hela dagen. Jag beställde efter nytt smink till julfesten och mitt puder håller på och tar slut. Så mamma kom hem med puder och ögonskugga. 
Puder från Lumene
Ögonskugga från IsaDora
 
Bilden är tagen med telefonen, därav den dåliga kavlitén.
Ögonskuggan är i 4 olika nyanser, silverglittrig, gråglittrig, lila och riktig ljus lila. Tror mamma gillar dethär lila, hon kmr alltid hem med olika slags lila ögonskuggor. ;)

Sjuk

Sjuk idag, stegring och massor med huvudvärk, sjuk i bröstet osv. Dock är jag mycket bätre nu och ska nog trogligen till skolan imorgon. Har inte gjort mycket idag, kollat grey's anatomy och fixat mat. Nu under kvällen har jag också skottat snö och varit ut med hunden. Jag har fått fixa pappas snö arbete pågrund av att han är mycket sjukare än jag. :/
 
 Pöss <3

Sen kväll

Det blev lite onödigt sen kväll igår. Var nära att jag inte skulle slippa hem. Vaknade halv 2 idag, så känner mig lite efter. Känns verkligen konstigt då det nu redan är mörkt ute. Anna ska trogligen hit nu ikväll, ifall hon slipper.. 
 
Nu upp och duscha, ställa sig och så börjar den låååånga väntan på svar.. :)
Ha en bra lördag alihopa! 

Julbelys

Myser med ljus och bra musik nu under lördag.. :)






Klarat matteförhöret! :D

Jag tyckte att matteförhöret var ganska enekelt som tur. Nu mat..



Julfest

Publicerar här nu på bloggen min julfest klänning och skorna.


Puss <3

Shopping...

Jag är beroende av shopping. Man säger att pengar ger ingen lycka. Mig stämmer det dock verkligen inte in på. Pengar = Shopping = Lycka <3
Hihi, det händer nästan nästan aldrig att jag kommer hem från stan utan att ha köpt någonting alls. Att vara nöjd över sina nya kläder. Det ger en kick att få sätta på sig sina nya kläder, ger vardagen mer lyx. Internet shopping är verkligen farligt. Sitta och klicka på alla slags kläder tills man tillslut blir helt snurrig i huvudet. Checkade nyss in lite härliga greijer på Nelly, helt kär. 
Publicerar nåra favoriter här..
 
 
Borde kanske smyga ner till pappa, och se ifall han vill sponsra mig med något.. O:)

Uppdatering

Jag håller på och försöker få någon underbar människa att fixa en blogg design åt mig. Blogg.se har verkligen ändrat på allt så länge jag bloggade på devote. Men jag tycker det är positivt. Har faktiskt saknat den här bloggportalen lite grann.. Devote känns lite mer andra klass. Plus att man får otroligt mycket reklam från devote.
Kommer flera inlägg senare. Ville bara hälsa att jag lever och bloggdesign håller på och fixas. ;)
 

Ny Blogg Möjligen?

Hej igen, nu ska jag försöka börja blogga på blogg.se istället för devote.se. Blogg.se känns mycket mer proffsigare tycker jag, dock finns det några sämre och bätre med dom båda.
Det som jag gillar med devote är det att det enkelt går att ändra design. Så gillar jag även mer sättet att ladda upp bilder på.
Blogg.se är dock proffsigare och snyggare. ;)
 
För nya bloggläsare så kommer lite information här.
Jag heter Sara Forsberg och har tidigare bloggat på Schena.devote.se, nu finns ja dock endast här. Jag är 15 år, går i 9D i Ådalens skola. Intressen är hästar och fotografering. Bloggen kommer handla om mitt liv, mina åsikter osv.
 
Mera kommer <3
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0