Natti

Såhär sover vi inatt. Gonatt!



Kukkabeibi

Ikväll red jag som vanligt Kukka på lektion. Gick inte riktigt lika bra den här gången som sist, men ändå helt okej. :) Nu ska jag med mamma och mata farfars hundar och sedan hem och göra läxorna och prova nya jackan. Hoppas verkligen den passar! :D



Kusinbesök

Efter skolan idag så for jag, pappa och Lydia iväg och besökte kusinerna. Jag hade iaf en riktigt trevlig kväll. Nu som näst borde jag planera modersmåls uppsatsen och sedan lägga mig. Men tror faktiskt det blir ett avsnitt Hart of Dixie innan. Började kolla den serien i Fredags och har kommit ganska långt på första säsongen redan, riktigt bra serie om någon söker något att kolla på! :)
 

Söndagsbio

Idag har ja drivit tiden tsm med syster. Ikväll följde jag med henne och hennes kompisar på bio och kollade filmen If I stay. Faktiskt en riktigt bra film, rann nog några tårar ner för mina kinder. Nu har jag pratat med dennis och ska strax börja sova. Gonatt! 



Lydia sprang iväg med min telefon och när hon kom tillbaka med den såg hon riktigt finurlig ut. När jag kollade instagram så hittade jag det här:
Hahah lite pinsamt men hoppas alla fattade att det inte alls var jag som satt upp bilden..

Spotify och tidningar

Myser tsm med lillsyrran. Lydia hade dragit fram alla mina tidningar, jag har samlat på mig en rejäl hög frida och solo tidningar genom åren så nu ligger vi och läser tidningar och lyssnar på musik i hennes säng. Mys på höög nivå! 



Tjenixen

Vaknade nångång elva tiden och kollade serie i några timmar, duschade och så sprang bag iväg in till föräldrarna. Vi käkade riktigt god mat nyss och nu ska jag snart städa och sen göra ingenting tror jag..



Mysfredag

Ikväll har jag haft en mysfredag med familjen. Som jag skrev tidigare så var vi ute och åt med familjen. Efter det så har jag pratat med Dennis som tyvärr sitter inne den här helgen, kollat på idol och käkat min favorit choklad marabou-daim. Så gott! Egentligen är det inte så hemskt att inte gör någonting alls en fredag kväll, helt okej faktist. Jag har inga planer för imorgon vilket är otroligt skönt, inga måsten. 
 
 
 
 

KGMYS

Är tvungen att visa er hur gulliga vi är i skolan. Alla gillar att skeda!



Shopping

Under sista lektionen idag så ringde mamma och meddelade att vi skulle till stan efter skolan. Lydia och jag har redan varit här i nästan två timmar. Så eftersom vi har sösat tid har jag köpt två par jeans, en lång stickad tröja och tights. Jag har gått runt å burit min dator och Lydia har haft en riktigt tung väska så egentligen har det varit en pina att gå runt. Just nu har vi satt oss ner vid mediacafe för att vänta på resten av familjen. 
 

Ridning

För tre år sedan så bloggade jag till 70 % om hästar. Jag tror lika stor del av mina blogg läsare var hästmänniskor. För tre år sedan så red jag minst 3 gånger i veckan och levde för stallet. Saknar den tiden. Får tacka Adalias ponnystall till stor del för att ha haft så bra ponny år och ibland vill jag verkligen tillbaka dit till den tiden. Nu längre är det inte möjligt för mig och då förstår man hur bra man har haft det innan. 
Nu är det iaf så att tisdag är en av favoritdagarna i veckan just pga att jag har ridlektion då. :D Det jag egentligen hade tänkt skriva om är att jag snart ska tävla igen. Har inte gjort det sedan jag skadade mig. Nu byter jag gren och det blir dressyr. Kukka och jag klickar verkligen på lektionerna ibland så det kommer bli intressant att se vad vi kan få för poäng. Jag har inte tävlat dressyr på väldigt länge så ja ska inte ha för höga förväntningar, men ändå kul att få se vad domare tycker! Takalan talli har väldigt många duktiga dressyr ryttare, kanske jag borde försöka bli en av dom. :D 
 
 
Gulhästen och jag på uppvärmning på förra tävlingen..

Torsdag

Tjenixen, jag fattade nyss att det är fredag redan imorgon! Heeelt sjukt, denhär veckan har gått så otroligt fort. Nu har jag te mys framför datan och kollar paradise hotel. #härlit Ikväll ska jag verkligen städa. Hälften av min garderob ligger på golvet. 
Idag är en så bra dag. Lycklig, glad, ser fram emot livet, kär.. 
Typ så känner jag nu.<3
 
 

Bubbleroom

Jag hittade typ min drömjacka idag på bubbleroom.fi. En blå jacka från Svea. Hälig krage och små detaljer. Eftersom pappa hade fått något erbjudande på -30 % på allt så slog jag till. Stor minskning på kontot, men jag tror det var värt. Hoppas den bara passar nu! 
 
