Håret

Det är mindre än en månad sedan jag var till frisören. Då ville jag ha bort allt det gula, och visst var det borta i 2 veckor. NU är det tillbaka. Så jag ska försöka ta en låååång dusch med silvershampo och sedan lite pearl färg i och hoppas på ett bra resultat. åh vad jag hatar gult hår.
 
 

Happy

Alltså seriöst, jag förstår att man kan på riktigt bli beroende av shopping. Känns så jäkla bra efteråt, speciellt då man vet att det är lönedag imr. 😄 jag ska visa den mysiga tröjan, kmr så att bo i den på jobbet. 

Nu är klockan alldeles för mycket igen, gonatt.





Måndag

Efter jobbet idag for vi hem ett varv och därifrån in till stan. Jag ska nämligen lära mig att köra.. Nåja pappa for iväg och simma medan jag gått runt på stan. Köpte nya underkläder och en stickatröja på rea med mina sista pengar. Imorgon är det lönedag! 😄 Som jag väntat!




Sommar i mitt hjärta

Idag har jag gjort ingenting! Så jäkla skönt! Nästan hela dagen ute i solen, vilket ledde till att jag nu är röd lite överallt. Vi var även vid villan i ett antal timmar nu under kvällen. 
Nu tänker jag fortsätta denna underbara söndag med att kolla serier. Ps. Jag började faktiskt läsa på studentskrivningarna idag, kommer dock inte äns ihåg vad jag läste om men..





Molnigt

Har legat ute en stund i solen och så plötsligt så kommer värdens största moln och det börjar blåsa. Som om vi inte haft tillräckligt med skit väder. -.-

Så kom jag påvatt jag kan visa mina nya solbrillor. Dom är aningen för stora men de hade inte några modeller jag tyckte om, så det blev dessa.





Lördag

Hejjssaan.
Jag är en aning nervös nu. Jag och pappa ska och köra på halkbana till kemora och jag kommer såååå att göra bort mig på något sätt.. 
Dessutom tar det upp halva kvällen så jag har inte äns kunnat planera något för ikväll. -.-




#fancy



Alltså gårkvällen, underbar. Måste bara skriva det en gån till. Tips till alla, kör en middag med era bästa vänner så blir dagarna såå mycket bättre.

Tidig morgon

Just nu är klockan typ ingenting, jag klarade av att stiga upp rätt tid och göra mig i ordning i tid. För en gångs skull..




Tjejkväll ❤️❤️❤️❤️

Hej,
Idag har jag haft en såå bra dag tsm med vänner. Vi gjorde middag och efterrätt och har suttit och pratat i flera timmar. Så myyysigt!

Just nu sitter jag på en höbal med "skitsnygga" kläder i staller medan Linn och Madde ivrigt mockar..









Ps. Fick mina glasögon idag, kan visa bättre bilder senare. :)

Vädret

Trött på detta jäkla väder..





Lång dag

Det blev en lång dag på jobbet idag. Fick även ett meddelande om att mina glasögon och solglasögon har kommit. Suuper najjs! 😄 
Nu ska jag tillbaka till sängen för att kolla ett avsnitt av orange is the new black, och så borde jag börja läsa på studentskrivningarna. 💁🔫





L & L

Lydia och jag for iväg på kvällspromenad med Larry. Fint väder, med massor av knott. 
För en gångs skull är jag i tid i säng, har inte riktigt blivit så på den senaste tiden. Gonatt.








Hejåhå

Jag trodde nog aldrig att jag för en månad sedan skulle kunna vara såhär glad en månad senare. Känns riktigt jäkla bra att inte behöva vara ledsen. 
Det känns lite som en ny början att fylla 18, bli singel och sommar. Det kom nog riktigt jäkla passligt och jag tror jag behövde detta..
Så himla skönt att kunna göra vad man vill, när man vill och hur man vill. Allting för med sig något bra.

Idag fick jag en lite försenad födelsedagspresent på posten av finaste Annu! Blev så glad och överraskad. Mitt absolut favorit te dessutom, kortet är även helt najjs. 😏❤️



Soffan är här

Nu äntligen så är soffan här! Benen är dock ännu int fast eftersom jag inte hade tålamod till att vänta på sånt. Nu ska jag sova, vet att mina ögon kmr gråta imorgon då jag ännu är uppe..



