Puss på er

Trillingarna fixade första året i gymnasiet! 💪




Studentdimenssion

Påväg till skolan på avslutning. Lite stressad är jag, glömt lite smått men klarar mig utan det också. :)



Fortsätter

jag fortsätter med mina lite extrema outfiter och städar den här gången. Det går ganska långsamt fram, Lydia och jag har lite roligt emellan.






doggi

Ute och rastar hunden i min dunder snygga outfit. Skulle prova lite nytt med kajalen men det blev bara sååå feel



Kaos!!

Det märks verkligen att jag missat en hel del av matte denhär perioden. Mitt huvud är kaos och jag försöker komma ihåg vilka uppgifter ska lösas med vilka formler. Nervös är jag redan och sitter med gråten i halsen mellan varven för att jag inte förstår något. Sista provet för året är en plåga, men bara jag får godkänt så. 💪

Trodde jag skulle få fel i huvudet när min räknare först inte fungerade.



Plugg

Nåja, äntligen klart kollat tvd för dagen. Eller iaf tills jag lärt mig allt till matteprovet imorgon. Har minst tre timmar på mig, så dethär borde ju gå bra.. Kan skriva ett mellan blogg inlägg för att informera om hur det går, tvivlar lite själv men får se.



Yesterday

Igår kväll var jag på Lydias skolavslutning, sista gången eftersom hon nu slutar sexan. Efteråt så fotade vi varandra lite, jag var som vanligt inte så nöjd. Haha. Men hittade ändå några helt okej bra bilder, nästan alla var suddiga..
 
 

vad är dethär

Det började med ett vanligt myggbett som kliade ganska så mycket. Nu ser det konstigt ut, känns konstigt och kliar något otrooligt. De borde ju försvinna nu efter typ en vecka!



selfie




Glad hund

Tur att någon iaf blir glad när jag kommer hem!




Fryser

Inte så konstig att jag frös!




Nudlar

Ett väldigt intressant inlägg kommer dethär att bli. Jag har just fått massor med inspiration om att blogga om skitsaker. Så nu ska jag blogga om min lunch idag. Du behöver:
Ett paket med nudlar
En kastrull
Vatten
Tror nästan att alla vet hur man kokar nudlar.. Men hursomhelst så ska jag föröska börja blogga lite mer om produkter, själv tycker jag det är intressant att läsa och roligt att skriva så vrf inte. 
Beslutsångest, blev kyckling nudlarna. 

Vilken dag

Sovit bort halva dagen, mer än halva. Klarar nog int av nån skola imorgon, så det blir plugg hela dagen lång hemma imr istället. Jag har inte klarat av att öppna en skolbok under helgen, bra dethär!
En vecka kvaar!!



Födelsedag

Jag och Julia hadeninga stora planer för gårkvällen, vi var ju hela dagen å solade, vilket märks idag. Men kvällen blev faktiskt bra! Lite efter 12 på kvällen så for vi iväg till en villa och badade bastu och hade roligt. Ända tills det inte var roligt längre och då sov man. Jag gjorde några pinsamma grejer, men man fyller bara 17 en gång.
Imorse var det mindre kul, fick knappt upp mina ögon. När jag kom hem så somnade jag direkt, piggt födelsedagsbarn! 








vibäs

sola bada ute å grilla.
Vi chillar vi vibäs, super härlit!






Vilket väder <3







Sommartjej

Trött efter flera långa timmar på stan. Jag hittade det jag skulle ha, så är helt nöjd. Bränt mig har jag också gjort, men bara på ena sidan vilket är lite konstigt.. Nu hem och käka och så ska jag vara med Julia ikväll. :)



Dagens humör


Kör på shorts och topp idag. Försov mig imorse så har endast en lektion, resten av skoldagen spenderas i solen. Just nu ensam, men snart är becca tillbaka här igen. 👌 
Efter skolan ska ja till stan me pappa och bror.
Sådär annars är livet bra idag, förutom att jag är nästan utan pengar..



Fick ut finska hörförståelsen. 

