Frågestund

Tänkte köra en frågestund, har aldrig innan haft. 
Det går ut alltså på att ni frågar alla möjliga roliga frågor.
Så ska jag försöka svara på dessa frågor i ett enskilt inlägg. :)
 

Skor

Skor är något väldigt många tjejer är beroende av. Att ha ett par snygga skor till en outfit gör ju lixom hela grejen. Skor är viktigt. Därför så behöver jag fler. Även fast jag egentligen kanske inte riktigt skulle behöva. Men om man tar hand om sin shopping ekonomi själv, får man ju faktiskt välja vad man vill lägga sina pengar på.
Till er som är lite som jag, vill ha mycket men har inte riktigt råd. Läs gärna inlägget, lär er tänka för. ;)
 
Skor är snyggt, trenderna byter och dom skorna man köpte förra hösten är inte alls lika inne iår. Ett vanligt problem för oss. Vad ska man förhindra för att inte hamna i den fällan där man har ett par skor man absolut inte längre vill använda.
 
Man kan ju alltid satsa på billiga skor. Det förstår ju alla att man får fler par då, och det är kanske inte lika farligt ifall man inte vill ha dom nästa höst, eller om ett par veckor. Ekonomiskt på kort sikte är det såklart ett smartare val.
 
Istället för att köpa ett billigt fake läder skopar kan man förstås köra på ett ordentligt par. Läder skor med bra passform och ordentligt gjorda men 3 gånger dyrare än den billigare varianten. Det känns som om plånboken ramlat ihop, men det kommer löna sig!
 
Oftast är den dyrare skovarianten också mycket snällare åt din fot. Ifall du ska köpa skor du vet du kommer använda länge och mycket, tänk noga efter så du inte hamnar där i fällan och bara använder dom en kort stund. Vill jag ha domhär? Kommer jag faktiskt använda dem? Är det skor jag tänker använda mycket? - Ifall svaret är ja, kör då på det paret som är lite dyrare men med bätre kvalité. Det lönar sig.
 
Såklart behöver inte den bätre varianten alltid vara dyrare, men tyvärr är det ofta så. Jag vill inte heller ni ska tro att jag tycker man bara ska köpa skor av det bästa märket osv. Såklart köper jag också billiga skor ibland, men jag har faktiskt lärt mig att tänka på kvalitén lite också. ;)
 

Tjejer

Tjejer som går runt och känner er dåliga pågrund av er vikt. Kolla in dessa bilder. 
 

<3

Anna du e bäst! pusspusspuss 
 
 
 
 

Hästfeber

Något som jag nu verkligen är inne och ivrig på igen är ridningen. Vilket är jätte kul! Dock så skulle jag vilja ha egen/foder häst för att träna och tävla mer. Men det finns så otroligt dåligt med stallplatser här.
 
Jag vet flera som tycker man inte ska skaffa häst då man börjar gymnasiet. De tycker man ska satsa på läxor och prov helt, istället för att dela upp tiden mellan läxor och hästan 50%/50%. Jag vet att jag skulle hur bra som helst ha tid med häst under skolveckorna. Denhär perioden är kanske lite knapp, men det går alltid att planera så att man hinner med allt.
Att man ska ge upp sina drömmar för att man går i gymnasie tycker jag låter helt sjukt. Satsa på det man vill istället, det går alltid att kompromissa.
 
Lite blandade hästbilder.
 
 
 

Söndag

Läx-söndag. 
Jag har ord i 4 ämnen, vilket är en aning jobbigt. Men jag ska iaf försöka läsa igenom dom alla. 
Imorgon får jag ta tag i lite jobbiga saker, vill bara få bort det nu.
Vet inte om jag ska nämna det här bloggen, får se.. 
 
 
 
 
 

klart

Gud vad tjejer kan vara SLÖA på att fixa sig.. Tror jag ska ge upp med mamma & syrran..
 
