Halloween

Som alla andra så ska även jag ut och fira halloween ikväll. Dock så har jag ännu ingen aning vad jag ska ha på mig. Till min outfit hör små devil öron och massa blod.. 
Jag har en shortsdress som jag skulle kunna ha men den är riktigt tunn så den känns mer som en pyjamas.. Nåja få se hur det blir. 😌



James Bond

Igår kväll var jag med lillebror och mamma å kollade nya James Bond filmen. Den var bra som vanligt. Dock så var den förra Bond filmen nästan bättre.. Länge sedan man gjort nånting med Mamma och Valter så det var riktigt kul. 🦄😌




Halloween






Tjenaree

Hej, jag lever.. Har haft väldigt fullt upp nu men även typ värsta blogg torkan.. Dessutom har jag inte gjort typ något extra alls och har super mycket att läsa i skolan just nu.
 
Men jag har nyss bokat resa till Ayia Napa för ett gäng från klassen. Åh, kommer bli så najjs! 
 

Lever




Sanni 😻



Hon med dröm utseendet och rösten. 😻

Bubä


Vad har jag gjort idag då? Ingenting. Kul. Skola <3

Onsdag

Shit vad den här veckan går snabbt! Så är det då man har mycket i skolan. Idag har jag dock inte gjort några skoluppgifter alls, gav mig själv ledigt. Istället har jag tränat lite, diskat, kollat serier och varit ute med hunden. Så skönt att inte göra någonting alls.




Tisdag

Wooppidoo, tisdag idag och det betyder ridlektion. Förutom det betyder det en jävla massa plugg och stressande. Jag har presentation imorgon, inlämningsuppgifter som ska vara inlämnade ikväll. Bok som ska vara läst till imorgon och en annan bok till nästa vecka + presentation. Dessutom får jag inte glömma bort romanen som ska vara läst till vecka 45 plus uppsatserna på den.
Det låter kanske mycket, men egentligen är det ganska lite. Jag har endast 3 kurser den här perioden vilket är lite. Men såhär är det ibland i gymnasiet.. Mycket på en gång, men der går.
 
Nu ska jag plugga lite till, äta mat ( som hoppeligen går att äta eftersom Lydia gjort den ), sedan byta ridkläder för att sticka iväg till stallet. Haadee.
 
Funderar föresten på att byta bloggdesign..

Ny vecka

Tjenixen.
Hoppas alla fått en bra start på veckan. Jag har iaf det.
Ikväll har jag nu senaste timmen läst boken Trasig. Fy usch och jag vet inte om jag kommer klara av att läsa den. Boken är en självbiograf pch handlar om Karen som blivit våldtagen av sin styvfar från 4 års ålder till typ 13. Ja, ni kan ju tänka er. Så jag funderar hårt på att byta bok, dock så ska boken vara läst nästa måndag och en presentation ska vara gjord, så jag hinner nog inte byta längre. Men, jag rekomenderar inte boken..


Okej tillbaka till något annat, Linn och jag har bestämt oss för att skaffa kanin. Gulligt va. 😻

Hejdå höstlov

Imorgon börjar skola igen. Höstlovet på hela två extra dagar gick super snabbt. 
Igår så umgicks jag hela dagen med Madde och Linn. På kvällen åt vi tortillas, kollade film och myste.

Idag har jag och Larry varit halva dagen hos farmor. Jag har pluggat nästan hela tiden, läst deckare, pluggat samhällslära och skrivit uppsats. En ganska tung söndag..






VinkväLl

Vinkvällen blev lyckad. Kvällen blev lite kortare för vissa, men jag hade riktigt roligt ända tills klubben stängde. 












Tjenixen

Idag städar jag, mormor och morfar kommer på besök och de ska förstås få se hur jag bor. Så jag har diskat, tvättat, tvättat wcn 😷, plockat bort tusen plagg från golvet.. Sånt man gör då man städar. :) 
Ikväll har vi äntligen vår efterlängtade vinkväll. Jeee. Kommer bli så kul! 😄






Förstår inte riktigt

Mina pengar håller på och tar slut. För alla som inte vet så har jag en månadsbudget varje månad så att mina pengar som jag tjänade i sommar ska räcka till nästa vår. Förra månaden så använde jag 150 ege mer än tillåtet och den här månaden har jag redan nu överstigit budgeten. Till mitt försvar så har jag faktiskt betalt en hel del lite större grejer, men stor del av pengarna har gått till "restauranger" alltså barer alltså alkohol. Sjukt onödigt egentligen. Jag har dock inte använt mycket pengar alls till shopping vilket är ganska bra för att vara jag. :) Igår köpte jag några grejer till mig. Allt var iaf sånt jag behöver så egentligen har jag inget att vara onöjd över.