Tatuerings inspo











Promenad

Larry och jag är ute på en kvällspromenad i byn.






kom tillbaka

Ligger ute i solen, som nyss försvann bakom molnen. Är ensam hemma just nu så har ingen att åka och köpa glass med heller.
Imorgon så kommer mamma hem, super skönt. Betyder alltså att jag inte behöver leka mamma någå mer.

I skolan idag körde jag på bekväma kläder.



Bränner fett




Svettigt

Var ute och gå väldigt långt med pappa och larry i skogen. Blev en liten bit längs vägen också. Riktigt härligt väder och skönt att få röra på sig lite! :)



Tisdag

En lektion kvar, sedan så e denhär skoldagen slut. Har inget jag måste plugga ikväll, men tänkte börja plugga lite till matteprovet som jag har nästa vecka. På något sätt så fattar jag inget av matten just nu så det behövs verkligen lite extra plugg.
 
 

blev ingen länk

Det började förstås regna och blixtra exakt då jag och lydia skulle ut, så det blev ingen länk. Istället har vi studerat Lydias nya iphone 5c, som jag tycker är snyggare än min 5s.. :S
Jag har faktiskt pluggat lite också och nu ska jag sova. Har sovmorgon imoron så tänker vara riktigt utvilad imoron! 



från bra till dåligt

Från bra väder till dåligt på 5 minuter. nästan lika snabbt var det över, som tur eftersom jag hatar blixtrar. 
Var på ungdomsrådets mäte efter skolan idag och efter mötet så gick jag runt i stan och försökte hitta en klänning. Hittade endast en bikini och lite smink, men det behövs ju också.
Nu ska jag plugga och efter det ut och springa så jag kan ha på mig bikini..

2 minuter innan det började regna, himlen var grön och konstig.


söndag

Lydia och jag var nyss ute och halvsprang, vi gick emellanåt.. Nu ska jag plugga på finska, blir lite sista minuten plugg.



Villaliv

Nelli och jag var verkligen besvikna på gårkvällen och for istället hem och kolla film, men vi somnade förstås.
Idag har jag fösökt plugga finska men det går långsamt.. Vi är vid villan just nu och har ätit riktigt god mat. 







f*ck

Jävla piss lörda tycker vi två.




fredaag





Mat

Anna och jag kollar film och har ätit god mat, ca hundra gånger bätre än skolans köttbullar.



Inspo

Lite inspiration från weheartit.


















Kukka 💚

Hälsade på Kukka idag, Lydia hade ridlektion så jag följde med till stallet. Riktigt roligt att se besta hesten igen. Det senaste jag såg av henne var nog hennes nacke när jag flög av. Någon annan tog hand om henne nät jag skadat mig. 




Glass

Vardagslyx med glass på torsdag. Godaste glassen jag nånsin ätit var det dessutom! 😍



Ray ban

Funderar lite på att önska mig ett par rayban solglasögon till födelsedags present. Har dock ingen aning vilken modell, men dom finns säkert att prova i stan någonstanns. Ännu bätre hade det varit om jag skulle få styrka i dom så jag skulle se något med glasögon också. :D
Vilken modell tycker ni är snyggast?

Sjuka fötter

Efter skolan så for jag till Fresh för att fotografera. Tog flera timmar, närmare 6 timmar. Så nu har jag lite sjuka fötter och är ganska trött men helt nöjd ändå. :) Nu ska jag plugga lite engelska och finska och kanske blogga lite till för att sedan sova och stiga upp efter sex imorgon morn.
Funderar lite smått på födelsedags presenter, egentligen behöver jag inget speciellt. De är ju ändå bara 11 dagar tills jag fyller.

Fotografering

Imorgon efter skolan så ska jag till Fresh och fotografera. Vet inte riktigt vad jag ska fotografera men antagligen människor. Jag kommer ha lydias kamera så får se hur det går. Kan inte riktigt alla hennes inställningar..



ras-mus

Rasmusen rasmus är på besök hos mig. Riktigt roligt även fast han sparat mindre roliga bilder på mig. 




