Halloween 2

Igår firade vi Halloween andra gången för iår. Vi blev inspirerade av youtube och sminkade oss till djur. Blev faktiskt bra!


National ekonomi

Jag och AP sitter och kämpar med National ekonomi uppsatser. Jag har företaget Michelin. Vilket intresserar mig noll. Det är dessutom sjukt svårt att söka information överallt. Vi räknade nyss att vi båda har över 20 sidor uppe.. Haha. Trodde faktiskt inte att det skulle vara såhär svårt.
 
Sådär annars så har den här veckan gått snabbt. Har fått min nya säng! Så skönt att kunna sova en hel natt i en skarp säng! Har varit en hel de plugg men det hör till. Jag blev GODKÄND i redovisning!!!! Så jäkla härligt att ha klarat av det! Det betyder alltså att jag åker på glöggrundan och hälsar på Nelli. hihi härlit. Nu ska jag fortsätta lite till innan det räcker för min del för idag. Imorgon blir det halloweenparty nr 2. :D
 
 

Plugg

Jag har prov på lördag i redovisning. Jag kan typ ingenting förutom att bokföra. Så svår kurs och jag är inte så bra på de ämnen där man måste lära sig massor utantill..
Från ett till annat så har vi halloween sitz på lördag efter provet. Är så taggad inför det hihi.. Även fast jag har inget att ha på mig. Men sak samma. Nu ska ja kolla film. Haadee 😌


Kort kort

Kände för kort hår, så nu är det klippt. Gillar det verkligen!!


Höstlov

Hejsan, en stund sedan sist! Nu har jag en vecka frammåt ungefär höstlov. Egentligen har vi tentvecka så jag kommer vara tvungen att plugga skit mycket men jag räknar de som höstlov. Är hem hemma nu vilket är super skönt!

Under veckan har det hänt en hel del, vi har pluggat mycket, haft tyska prov, lärt oss nytt ölspel, festat, haft kul och stressat. Ungefär det vad varje vecka går ut på just nu i mitt liv. Plugg, stress, fest och ohälsosamma matvanor.

Idag är Larry min pluggkompis. Har läst igenom det som finns i boken om bokföring och nu ska jag fortsätta med powerpoints.. Häärlit häärlit. Är helt pepp idag för att lära mig något.. Få se hur det är imorgon och tentveckan.


Favorit parfym

Har fått en ny favorit parfym från Hugo Boss. Var på tiden med en ny doft.. Har använt mina samma i flera år. 🙈 Inte riktigt något jag satsat pengar på.


Hemgjord pasta

I söndags käkade vi så god mat. AP lagade en pastadeg vilket vi gjorde hemlagad pasta av. Till det så fixade jag ihop en tomat-köttfärssås och det blev så jäääkla gott! Hade så kunnat äta det här oftare. Dock tror jag inte att jag själv skulle orka laga hemlagad pasta varje gång, men nu som då känns det väldigt lyxigt.


Min första tent

Min första tent på universitet är nu skriven. Den var svår, inga såna uppgifter som jag hade velat ha så får se ifall jag blir godkänd. Vet ganska säkert att jag iaf har en uppgift ganska rätt och en hel fel.. haha.. 
 
Jag är helt super förkyld och har sovit max 4 h inatt. Sjukt jobbigt. Nu har jag nyss ätit lunch och sedan ska jag på stan med Madde och AP, vi ska på café och fira att vår första tent är över. Kan berätta att det är inte bara en gång jag gråtit pga den här kursen så.
 
Förövrigt är Lydia och hennes kompis i Vasa idag, eller dom kom redan igår. Hinner antagligen inte umgås med henne så mycket dock. Hon är på nån utbildning och jag har ju lite planer..
 
Nu ska jag sminka om mig, fixa mig lite och sedan dra int till centrum. hääärligt.
 
Igår lyxade vi till det med choklad. Jag och AP hade pluggat typ 5 h så vi tyckte vi var belönta med choklad och skräpmat...

RSS 2.0