 
 

Sminkning på G




Städning

Jag håller på och städar mitt otroligt råddiga rum. Fattar inte hur jag kunnat sova här äns.. Nu ska det hur som helst bli ordning på dethär. Jag har hittat kläder jag glömt bort att jag har, bra med lite variation. :D
 

Lördagmorgon <3<3<3

Älska denhär dagen. 
Vakna lite efter 11 imorse, steg upp halv 1. Så otroligt skönt att bara ligga under täcket och läsa bok. Läste klart den sista boken i serien Vampire Academy, så otroligt bra. - Bästa böckerna jag läst.. och jag har läst många.
Gårkvällen var helt okej, först mysig taco mat me syrran och mamma. Sedan for jag ut me Julia och träffa folk.
Skönt att slippa tänka på tråkiga greijor nu en stund iaf..
Ikväll ska jag kanske ut och äta me mamma & syrran. Mysigt med bara tjejer hemma. :)
 
 

myser

Ligger och myser tillsammans med Larry innan ridlektion. Ska bli såå kul att få rida igen. :D



Så arg

Jag har nog inte varit såhär arg förut. 
Imorgon tror jag vi kommer fundera på att gå vidare med polisanmälan.
Nu ska jag försöka få lite sömn, har inte klarat av att göra skoluppgifer eftersom jag bara skakar av frustation.
Jag är ARG på riktigt nu :@
 
 

Skofixning

Har äntligen tagit tag i en lite tråkig sak som borde ha gjorts för länge sedan. Nämligen tvättat mina converse och smörjt mina favorit boots. Jag hoppas verkligen att conversen kan bli rena igen. De har varit ganska så otroligt smutsiga nu en längre tid. Men jag brukar lyckas ganska bra med att tvätta dom.. :)

Brukar börja med att ta bort snörena och binda dom till små tussar och slänga dem i tvättmaskinen. Så ska ju förstås skorna dit också.
Tvättar "tvätten" i den såkallade handtvätt kateogorin.
Efter den tvätten så blandar jag vatten och klor eller heter det klorit(?) och sätter skorna i blöt där.
Sätter på mig handskar ( viktigt!! eftersom kloret kan irritera huden ). 
Med hjälp av en skarpare borste så försöker jag få bort fläckar. 
Då jag är nöjd så lämnar jag ännu skorna i blöt en stund.
Resultatet brukar bli bra.. 
Kom ihåg att inte tvätta färgade converse med klor, eftersom det bleker tyget.


Mina älskade boots fick sig ett tjockt lager med härlig skokräm. ;)

Issue 1.3

Ett av mina favorti klädesplaggs märken är Issue 1.3 som nu bytt namn till Notion 1.3. Jag har bestält mina kläder från det märket via Nelly och det har fungerat riktigt bra. Nu har dom dessutom en ny kollektion som är riktigt riktigt snygg!
 
Mitt favorit tyg - spets, i en härlig modell. Kan det bli bätre? :D Nu finns den tyvärr endast i svart i S storlek, men när dom får in den vita i rätt storlek så ska den bli min! :3
 
 

F*ck

Sista slitet i den här perioden går bra. Jag kommer inte äns ihåg hur man skriver en recension. Den ska vara inne imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Att googla på hur man skriver en recension går inte heller, står olika på alla ställen och det blir bara konstigt om jag ska försöka göra efter en mall. Blää. Som tur så finns Anna och hjälper mig med akut hjälp. <3 Har dessutom prov imorgon som jag inte läst alls på än. Bra förberedelser alltså. Ne- nu ska jag försöka skriva klart..
 

Riktigt smart

Anna och jag var via biblioteket under sista rasten, jag hittade sista boken i min favort bokserie. Vilket egentligen inte var så smart. Nu sitter jag här och läser en bok då jag borde läsa på musik prov och skriva konsär resension. Har hunnit lite över 100 sidor, och den är bäst..
 