Min absoluta favorit som jag köpte igår. Handkräm, som doftar sjuuuukt gott och fräscht!


En välbehövd mössa som flitit kommer användas alla gånger jag inte orkar tvätta håret...


Ansiktskräm för de med torrhud, atopiskhud vilket jag har. Får se nu ifall den är bra. :)


Sist ett klädesplagg, oversize tröja super mysig nu under hösten och vintern.

Tjena vi har höstlov







Vi har höstlov, och det har vi verkligen firat. Nu ska vi ut och grilla korv, dricka oboy och prata skit vilket vi är bäst på.
Jag har shoppat lite idag.. Kan visa upp mitt absoluta favorit köp imorgon.



Ser nästan framemot höstlov




Plugg

Måndagen gick jäkligt snabbt. Jag hade endast 2 lektioner i skolan och sedan slapp jag hem med Daniel. Under kvällen så läste jag en deckare i sträck 3h.. Höll på och somna hela jäkla tiden.
 
Idag har jag första och sista lektionen. Nu emellan ska jag plugga, kolla ph och träna.
 
 

Lördag






Maat





Heelg ❤️





😻

Hejsan, Larry och jag är ute på morgonpromenad i super fint höstväder. Det är ganska kyligt så ja har typ super mycket kläder på mig, och nu håller jag på och svettas ihjäl. 



Nejj

Alltså påriktigt, jag har försovit mig igen. Jag vill verkligen inte sitta hemma. Ååh va tråkit, jag vill ju till skolan. 






Vilken helg

Alltså vilken helg vi haft! Lite för lite sömn men annars helt super. 
I fredags så kom vi fram till skolan lite före tio på kvällen. Vi fixade oss snabbt och for sedan ut och dansa. Vi kom hem 3 tiden och så steg vi upp 7 på morgonen. Efter dusch och morgonmål for vi iväg på studiebesök till ÅA. Jag var riktigt bakis plötsligt vilket inte var så kul. Men det gick. 
Skolan verkade super och jag har faktiskt inget emot att flytta till Åbo längre. Efter studiebesöket höll vi på att dö av hunger så vi stack iväg på restaurang.
Efter att gått runt lite på stan utan att shoppa!! Så for vi tillbaka till skolan vi sov på och föröka sova lite, gick dock inte så bra eftersom det fanns vissa i rummet som plötsligt börja spela musik riktigt hårt. Man ba wtf ?!?!?! F u lixom.

På kvällen blev det sitz, så jäkla kul. 😄 jag hade tur och satt med trevliga människor. Efter sitzen for alla ut till Monkey och parta loss. 5 på morgonen somna jag och steg upp två timmar senare. Bussen hem var faktiskt riktigt najs fastän vi var sjukt trötta.




























Åboo

Jag älskar åbo. Har sovit tre timmar inatt, och är lite död. Men ändå. Skriver mer senare, men super stad.





Vasa

Nu är vi äntligen påväg. Detta veckoslut kmr bli såå braa. Shopping fest och vänner. Plus lite annat. 😅

Igår fick jag dessutom preliminärt resultat i hälsokunskap. Kan inte säga något annat än att jag är super nöjd och hade aldrig trott att min kunskap skulle ha räckt till det vitsordet. 😄





1 oktober 2015

Kom nyss på att det är 1 oktober idag. Helt sjukt, det betyder ju att hösten verkligen är här pårikigt nu. Fast mig gör det ingenting, jag har inget emot hösten. 🍁

Imorgon så åker vi från skolan först till vasa för att se en teater, efter det åker vi direkt från vasa till Åbo på abiexkursion. Kommer bli så kul! 😄 Dock så har jag det eviga problemet över vad jag ska ha på mig. Men det brukar ordna sig..




Woop woop

Godmorgon! Imorse har jag varit liite dum. Jag skulle kunna ligga och sova hos Nelli just nu. Men istället ligger jag i skolan och har hålpass för mig själv. Fram till klockan 11. -.- Någon som har tips på saker att göra? 




RSS 2.0