 💗



Orange is the new black

Världens bästa serie helt klart ! 



Fortsättning

Här kommer lite fler härliga bilder från ihelg. 














Midsommar 2015

Tjenixen.
Helgen har varit riktigt bra! Med lite bättre och lite sämre stunder.
Fredagen spenderades i Kalajoki, vädret var över förväntan och vi var taggade till tusen. Super kväll som dock slutade ganska snabbt. Haha.
Lördagen började dåligt. Krabbis så åt helvete. Dock så överlevde jag och på kvällen så for vi iväg till Linns villa. Riktigt trevligt även där.

Just nu ligger jag hemma i solen och gör ingenting. Skönt.
















Bilden säger allt




Igår

Linn är hos mig och vi mysär och har roligt och taggar så helvete. 😄






Omg va söt valp! 😍

Woop woop

Vet inte när jag sist har haft såhär tråkigt..




Tjenixen

Halloij, jag är inte dööd. Glömde bara bort bloggen lite igår. Meen nu sitter jag i bilen och väntar på pappa som är hos läkaren, jag missar mina jobbtimmar och pengar. Kul! Nåja hur som helst så tänkte ja att det här är ett perfekt tillfälle för att blogga.
Idag ska jag alltså vänta, sedan jobba, sedan icke göra någonting. Super najjs. :D

I stan i måndags så köpte jag världens bästa läppsak. Finns säkert överallt men jag köpte den på emotion.

Är redan nu helt beroende.. Doftar suuper gott! 😍

lååång dag

Kom hem för en halvtimme sedan efter en väldigt lång dag. På jobbet var det en aning stressigt, men dagen gick snabbt. Efter jobbet körde vi till stan och jag fick köra runt i stan, vilket enligt pappa inte gick så bra. Jag tycker det är så jäkla onödigt att binka hit och dit hela tiden, ingen annan gör ju så..
Efter mat på stan tillbringade jag några timmar med Anna så länge pappa var på ett möte och så körde vi hem. 
 
Nu har jag lämnat in kompleterings uppgifterna och ska i säng tidigt idag! Somnade väldigt sent igår och var super trött imorse..
 
 

Iltapala

Väldigt mysig kväll, musik på hög volym, dagbok och regnväder. Det börjar kännas bättre nu, helt okej att vara singel. Eller egentligen riktigt jäkla bra. :D Ser så framemot midsommar! Planerna börjar vara spikade och det kommer bli så jäkla kul även fast vädret kanske inte kommer vara det bästa.

Nu ska jag strax börja sova, jobb imorgon. 💪




Tjejer ❤️

Gud vad underbart att inte göra någonting! Igår kväll satt vi på Linns balkong, käkade lite och pratade. Så himla enkelt men bra. 
Idag så hämtade pappa mig och så for vi och körde runt i stan, och fickparkerade. Gick helt okej. Jag hittade min drömbil, 10 000 ege så den blir dock inte min på X antal år, men ändå. I stan så köpte jag ett par vinglas till så snart är det ett måste att lära mig tycka om vin.. 😖  







Balkong häng






Tacka gudarna för sminket

Just nu håller jag på och rensar kläder.. Tömde en hel korg full med kläder, vilket resulterade i att jag hittade 5 klänningar jag glömt. Najjs. 

Ikväll ska jag på tjejkväll. Underbart. ❤️

Haha, klippte ihop en före och efter bild.. Smink gör skillnad, tur det!

Helg

Perfekt avslut på dessa jobbdagar. Det ända som fattas är sommarvärmen (och några snygga singel killar). 😄





Lycklig

Åh vilken bra dag det varit. Att det är fredag imorgon gör inte saken sämre heller. 
Idag har jag varit riktigt jävla glad. Länge sedan sist. Som jag skrev på instagram " terapi för själen är shopping och nya kläder " verkar stämma. Plus då ännu godkänt teoriprov, ganska städad lägenhet och helg på inkommande.




Huhhu

Jag var så trött och höll på att somna redan åtta. Så för att inte somna redan då stack jag iväg på en kort PW för mih själv. Skönt att inte ha Larry med som stannar hela tiden.. 