Sådär annars så har vi nu gått en period i skolan, vilket betyder att vi endast har 5/6 kvar. ;) Nästa period kommer bli otroligt tung, med massa språk och fulla dagar. Men jag lär nog stå ut.
 
 

Tisdag

Chill dag med massor av lektioner och skoluppgifter. Tror det kommer bli lite tröstätning av ben&jerrys ikväll. Nu ska historia uppgiften göras klar, får typ ingen hjälp av Daniel som bara sitter och spelar på någon dator, ;(
 

Hemma

Efter skolan åkte jag direkt till fasters, och kom hem nu först efter 10. Därför har jag inte bloggat. Imorgon har jag jag full skoldag och det lär inte bli så roligt, som tur är det i slutet av perioden nu..
Imorgon ska jag försöka att inte försov mig.. Har lyckast med det dom 3 senaste skoldagarna. Håller på och blir immun mot alarmsingnalen.. 
Nu ska jag nana, ska blogga bätre imorgon. :*
#nattinatt
 

skön.com

 

Kusin vitamin

Jag är och busar tillsammans med mina söta kusiner. Vi ska nu leka doktor, roligt värre! Här har ni några charmiga bilder. :*







love

 
 
 
 
 

konsär på hög nivå

I fredags på kvällen så var jag tvungen att gå på nån konsär i Karleby. Man måste ha gjort det för att få godkänt i första musik kursen. Konsären var helt okej.. Efter det hamna ja en stund i Nedervetil. När jag sedan kom hem stack jag iväg till en ganska tråkig hemmafest. Haha, jag satt mest på datorn. ^^
 
I lördags så var jag som servitör tillsammans med Anna, Milla och Axel på ett 40 års kalas. Det var riktigt kul, men jag vill nog inte jobba i framtiden som servitör.. x) Efter 2 tiden så var jag riktigt trött och somna på en soffa.. Så typiskt jag. Hahah. Dom andra festade som mest då så jag missade förstås det roligaste men så är det.
 
Idag så vakna jag upp hos Nellis, har försökt läsa på tyska prov och gjort Historia powerpoint presentation tsm med Daniel. Vi har faktiskt fått ihop ganska många sidor tillslut. :D Bilderna i förra inläggen får ni skatta åt, det har jag och Anna iaf gjort, hahaha! Vilka minnen man får då man kollar på gamla bilder. :D
 
 

Bjuder på sköna bilder


















Yolo























Godnatt

Klockan är myycket och jag ska sova.. Återkommer med det som skett idag. Pussånattinatt



Börjar dåligt

Kan inte direkt säga att den här dagen heller började riktigt bra. Försov mig igen så jag hade 15 minuter på mig att duscha, föna, sminka, ja allt som hör till att göra på morgonen.
Första lektionen hade jag den tyngsta jumppa lektionen hittills. Är helt sjuk i röven fortfarande.
På matte fortsatte det inte heller så bra, fick ALLT fel i nåtslags oviktigt förhör..
Puss på er, hoppas ni haft en bätre morgon! :*
 

Topi

Ikväll red jag för andra gången ponnyn Topi. Jag hade lite problem först i uppvärmningen, min arm var inte alls i skick. Kändes som om den va sträckt och direkt jag försökte böja hästen lite eller nåt med högerhand så gjorde de ont från nacken till armen. Gick som tur bätre efter en stund även fast det var lite jobbigt. Jag brukar aldrig klaga på nått som skavar eller liknande när jag rider men den här gången sa jag faktiskt åt Nina om det så hon skulle fatta ifall jag inte kunde kräva så mycket av hästen den här gången. Vi hoppade lite små hinder och red över bommar. Lilla unga plutten Topi var rikigt duktig och verkade gilla läget. Så söt e han. Kändes lite som om jag fick vara hans mamma. :3 Haha. Nemen sjukt gullig och härlig 6 åring är han. Galoppfattningarna lyckades också bätre den här gången än sist, troligen kommer jag rida honom nu snart igen. :)



