I väntan på släkt

Riktig chill dag idag. Har städat lite, läst tidning, sovit och saknat. Nu ska jag kolla serie i väntan på besök av moster och hennes familj.



Lång dag

Hej måndag. Inatt så sov jag riktigt dåligt vilket märktes imorse i jobbet. Det tog en stund innan jag kom igång. Lite stressigt var det idag dessutom.
Nu ska jag städa de som jag råddade i lördags innan klacken. Ser ut som om klädkorgen sprängt..




..




Klacken

Nu kör vi!




Äntligen

Äntligen en dag då man tål med shorts! Eller iaf så länge solen lyser. 




shopping

Det har blivit lite shopping för mig dom senaste dagarna.



Beslutsångest

Har tänkt klippa håret idag. Men jag har sån beslutsångest om jag ska klippa bort 13 cm eller 3.. Om jag tar bort 13 så får jag ju faktiskt kort hår.



jobbigt

Sommaren hittills - känns som om jag inte gjort något alls, förutom jobbat. Egentligen känns det inte alls som sommar, vad är dethär för skitväder egentligen? Under juli har det ju varit kallt nästan hela månaden så jag har faktiskt varit riktigt glad att jag kunnat tjäna pengar istället för att ligga hemma och slöa. 
Problemet är att när jag kommer hem från jobbet lite före fem så är jag så trött så jag orkar inte göra något alls. Så länge skolan var igång så började jag träna ganska bra men jag har lämnat det helt nu när jag jobbar. Jag har som ingen alls ork att ta mig ut och träna. Saker jag gärna gör efter jobbet är myser och kollar film. Vilket liv lixom. Eller det är ju super mysigt det också men jag hade gärna rört på mig eller något sånt också.
Nästa vecka till helgen åker vi till Sverige och är där lite över en vecka, då ska jag verkligen satsa på att vila ut mig och njuta av lite längre sovmornar. Har jag en vecka sommarlov så tänker jag njuta av det till max!




Kotten

Larry och jag stötte på en rädd igelkott.



Fammu e bäst




Såå trött

Blev en väldigt lång jobbdag för min del idag. Var så otroligt trött imorse, men det gick över. Förutom nu då jag är hemma så vill jag bara sova igen.. 

#kalajokiselfie

Hemmåt

Påväg hem efter en rolig och sjuk helg. Jag ska ta tag i bloggandet ordentligt när jag kommer hem, men just nu så orkar jag inte.



Vackärt




Trevli midsommar






Gomoron

Inatt så har jag sovit med hårigt sällskap. Så gullig är han! Sedan jag flyttat hit så har jag ju inte sovit med honom på väldigt länge.


💕

Promenerar

Alla andra är ute och festar ikväll, men inte jag för jag är ute och går med hunden och planerar outfits så jag inte ska frysa ihjäl mig imorgon.



Fryser

Får se hur sjuk jag kommer vara efter denhär helgen.. Blir nog att ta med en hel del med kläder till Kalajoki. Varma såna iaf.
 

Helg!! :D

Äntligen helg. Ikväll har jag möjligen lite planer, ska kanske till nedervetil ikväll, men får se.. Det är så kallt så jag skulle inte alls vilja köra moppe.
Så ska jag dessutom packa och välja varma kläder till helgen.
Förståss så känns det som om jag har noll kläder i skåpet, men så är det ju alltid när man ska någonstanns..

Sånt väder som på den bilden borde vi ha här nu!


Vuxenpoäng

Jag klickade nyss iväg min allra första beställning till Nelly gjord helt av mig själv. Förut har ju pappa ellr nån alltid fixat det, men nu klarar jag det. ;) Vuxenpoäng. Två klänningar, underkläder och ett linne. Hoppas allt passar nu för jag är inte säker ifall jag skulle klara av att returnera något.. :D
Nu ska jag sova. Sista jobbdagen för den här veckan imorgon. 💪
Gonatt :*

Rastlös

Jag tror att jag har ungefär sämst tålamod med mitt hår. Minst en gång i månaden så ändrar jag mig hur jag vill ha håret. När jag hade lite mörkare hår så då ville jag ha ljusare. Nu när jag igen har ganska ljust hår så tycker jag det är tråkigt och vill ha mörkare. Dessutom har jag nu kommit in i en period där jag tycker jag passar bätre i lite kortare hår, typ 5 cm kortare än vad jag har nu. Jag skulle så otroligt gärna vilja höra lite av era åsikter, så om någon underbar person skulle ta sig tiden och kommentera här under vad ni tycker jag passar bäst med. Jag tänkte att jag sätter upp lite olika bilder med olika färger och längder jag haft. (Har inte haft många färger, men olika nyanser osv..)
Bild.1
Vissa bilder är väldigt gamla..
 
