Koh Lanta

Tänkte skriva en sammanfattning och lite av mina egna åsikter om Koh Lanta.
Vi bor på ett ganska litet hotell, Casuarina heter det. Ett strandhotell med en pool. Från poolen är det ca. 2 meter till stranden, man kan alltså ligga i poolen och kolla ut över sandstranden ifall man inte vill bada så mycket i det salta vattnet. Det är även ganska lungt här, inte alls lika mycket folk som i Phuket. Man har mycket utrymme på stranden och behöver inte trängas. Sedan så springer det inte heller fullt med olika smyckes försäljare överallt.
Alltså mycket lungare och ett bra ställe att bara koppla av på.
Casuarina är dock ett ganska "tråkigt" hotell, bara pensionärer och barnfamiler. -.- hahah... Men endå ganska lyxigt med ett strandhotell lixom. ;) Ett annat minus med det här hotellet är att de gamla svenskarna stiger upp klockan 6 på morgonen och går ut och sätter handdukar över solstolarna, alltså blir det bara dåliga platser eller inga solstolar alls åt oss. Vi skulle igår stiga upp halv 6 och göra som svenskarna, men vi sov vääldigt djupt så ingen vaknade av alarmet.
Shopping finns det också, inte riktigt lika mycket som i Karon men en hel del.. Om nån vill beställa iphone skal med hem så säg till på facebook. ;) Man behöver inte helle pruta lika mycket som i Karon och jag tror faktiskt det är billigare här. Kvalitén på kläderna är ju inte den bästa.. Men det får man räkna med då man köper en klänning för 6 euro..
Alla människor här är glada och trevliga, och väldigt ärliga. Dock är Koh Lanta ett väldigt fattigt ställe. :/ Det springer runt hemlösa katter och hundar, inte lika mycket som i Karon då men.
 
Sammanfattat så är Koh Lanta ett lungt ställe, med trevliga människor. Mycket svenskar. Helt okejj shopping. Men jag tror nog vi alla ändå väntar på att slippa till karon för att shoppaa. ;)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Finns det skal till andra mobiler? :P x)

2013-02-20 @ 11:52:35
URL: http://hoppmuppens.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0