Tjejkväll




Revy föreställning

Kvällens revyföreställning gick riktigt bra! Imorgon är mina vänner i publiken så jag hoppas det går lika bra då..

Snyggt ❤️

Äntligen

Nu är alla damtussar borta och kläderna som lägat på golvet ihopvikta och tryckta in i min minimala "garderob". Disken är borta och borden rena. Känns faktiskt bra! 
Imorgon har jag sovmorgon och ska efter skolan iväg till min bestis, alldeles för länge sedan sist!
Puss gonatt.



Tjenix

Ikväll så har farmor klippt mitt hår, inte så stor förändring men ser mycket freshare ut iaf, och kortare.. Ja trivs i kort hår men vill ändå ha lite längre, blir snyggare lockar bla..
Hur som helst så visar jag bild senare på hur det ser ut, nu ska jag sova med min gulliga hundis.

Här en bild efteråt dock så märks det knappt nån skillnad på denhär bilden, lika ruffsigt som vanligt.



Dyr smak

Jag har hittat mina drömskor för tillfället. Har länge sökt efter ett par snygga klackar att ha i sommar på olika fester osv. Nu har jag verkligen hittat ett par jag vill ha. Tyvärr så finns det två dåliga sidor med skorna. De är tyvärr lite väl höga för att man ska orka gå en hel kväll med dem och så är de ganska så dyra, 150 e. Men de är så himla snygga, dessutom gillar jag Steve Madden skor ( mina vinter boots är av det märket ).
Åh ögongodis :3
 

Wanha panik

13.2 har vi wanha fest i skolan. Jag har en otrolig beslutsångest inför det. Jag borde beställa en snygg klänning, helst lång klänning men jag skulle mycket hellre köpa ett par klackar som jag skulle använda mycket fler gånger än en lång klänning. Meen jag har heller ingen klänning där hemma som passar till wanha festen. Usch blä det här är jobbigt, dessutom har jag inga pengar heller.. (Y)
 
Så har jag även lite beslutsångest ifall jag borde beställe en kort klänning istället som skulle bli mer användbar än en lång.. Åh äsch alltså, dyra är dom också..

Gonatt

Den här måndagen har verkligen gått snabbt. Skolan gick snabbt även fast jag hade full dag. Ikväll så var klockan plötsligt nio och jag hade alla läxor kvar.. Men hade som tur inte så många. Nu ska jag sova med Lydia och Larry. Imorgon har jag ingen ridning så istället ska jag städa min etta ordentligt, kräv bildbevis hit så jag verkligen får gjort det. 😉

En sån ska jag skaffa! 😍

Måndag

Känner mig även idag dålig, riktigt trött och har ingen energi alls. Känns som om jag går på tomgång hela dagen... 



Plugg

Det blir en hel del plugg för min del under den här perioden. Har full period, men eftersom jag tentar en kurs så har jag ändå möjlighet till 4 hålpass i veckan, annars skulle jag nog dö. Jag har nyss skrivit två uppsatser i hälsokunskap som skulle var in den här veckan. Som vanligt lite i sista stund. Nu har jag biologi, kemi och matte läxa kvar.. Jag som hade tänkt hinna kolla nån film ikväll får nog ge upp den tanken. 
Jag har slarvat bort den tröjan på bilden ovanför, så otroligt synd, gillade den verkligen.. :/

14 åring i huset

Ikväll har vi firat Lydia, hon fyllde 14 år i torsdags och idag bjöds det då på marrängkaka mm.. Fafa tog oss senare med och kolla på en hundvalp som han ska köpa. 








Min krigare åkte även tillbaka söderut. :(

Kul å va nykter då ingen annan är...





Misslyckad dag

Idag har typ allting skitit sig för mig. I skolan så fick jag ut matteföhöret och det var det sämsta vitsordet jag någonsin fått i matte. Här hemma har jag bakat muffins och dom brände jag. Jag har även slarvat bort min nyckel så får jag sova brevid syster i natt. Inte för att det är så dåligt.. :)

Selfie från nån dag då jag orkat fixa mig och inte ser ut så som jag gör varje dag i skolan..

Kukka

I tisdags så red jag en riktigt bra lektion på Kukka, förutom att jag fick skavsår i rumpan av all korttrav.. Hon var riktigt gullig innan och var nyfiken på vad selfie är.





Frysa ihjäl

Jag har inte varit på någon ridlektion på flera veckor och ändå så ser jag inte framemot kvällens lektion. Orsaken är kylan, jag kommer frysa rumpan av mig..



Premiär

Premiären igår gick riktigt bra. Väldigt kul att få vara på scen! Publiken var verkligen på hugget vilket var roligt. Festen efteråt var helt okej, en fyra tiden så for jag och Dennis hem till honom. 






