Larry





På jobb

Är på jobbet just nu men mår inte alls bra. Svag, mår dåligt, sjuk mage.. Hoppas att det beror på att jag steg upp 5 imorse och ingenting annat.



Hemma!

Så skönt att få vara hemma igen! Ikväll så har jag städat lägenheten och möblerat om så det känns riktigt bra nu. Roligt med lite förändring. Nu är jag på soffjakt, och tv egentligen också. Jag vill ha en så stor soffa som möjligt så vi ryms och ha mys och filmkväll här hos mig. Som det är nu kollar vi alltid film på min dator och då ligger vi i sängen, men det är ju inte riktigt praktiskt med många människor, jag och Dennis går bra men helst inga fler. Men jag vill kunna ha hit folk på filmkväll så därför ska det bli ändring och jag ska ha en tv & soffa! Prio 1, t.o.m viktigare än garderob..
 
Nu ska jag sova, ska upp fem imorgon..
 

Simma

Som jag skrev tidigare så var mina planer för dagen inte så stora. Men jag och pappa åkte iaf till spaet och simmade runt en stund. Tror jag håller på och blir gammal eller nåt för jag tyckte att vattnet var kallt så det var inte så skönt och mysigt att flyta runt som jag tänkt mig. Dessutom var det maaaassor men småungar där.. Har inga bilder från simningen så får bli en bild från dagens middag.



Gomoron

Idag har jag inte så mycket planer, vi ska och simma nångång under dagen och jag borde göra ganska många skoluppgifter. Neej skit, nu kom jag på att jag endast har med mig pappren med uppgifterna men inga böcker. Ååååh, kanske det går att skriva nånting utan böckerna också...



Slalom

Dagens program har varit slalom, kostade skjortan som vanligt och inte vet jag om det var värt det men nu är det iaf gjort. Har inte åkt slalom på hela vintern så en gång om året måste man ju göra det. Dock så blev jag väldigt besviken då pappa sålt dom skidorna jag hade ifjol och nu var jag tvungen att ha ett gammalt par. I och för sig så var dom ganska jäkla snabba, men inte så snygga..
Efter ett par timmar i backen for vi till stugan för att äta pizza lunch och pausade i kanske en timme. Sedan så for vi tillbaka till backen och var där nästan ända till stängningsdags. 
Ikväll har vi käkat god biff och spelat monopol. Monopol var inte alls roligt, det gick skit för mig och alla i familen är alldeles för tävlingsinriktade..
 
 
 
 

Slalom






Fifty shades of Grey

Som jag skrev tidigare så var jag med AP och kollade Fifty shades of Grey. Jag har inte läst någon av böckerna och tycker att filmen var bra!
 
Den här filmen har ju blivit väldigt omtalad överallt, speciellt på bloggar har jag läst många starka åsikter kring filmen. Speciellt hakade jag upp mig på en av mina favorit bloggares blogginlägg om filmen. Hon har inte sätt filmen eller läst böckerna men skriver ändå om hur fel filmen är och varför man inte ska se den osv osv. Allt detta har hon då baserat på vad andra sakt och vad hon läst på andra sociala medier. Jag tycker förstås inte att hon måste se filmen, men det jag tycker är dumt är att man kan ha såå stark åsikt kring någonting som man egentligen inte vet någonting om.
 
Alla ni "haters" av filmen som inte äns sett den borde inte ha så starka åsikter i den här debatten. För det ända ni har att komma med är det vad ni läst på andras bloggar eller sociala medier. 
Jag läste även några komentarer under det blogginlägget jag skrev om här ovanför. Komentaren var skriven ungefär såhär, " Jag tänker aldrig läsa de där skit böckerna eller se den där skit filmen! " Hur kan man veta att böckerna är skit dåliga eller filmen är det om man aldrig äns läst i böckerna eller kollat filmen. Hah. Moget.
 
Sedan så tycker jag även man ska komma ihåg att det här är en film. Jag tycker filmen var bra och att huvudkaraktärerna var otroligt spännande och snygga. Men ni som tycker att filmen är dålig eller har ett dåligt budskap, så kom ihåg att det endast är en film. 
 

Veckoslut

Tjenixen, praoveckan är över och snart även veckoslutet. En rolig grej som vi märkte på torsdags kväll var att vår artikel blivit delad på facebook över 800 gånger. Det är väldigt många gånger!
I fredags kväll så satt jag med Nelli och prata hos oss, helt mysig kväll. På lördagen så skötte vi om Vanessa och Edward från morgonen. På kvällen så kom Nelli och Madde till mig och vi käka chips och dippade grönsaker. Jag packade även på 15 minuter till idag. 
Jag bestämde mig alltså för att idag ändå följa med resten av familjen till Vuokatti. Vi är inte så många dagar här så jag borde klara av det.. I slutet av veckan ska jag jobba vilket blir kul! 
Vi är framme i vår stuga nu och som tur finns det Wifi.
 
 

Vilken rolig dag!

Vilken rolig dag idag! Från morgonen var vi med på direktsändning i radio och vi fick faktiskt säga några menigar. Senare så skrev vi en artikel om en limsa, vi har ringt samtal runt hela finland och även till sverige. Det tog en tid och vi fick vänta en hel del men tillslut så hade vi en klar artikel.
Efteråt blev det lite shopping igen, köpte ett par normala jeans och sedan for vi på cafe.





