Vad hände med nig

Idag har jag pluggat i 7 timmar. Vad händer med mig? Jag har läst igenom alla samhällslära böcker och idag började jag på andra varvet. Förutom att läsa skriver jag även ner anteckningar och olika begrepp från alla kapitel så det tar väldigt länge. På fyra timmar har jag endast kommit igenom 100 sidor. Har lite stress på mig eftersom det är endast 16 dagar till samhällslära skrivningarna och onsda torsda fredag denna vecka ska vi på en liten resa så då blir det mindre plugg.

Nu är jag hur som helst helt slut och tänker kolla nån serie som belöning.





Sportlov

De här gör vi på sportlovet.


Räknar matte. Så sjukt jobbigt. Tre timmar och det går absolut inge mer..

I lördags

Som jag skrev igår så skulle jag till stan med Linn och Jannica. Köpte två tröjor som jag är riktigt nöjda över. Vi hade riktigt trevligt. 
Efter stan for jag och Nelli i terräng med Frida och Mir. Det var super kallt och Frida fick verkligen jobba i snön. Efter stallet så satt vi och plugga med Nelli till typ klockan åtta. Mamma hämta mig och när jag kom hem städade jag och sommade typ klockan elva. Vilken lördagkväll alltså! Haha.













Gråblond

Halloij, kom nyss ur duschen och har precis fönat håret. Det här blev reslutatet på färgningen.




Gillar färgen super mkt och hoppas den håller ett par månader och inte blir gul direkt..

Gomorgon

Har sovit över hos Anna inatt i hennes nya hus. Hon steg upp efter 8 så nu är även jag vaken och tänker läsa på om EU. Vi har käkat moronmål och Anna har åkt iväg till sin privatamattrlärare. Något jag också borde skaffa.. Mina mattekunskaper suger. Om några timmar ska jag även till stan på lote shopping. ☺️

Har föresten färgat håret så de ser ut såhär nu. ✌🏼️

Plugg idag

Pluggat en hel del idag. Först i skolan samhällslära och efter det matteplugg hos Madde i flera timmar. Aktivt!








Tjenixen

Vilket härligt väder vi haft idag! Detta har lett till att jag har haft noll pluggro och istället gjort en massa annat. Larry och jag har varit ute i flera omgångar. Just nu kokar jag ihop avokado broiler pasta som blev en succe förea gången.
Lite har jag även fått pluggat idag, lagboken har jag kommit igenom. 💪🏼









Är ni spontana

Hej igen. En grej jag lämnat och fundera lite på. Igår kollade jag ett gammat avsnitt av parneviks ( de är bäst ) och där var en fotbolls spelare med. Han beskrev att han ville att hans partner skulle vara spontan, hitta på massor med random saker och inte vara "tråkig" som vill ha filmkväll osv. 
 
Det känns som om det är lite av en modegrej att alla ska vara väldigt spontana, leva i nuet och hitta på sjuka grejer att posta på instagram.
 
Jag har själv alltid sett mig själv som ganska spontan. Jag är ofta med på grejer som dyker upp plötsligt och har inget emot att allting inte alltid är plnaerat in i det sista. Men, jag har min andra sida också. Ifall jag åker någonstans vill jag veta var vi ska sova, jag vill planera min framtid och inte leva endast i nuet. Jag blir även ofta lite stressad ifall allt inte går riktigt som jag tänkt mig.
 
Den här "modegrejen" med att alla ska vara spontana och att ifall man inte är det så är man tråkig tycker jag är lite jobbig. Jag menar, alla vill inte åka till Thailand imorgon fast man skulle ha möjlighet till det. Dessutom känns det som om många tycker de mindre spontana människorna är tråkiga. 
 
Okej, vet inte riktigt vad jag ville komma fram till som vanligt.. Men ja, tråkiga jag kör på lagom i den här frågan.
 
 

Onsdag

Det tog inte länge innan jag är helt borta vilken dag det är. Men ja, onsdag idag. Jag mår bättre. Ingen feber och har knappt inga vita fläckar kvar i halsen. Skönt att medicinen fungerar. Igår tog jag tag i plugget och började läsa på om lagkunskap. Gick lite slött ännu igår och fick läst knappt 60 sidor. Idag har det dock gått bättre och ifall allt går enligt "planerna" så har jag läst igenom boken imorgon lagom till preppen på fredag.
 
Sådär annars har jag varit ute med hunden och käkat massor idag. Fammo kom hit med världens godaste mockarutor som jag snart käkat två av.. Det är väldigt skönt med "ledigt" men känns ändå lite konstigt att liksom bara vara hemma..
 
Nu ska jag försöka hitta på något att göra, har lyckats bli liiite rastlös under dagarna jag endast legat i sängen..
 
 

Min pluggkompis







Angina

Besökte doktorn idag. Hade crp på 105 vilket ska vara under 10. Visade sig jag hade angina. Så nu ska jag försöka överleva nästa natt utan att svettas ihäl eller sluta andas pga svullen hals..




38,4

38,4 graders feber, länge sedan sist. Hade glömt hur jobbigt det var..




Penkkis



Vilken underbar penkkisdag vi hade! Är så stolt över vårt penkkisprogram som gick så bra. Helt sjukt att min gymnasietid är över. 😢




















Tack för oss ❤️




Penkkis imorgon

Jag är så sjukt jävla trött. Har haft en 12 timmar lång skoldag idag. Stressat, svettast och skrattat. Det blir som det blir imorgon och det viktigaste är att vi har kul och att ettorna och tvåorna får godis å ett roligt program att se på. Nu ska jag sova, ska upp efter 5 imorgon..
 