Tagga premiär




Övning övning

Igår kväll hade vi genrep av revyn. För min del gick det riktigt bra. :) Dock var jag vääldigt surig under sista timman, borde ha varit i säng då för länge sedan för att orka idag.. Men jag har ju klara av skoldagen idag så några timmar fick jag sovit iaf.
Nu ska jag snart iväg och hälsa på Dennis.




Hälsan

Hejsan, efter en lång skoldag så ska jag snart iväg igen. Vi har revypremiär på lördag och det är en hel del övning nu innan. Ikväll har vi genrep nr. 2.
Det som gör det hela lite jobbigt är att jag har väldigt mycket att göra i skolan nu. Jag har 6 kurser under den här perioden vilket är full period. Plus då ännu till att jag är i dåligt skick, huvudvärk nästan dagligen och känner mig svag. I skolan så försöker jag tänka positivt och vara pigg, men energin räcker inte riktigt ända tills revyövningen slutar tio på kvällen.. 
Pga dessa orsaker ovanför har jag inte haft ork att blogga och jag tror inte riktigt någon vill lyssna på då jag pratar om mitt sjuka huvud och mage. Men jag ska försöka börja uppdatera lite bättre igen nu snart. :)
 
 

Hälso

 

Vila

Är hemma från skolan idag, har fler kvällar mått väldigt dåligt och känt mig typ svag. Så idag är jag hemma och vilar upp mig. Har öven haft stegring nu som då. Jobbigt att inte känna sig frisk! :(



Aktiv




Stegring

Tjenixen, ikväll så har vi haft revyövning som vanligt. Jag har haft ganska mycket huvudvärk och har stegring. Men kommer nog antagligen ändå gå till skolan, behöver lektion närvaron.. Dennis kmr också hem ikväll som en super överraskning! 😃❤️
Nu ska jag snart lägga mig och plugga lite biologi, super kul!



Övning

Revyövning efter revyövning hela dagen. Helt roligt även fast det tar mycket tid. :)



positiv

Tjenixen! Hoppas alla har haft en lika bra måndag som jag! Just nu är jag på så gott humör. Vi är lixom lediga imorgon, det känns som om den här perioden kommer ändå gå helt bra även fast jag inte har mina favoritämnen.
Under morgonen så var jag så trött så jag orkade inte äns klaga och försökte då istället vara glad vilket var smart tänk. Försöka se dom positiva sakerna i vardagen.
Jag e taggad inför framtiden, inför halva skolåret vi har kvar, och många andra små saker också. På hälsokunskapen i skolan så skrev vi en lista för 2015, typ våra mål. Det känns som om jag dessutom har möjlighet att nå mina mål ifall jag alltid ibland tar mig i kragen och sköter en sak till slut. 
Åh är så lycklig nu även fast jag inte har nån stor orsak till det. Vår buss gick dessutom sönder på vägen hem, men det klarade inte äns av att sänka mitt humör.
Nu ska jag mysa lite och sedan iväg på revyövning.
 
 

Lördag

Vilken helg alltså, både fredag och lördag kväll har jag inte varit ut alls och istället bara tagit det lungt. Riktigt skönt efter nyårsfirandet..



Gåva

Mina föräldrar har nyss varit på kryssning till stockholm. Med sig hem så hade de några gåvor till mig. Jag fick äntligen en ny ansiktskräm, har kört på en loreals kräm nu under en tid men den är inte alls lika bra som biotherm..



Trött

Jag har noll energi till att göra någonting. Mår fortfarande lite dåligt så jag fattar inte vad som är fel med mig. Om tre timmar så ska jag på revyövning, så hoppeligen är jag i bättre skick då..



Upprörd

Alltså efter att ha läst om asylsökandena i sverige som vägrar stiga ur bussen i östersund för att det är för kallt sitter jag och är riktigt upprörd nu.
http://www.friatider.se/vi-r-araber-vi-kan-inte-bo-s-h-r-0
Läs artikeln så tror jag ni förstår, och jag vill inte komentera det mer eftersom det finns människor som älskar att hata. Men jag tycker ändå man borde vara mer tacksam för att komma till ett land där det inte härjar krig. Usch fy blä för såna människor.
 

Alltså usch fy blä

Gårdagen var bland de västa i mitt liv. Jag kunde inte äta något på hela dagen och trodde jag skulle spy hela tiden. Idag är jag dock i nästan normalt skick så det e skönt. Jag har massor med bilder med folk jag inte har någon aning om vem dom e, men roligt hade vi det iaf under nyåret.



Klarar inte av

Idag klarar jag nog intr av att se på nån ljus skärm, så det blir nog dåligt men uppdatering en tid framöver...



RSS 2.0