Alltså hur gullig får man vara

Larry har varit hos veterinären idag där han blev nersövd, han har ovanligt mycket hår som växer långt inne i hans öron så de var tvungna att söva ner honom för att få bort det. Nu ser han iaf super gullig ut med sitt lila bandage. 😍







Sommar2015

Jag har för mig att jag ifjol våras skrev ett inlägg av vad jag förväntar mig av sommaren vad jag kommer att göra, planer som är spikade och planer som jag ännu bara drömmer om. Dessutom ska jag bjuda på lite bilder från förra sommaren.
 
Det viktigaste och roligaste är ju förstås att jag fyller 18 år i slutet på maj. Att vara 18 öppnar en hel del nya dörrar som varit stängda och jag ser verkligen framemot det. 
 
Så kommer jag även jobba hela sommaren, jag hoppas att det blir möjligt att ta nån vecka ledigt så att man kanske skulle kunna åka på nån kort resa.
 
Sedan så ser jag verkligen framemot alla sommarens höjdpunker som te.ex Klacken, Jeppisdaga, festivaler, midsommar i kalajoki osv.. 
 
Jag ser verkligen framemot alla villa fester och bara villa mys med vänner.
 
En annan viktig sak som sker i sommar är att Dennis militärtid tar slut. halleluja för det lixom..
 
Att åka iväg på Weekend festival tsm med Anna, Elli och Nike ser jag även verkligen framemot. Kommer bli så otroligt kul.
 
Min födelsedagsfest, om den blir av. Jag är inte säker ännu på om jag vill ha en egen fest eller gå ut. Jag vill förstås vara med alla mina vänner men eftersom inte alla är 18 så blir det lite prolem.. Men ifall jag skulle ha en fest skulle det inte vara något problem, men det är väldigt oklart ännu. :)
 
Förstås så fyller även Nelli 18 år vilket ska festas riktigt ordentligt!
 

 
 

Måndag

Är hemma idag, vaknade med världens sjukaste hals och kunde inte prata jag hade dessutom sovit typ noll under natten. Känns som om jag aldrig blir frisk just nu. Har hela tiden problem med magen även fast jag var till läkaren och har fått medicin. 
Jag har dock inte legat och kollat serier hela dagen som jag ofta gör utan istället gjort skoluppgifter och skrivit en bokrecension samt läst vidare i fifty shades of grey. Tycker den är lite tråkig att läsa eftersom jag sett filmen men hoppas jag kommer igång med den nu igen. 
Ikväll ska jag och Lydia sköta kusinerna vilket blir kul. :)
 

Hejdå


💙

Mockarutor

Igår kväll bakade jag tre plåtar med mockarutor och ikväll ska jag och servera på nån konsert. Skulle verkligen inte vilja göra det nu eftersom jag är på väldigt dåligt humör och har varit ledsen hela dagen, men hoppas det går om nu då jag måste göra nånting..





Förkyld



Åh alltså jag har blivit riktigt förkyld, har en riktigt jobbig hosta.. Men för att tänka på annat ska jag nu skriva textkompetens. Sådär annars så har jag klarat av att ha godisstreik ganska länge nu. 😄💪🍬🚫

Grattiiiis

Idag så fyller vår älskling 10 år. Det börjar vara ganska länge sedan vi hämtade en liten valp från stockholm. 
Mamma och jag planerade Larrys firande igår och vi kom överräns om att ha frukost på sängen åt honom så som vi brukar ha åt alla som fyller. Larry blev super lycklig och ännu lyckligare då han såg all mat vi hade med. 
Grattis gullet! 💙




Bilskola

Lika roligt som vanligt.



Halleluja

Alltså morgonens morgonmål är nästan att dö för. Ungefär tusen år sedan jag käkat så mycket till morgonmål. 👏



Shopping






Torsdag?

Känns helt sjukt att det är fredag imorgon! Den här veckan har gått helt sjukt snabbt. Men det passar mig bra, måndag tisdag gick åt att endast läsa på föhör och onsda, torsda har jag bara gjort ingenting. Imorgon ska jag kanske (?) till stan med Anna och Toffi, men få se.. Jag är väääldigt shopping sugen men är vääldigt utan pengar. 😔 Dålig kombo.



Bestis

I lördags hade jag en av mina bästa kvällar på länge. Ibland behöver man faktiskt vara tillsammans med goda vänner och inga pojkvänner. Den kvällen kommer jag inte glömma på länge! 