 

Hej ny period

Sista provet är skrivet! Så skönt även fast jag endast haft två prov. Har endast en uppsats kvar att skriva och så är allt klart som hör ihop med period 1. Inlägget som skulle publiceras klockan tre idag..
 

Ooj

Skrev ett inlägg här tidigare idag, men märker nu att jag glömt publicera det. hur som helst har jag varit på länk med Fanny vilket var riktigt trevligt. Nu är vi påväg med pappa till farmor och farfars. 👌





Rörd

Vi har kollat filmen Jobs i skolan som handlar om Steven Jobs karriär. Bästa filmen jag sett på länge, rekomenderas!

Nu ska ja alldeles strax rida så vi hörs senare.


Zebran

 Ikväll har jag pluggat tsm med madde med hjälp av facetime. Smart uppfinning! Innan det var jag på länk med Valle och pratade med Dennis. Nu ska zebran sova, gonatt. 





måndag

Har haft en helt okej skoldag, film och diskussion är bra på måndagar. Nu ska jag snart ut på länk med bror och hunden. Få se om jag hinner med..

Jag hittade ungefär min drömjacka idag också, så den ska beställas imorgon då pappa kmr hem så han kan hjälpa mig med dethär att betälla från Sverige.



Söndag

Ärligt, så har jag inte gjort något alls idag. Lite har jag läst på prov och ätit men annars bara typ kollat tv. Ibland behövs såna dagar. Nu ska jag strax börja sova, gonatt.



loppu slut

Så var den helgen slut. Eller nja, några timmar är väl kvar men för min del känns det som om det är slut nu. Otroligt jobbigt. 
Gårdagen var helt trevlig, eller ja kvällen iaf. Mormor & morfar var hos oss under dagen och vi lagade mat med mamma. Sedan så var jag med ett gäng till Kaustby och så for jag iväg med Madde till APs. Väldigt trevligt att vara med endast tjejer som dessutom kan vara så öppna att man kan prata om exakt vad som helst. puss <3
Söndag blev som vanligt en ligga i sängen och tycka synd om sig själv dag, jävla militär.. Nu när klockan är fyra så tänkte jag faktiskt stiga upp och käka något annat än popcorn.
 

myys <3

Vi har plättkalas hos AP. Väldigt trevligt, nu till näst blir det jacuzzi bad.






sommar2014

Sommaren 2014 var lite annorlunda jämfört med de tidigare somrarna. Första sommaren jag jobbat hela tiden. Vilket jag är glad över - en erfarenhet rikare. Under sommaren kände jag väldigt ofta att jag inte fått något gjort förutom jobbat. Jag var iaf väldigt trött på kvällarna efter jobbet och veckosluten gick som vanligt alldeles för snabbt. Men nu när jag tänker efter så fick jag nog gjort en del. Sista sommaren som underårig gick snabbt och jag ser framemot nästa - fyller 18 i maj.                                                                                                                     Även fast skolan är jobbig och det inte alltid är så roligt med snö och slask så ska jag försöka att leva livet också nu på hösten, vintern & våren. Sommaren räcker ändå i bara 3 månader och resten av året måste vi också leva. Våra dagar här på jorden räcker dessutom inte förevigt och vi är unga endast en gång.                                         
 
 
 

färga hår

Jag har inte riktigt någon som kan färga mitt hår ikväll så nu tänker jag prova göra det själv. Hoppas det inte blir fläckigt iaf..



Plugg

Känns så jäkla bra med fredag! Så lycklig, känner verkligen att jag lixom lyser upp till helgerna. Dagen har dessutom inneburit en hel del prat vilket alltid är roligt. Nu ska ja snart hålla ett hyllningstal på modersmål vilket jag aldrig innan gjort så får se hur det går.. Jag har iaf skrivit som jag känt så det borde egentligen räcka, antar jag. 
Just nu sitter jag ensam i ett klassrum, lyssnar på musik och skriver. Ganska mysigt även fast det är lixom vanlig vardag. 
#Fredagsgodis <3

Thailand

Nu skulle jag behöva lite hjälp. Pappa funderar på att beställa en resa till Thailand över nyår. Jag vet inte alls ifall jag ska gå med eller lämna hem. Det är ju inte helt säkert att resan blir av men ifall det blir en resa så måste jag veta om jag ska med eller inte ganska snabbt. En resa till Thailand med kompisarna skulle jag aldrig säga nej till, men en resa med familjen e lite annorlunda. Blir verkligen inget festande då. Sol bad och mat typ. Det är ju ändå nog helt okej också. Ja eller nej?
 