 

Huhhu

Vilken härlig men lång dag! Andra sista dagen i skolan har varit härlig. Kommer så att sakna alla! 
Efter skolan åkte jag å Nelli till stan för att köpa det sista till penkkiskvällen. Hittade inget så ja får ha en klänning jag köpt tidigare.. 
Ikväll har vi försök få lös hinderstolpar som frusit fast i ridplanen. Av 6 st fick vi lös 2 efter att ha burit 10 hinkar vatten till ridplanen.. Tungt var det.  Så har vi även skrivit ett 900 ords tal som vi blev riktigt nöjda med. Bra jobbar av oss! 💪🏼







Självklart

Sjävklart lyckas jag få stegring nu till penkkisveckan. Har sjukt mycket jag ska ha gjort den här veckan och får absolut inte vara sjuk nu. 😭 Har käkat medicin så hoppas febern är borta till imorgon!




Dejt igår

Igår kväll så stack jag, Madde och Linn iväg ut och äta. Super härligt att bara sitta och prata om allt möjligt. 






Överlevde

Ja, jag överlevde textkompetensen. Men den var sjukt svår och jag hoppas jag blir godkänd.. 6 h tog det. Så sjukt skönt att det är över iaf. 
På kvällen igår var vi och kolla revyn, den va bra men tkr faktiskt fjolårets var bättre. 




Mat viktigare än kunskap

Ikväll hade jag tänkt plugga på morgondagens textkompetens. Istället har jag gjort allslags annat plus satt mer tid på morgondagens matsäck än försökt lära mig ngt inför imorgon. Jag är nervös men det kommer vara skönt att det värsta är över efter imorgon.. Nu ska jag läsa lite effekter och sedan somna tidigt. Gonatt. 😘



Fint hår har jag åkså haft idag. 🐻

Alltså värdet?!?!

Snön smälter och det är sjukt blött och halt ute. Inget vinterväder jag tkr om.. Jag tycker det borde vara ordentlig vinter hela februari och sedan i mars kan all snö försvinna sådär super snabbt.

Sådär annars har jag haft en chill skoldag och ska snart iväg på gym med pappa. Kul!




Dressyrpass

Red dressyrlektion på Kukka idag. Gick riktigt bra, finaste ponnyn. ❤️ 

Matten gick sådär, blir godkänd tror jag men blir nog inget topp betyg.. 😂 Klockan är mkt och nu ska jag sova, bloggar mer och bättre imorgon.




Ångest

Den här veckan börjar jag med att vara sjuk. Har sovit sjukt dåligt inatt. Tror även jag har stegring. För övrigt stressar jag inför imorgon. Vi har ett matteprov på 6 h.. Under repetitions kursen så har jag knappt klarat av 1 uppgift per lektion så få se hur det här kommer gå. Fan, måste plugga ikväll. Kul att plugga då man e sjuk..
 
På fredag är det ännu värre än imorgon. Då skriver vi textkompet
 
 
ens. Hittills har jag bara tänkt att det är länge till det, men nu börjar det fan närma sig. ääh.. Textkompetens är det jag har mest ångest över, är inte speciellt bra på det och jag vill ändå inte få sämsta vitsorden liksom. Åh. Nu ska jag äta fastagstisdagsbullar med mamma och sedan dra fram matteböckerna.
 
 

Bra jobbat

Imorse så tänkte jag göra en smootie till frukost. Gjorde som vanligt, spillde mjölk, youghurt och grynost i behållaren. Så stekte jag ägg på samma gång och märker plötsligt att det är massor med mjölk på bordet.. Nån hade skruvat lös nedredelen på behållaren så allt rann igenom hela maskinen. Fan också. 
Fick tillslut städat upp allt och fixat min dryck..


Nu håller jag på och städar eftersom jag får gäster ikväll. Super kul! 😄


Flätor i två dagar ledde till puder hår.. Som tur försvinner det i duschen!

Kompisar

Hihi, kolla mina gulliga kompisar. 😻 


Avokado

Jag gjorde nyss världens godaste middag. Pasta med avokado-broiler sås. Halleluja vad gott de blev! 




Skolan e kul

Idag har jag en väldigt chill skoldag, 2 lektioner. Har hålpass sista lektionen så då blir det gym.

Mamma har krockat med bilen så vi har 1 bil på hela familjen.. Mamma mår som tur bra.




Efterlyses

Efterlyser:
Singel man som gärna är lite längre. Ålder 18+. Får gärna vara rolig och tycka om att mysa.

Haha okej nä men just nu behöver denhär:
Glasögonormen sällskap. Är du intresserad kan du komentera nedanför.

Puh

Schenare! Är nyss hemkommen från kvällens ridlektion. Red Kukka ikväll vilket var super roligt, en tid sedan sist. Niina drog en super dressyrlektion och mina magmuskler höll på och dö. Det jobbiga gav dock resultat och jag hade en väldigt duktig och svettig ponny med mig tilbaka till stallet efter lektionen. Så kul att för en gångs skull faktiskt få svettas även på hästryggen.
 
Blev inga bloggar nu på några dagar, mådde inte så bra i söndags och igår hade jag inte tid. Var hur som helst och gymmade med Lydia och hennes kompis igår. Nu ska jag kolla youtube och läsa samhällslära och sedan sova. Sjukt bra tisdag!
 
 

RSS 2.0