Wihooo

Okej idag var jag alltså och skrev teoriprovet.. Jag skrev ingenting om det på bloggen för jag ville inte att alla skulle få veta ifall det skulle ha gått dåligt. Meeen nu så fick jag faktiskt godkänt. 😄😄 Det här har jag firat med att köpa nya glasögon och solglasögon mef styrka. Så shoppade jag loss på alla rea hyllor i stan och kom hem med ett par nya festskor, ett par byxor, en festtopp, två tunikor och en jacka/tunika. Allting var dessutom på 50 % rea så där sparade jag 100 ege. 👌 Nu svävar jag lite på molnen en stund av lycka och så ska jag ut med Larry strax. pusshej





Kvällspromenad

Ikväll blev det en kort kvällspromenad med Larry, ca 30 min med bra musik i öronen ger positiv inverkan. Nu ska jag sova för att orka upp till halv 8 imorgon.. Gonatt. 😘





en vecka

Imorgon är det en vecka sedan jag färgade håret. Det känns som om jag har olika hårfärg varje dag. Annas komentar " tin håri e int lika cool nameir", och ja det stämmer. Färgen går väldigt snabbt ut. Men eftersom jag köpte en slags toningsgrej till håret som dessutom vårdar kommer jag snart igen ha en lite annorlunda färg. Så kul att ha någonting annorlunda nu under sommaren! 
 
Imorgon har jag ledig dag, så otroligt skönt! Jag ska till stan för synkontroll och säkert kmr jag gå runt och ögon shoppa lite, kanske även handla något den här gången. Behöver fest kläder!
 
Sådär annars så angstar jag över kompleterings uppgifterna som jag fortfarande inte har gjort, sommarlov + skoluppgifter är ingen bra kombo. Borde ta tag i det imorgon också..
 
 

Trött

Idag har jag stått hela dagen i en butik och sålt sallader. Eller egentligen delat ut smakprov och gärna fått sallader sålda. Det gick faktiskt riktigt bra, men min rygg blev sjuk redan efter 1 timme. Jag vet ju nu att ett jobb där man hamnar att stå i kommer jag inte klara av.. :/

Nu övar jag som bäst på teoriprov, går sådär..




Glasögon

Idag blev det plötsligt ett varv till stan igen. Jag körde som vanligt och idag gick det helt okej. Det märks att övning ger resultat. Så länge som pappa var på ett jobbmöte gick jag runt på stan, bokade synkontroll och kollade på glasögon. Just nu har jag tre par jag gillar, en av dem har jag som favorit. Men jag kommer antagligen att ta erbjudandet då man får 2 par glasögon till priset fö ett. Nu skulle jag gärna vilja höra era åsikter kring vilka i tycker är snyggast.
 
 Bild 1.
Bild 2.
Bild 3

Natt blogg

Jag är super trött och ändå sitter jag kvar på datan och fixar med spotifylistan. Shit vad musik kan påverka en. Jag har aldrig riktigt tänkt ellr kännt att musik är något jätte viktigt för mig, men shit alltså. Känns bra med uppdaterad spotifylista nu inför natten, jag tänker sätta på musiken och somna till den. 
 
Taylor Swift är nån jag alltid lyssnat på i alla lägen i livet. Hennes låtar passa till allt. Ledsen eller glad, kär eller dumpad. Även svensk musik är super, ungefär en miljon gånger bättre än finsk..
 
NU ska jag stänga datan och smyga iväg till mitt för att sova. Gonatt. :*
 
 

Jobb

Måndagen snabbt. Startade sju imorse och började köra mot jobbet. Faktiskt helt kul att köra, även fast jag var trött. Jobbdagen gick helt i lagom fart. Efter jobbet körde vi iväg till stan, andra gången jag körde i staden. Det gick faktiskt bättre än sist, även fast det var värsta trafikstockingen då alla slutade jobbet.. Jag fick bokat tid för teoriprov till torsdag!! Körde hem från stan. Käkade. For iväg på PW med Alice och Larry, super trevligt ( förutom Larry som var dum i huvudet och skällde åt allting). Kom hem, käkade, drack te och pratade. 
 
Typ så exakt har min dag sett ut. Imorgon är jag ledig och det känns så himla skönt! Lite som om den här måndagen skulle vara en fredag. 
 
 
 
 
 

Helgen

Den här helgen gick snabbt. Tsm med vänner och ännu mer vänner. Det har varit bra stunder och mindre bra. Jag har varit glad men även ledsen. Min hårfärg har förändrats massor, och jag gillar den verkligen nu. 
 
