Pampas levrerar

Skriv inläggstext 


Föreberdelser

Vilken skön söndag. Jag och mamma syr, eller mamma syr, jag kollar på och pluggar samtidigt. Vi har hållit på hela veckoslutet me min SyHfilisdräkt. Jag har nog inte ärvt mammas gener i handarbete kan man lungt säga. Tycker det är sjukt jobbigt att sy och hålla på, jag är bättre på annat helt klart. Men dräkten blir bra, mamma är sjukt noggrann vilket gör att allting tar sjukt länge enligt mig. 
Istället pluggar jag marknadföring och läser en artikel om olika annonsering på olika socialamedier. Faktiskt intressant, hade inte tänkt på att man ska tänka så olika på att annonsera på facebook och instagram. 
 
Igår fyllde Larry 12 år, tänk så gammal han hunnit bli. Älskling <3. Förutom att sy med mamma så var jag på besök hos mina kusiner där vu byggde med lego, spelade spel och busade. På kvällen lagade jag och Mamma mat, och fortsatte sy. Så ja, sy, sy och sy...
 
Pampas veckan e nästa vecka, gud vad man längtat och väntat på veckan!
 
 

Vilken dag

Hejsan. Är hemhemma i Terjärv nu. Gud vad länge sedan sist. Har haft en super dag! Jag kom igenom Statistik Analys, alltså är så jäkla glad. Känns så himla skönt att veta att jag iaf kom igenom en av kurserna i förra perioden. 
Har en lektion ännu imorgon och så tar jag helg.
 
 

Onsdag

Hejsan. Idag är jag på förvånansvärt bra humör. Hade engelska lektion från 8.15 och har en hållektion nu innan lunhen så jag och Kaisa sitter hemma hos mig och googlar. Jag planerar min engelska presentation som jag nu angstat för i snart ett halvår.. Men ja, jag ska bara förbereda mig så jäkla bra så det går bra! har 3 veckor på mig men tänker försöka göra den ganska så klar under den här veckan eftersom nästa vecka är pampas och veckan därpå har jag omtent i finance.. 
Sådär i skolväg är jag och många andra ganska slutkörda nu. Förra perioden var verkligen jobbig, iaf för min del. Har lite lugnare den här veckan och pampas veckan men efter det kör det igång med massa omtenter osv ungefär fram tills skolan slutar. Så jaa, sista krafttagen för den här våren..
 
Nu ska vi strax dra iväg på lunch så vi hörs. haadee
 
 

Vardagslyx

Lyxade till det med lite choko efter skolan idag med AP. Så gott! Förutom ätit choklad så har jag gått runt lite på stan, pluggat och lagat mat idag. Lite inaktiv har jag varit med pluggandet men ändå fått gjort något så de är ju bra. Nu är jag så himla trött så ska strax och sova. 

Hoppas på att jag får gjort mer imorgon...



Söndagslunch

Jag och AP planerade igår in en söndagslunch till idag. AP gjorde egen pasta pch jag fixade avokadoröra till. Blev väldigt gott men hamnade lite i matkoma efteråt. Ganska hård komhydratchock... 


Nu har jag städat, så det ser helt ok ut här nu. Har huvudvärk men hoppas medicinen slår till och botar den. Är ensam i Vasa och har faktiskt lite tråkigt så få se vad jag hittar på. Antagligen inte så mycket... 😌



Lördag

Den här dagen har gått så jäkla snabbt. Sov väldigt dåligt inatt eftersom jag stressade så för tenten. Den gick inte så värst bra heller. Men får iaf pausa innan omtenterna börjar... 

Efter tenten for jag och AP på lunch till mitt favorit lunchställe, ett rum och kök. Vi käkade fetasallad, super gott! Efter det strosade vi runt på stan. Var massor med folk på stan idag. Jag köpte solbrillor till pampas, så jäkla coola brills blev det. Hade provat dem en gång tidigare men vågade inte slå till då men nu fick de följa med hem. 

Innan vi for till mig var vi via makuni och köpte godis. Så mysigt att sitta i solen och dra sig en sockerfylla. Nu ligger vi och lollar youtube och mår lite dåligt. 😘



Statistisk Analys

Om det är något jag gjort den här veckan så är det pluggat på statistisk analys. Jag bara måste få igenom den här kursen! För att bli godkänd måste jag få minimi 21 poäng i tenten så jag siktar på det.. åh vad jobbigt det här är, tänk om jag inte kommer igenom så har jag satt över 100 h på det i onödan typ.




Plugget går bra

Skulle ta en kort powernap, vaknar 1,5 h senare. Så jäkla typiskt...




Tjeena alla läsare

Efter tjat från mina trognaste läsare så ska jag försöka börja uppdatera lite oftare. Jag har typ kännt att ingen ändå orkar läsa men tydligen så har jag några trogna kvar! 😉😘 


Idag körde en ny period i skolan igång. Har en tent på lördag så kommer ha väldigt mycket att göra den här veckan igen.. åh vad jag är lycklig att förra skit perioden är över. Förutom att jag har massa omtenter men ändå..

Idag ska jag fortsätta på fusklapparna till tenten på lördag och så ska jag chilla med min bästa kämpis. Till mat blir det nån slags sallad eftersom pappa hade med sig massa Lounas Hetki igår när de var på besök i vasa.


Ny skjorta och nytt armband. Köper typ aldrig bättre smycken men förälskade mig i detta och dessutom var det på rea så slog till! 😍


Lyxtorsdag

Kaisa och jag har fixat värsta lyxmiddagen åt oss. Till förrätt blev det bruchetta och huvudrätt avokadopasta. Nu har vi coolaste cookies i ungnen. Livet är!




1a mars

Mars börjad med tent i finance för min del. Skönt att det är över men lär nog behöva skriva den pånytt.. Nu ska jag vila lite och efter det ta tag i tyska tenten jag har imorgon. Har sjukt mycket tenter nu, och är så skoltrött så det är inte sant. Men jag överlever!
 
 
 

RSS 2.0