Sjuk rygg

Har idag haft ont i ryggen. Två veckor sedan jag skadade den och har inte varit alls något stort problem med ryggen den senaste veckan. Eller inget speciellt, lite småvärk ibland. Men idag, usch blä har ätit lite piller och hoppas på resultat och sedan att det ska vara bra imorgon. 
Såhär såg håret ut när det var nyfärgat, nu finns knappt inget av det mörka kvar. :(

hahah 😂




Loppu slut

Helgen är över, eller nästan iaf. En helt okej helg har det varit med vissa lite bätre stunder och några lite sämre. Fredagen blev väldigt lång och natten till lördag kort. På lördag var vi ute och åt med familjeb och på kvällen var jag med julia och elo å kollade småböndersrevyn som var helt super! Det var detas sista föreställning så efteråt var det fest, jag var ett varv till fasters emellan och for sedan tillbaka till suflokalen. Super bra och rolig fest med härliga människor! 
Idag så har vi varit hos farmor och farfar och ätit. Sent ikväll så var jag och lydia ute med Larry i härligt väder.










Lite olika bilder från i helg. 
Gonatt!

Bygger

Vi försöker fixa ett klädskåp åt mig så jag kan flytta ut. Meen mina kläder kommer aldrig rymmas dit så problemet är ändå inte helt löst. :s

Funderar på vilken färg jag ska måla det..

Kul igår

Hade en så jäkla kul kväll igår!



ko




Tiger

Mina absoluta favorit jeans just nu. Ångrar mig verkligen inte över köpet!



Nu ska jag chilla lite för mig själv i mitt egna ställe och sedan ska jag ut någonstanns. 

Vi vilar oss



💚

Fredaag!!

Äntligen helg!



Gonatt

Efter att jag skrivit halva textkompetensen tidigare idag så var jag så depp så var tvungen att slippa ut. Hade tänkt promenera en längre bit men istället så sprang jag hälften och gick den andra hälften. Kändes bra först, tills min hals ville dö. Var inte alls smart att springa med förkylning så får se i vilket skick jag är imorgon. 
Jag har för en gångs skull gjort alla läxor till imorgon så behöver inte äns grubbla över det. Skönt!

Saknade ponnin 💛




Spöke

Valde att satsa på skolan och sitter nu och skriver uppsats. Behöver endast 120 ord till så är jag klar! Efter det tänker jag endera flytta över till mitt egna place och dunkkar musik eller så far jag ut och promenerar bort det jobbiga. Får se.



Ångest

Vet inte vad jag ska välja att göra nu. Träffa människor och vara social eller skriva klart den ena textkompetensen jag har kvar. Svårt dethär med beslut.



Ryggvärk

Idag så hade jag första gången på en vecka ont i ryggen igen av att bara sitta. Jag satt och skrev en engelska uppsats i skolan och fick riktigt ont i ryggen. Satt i ganska dålig ställning så får skylla mig själv. Trodde idag skulle bli första dagen helt utan verkmedicin men jag var tvungen att ta ett piller. Kanske jag klarar mig utan imorgon istället.
 

Depp

Depp just nu, försöker motionera bort det.






Så gott!




Sommar 2014

 

Läxor

Just nu försöker jag plugga engelska ord. Det går vääldigt slött frammåt och känns som om jag aldrig kommer bli klar med dessa. Så har jag dessutom också matte och finska läxa kvar. Super duper kul med skola!

Innan dethär var jag ute på ca en tre km lång promenad utan att få ont i ryggen. Framsteg!



Dagens outfit

Haha, kanske jag också borde börja med dagens outfit bilder..



1 av 3

Har faktiskt lyckast skriva en textkompetens klar. Så nu har jag bara en till klar plus sedan en uppsats om en bok jag läst + bokens författare. Går bra dethär. Dessutom så har jag läxa i matte och engelska till imorgon också. Jag hänger efter i matten eftersom jag varit borta så mycket så jag måste faktiskt sätta ner lite tid på att jobba med den läxan. Inte så ofta jag orkar göra det ordentligt.
 