Boknörd eller nåt i den stilen

Ni som känner mig, eller går i samma skola som jag kanske har märkt att jag suttit med en bok framför näsan nu under 2 dagar. Jag har nämligen läst den sista boken ( eller jag trodde det var den sista ) av serien Vampire Academy. Boken har jag nu läst igenom på 3 dagar den har över 500 sidor så ni kan förstå att jag suttit ganska så FAST vid boken. Jag trodde som sagt att det var sista boken, och när jag läser sista sidorna eller kapitlen blir jag såå besviken! Jag trodde ändå att det skulle svänga på slutet, vilket det verkligen inte gjorde. Det blev bara värre. Haha, jag fick nästan panik och hittade som tur på nån av dom sista sidorna där det stog att nästa bok kommer ut 2011. Alltså måste den finnas i biblioteket. Men ändå var jag tvungen att ringa och fråga Anna ifall det stämde att det fanns en bok till. Hon hade bråttom men hann ändå lugna mig lite, så nu kan jag nog åka och rida lektion + läsa lite på tyska provet.
Men påriktigt tycker jag ni alla ska läsa dom här böckerna! Det finns tydligen 6 stycken av dem och dom är helt bäst! Helt klart bästa böckerna jag någonsin läst. Dessutom finns det tydligen också filmer? Men jag tycker ni ska läsa böckerna först för dom är så otroligt bra.
Gå och låna eller köp den första boken i serien och jag kan garantera att efter 50 sidor är ni fast. ;)
 

Dagens

 
 

Regniga dagar

Idag är det jobbigt väder. Bara regn och blåst. Min dag började dessutom riktigt bra med att jag försov mig och missade sista lektionen innan prov i Tyska.
Har en lektion kvar i skolan, sedan snabbt hem sköta hundarna och byta kläder för att åka till stallet. Roligaste på hela veckan! Haha känns verkligen som då för 8 år sedan då jag börja rida och bara läängtade till stallet. På den tiden då det var roligt att mocka, då man kunde vara flera timmar i stallet och bara putsa utrustning. På den tiden man hade massor av drömmar om hästar och ponnysar man skulle köpa då man blev större. Man kunde stå i en timme och bara borsta en häst, fläta manen och mysa.
Verkligen en härlig tid i livet.
Nåja tillbaka till nutid, under kvällen kommer jag också plugga tii nästa veckas tyska prov.. woho
Dagar som dessa saknar man Thailand..
 

Onsdag

Mina dagar är väldigt ohändelserika. Det händer ingenting extra. 
  • Vakna lite efter 6 på morgonen
  • Börja skolan 8
  • Sluta skolan 3
  • Komma hem lite före 4
  • Fixa mat eller göra annat onödigt i nån timme
  • Mata Larry och gå ut med han
  • Mata farfars hundar
  • Göra något onödigt 
  • Klockan blir 9 och jag är helt trött
  • Lite efter 10 somnar jag
Så jag har inte så mycket speciellt att blogga om. Känner att jag bloggade mycket bätre förut? Besökar antalet har sjunkit en del, men det är helt klart mitt fel eftersom inläggen blivit så tråkiga. Ja - jag är medveten om det själv också och ska försöka skärpa mig.
Nu som näst på mitt "onsdagsschema" så ska jag ut med Larry och sedan fara iväg och mata farfars hundar. Bra med friskluft iaf. 
 
 

Hundar

Nu har jag matat tre stycken nöjda hundar. Jag tar hand om farfars hundar nu då de är bortresta. Larry och jag är som bäst ute på en mysig promenad i höstvädret. Blev en väldigt punktlig text, haha..










Miley Cyrus

Mileys nya låt Wrecking Ball har över 105 000 000 visningar på 1 VECKA! Låten är riktigt bra, musikvideon kanske inte den bästa.. :P


Klarade det

Jag klarade mitt första historia prov! Känns riktigt skönt nu efter. Egentligen var det inte så svårt, men jag glömde nog ändå en hel del saker. x) Gick helt okej ändå. Nu har jag ett hålpass och sedan hem. :*
 

Hiss eller diss ?