 
 

Babyborn

Gullig kusin som leker med sin docka.



Tjenixen

Imorse så sov jag verkligen ut. Vaknade 7.12 och bussen far 7.18. Så jag hann inte, och det var verkligen ett måste att vara med på första lektionen för vi skulle ha presentation. Så jag ringde pappa och han körde via kronoby när han for till jobbet så jag hann. Dock så såg jag ut som ungefär världens fulaste människa idag, men ibland har vi såna dagar. Det är ju faktiskt fredag imr och Dennis kmr hem, bäst som finns!
Nu ska jag skriva klart ett tal, har egentligen ingen aning om hur ett tal ska vara men ja.. 
 
 

Sova ut

De senaste dagarna har jag varit riktigt otroligt trött. I helgen har det blivit lite sömn men också nu in i veckan. Imorgon har jag sovmorgon så nu tänker jag faktiskt lägga mig i tid. Har just pratat i telefon en stund och nu ska jag bara tvätta tänderna. Gonatt 😘



Tisdag

Jag hade ridlektion som vanligt idag. Red favorithästen Kukka, helt otroligt hur man kan tycka om en häst så mycket som jag tycker om henne. Idag gick det riktigt bra, liten svacka hade vi i mitten på lektionen men igen i slutet så gick hon fram ordentligt.
 
 

Ut och går

Ikväll så var jag och pappa och Larry ute på en 5 km lång promenad. Riktigt härligt väder var det.





Mat är bra att ha

Tortillas, blir inte mycket bättre.



Måndag

Tjenixen. Idag ha jag faktiskt hittills haft en bra måndag. Det lönade sig att plugga i 4 timmar igår, tror faktiskt det gick helt okej i provet idag. Nästa vecka på onsdag har jag nästa prov i samhällslära. Väldigt chill med endast två prov den här perioden. Nu ska jag strax springa in och skära grönsaker till tortillas. Mys-måndag med mamma och syster.
 
 
 
 

Plugg plugg

Dagen startade ganska slappt, myste i flera timmar och gjorde inte så mycket. Dennis hoppa på tåget och jag for och hälsa på min nya kusin som föddes i lördags, så gullig var han. 💕 Nu har jag snart pluggat 3 timmar i sträck om kyrkans historia. Märks att jag kan det som vi hade först bäst, antar att jag orkade lyssna ordentlit i början. Har läst igenom boken en gång och anteckningarna, tänkte läsa i boken ännu lite.. Borde nog verkligen kunna de senare kapitlen också.






Nybörjare

Jag kollar på lydia och noora som färgar hår. Lydia färgar nooras hår och hon har aldrig gjort det förut, så det går sådär. Haha, ganska roligt att kolla på dem. Jag tror det kmr bli lite fläckigt.. :D




Igårkväll




Gomoron! Hoppas alla mår bra idag, själv så mår jag sådär. Glömde mina glasögon till ett ställe så de är lite surt. Idag borde jag läsa på religions prov, tror det kommer skita sig..

De blev en sån kväll

Sämst uppdatering under fredag som vanligt. Men dehär gör vi nu för tillfället.






kort e bra

Den grejen jag gjort i sommar som jag är mest nöjd över är att jag klippte mitt hår. Jag har ganska tunt hår och det växer väldigt långsamt. Jag har verkligen kämpat i år för att ha haft ett mellanlångt hår som då varit väldigt slitet. 
I sommar tänkte jag ofta på att jag kanske borde klippa av det ordentligt. Topparna var i dåligt skick och jag var less på att ha mellanlångt hår som ändå aldrig blev långt. När vi var i Sverige så hade Anna nyss klippt sitt hår axellångt och jag tyckte det var så himla snyggt! Så då bestämde jag mig för att faktiskt göra det också. Så när vi kom hem från resan så for jg iväg till farmors (hon är frissa) och sa att jag vill ha axellångt hår. 
 