Spara

Innan i vår så sparade jag pengar till revyresan. Nu såhär efter resan så har jag spenderar otroligt mycket pengar på allt möjligt. Pengar jag trott skulle ha kommit in för länge sedan har jag inte fått ännu heller. Men hoppeligen får jag den som en rolig överraskning senare. :)

Nu ska jag sluta tänka på pengar och skriva lite textkompetens..



Gonatt

Somnar förståss alldeles för sent ikväll igen. Har nästan full dag imorgon så bara att orka, kmr dessutom vara tvungen att jobba massor för att hinna ifatt dom andra.



Kick it

Kollade nyss en film med Lydia som heter Kick it. Tyckte den kändes ganska barnslig först, men efter ett tag så blev den super bra men sorglig. Satt med tårarna rinnande nerför kinderna sista 20 minuterna. 
 
Filmen fick mig att tänka på massor av saker. Förut så tänkte jag aldrig på att nån jag känner skulle bli sjuk påriktigt i t.ex cancer. Så tror jag de flesta tänker, innan man blir påmind av verkligheten. Men man ska ju absolut inte gå runt och oroa sig över sånahär saker vilket jag gjorde under en lång tid. Dethär hände efter att mamma blivit sjuk och jag blivit påmind av verkligheten. 
 
Vi människor kan inte påverka i vem som ska bli sjuk. Efter denhär filmen så blev jag igen påmind av verkligheten. Ta vara på tiden man har, den kan bli mycket kortare än vad man tänkt sig.
 
 

Vädret

Vädret nu är ju helt opassligt för att vara maj. Stoora snöflingor är inte alls kul! :(




Agility domare

Imorse/idag var jag ponnyagility domare, senaste gången var för typ två år sedan. Men riktigt kul var det, förutom att det var kallt. Snöade och blåste. :/ Men massor med duktiga ponnyer var med idag så det var roligt att se! :)

Har typ inga bilder, hann endast ta några få.

Gårkvällen

Tänkte sätta upp lite bilder från gårkvällen i dethär inlägget. Kvällen var inte riktigt så bra som förväntat.. Men helt okej ändå.







Fixar

Vi ska till forsby ikväll. Jag har ingen aning om var det är och vad som finns där. Men dit ska vi! Kul och se nya människor iaf. :)




Pidrar

Nelli och jag har spelat pidro mot hennes föräldrar. Vi ägde ut dem hur enkelt som helst, och söker nu bätre motståndare. ;)




Mat

Ska sådär plötsligt ut och äta med pappa.




Snart 17




Hemma

Blev verkligen en lungn kväll ikväll. Kanske bäst så för min ryggs skull ändå. Så just nu så googlar jag runt på bloggar och deppar lite.



Smile

1 maj - vår påriktigt!
Har haft en depp period nu en tid, och har fortfarande men är ändå så glad över att min rygg är i skick! Så därför..



hårhjälpen

Nu ska det fixas hår!



Ryggen

Jag fick svaren från magnetröntgen redan igår men glömde skriva det hit. Jag förstod inte riktigt allt som läkaren sade och dessutom ska jag nu försöka översätta lite av det till svenska.
Det fanns nån vätska där som kommer då något har spruckit ellr nåt, men allt såg bra ut i ryggen. Så det finns kanske nån spricka men den ska isf "bli bra" av sig själv och behöver ingen behandling. Det syntes att jag fått ett rejält slag mot ryggen men allt var som sagt där det skulle vara.
Ungefär såhär förstod jag det, hoppas ni fattade något iaf. Nu får jag inte rida på två veckor, men efter det så ska jag helt klart upp på Kukkas rygg igen!



Går kvällen

Igår så var vi på besök hos Madde. Jag och AP körde dit med min skoter, vilket tog ganska länge och var väldigt kallt. Efter att vi suttit hos Madde ett tag med flickorna och ätit massa gott så for vi ut och grilla. Helt mysigt men jag hade en aning ont i ryggen, lite efter 12 tiden så körde vi hem. Har nog aldrig förut haft så kallt åt mina fötter..
Men helt mysig kväll! :)





RSS 2.0