Hemma

Är hemhemma nu igen. Tänkte stanna här en längre tid under jullovet, så har tagit mig över till min lägenhet i bilstallet och städat. Värmen är dock inte riktigt ännu på normal nivå så det blev lite kallt och jag har nu i en timme legat under täcket och kollat youtube videor istället. Känns konstigt att vara i mitt rum utan mina möbler. Lägenheten i vasa känns fortfarande bara som något tillfälligt medan bilstallet känns som hem, även utan möbler.


Krabbisdag

Vilken super krabbisdag! Just nu ligger vi med matkoma i soffan. Har shoppat lite, kollat Skam och bakar pizza.


Chaffisar

Larry och jag är ute och kör. Mammas chaffisar. Lite trötta men det går..


Pepparkakshus

Måste skryta lite på mig själv. Har dom två senaste dagarna pluggat så sjukt mycket! Är man tvungen så går det. Har missat en deadline till en tent så har endast 2 tenter kvar innan jullov. Hade en tent i Tyska idag som gick helt ok. Det firade vi med att äta julbord på ÅA, var dock ganska dåligt.. som efterrätt käkade vi vårt pepparkakshus. Åt dock aldeles för mycket och nu mår man som man förtjänar..

Jag och Linn har föresten skaffat ett gemensamt instagram konto, vill ni följa oss finns vi på @nittisju


Silliz

Idag har vi med EAG ordnat silliz. Det var riktigt kul men tog helt jäkla länge. Trodde det skulle ta ett par timmar men tog fan hela dagen. Vi hade fixat så bra frukost! 😎


RSS 2.0