I fredags då vi var till stan så skulle jag köpa ny ögonbrynspenna och nåt annat smink. Så kom jag i sista stund på att jag verkligen behöver en ny mascara. Jag hade ju såklart då lite bråttom att välja. Finns ju tusen olika att välja på... Tillslut så tog jag bara en som såg snygg ut. Det blev en mascara som heter Wild Mega Volume från märket Max Factor. Redan namnet låter ju riktigt fräckt. ;) Nu har jag testat mascaran två gånger och är riktigt nöjd! Jag brukar själv gilla dom skarpare borstarna och den här är mjuk, men jag tycker ändå den är riktigt bra!
Så min nya mascara får ett stort hiss av mig.

Mir mannen

I lördags så red jag Annas stoora häst Mir. Först gick det inte så bra, brukar alltid vara så först. Men efter en stund gick det riktigt bra, specielt i galoppen. Otroligt sjuka muskler får man efter att ha ridit Mir. Även fast det inte kanske känns så farligt under ridningen, men efteråt.. Här är några kassa mobilbilder..
 

Historia prov

Håller på och pluggar till mitt första prov i gymnasiet. Det går sådär..
Ska blogga mer om helgen senare. Nu ska jag försöka läsa lite till.
#skola #är #tungt
 

Kalas på hög nivå

Annas säng rymmer ändå ganska många.. :)



Just nu








cute














Hoppsan

Glömde allt som har med blogg igår efter ridningen.
Jag red en häst som heter Helmi igår. Har ridit henne en gång innan för kanske 2-3 år sedan och jag kommer ihåg att det gick allt annat än bra. Som tur så har jag utvecklast i min ridning en aning sedan det och igår så gick det rikigt bra.. Helmi är en STOR ardenner / torghäst korsning. Så ni som håller på med hästar han förstå att det är inte det lättaste att jag 160 cm lång sitter på en häst som väger 800 kg.
Nu har jag typ hålpass och ska snart till mat.
#tgif





Chilldag

Hade endast två lektioner idag. En klockan 8 och den andra klockan 2.. Bra där. Så timmarna emellan satt vi på läktaren och kolla fotboll. Riktigt chill. Sista lektionen hade vi jumppa och jag blev helt slut. Nu har jag dessutom ridlektion, kommer vara rikigt död efter det. Det är vad jag gjort hittills. Ska blogga mer efter ridningen. :)





Kärlek till den här dagen

Den här onsdagen har varit bästa onsdagen på länge. Jag har gjort typ ingenting alls. Kollat serier, varit ute med hunden. Dessutom klarade jag frestelsen av att köpa ben&jerrys och istället för att äta glass med hur mycket kalorier som helst, käkade jag äpplen & morötter. Nästan lika gott. ;)
 
 

Vampire Diaries

Jag har hålpass och kolla Vampire Diaries avsnitt. Det börjar bli riktigt spännande. Egentligen borde jag göra matte läxan. Lite lat idag?
Till er alla som söker serier att kolla så rekomenderar jag absolut The vampire Diaries & Grey's Anatomy. Mina favoriter! Sedan så gillar jag också Gossip Girl, men jag antar att de flesta av er har kollat den serien redan. ;)
 

Bloggbråk på #högnivå

De flesta som läser dom "stora" bloggarnas bloggar har säkert märkt vad som är på gång nu. Ägaren av den stora skvallerbloggen som också heter skvallerbloggens.se har blivit avslöjad eller vad man nu ska kalla det. FLERA stora bloggerskor har nu gjort ett inlägg och visat bilder på hur den här tjejen Sara emelie Persson ser ut. 
Jag vet inte själv riktigt på vems sida jag ska stå. Jag tycker skvallerbloggens.se har varit underhållande att läsa, men ibland har man nog tyckt lite synd om bloggarna hon skvallrat om.
Bloggare som satt bilder upp på Emelie är t.ex Dessie, Kissie, Paow, Paulina dessa är kanske dom största. Dethär kommer nog troligen bli en polis sak så det lär bli intressant att följa hur det går.
Lite överdrivet tycker jag, men så blir det om man gör dom stora sura.
Är man med i leken, får man leken tåla.
 