Bild.2
 
Bild.3

Bild.4
 
Bild.5
 
Bild.6
 
 
Bild.7
Bild.8
 
Bild.9
 
Bild.10
 
Bild.11
 
Bild.12
Bild.13
Bild.14
 
Just nu är jag inne i en period då jag vill ha lite mörkare, askbruna slingor i blont hår.. Svårt dethär!
Jag skulle bli så glad om nån skulle orka komentera! :*

Idag så har jag

Jobbat, men hade det ganska lungt idag vilket var skönt. Så har jag fotat Dennis studentbilder. Kollat film med Dennis och försökt göra kompleterings uppgiterna i matte klara. Men dom är otroligt svåra så jag vet inte alls hur jag ska göra. Nu tänker jag hursomhelst sova och morgondagen får lösa problemen.
Gamla vs nya converse

Larry 💕




Lång jobbdag

Kom nyss hem, blev en väldigt lång dag på jobbet idag. Men kändes ändå som om det gick ganska snabbt. Nu ska jag städa lägenheten, tillbaka till verkligheten efter ett skönt veckoslut.



Förlovningsfest

Helt slut efter dagen. Jag har varit på förlovningsfest och hjälpt till i köket i flera timmar och så efteråt har jag sovit och kollat film. 
Jag hatar filmer/serier med dåliga slut så nu är jag riktigt besviken på tvd.. :(







Trött

Jag har sovit i 3 timmar såhär mitt på dagen vilket känns lite onödigt.. Men nu orkar jag säkärt göra något ikväll också. Nelli har åkt hem, så kommer inte hitta på något kul med henne. Måste komma på något annat att göra. ✌️



Vad hände?

vi är lite ur balans från igår, så vi äter skräpmat andra gången under dygnet.




Sommar

Nu är det sommar påriktigt!



Så trött

Jobbet gick helt bra idag, nu är jag dock otroligt trött. Blir nog en väldigt lungn kväll för min del tror jag.



Mat

Klart pluggat för idag. Räcker med tre uppgifter idag.

Mammas supergoda pannkaka. 👌

Kompleteringar

Pluggar matte under sommarlovet, påriktit?! 
Ja, jag har kompleteringar kvar och dom ska vara inne senast 16:onde. Det suger lite, speciellt eftersom jag inte kommer ihåg något alls från kursen som jag dessutom tyckte var väldigt svår.



nelly.com

Hjälp behövs!
Nu är det så länge sedan jag beställt något från nelly, så jag kommer inte ihåg hur lång leverans tiden är ungefär. Så finns det nån som läser bloggen som vet ungefär hur länge det brukar ta? Skulle behöva få hem kläderna innan midsommar.



Snabb måndag

Jobbet idag gick snabbt. Idag känns det riktigt bra att tjäna pengar då det är såhär dåligt väder. Ikväll ska jag inte göra så mycket, städa lite och äta kaka typ. Några positiva saker finns det ju ändå med att ha fest.

Min nya favorit tröja 😻. Dom låga conversen fick jag till födelsedagen, men de är en halv storlek för små så jag försöker töja ut dem. Tyvärr så får ja skavsår efter bara några hundra meter så det går ganska slött. 

Hår resultatet

Igår var jag fortfarande lite skeptisk till min nya hårfärg. Eller ny och ny, förut hade jag ju alltid såhär blont hår. Idag har jag dock varit helt nöjd över färgen och det känns kul att vara ultrablond igen, bra med förändringar.
Jag hade Valter att knäppa några bilder på håret idag, så här får ni en bätre bild på hur det ser ut just nu.
 