Bokmal

Bokmal kallades jag i lågstadiet, en av min största hobbyer var att läsa böcker. I högstadiet så fick jag andra intressen och tiden för att läsa böcker blev mindre. Nu under period fem i gymnasiet så håller jag dock på och tar igen. Är nu inne på min andra bok och den här gången är den på finska. Hittills har det gått riktigt bra att läsa! 


Mina sköna "byxor" jag hade på mig idag. 💕

Psykologi

Idag har jag inte gjort någonting förutom pluggat psykologi och varit ute med mamma och Larry. Jag har verkligen noll inspiration för den här kursen, vilket har resulterat i att jag inte kommer ihåg något alls från lektionerna. 



#cool


Åh jag hittade så snygga brillor i stan i förra veckan, men eftersom jag har ett par hjärtbrills från förr så lät jag bli och köpa dem. Dessutom tkr Dennis de är fula så lite får jag respektera hans åsikt..
Men sjukt coola är de!!

❤️




Helgen

Helgen har gått snabbt som vanligt. Idag har jag inte varit i det bästa skicket.. Har dessutom sovit 3 timmar på dagen så få se om jag får nån sömn inatt.
Igår kväll umgicks jag mest med Nelli & Hanttu, och jag tyckte iaf att vi hade super roligt. Kvällen gick väldigt snabbt kan jag säga..
Såklart har jag varit en hel del med Dennis också, nu ska jag vara utan honom i 6 dagar, alltså det här med militär är super jobbigt! :( 
 
Ibland är saknaden väldigt stor.. Gnistas Pikku-G, Emil. <3
 
Kolla in detta vackra huvud. Åh <33333

Otur

Ikväll har jag varit lite småsur, skulle ha ridlektion idag men hade inte fått något meddelande om att lektionen flyttats fram så jag kom till stallet i onödan. Nåja nu istället har jag iaf fått städat och  snart kommer mamma hit på te mys. 

Hittade den här bilden på min telefon, riktigt gullig bild. 😘

Usch..




Träningsvärk

Alltså jag har så mycket träningsvärk i benen idag. Eftersom jag börjat mitt nya liv så har jag även börjat motionera lite mer, förhoppningsvis håller det i sig också. Under veckan som gått har jag iaf gymmat 2 gånger vilket är ett bra framsteg från att ha gjort typ noll. Fredagens ridlektion har även gjort sitt och jag har riktigt sjuka innerlår av att rida en häst på 180 cm i mk..
Jag har klarat av godisstreik i en vecka nu. Känns bra och jag ska verkligen hålla det den här gången. Då jag gick i femte glass så godisstreikade jag i ett år. Då fick jag som belöning vara med i Polluxbokklubb vilket jag tycke var en super deal! :D
Nu gör jag det för min egen skull och för att slippa mitt otroliga socker beroende. Så varje gång jag blir sugen på något sött äter jag typ en morot eller ett äpple. Fungerar helt okej. 
Nu ska jag iväg och sova och läsa en bok, det är typ det ända jag gjort hela helgen..
 
 
Och saknat honom.

Härligt väder

Idag är vi på besök hos kusinerna, super fint väder är det också.



Alltså igår

Kolla in den här bilden och jag lovar er att ni blir vääldigt sugna på det som finns på bordet. Så jäkla gott var det, roligt dessutom att sitta och prata med vänner. ❤️



Stan

Nu är vi påväg sådär lite random till stan. Lydia ska göra ett till hål i örat och jag hoppas på att hitta tränings kläder.
På mig idag har jag mina nya favorit jeans.



Lååååång skoldag

Idag har jag haft skola från 8 till 5. Usch blää!! Dessutom har jag kämpat med finskauppgifter nu under kvällen och det  går inte alls bra. :(



Äntligen!

Nu äntligen är alla mina prov skrivna från förra perioden. Skönt att kunna tänka på något annat nu i ca 3 veckor tills nästa provveckor börjar..
Jag ska iaf läsa igenom tre böcker under den här perioden så en hel del har jag att göra..



"Plugg"

Ikväll skulle jag plugga med anna. Gick inte riktigt som jag tänkt, men fick iaf gjort några uppsatser och matteläxan. Borde dock ha hunnit läsa igenom alla finska ord, hann igenom ett kapitel av 8 och jag kan dom inte äns.
Får försöka göra så mycket som möjligt i skolan, för imorgon kväll har jag körkortsteori. Inget jag riktigt ser framemot..

Min "nya" klocka. 😻

Besviken

Fatta besvikelsen då jag såg den här bilden på nätet.

Jag har alltid trott det är en stor, men så var det tydligen inte...

Revyn över för iår




RSS 2.0