 

Tråkig blogg idag

Ja, min blogg har inte varit så speciellt rolig idag. Jag har varit ute med hunden lite längre + varit ett varv med pappa till farmor och farfars. Det är ungefär det jag gjort idag + alla jäkla läxor. </3 
Tyskan håller på och gör sönder mig.. Dessutom har vi musik presentation imorgon och jag är helt otroligt trött redan innan klockan tio.
Men snart är det helg. Jag lever för helgen, yolo.
 
 

skola
Igår hade jag massor med plugg. Idag har jag lika mycket. Nästa vecka börjar dessutom prov veckorna. Jag har massor med arbeten som kommer att behöva lämnas in nu snart. Tänk snart är första perioden över. 
Nu ska jag käka middag och sedan hämta en ben&jerrys för att klara av allt plugg.
Tur att Ben&jerrys finns där när man verkligen behöver det.
 

Bra där

Jag lyckades missa sju bussen så fick gå in tillbaka och sova en halvtimme. Blev bara tröttare av det.. Sitter nu i åttans buss och den är heelt full, lite jobbigt.




För att se en positiv sida i det så fick jag läst lite mer till historia förhöret. :)))

Hästtjej

Var på en kvällsridtur ikväll i skogen. Riktigt mysigt.





Bildär

Syrran och jag knäppte lite bilder då vi var i Kalajoki. Riktigt mysiga bilder med härliga färger!
 

Favorit just nu

 
 
Lyssnar på den här låten om och om igen hela tiden. Jag har ett historia förhör imorgon + massa andra skoluppgifter så den här dagen kommer innehålla plugg. Eller jag ska iaf försöka plugga.. 
Skoldagen gick snabbt idag sådä btv.
 
Ska försöka fixa ihop ett antal blogginlägg också. :) #puss
 
 
 

Angry Birds

Daniel godisstreikar och äter ändå godis.. Hur ska det riktigt gå ihop?
Vi har det riktigt roligt på historia..
 

PN

Efter tävlingen käkade vi riktigt god lax och sallad. Så delade vi på en ben&jerrys och anna har nån ny taktik att man skär lixom genom hela burken så man får två delar och tar en på var. Den iden fungerade helt okej :D Efter glassen så låg vi helt döda i annas säng och lyckades somna, bra där. Jag vaknade dock med världens ryggvärk. ALLT tar sjukt, jag kan knappt göra något.. Riktigt mystiskt och jobbigt. :/ Men hoppas det går om lika fort som det dök upp. Nu ska vi kolla film, pusspuss.
 
 

Tävling

Jag har varit på hopptävling med Nelli hela halva dagen. Det gick riktigt bra för henne och mir! Mysig och tung dag.





Annas jacke var gullig som följde med på tävling. O:)

Anna och mir kom andra i 115. :*


Kronoby

Av någon konstig orsak så hamnade jag i Kronoby ikväll. Nåja, får sova över hos Annas nudå. Mysig kväll i tv soffan och i en "snygg" bil. Nåja, nu ska vi två sova. Updaterar mer imr :*
Jo, dethär är våra skönaste sidor. ;)
Bilder är från förra året.. :D

Klädvalsproblem

Jag ska ju på typ släktkalas nu idag. Nu har jag vääldigt svårt att hitta något att ha på mig. Klänning eller byxor? Beslutsångest kallas det..
Känns som om mitt klädskåp är tomt. :(




