Lördagskväll

Blev en längre kväll hos kusinerna än väntat. Vi har lekt, ätit, plockat hallon, hoppat på studsmattan.. Nu ska jag och Enya snart åka iväg hem. Imr blir det powerpark. Kul, nånting extra för i sommar...


Godmorgon

Nu är jag på gott humör. Larry och jag är ensamma hemma och har nyss ätit frukost på terassen. Så ska vi sola tills dom andra kommer hem och jag far iväg och sköter kusinerna. Imorgon blir det föresten antagligen powerpark, kuul.


Lugnhelg

Lugn helg framför.

Ska bli så skönt. Jag har dessutom gått upp flera kg under senaste 2 månaderna, speciellt pga all alkohol. Men även tack vare en slapp diet, för mycket socker och glass och för lite motion. Så nu har jag börjat sockerstrejka för att komma tillbaka till en mer hälsosam kost.. Började i måndags och känner redan att det går mycket enklare. Ingen frukt och inget socker, bär har jag dock ätit.

Tillbaka till helgens planer, hoppeligen far vi med tjejerna till villan ikväll och imorgon så är jag barnvakt åt kusinerna. Har inga planer för lördagskvällen förutom att det INTE blir fest..

Hoppas på bra väder och snälla barn till helgen.

 

Anttila

Hejsan, idag efter jobbet åker jag och Linn iväg till Anttila för att fynda. Anttila har ju ansökt om konkurs och nu idag börjar rean. Hoppeligen hittar vi kökslampa, köksredskap och kanske lite inredning. Till mig själv funderar jag på att kanske köpa nåt billigt smink. Jag har under juli shoppat noll kläder. Som på riktigt. Jag har lyckats spara det jag planerat vilket är bra, och har även lite över som jag tänkt spendera idag på sånt jag faktiskt behöver till lägenheten.

Funderar på att köpa den här klockan, så jäkla cool. Helt svart.

Ont i ryggen

Har fått ont i ryggen av de senaste dagarna då jag legat ett par timmar på skarp mark om dagen. Alltså solat. Har ont alltid nu som då och speciellt då jag ska sova på kvällarna. Nåja, det går väl om nu snart då kylan kommer tillbaka.

Idag efter jobbet så sprang jag bara efter mina simkläder och körde iväg till villan. Där har jag legat hela kvällen. Så skönt och härligt. Läst bok och bara fått ta det lungt. Nu ska det städas lite och sedan sovas, ska upp tidigt imoron.


måndag

Måndag, efter jobbet stack jag direkt iväg med Julia till deras villa. Vi satt på bryggan och solade, simmade och chillade. Riktigt härligt väder och sällskap. Nån gång efter sju så for vi iväg och hämtade hennes hundar. Resten av kvällen satt vi och käkade på deras terrass. En helt perfekt måndag på så sätt. Jag fick glömma mitt dåliga humör och tänka på annat.


Fredag imoroon

Så jäkla härligt med veckoslut snaart! En av sommarens bästa veckoslut har vi dessutom framför oss, super härligt! Efter jobbet åker jag direkt iväg till Nellis, så ska vi förfesta och fixa oss tillsammans. Super kul! Nu ska jag packa klart det sista och sedan sova, vi hörs 😘


Namnsdag

Jag har tydligen namnsdag idag, fått två gratulations meddelanden. Hihi, visste inte att man brukar gratulera folk på namnsdagen. Men namnsdags traditionerna är vanligare hos finska finländare tror jag. Men kul att folk kommer ihåg mig!


Roligt

Fy vad roligt vi hade det igår kväll. Vädret blev fint till kvällen och det var faktiskt helt ok varmt.


Kokkola

Har nyss hämtat Lydia och mamma från tågstationen. Fick en superbra gåva från båten. Nytt puder, härligt.

Nelli kommer snart hit och så ska vi fixa oss tillsammans inför kvällen. Lite senare kommer ett gäng tjejer hit på förfest. Kul! Dessutom håller det på och blir bättre väder. Fruktansvärt efterlängtat!


...

