Fastlaskiainen

Vilken härlig dag!


Soffchill

Hej du dåliga måndag. Hoppas ingen annan förutom jag har haft en så här piss måndag! Nu ligger jag och degar på soffan men ska strax ta mig ut för promenad. Har träningsvärk efter igår så det passar bra med lite (hoppeligen mkt) fettförbränning idag efter all choko ihelgen.




Tjaa

Gomoron mina vänner. Har nyss käkat frukost, mörkbröd med kaviar på. Så jävla gott. Saknar verkligen bröd. Igår åt jag pasta första gången på flera månader. gissa hur gott. Efteråt for jag och papsen och köpte godis så det blev choklad efteråt. Matkoma gånger tusen. 
 
Har ätit så jäkla ohälsosamt ihelgen så ser nästan framemot att åka hem till vasa och äta hälsosamt igen. Ingen choko, förutom kanske det som lämnade från igår.... Nu ska jag och mamma dra på gym. haa dee <33
 
Okej blogg.se har något fel så kan inte infoga nån bild så ni får klara er utan.

Trevlig helg

Kort skoldag bakom mig, käkat lunch och nu ska jag packa ihop mina saker. Skönt att få åka hem en stund nu. Kommer dock antagligen vara lika skönt att fara därifrån på söndagen. Heh. Tänk så snabbt man vänjer sig! Hade nog aldrig orkat bo hemhemma hos min familj igen under en längre tid. Jag har ju senaste 2-3 åren bott i bilstallet vilket har varit lite som att bo ensam men ändå inte. 


Jag hopps vi får bra väder i helgen med många långa promenader och god mat på det! 💋



Tja tja

Vändagen kom och for. Vi friade i skolan och på ollis. Trevlig kväll med mycket dans. Blev ganska sent så vi tog lite sovmorgon dagen efter.. Idag har jag faktiskt varit ganska aktiv med skolan. For på valfri lektion från 8.15!! 
 
Har nyss ätit ungkyckling med stekt grönkål. Såå himla gott! Grönkål är nog en av mina favortier just nu att ha med i maten. Steker man det så det blir knaprigt så. <333 Min älskling kämppis for nyss iväg på porrsitz så jag ska fortsätta kvällen med att skriva på mitt cv och kolla netflix. skönt va. I helgen ska jag entligen hem, super länge sedan sist! Ser fram emot att äta god mat.
 
Har beslutsångst över ifall jag ska äta lite glass eller inte.. Tror nog det blir några skedar iaf. 
 
 

Alla 💔 dag

Jag och Linn var och handlade och köpte godsaker till imr.


ända kyssarna vi lär få imorgon, men väldigt goda sådana iaf! 💓


Vilken helg!

Tjenixen! Skön måndag eller hur! Jag och Linn kom nyss tillbaka från en moronpromenad på ca 5 km. Härligt att börja måndagarna 12.30, så kan man sova lite längre och bara chilla från start. Speciellt efter helvetesveckan förra veckan med prov på tisdag och lördag så gjorde jag inte annat än pluggade hela jäkla veckan. 

Helgen gick snabbt, eftersom vi hade tent på lördag (som för övrigt var skit svår, har nog inte tänkt såhär hårt på jäkligt länge) så satt vi bara och prata matte på fredags kvällen. På lördan efter tenten så for jag med Emma och strosa runt på stan. Eftersom jag försöker spara pengar så köpte jag inte så mycket, nå smycken och en super skön bh. När vi gick runt så kom vi på att vi skulle fara ut och äta på kvällen.

Det blev Outback som vi for till, svårt att hitta dit men helt super goda hamburgare! Definitivt ett ställe jag kommer besöka pånytt! När jag har mer pengar förstås eftersom det var ganska dyrt..

Efter Outback for vi snabbt till mig, drack fem tequilan och sprang till Ollis för att köa en hel jävla timme. Trodde jag var nykter hela kvällen men på söndags moronen väktes jag av skit hård huvudvärk så helt nykter hade jag nog inte varit.

Söndagen gick snabbt framför netflix, promenad och plugg.

Ja, sammanfattat en helt bra helg även fast jag hade tent.



Helg

Tjenixen!
 
Lördag och tentläsande. Eller ja försöker ialla fall. Fy vad jag hatar räknetenter! Vi har planer på att fa ut ikväll så få se hur det går med mitt tentläsande imorgon..
 
Hade en så mysig kväll med älsklings Linn igår. <3 Vi käkade godis första gången på en månad och gu va gott det var! Så skönt att bara ligga hemma i soffan, kolla film och chilla. Hade dock lite krabbis ännu på kvällen men så jag klarade mig ändå.. 
 
Vi hade ju sitz på torsdag och det var super kul. Gu vad jag tycker om mina vänner. <3 Puss på er!
 
Blev så nöjd med mitt smink till sitzen! Brukar vara ganska feg med att påriktigt använda svart men den här gången vågade jag lite mer.
Love u <3
Efter dagens promenad i värsta snöslask vädret.

Tja tja bloggen

Hej, idag har jag endast haft en lektion. Så jag har istället pluggat hemma... eller ja försök iaf. :) Så har jag öven gått runt med Linn på stan, jag köpte inget! 💪🏻 Så har vi även käkat sallad och tränat! Bra dag. 😍 nu ska jag sova för börjar 8 imorgon...



tagga sitz för imoron!


RSS 2.0