NU ska jag ut




Skola

Fjärde skolveckan är över nu. Ifall jag räknat rätt? En månad i gymnasiet alltså (nästan). Jag ska nu komma med mina åsikter till er 98:or och yngre som har valet framför er, om ni ska fortsätta till gymnasiet, yrkes, mellanår efter nijan?
I början på nijan hade jag ingen aning om vad jag ville vid skolårets slut. Pågrund av det var jag också väldigt öppen för alla olika alternativen. Ärligt ville jag gå på riktigt många olika linjer under året. Frisörlinjen? Kosmetolog? Merkonom? Basecamp? Närvårdare? Gymnasie? Ja, jag tänkte på väldigt många alternativ. Jag har under hela högstadiet haft ett sådär helt okej betyg, så jag hade nog sluppit in till de flesta linjer tror jag. Ändå valde jag gymnasiet.
Gymnasie i Finland är nog ett bra val för dig som inte riktigt vet vad du vill göra. Dessutom får du 3 år till på dig att fundera och kan efter detta studera vidare på högskola. Såklart kan du studera vidare efter yrkes också, men då har du ju redan valt ett område du rör dig mellan och kan t.ex inte studera till lärare eller läkare efter yrkes. Det finns många utbildningar som kräver gymnasiebetyg. Det är nog största orsaken till att jag tillslut valde gymnasiet. Att ha mer att välja på om 3 år. 
Men att gå i gymnasie är inte lika enkelt som yrkes. Då menar jag med plugg & läxor osv. Det är såklart olika från linje till linje, men det är ändå helt säkert att de som går i gymnasie har mer plugg än de som går i yrkes. Jag själv kan ärligt säga att jag inte gjort så mycket läxor i högstadiet. I lågstadiet hade jag alltid gjort alla läxor. Men då jag började sjuan blev min mamma sjuk. Under den tiden så gjorde jag inte så mycket läxor, man hade ju lixxom annat att grubbla på. Då mamma blev frisk så fortsatte jag ändå att vara sådär halv duktig i skolan, det fungerade ju också så. Men nu i gymnasiet har jag fått börja plugga här hemma igen också. Nu är det på mitt egna ansvar att jag hänger med i skolan. Att jag läser på orden och att jag får uppgifterna inlämnade i tid.
Men jag är ändå nöjd med mitt beslut hittills, även fast det är lite jobbigt. Det känns så otroligt skönt alltid med fredagar nu då man får bara slappa och inte behöva tänka på skola i några dagar.
Ni som nu iår eller om några år ska välja riktning. Tänk efter noga! Gymnasiet är ett bra alternativ som alla nog klarar av om de tar sig i kragen lite! :)
 
 

Fredag

Tror denhär fredagen inte kommer vara såå kul..Är åter igen inte med Anna. Helt sjukt att hon börjat dissa mig framför någon annan, men ändå förstår jag henne lite. ;) Bara det inte pågår för länge. 
Men jag klarar mig, ska träffa "gamla" vänner som man inte träffat på länge och aldeles för sällan.
 
Jag ska på släktkalas imorgon, eller min morfar fyller så vi ska hela halva släktet dit. Så det lär bli en lugn fredag kväll. Föräldrarna kommer också hem efter en vecka i tyskland och italien så vi har en hel del att städa här. :S Så nu ska jag fortsätta med det. Mer update senare. :*
 
 

:*

 

Yesterday

 
 

Torsdag

Vaknade upp aldeles för sent idag egentligen. Men ändå så hann vi ganska bra med Anna.
I skolan så har jag klarat mitt första tyska förhör godkänt. Gick helt okej.
Nu har jag hålpass och sedan gymnastik, då är skoldagen över.
Torsdagar är bra dagar. Helgerna är alltid bäst och så kommer torsdag. Torsdag är ju som NÄSTAN helg. Man får lixom känna att det riktigt snart är helg. Torsdagar är sköna. :3
Efter skolan ska jag och rida, SUPER kul. :D Så min kväll kommer vell gå åt i stallet.
Så ska jag sedan publicera lite bilder som vi tog igår. :)
 

<3

Anna är bäst. Skulle inte klara mig utan Anna. Ikväll äter Anna och jag glass. Anna har lärt sig att älska ben&jerrys. Anna är mysig.