Solbränd-nej

Egentligen är det inte så jobbigt att jobba hela sommaren. Det ända som påriktit är jobbigt är att jag kommer se ut som en vit vanilj glads hela sommaren. Jag hinner aldrig sola! Ikväll somnade jag i solen i kanske en halvtimme och låg där i en halvtimme till när jag vaknade. Ändå så märks det ingenting. Småsur just nu..
Hejåhåå hälsar blekfisen jag.

Trött

Konfirmations fest är tungt. Valter konfirmerades idag och så var det förståss fest efteråt. Nu är jag helt slut, och imorgon väntar jobbet. Roligt dethär med jobb.







Shopping

Vi kom på en sjuk ide igår med Julia, om att vi skulle köra till stan idag. Kim följde med, och vi hade faktiskt riktigt roligt tycker jag. Julia hittade en hel del kläder och jag hittade några plagg också. Vi köpte hårfärg, så nu är jag ultrablond igen medan julia fick en snygg lite jämnare färg. Ikväll så ska jag städa och sedan så ska jag antagligen sova..





Flyttar

Har lite kaos här i min lägenhet just nu. Mamma tvingade mig att flytta över mina kläder, men nu har jag ingenstans att sätta dom. Så de ligger alltså lite överallt.
Egentligen borde jag duscha nu för jag väntar på sällskap, men mina ben är så slut så jag tror inte jag skulle orka stå i 10 minuter.




29 grader

Idag suger det faktiskt att ha jobbat hela dagen, tror nog ingen tycker om att jobba när det är 29 grader varmt. Nu när jag kommit hem är det förståss stooora slöa moln som är ivägen för solen. 



Gonatt

Efter promenaden med lydia och larry så for jag till mitt ställe och sov i mågra timmar. Nu tänker jag fortsätta med det så imorgon borde jag vara pigg!



Imorgon borde jag inte försova mig!

Hundpromenad

Vi är ute och rastar hunden. Sjukt trött så orkar knappt gå.





Favvo tröjja

Äntligen hemma efter en låång arbetsdag!  Är riktigt trött nu så ida tänker jag inte göra något alls typ, förutom mata farfars hundar. Jobbet gick helt okej idag och jag börjar förstå lite bätre.
På mig idag hade jag mitt favorit linne från Kappahl som tyvärr krympte riktigt ordentligt i tvätten men går just och just fortfarande för mig att använda och tiger jeans + låga converse.




Tidig väckning

Steg upp lite efter sex imorse, det var väldigt jobbigt så jag bestämde mig för att lägga mig extra tidigt ikväll.
Nu har jag lunchpaus, så passar på att blogga lite.
Nu under sommaren så har jag ganska så fullt upp inne i veckan så jag kommer nog inte uppdatera så ofta som vanligt.



Över en månad sedan

Tänkte nyss på att det är över en månad sedan jag sadade ryggen. Har fortafarande inte ridit en gång sedan det. Är fortfarane ganska försiktig med ryggen och är lite rädd över vad som skulle hända om jag skulle ramla av igen. Jag tänker hur som helst inte ta några risker och rida innan sprickan läkt. Men det borde den ju ha gjort nu typ, så snart ska jag nog upp på hesten igen! Saknar Kukkaponnin.
 

Handlar

Flyttar ut, nu äntligen ett år senare än tänkt så har jag flyttat ut. Eller egentligen igår. Riktigt skönt, men lite morgonmål hade varit bra imorse innan jag skulle till jobbet.



Klippte gräs




Födelsedagsgåvor

Kör in mina födelsedags presenter här i solen. Brillorna är helt perfekt just nu och hörlurarna jag fick har super bra ljud!




Skolavslutningen

Har haft lite bloggpaus under helgen. Jag Har haft fullt upp med vänner. Lördagen var helt super, vi tjejer hade riktigt roligt vid villan och jag tror alla var nöjda och glada nästa dag. Vi hittade på massor med roligt och åt riktigt god mat. Ifall jag har några bilder på kameran som jag kan sätta här på bloggen så kommer det i ett senare inlägg. Men har inte riktigt kollat igenom dom så vet inte om jag riktigt vill sätta upp dom. :D






Hej å hejdå sommarlov

Första jobbdagen avklarad nu då. Riktigt mycket har jag inte gjort idag, mest försökt lära mig program och lyssnat. Men det är en massa att lära sig.
Nu ligger jag och steker i solen och tar igen dom timmarna jag missade av solen under arbetet.






RSS 2.0