Just nu är klockan alldeles för mycket och jag borde redan sova för att orka upp senast halv 7 imorgon.
 
På något sätt känns det bra nu. Eller okej iaf. Jag har börjat acceptera läget och faktiskt gå vidare, lite i taget. Jag vet att det går framåt och kommer bli bättre, och tillslut bra. Jag ser framemot saker, och längtar efter sommar och värme, vänner och kanske till och med killar. 
 
Ett väldigt konstigt inlägg, men jag skrev ner ungefär exakt det jag kände. Ibland blir det så och jag är glad över att ha ett ställe där jag kan skriva av mig.
 
Godnatt, imorgon börjar en ny vecka, kanske en ny start.
 
 
 

Frisörbesök

Frisör besöket är gjort och jag kom tilbaka som grå hårig. Lite som jag hade tänkt mig men ändå inte rikigt. Men hur som helst så började frisören med att färga bort allt gult, när det var klart så satte hon i en toning i grå plandat med lite pearl blond. Grå plus pearlblond gjorde att det på vissa ställen blev ljuslila. Vilket egentligen är ganska jäkla coolt.
 
Så jag är nöjd, men det tar en stund att vänja sig vid den här färgen. Samtidigt så kommer den ljusna en hel del vilket jag på ett sätt väntar på eftersom det kmr bli så sjukt snyggt då det ljusa lyser igenom det gråa. 
 
Jag har inte några riktigt bra bilder men kan ladda upp någn selfie i väntan på bättre bilder. :)
 

Ledig dag

Idag är då min andra lediga dag. För en timme sedan så var jag till banken och fixade saker som skulle fixas. Halv fyra idag så har jag frisör tid. Lite halvångest över vilken färg det blir. Men en förändring vill jag ha, så den här  nyansen jag har nu blir det inte!



Pollen

Idag har jag funderat en hel del på om min plötsliga snuva och huvudvärk kan bero på pollen. Direkt jag är ute en stund så märker jag att det börjar rinna ur näsan och jag får huvudvärk.. Jag har aldrig förut reagerat på pollen så lite konstigt är det ifall det skulle vara det som orsakade snuvan.




Inspiration

I två veckor så höll sig min träningsinspiration i den här gången. Sista skolveckan var hektiskt och jag hade inga möjligheter att träna ordentligt. Meen bara jag inte blir mer sjuk nu, så ska jag iväg på 7 km länken imorgon! Det har blivit en hel del ätande av icke så nyttiga grejer och även drycker som innehåller sååå mycket socker, men snart blir det ändring!
 
Tatuering? En sak som ja funderat på väldigt länge. Jag är riktgt sugen på att skaffa en tatuering, men jag vet inte riktigt vad och var. En tatuering som är bra gjord och på rätt ställe kan vara så jäkla snygg, men om det blir fel så blir det så feel och då sitter den kvar där resten av livet..
Jag vill ha den på ett ställe där jag kan gömma den men även visa upp den. Känns så kul att jag bara lixom kan åka och beställa en tid och göra den nu som myndig.. Dock så är jag rädd för tatueringsstudiorna, miljön där inne är på något sätt väldigt INTE jag. Haha, så vet inte riktigt hur det blir, om jag kommer iväg mig och bokar nån tid. 
 

Jobbdag nr 2

Dagens jobb gick bra, dock så var jag ganska trött hela dagen. Under dan så blev jag plötsligt riktigt förkyld också och fick huvudvärk så jag var tvungen att avboka min ridlektion i sista sekund. Nu ska jag sätta på en film, och somna till den. Det är sånahär dagar och timmar man önskar att man hade någon annan också. Lite jobbigt nu igen..
 

Wooppidoo

Första jobbdagen är över för i sommar! Det gick riktigt okej idag och jag ringde otroligt många samtal. Nu såhär i efterhand har jag lite sjuk nacke av att ha stirrat neråt hela dagen men den vänjer sig hoppas jag. Efter jobbet så körde jag till stan och runt i stan. Det gick inte så bra.. och just nu känns det som om jag aldrig mer vill köra där. Men jag hoppas det ändras då jag får lite mer rutin, att köra på större vägar är ju inga problem.
Just nu är jag hos Nellis och vi har nyss varit ute i stallet och på en liten kort körtur med Frida. <3 Så gullig. 
 
 
 

RSS 2.0