Bastu

Nu ska jag i bastun och skrubba mig. Raka benen och smörja in mig i krämer. Kväällsmys. Sedan ska jag göra dom sista läxorna innan idol börjar. 
 
 
 
 

Bff

Jag brukar inte använda förkortning BFF tycker det är lite fjolligt, men nu är jag vell lite fjollig eller något.. BFF betyder (hoppasjag) best friends forever och förkortningen ser man mycket på fb. Haha, nåja imorgon kmr min bff hit. ( HAHA ) Ja nelli kommer alltså hit. Vi ska tror jag fota något imorgon, så ska ladda kameran nu redan. Kommer nog bli härliga bilder i höstvädret ifall det inte är dåligt väder. :) Dessutom har vi skolfotografering imorgon också. Får se vad jag ska ha på mig? Shit..
Jag och Nelli brukar ha en årlig höstfotografering så den får bli imorgon, här är några bilder från förra årets haha..
 

bilder

Något jag borde ha tagit och gjort för länge sedan är att flytta alla bilderna från sommaren till extra minnet. Datorerna blir slöa och det finns en risk att bilderna ska försvinna om man bara har dem på datorn. Så nu ska det fixas så behöver man inte oroa sig över att datorn ska cracha och alla bilder försvinner. 
 
 

Svinkallt

Godmorgon bloggen, jag har en tung skoldag framför mig. Hela dagen full med tunga pass.
Nu under morgonen har jag för en gångs skull haft lite extra tid till att äta. :3 Har inte behövt skynda mig ALLS hittills idag. Dock är jag som frusen till en pinne. Vi har det iskallt här i huset och vi två här hemma vet inte vad vi riktigt ska vrida på för att få varmare hit.. Så nu istället fryser vi. Bra där. (Y)



Idol

Dagen har varit tung, jag har varit otroligt trött. Nu under kvällen var vi till kusinerna. Vilket var riktigt roligt. :)
En tråkig sak som skedde ikväll, mina nya favorit jeans sprack i knäet. x) Snyft..
 
Hah, jag har inte så mycket att uppdatera om nu, kollar Idol nu och ska och sova strax efter det. Natti <3
 

Håli

Har hålpass tillsammans med Daniel och Mika. Vi gör typ ingenting. Bra update sara...





Gonatt

Puss på er. Nu ska jag nana efter en chill dag. Imrogon skola igen.. Ska försöka tagga lite för det. ;)
 
#gonatt #pusspåhä 
 

Plugga

Jag har varit hela dagen hos farmors. Ätit, sovit, kollat idol och skött om kusinen. :) Nu ska jag plugga och kanske duscha så behöver jag inte göra det imr morn..
Imorgon får jag äntligen se Anna, inte träffat henne på hela helgen. Snyft, jag räknade att vi varit tillsammans 6 ellr 7 helger i rad nu belv det dock avbrutet.. Vi har varit ganska mycket tillsammans. :D
 

Venetziansk 2013

Min dag igår var helt förstörd. Anna fick inte komma hit nå. Nåja det var nog ändå mer synd om henne än om mig. Men jag trodde också att min kväll var förstörd. Jag var helt sur hela dagen, men fixade ändå i ordning mig och tänkte att kanske jag slipper någonstanns ändå. Så det blev nvetil för min del också. Riktigt roligt.. Har typ inga bilder från kvällen, men har några från villa.. :) Kom också hem lite senare än tänkt, men de e okej. Yolo
 
Villa hundarna Larry & Luna
Ända bilden jag har från festen.. :)
 
 
 
 

RSS 2.0