Onsdag


Okej under den här veckan så försöker vi lära oss att leva som riktiga studeranden. Dock så tror jag vi prioriterar på lite fel saker då vi "sparar" på allt viktigt och istället lägger pengar på onyttigheter. Idag är tredje dagen vi äter godis..
Idag har jag föresten inte gjort så mycket. Efter praon så lagade jag och Anna mat och när dom andra två åkte iväg och träna så läste jag solo och olila bloggar. Hahah lite dåligt samvete ändå över att jag inte tränat, bortsätt från promenaden fram och tillbaka till yle på 3 km per väg..


❤️




weekend festival

Alltså vet ni hur taggad jag är för i sommar. Första tiden som myndig, blir säkert en hel del fest..
Vi har beställt biljetter till Weekend festival och det kmr bli så najs att åka ner med tre tjej kompisar..





Shopping

Kläderna jag köpte idag passar inte så bra till vädret vi har just nu, men jag hoppas ju på varmare väder efter sportlovet direkt. Då vill jag gärna ha vår. 
Speciellt byxorna kmr vara sköna under lite kyligare sommar dagar. Men ja kmr väl andvända dem direkt ändå. 😄




Vilken dag!

Första prao dagen på yle var riktigt rolig! Vi fick vara med på inspelning, lite kallt blev det men vad gör man inte för en buuklubben inspelning lixom. Sedan efter lunchen så fick vi söka gulliga djur videos till Hajbos hemsida. Om ni int vet vad det är så googla på det (visste inte själv heller). 
Efter praon så for vi iväg på stan, hittade lite små saker som jag kan visa senare. Vi käkade på rax och klockan sex for vi på bio och kollade fifty shades of grey. Jag har inte läst boken innan, bara lite ur den men tyckte faktiskt filmen var bra, dock så slutade den inte som jag ville. Såklart.
Nu ligger vi i Erikas lägenhet och ska läka fettisbullar och sova. Heilt siisti.







Mys helg

Efter fredagens festande så har resten av helgen varit väldigt lugn tsm med Dennis. Igår hade jag revyföreställning och sedan under kvällen kollade vi nån film och käkade choklad, somnade på soffan. Idag har vi inte gjort så mycket heller. Jag har stressat lite över morgondagen, ska på prao till vasa så har en hel del att packa, är fortfarande inte klar. 
Gonatt.
 

Tjenixen

Vilken statistik även fast jag inte bloggat under helgen.
 
Fredagen blev en riktigt lyckad dag. Inte riktigt som de flesta andras wanha dag, men ändå en helt okej och inte så väldigt dyr dag som det blir för många wanha årskurser. Hela dagen var hela årskursen riktigt taggade och på bra humör vilket är roligt. Det känns bra att vara äldst i skolan.
Kvällen blev även helt lyckad. Lite tidigt åkte vi hem, men kanske ändå bäst så. Har en massa roliga bilder jag tänkte bjuda på.. hihi
 
 
 

Bra dag

Penkkis är över och nu är jag påväg till stan för att hitta det sista inför imorgon. 🎉



Bra dag

Penkkis är över och nu är jag påväg till stan för att hitta det sista inför imorgon. 🎉



Tisdag

Som vanligt så ska jag och rida idag, ett tag sedan sist.. Ska bli riktigt kul! :D 




Uss

Usch vilken söndag, hela morgonen och dagen hittills har jag pluggat på prov och har kommit endast en gång igenom allting. Ikväll har vi revyföreställning och jag är redan på plats för att öva.. Känner mig lite depp och i behov av choklad. Sen nångång då jag kommer hem så är det bara att fortsätta med att läsa på prov. 




Lördag

Idag har jag faktiskt haft en bra lördag, har varit en hel del ute. Med Anna så for vi och köra snöskoter, perfekt väder! Så hann Anna även färga mitt hår, blev inte så som det skulle bli men helt okej ändå.. 
Lite senare så for jag med Julia och Messie ut och gå på sjön, super väder för det också. Nu borde jag sticka iväg till lokalen för revyföreställning.








( håret ser dock mycket gråare ut... )

Hår




Åh gott


Så gott med mat, dock är följden väldigt ofta densamma - sjuk mage. Faktiskt jobbigt. :/

...

Vill påminna alla att inte bry sig för mycket om vad andra tycker om en själv. Jag själv tycker det är så himla viktigt att man är sig själv. Ps. Blev påmind och inspirerad av detta då jag nyss läste till nästa priv på schemat. Puss och gonatt och förlåt. 😘


PS 2. Njut av snön nu så länge vi har den! 

Tisdag

Tjenixen, ny vecka på gång. Måndagen gick snabbt för min del, efter skolan for jag till farmor och farfars och "läste" på prov där. Var där typ hela dagen och när jag kom hem så somna ja typ direkt.
Idag händer inget speciellt heller, mer provläsning. Tyvärr så har jag fått jobbiga störningsmoment, jag har börjat spela på iphonen så jag borde typ gömma mobilen under tiden jag läser för annars blir det inte till någonting. 
Nu ska jag googla lite och sedan ta tag i böckerna. Pussåhejdå
Bjuder på en super gullig bild på Lydia & Valtsu för ett antal år sedan.

RSS 2.0