Jag är fortfarande nöjd, även fast jag ibland saknar att kunna locka håret så att det blir snyggt. (tycker inte det är så snyggt med halvlångt hår som är lockigt ) Men nu när det har växt lite så är det faktiskt helt okej i lockigt också. Ni som känner att ni kanske skulle vilja klippa bort lite mer, gör det! Känns lite som en nystart i livet.
 

ny bloggdesign

Glad tjej här bakom data skärmen just nu. Jag har äntligen en ny bloggdesign och även fast jag nu inte är så nöjd över mina redigerings skills så är det iaf bättre än den förra bloggdesignen jag hade. Jag hade inte så många bilder att välja mellan eftersom ungefär varannan bild var suddig eller oseriös.. Men nu kan jag iaf byta och sätta in design själv så det är ett stort framsteg för mig. Ikväll har jag förutom fotat med syrran och lekt med pixlr.com varit ute och kört med Julia och Kim, så var dom en stund på besök hos mig också. Nu väntar jag bara på att dennis ska komma hem. :D:D:D:D
 
 
 
 
 

Photar me syrran






Plugg

Nu ska jag faktiskt ta tag i pluggandet och läsa till Religions provet jag har på måndag. Jag är lite less på alltmöjligt just nu, så nu tänker jag endast tänka på kyrkans historia..



Monopol kväll

Monopol kvällen igår blev succé. Vi hade det riktigt rolit och käkade got mat. Spelet höll på otroligt länge s¨tillslut orkade vi inte mer, Madde blev ändå vinnare. Vi planerade lite framtidsfester, kommer antagligen bli en riktigt bra höst. Tyvärr så ska ju nästan all i gänget snart till USA, men efter det så då ska vi säkert komma på något kul att göra. 
 

KG mysdag

Idag har vi mysdag i KG. Vår skola är bäst.




Tisdag

Hej, har haft det ganska fullt upp idag så har inte hunnit blogga förän nu. Skolan gick sådär idag, kändes som om folket var på lite dåligt humör, så är det ibland. När jag kom hem efter skolan så kollade jag klart Orange is the new black sista avsnittet och började sedan städa. Lite innan klockan sex så starta vi iväg mot stallet och klockan nio kom vi hem och då fortsatte jag städa. ( Red kukka och det var så otroligt roligt, i slutet gick hon som en klocka. )
Imorgon kommer ett gäng flickor hit och vi ska ha monopol kväll, göra mat och spela monopol. Tror faktiskt det blir riktigt mysigt och roligt. :)
Nu ska jag strax sova, men tänkte ladda upp ett par bilder som jag fotat för ett par dagar sedan. 
 
 

Gammal bild

 
Vi har religion på högstadiets sida nu och jag hittade en gammal bild som Nelli fotat under 9:an på foto lektionerna. Reagerade på att mitt hår såg ganska så långt ut..

måndag

Jag var helt slut imorse och lovade mig själv att somna efter nio ikväll. Har lite kvar av ett orange is the new black avsnitt och så ska jag sova längee. 
Jag har nyss läst igenom en bok som jag har bokpresentation på imorgon, boken heter Sparkle och är faktiskt riktigt bra. Inte så mycket spänning utan mer drama och livsval.


Värme och sol

Jag mår inte så bra just nu, på typ alla sätt.  Sjuk mage, stress för skolan, känner mig svag. 
Tänkte att jag behöver slippa heimfrån en stund så jag tog med mig Larry och vi for upp till vattentornet. Just nu sitter vi i gräset och bara gör inget. Har med mig kameran så jag har knäppt lite bilder. Känns faktiskt bättre att sitta här än sitta inne och kolla någon serie. 
Sådär annars hittade jag en festing på Larry så den måste någon plocka bort när vi går tillbaka hem. Tycker dom är sjukt äckliga så tänker inte göra det själv.








Gårkvällen

Igår hade jag det faktiskt riktigt trevligt. Märks att det börjar bli höst och det är mysfesternas tid. Har inte många bilder alls från igår men här är några.






Godmorgon

Imorse steg vi upp efter 8, ganska bra gjort. Min nya dator testas och den är tydligen helt okej. Vilket är bra för mig. :D 



Hungrig hund

Larry är en hungrig hund som vet exakt var hans mat är. 



Heel naa! itag ede fretag









Kusinvitamin

Idag har lydia och jag varit hos kusinerna, därför har jag heller inte updaterar. Känns tråkit att slösa tiden på att hålla på med mobilen. 
Vi har haft en riktigt trevlig dag!





Kalasdags

Ikväll har vi tjejer varit på Maddes födelsedags kalas, väldigt trevligt!









Kenny

Idag red jag en ganska ny ponny, Kenny. Riktigt trevlig ponny som dessutom är otroligt gullig.




Sämst

Idag är en jag är sämst,fulast,hatarskolan dag. Hoppas verkligen den känslan går över.



Söt hund

Lydia kom för ett par timmar sedan och visade bilder som hon fotat på Larry. Faktiskt blev jag lite imponerad, nån bild var faktiskt riktigt fin! ;)
 

RSS 2.0