Hade inga planer alls för ikväll. Köpte en fazers chokoplatta och så var jag på en promenix. Käkade upp hela plattan SJÄLV medan jag kollade på youtube... Haha. Sedan så ringde Julia och jag umgicks nån timme med henne. Helt ok kväll, nu ska jag sova så jag orkar imoron. 😎


Hejsan

Helt sjukt att det nu redan är fredag. De två senaste veckorna har gått så sjukt snabbt! Skönt med helg, vi får hoppas på bättre väder än vad de lovar.. Jag tänkte skriva lite om hur det går just nu sådär överlag.

 

1 Juli fick jag då alltså veta att jag kom in till en skola. Jag blev förstås sjukt glad eftersom det var skolan jag hade på första plats och velat plugga på sedan jag gick i sjuan. Men efter den första glädjen började det mindre roliga. Stressen över var man ska bo och hur man över huvudtaget ska ha råd att plugga. Eftersom jag levt i tron att jag kommer ha ett mellanår och jobba så har jag inte sparat knappt något alls.

Lägenheten då, fy usch vilket stressande. Jag är säker på att jag inte är den ända som stressat över det. Men det är verkligen stressigt och jobbigt och noll kul. Lägenheterna far så sjukt snabbt just nu. Hur som helst så fick vi tillslut skaffat oss en lägenhet med Linn, vi bor i en trea på ett bra läge. Lägenheten är i ok skick, när vi inrett och flyttat tror jag det kommer bli riktigt mysigt.

 

Speciellt under förra veckan så har jag angstat och stressat så mycket så har inte helt enkelt haft ork att blogga alls. Nu blir det dock hoppeligen ändring på det! Den här veckan har gått så sjukt snabbt att jag knappt fattar att det faktiskt är fredag idag.

 

Vi hörs senare, tänkte faktiskt uppdatera er om vad vi hittar på ikväll. 

 

Lite uppdatering

Hejsan, har uppdaterat väldigt dåligt här på sista tiden. Det har hänt en hel del som jag borde skriva om i ett senare inlägg, allt med flytten osv.. Efter chocken att jag kom in till skolan så har jag faktiskt varit lite nere och inte orkat bry mig i något annat än att hitta en lägenhet.

Förra helgen var hur som helst super tillsammans med Nelli, fy va sorglit att vi ska flytta till olika städer. 😭 Vissa människor har man bara alltid så fruktansvärt roligt med. ❤️


Lägenhet

Vi har skrivit under paprena och flyttar ihop i höst. Guu va kul vi ska ha!


Usch

Fy vilket juliväder vi har, 12 grader varmt och regn. Behöver iaf inte vara sur över att inte kunna ligga på stranden.

Vi har föresten hittat en lägenhet, på fredag skriver vi under papren! 😄

Gonatt

Nu ska jag försöka sova bort den här huvudvärken som jag antagligen fått av att stressa aldeles för mycket idag. Tror det fixar sig imorgon, nån lägenhet måste vi ju hitta! Gonatt säger jag och bjuder på en super fin bild på Lillasyster sol blev konfirmerad i söndags.


Lägenhet

Usch vad jag stressar för det här med lägenhet! Telefonen har gått het idag. Planen var först att jag och Linn skulle åka och kolla på lägenheter på fredag, men nu under dagen så har jag insett att om vi väntar så länge har vi knappast något att kolla på kvar då.. Så vi bestämde oss för att jag åker och ser på lägenheter tsm med mamma och pappa imr och tar super mycket bilder och filmer och skickar åt Linn. Har inplanerat 3 st hittills som vi ska se imorgon och så möjligen 2 till. Jag och Linn har ändå ungerfär samma krav så jag tror nog jag vet ungefär vad vi vill ha..
 
Åh vad jag väntar på att vi ska få fixat lägenheten, då kan vi äntligen slappna av..
 
 
 
 

Konfirmation

Idag har lillasyster haft sin konfirmation. Jag och Valter som varit ute och festat igår natt mådde inte så bra i kyrkan, mem vi klarade oss. Festen gick bra och maten var god. Lydia var dessutom super fin ❤️


Klacken 2016

Så var klacken över för iår. Hade en kul förfest och trevlig kväll på klacken. Träffade sjukt mycket människor vilket alltid är kul!


Omagaaad

Jag kom in på Hankkeen!!! Är så sjukt överraskad och glad. Funderade på att strunta i inträdesprovet eftersom jag kände att jag inte läst tillräckligt, vilken tur att jag inte gjorde det! Blir inget mellanår för mig nu!


RSS 2.0